WHO beveelt verkeerd gebruik van Biontech-vaccin aan

2
© Tim Reckmann (CC BY 2.0)

De vaccinatie-obsessie is blijkbaar niet alleen bij de regeringen, maar ook bij de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zo groot, dat ze zelfs bereid zijn om de veiligheidsprocedures van de productiebedrijven op de helling te zetten. Biontech zelf heeft nu moeten waarschuwen tegen het in praktijk brengen van een nalatige aanbeveling van de WHO.

Omdat er te weinig vaccin is, had de voorzitter van de WHO’s Strategic Advisory Group of Experts on Immunization (SAGE), Alejandro Cravitio, verklaard dat het geen probleem zou zijn om het maximale interval van 21 dagen tussen twee noodzakelijke vaccindoses per patiënt te overschrijden. Het is zelfs mogelijk om “een paar weken langer” te wachten, aldus de functionaris.

Biontech trekt aan de noodrem

Dit ging blijkbaar zelfs voor Biontech te ver: het bedrijf heeft de WHO-verklaring expliciet tegengesproken en erop gewezen dat in de hele testfase geen enkele testdeelnemer een langer interval tussen de twee doses had gekregen. Men verklaarde dat de WHO geen gegevens had om deze veronderstelling te staven, en er was tot op heden geen bewijs om de werkzaamheid van het vaccin te bevestigen “indien het beoogde tijdsbestek van drie weken tussen beide vaccindoses niet in acht wordt genomen”.

Wat drijft de WHO tot onjuiste aanbevelingen?

Aan de ene kant moet men bijna geroerd zijn door zoveel eerlijkheid van de kant van Biontech, zelfs als er twijfel blijft bestaan over hoe effectief een vaccinserum kan zijn dat zijn effect verliest zodra het interval tussen de doses wordt overschreden. Aan de andere kant rijst de vraag hoe de WHO tot dergelijke nalatige aanbevelingen komt. Blijkbaar speelt de veiligheid en gezondheid van patiënten inmiddels slechts een ondergeschikte rol.

Schokkend verslag van seksueel misbruik door WHO en liefdadigheidsinstellingen in Congo 

  Hooggeplaatste islamitische geestelijke: homoseksueel huwelijk schuld van de Coronapandemie
Vorig artikelBiden’s anti-racisme functionaris is van mening dat zwarten genetisch superieur zijn aan blanken
Volgend artikelFacebook verwijdert zorgen of vermoedens over verkiezingsfraude
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Geen van de vaccins voldoet aan veiligheids eisen. Waar RNA inzit, is geeneens een vaccin….

    De gates vaccins tegen polio, vermoordden 10 maalzoveel mensen als de polio zelf…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in