Britse noodziekenhuizen buiten gebruik gesteld zonder één Coronavirus-patiënt te hebben behandeld

1
NHS Nightingale Hospital North West, Manchester Central Convention Complex, Manchester, Greater Manchester © Ardfern / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Noodziekenhuizen die de Britse regering voor honderden miljoenen euro over het hele land heeft opgericht, worden gesloten en buiten gebruik gesteld, in veel gevallen zonder ook maar één patiënt voor het Coronavirus te hebben behandeld.

12 zogenaamde “Nightingale”-ziekenhuizen – genoemd naar een beroemde 19e eeuwse Britse verpleegster die een revolutie in de gezondheidszorg teweegbracht – werden in 2020 overal in het Verenigd Koninkrijk opgericht, als onderdeel van een plan om de natie voor te bereiden op een plotse toename van kritieke gevallen van het Coronavirus. De ziekenhuizen werden gebouwd in sportstadions, congrescentra en voormalige winkelpanden en zorgden voor duizenden extra bedden.

Nu worden meer Nightingale ziekenhuizen gesloten zonder ook maar één patiënt te hebben gezien. Het Yorkshire Nightingale-ziekenhuis met 500 bedden is nu gesloten, en net als meerdere noodziekenhuizen heeft het sinds de opening in april 2020 nog geen enkele patiënt met het Coronavirus behandeld.

In totaal, aldus Breitbart, zouden de ziekenhuizen de belastingbetaler meer dan een half miljard pond (532.000.000 pond, of 625.680.000 euro) kosten tegen het einde van 2022. Het HSJ merkte op dat de “raming de kosten voor het opzetten van de Nightingales, de exploitatiekosten, de stand-by kosten en de ontmantelingskosten omvat”.

Ondanks de kosten is beweerd dat de ziekenhuizen niet eens zou hebben gefunctioneerd als het nodig was geweest, want naar verluidt zijn er niet genoeg opgeleide artsen en verpleegkundigen in het land om de duizenden extra bedden in de Coronavirus-faciliteiten te bedienen. Nicki Credland, de baas van de British Association of Critical Care Nurses, zei dat alleen al voor de London Nightingale, indien deze zou worden geactiveerd, meer Intensive Care-verpleegkundigen nodig zouden zijn dan er momenteel in het gehele Verenigd Koninkrijk werken.

  De tweede golf komt inderdaad, maar het is de golf van zelfmoorden

De Engelse gezondheidsautoriteit NHS heeft de leegstaande noodziekenhuizen verdedigd en noemde ze “de ultieme verzekeringspolis” die door leeg te staan een teken was dat de zaken volgens plan verliepen.

Het Nieuwe Normaal (Fase 2)

Vorig artikelPasen NEE – Ramadan JA – Zo worden de Duitsers voor de gek gehouden
Volgend artikel“Gestapo is hier niet welkom” – Canadese politie uit paasdienst gegooid door Poolse pastoor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ongelofelijk wat men allemaal heeft laten gebeuren, er zijn er wellicht een aantal die de zakken mooi hebben gevuld over de ruggen van de onderdrukte belastingbetaler (moderne slaaf)

    Maar buiten dat… de medische staat op springen qua werknemers, velen gaan ziektewet in vanwege dreiging van verplichte of semi verplichte vacs en of klote regels en kapjes en extra gedoe rond covplandemie, je werk wordt er niet vrijer op en of leuker en of gezelliger, wat dan wel? meer stress voor velen.

    Dus hoe wilden ze die opvang ziekenhuizen gaan bemannen als er al een zogenaamd tekort is? alles lijkt erg slecht uitgewerkt, of juist volgens plan gedaan om te gebruiken voor nwe maatregelingen/onderdrukking van en zien hoe mensen gehoorzamen e.d.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in