Achtergrond: Freepik; Screenshots: Twitter (3); Samenstelling: Wochenblick

Al maandenlang maken lijkschouwers, balsemers, thanatologen en pathologen melding van een zorgwekkende opeenhoping van abnormale bloed- en weefselmonsters bij overledenen. Nadat het fenomeen begin dit jaar opdook in de VS, meldt nu ook een Canadese journalist dergelijke verontrustende waarnemingen in zijn land. Gezien de bekende accumulaties van levensbedreigende vaccintromboses ligt het tijdsverband met de experimentele gen-behandelingen sowieso voor de hand, schrijft Wochenblick.at.

“Vezelige” bloedproppen in talloze lijken

De journalist Matthew Horwood, die werkt voor de conservatieve krant “Western Standard”, schokte mensen op Twitter met gedeeltelijke resultaten van zijn onderzoek onder balsemers in de provincie Ontario. De uitspraken waarmee hij de deskundigen citeert zijn schokkend: “Dit zijn geen normale bloedproppen. Het is bijna alsof het weefsel is en geen bloedprop.”

Een ander wijst op de toenemende frequentie: “Vroeger was het slechts 10 tot 15 procent van de lichamen waarin we stolsels vonden. Tegenwoordig moet ik geluk hebben om lichamen te onderzoeken waar geen stolsels zijn.” Of een andere: “U kunt de hele dag met woorden ontkennen wat ik zeg. Maar u kunt de dingen die ik moet zien niet ongedaan maken.”

Balsemer: “Voelde als een parasiet”

Twitter wil natuurlijk voorkomen dat de gruwelijke berichten in de openbaarheid komen. Het volgende bericht werd gecensureerd wegens “storende beelden”. Horwood schrijft: “Ik sprak net met een andere necropsietechnicus uit Ontario die deze ‘vezelachtige verzamelingen’ vond in bijna elk lichaam dat zij onderzocht. Zij omschreef het zo: “Het voelde voor mij als een parasiet, want er was altijd een klonter bloed die eruitziet alsof hij deze vormsels voedt.”

Grote onthulling later deze week

Pfizer's CEO "niet zeker" of het vaccin zal voorkomen dat mensen Covid-19 verspreiden

De beelden die Horwood deelt van zijn onderzoek zijn even indrukwekkend als schrijnend. Hij kondigde zondag aan dat het volledige onthullingsartikel later deze week zou moeten worden gepubliceerd. Wochenblick zal op de hoogte blijven en uitgebreid verslag doen van de schokkende waarnemingen.

“Factcheckers” ontkennen verband met vaccinatie

Dergelijke waarnemingen werden begin dit jaar voor het eerst gemeld, destijds in de Amerikaanse staat Alabama. Daar wordt de balsemer Richard Hirschmann geciteerd als hij zegt: “Ik heb deze langgerekte, vezelig ogende bloedklonter eruit gehaald voordat ik kon beginnen met balsemen. Aan de voorkant ziet het eruit als een normale bloedprop. Maar dit witte, vezelige spul erachter ziet er absoluut niet normaal uit.” De beschrijving laat er geen twijfel over bestaan: het is hetzelfde fenomeen.

In een artikel van een kritisch Amerikaans alternatief medium werd een verband gelegd met de experimentele genvaccinaties. In feite is dit vermoeden duidelijk: vooral overzee heerste maandenlang een hardvochtig verplicht vaccinatieregime. In de VS werden mensen vaak gedwongen injecties te krijgen om überhaupt hun baan te kunnen behouden. In Canada oogstte premier Justin Trudeau massale protesten na soortgelijke plannen, die hij met de staat van beleg had neergeslagen. Maar de zogenaamde “factcheckers” waren er snel bij om elke samenhang te ontkennen…


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Man vermijdt amputatie nadat Turkse artsen verschillende 10 centimeter lange bloedklonters uit zijn been hebben getrokkenVolg Frontnieuws op Telegram

Ik ben één van de miljoenen die geen Covid-19 vaccin wil - betekent dit dat ik verbannen wordt uit vliegtuigen, gebouwen en winkels?

Lees meer over:

3 REACTIES

 1. Ok, vraagje
  Natuurlijk kom ik dit bericht op alle forums tegen. Twitter FB Ninefornews, Rumble. You name it.
  Waarom dan alleen maar dezelfde plaatjes? Lijkt me dan een gevalletje copy en paste. Dit is niet nodig als er meerdere van deze bronnen zouden zijn. Bij maar een bron, lijkt me dit onecht.

 2. Beste Bob dit jaar zijn op de forums meerdere malen foto’s en filmpjes vertoond waarop allerlei verschillende beelden van dit fenomeen zijn vertoond.
  Kijk bij de forums eens terug in de tijd, daar zijn ze te vinden.

  Wat de “factcheckers” betreft, die zijn op velerlei manieren gerelateerd met big pharma en de personen die daar achter zitten met hun macht en geld.

  Dezelfde die zorgen dat alles uit de publiciteit blijft, waar mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here