Deze studie gaat naar het Amerikaanse Hooggerechtshof en vecht de status quo helemaal aan. Niemand wil dat u het ziet – het minst van al de medici en Big Pharma. “Wij hebben nu onze federale rechtszaak aangespannen om een einde te maken aan alle discriminatie van Amerikanen op grond van hun vaccinatiestatus,” aldus de website van The Control Group.

Zo nu en dan komt er een studie langs die de basis van de geneeskunde aan het wankelen brengt. De Control Group heeft in de VS ongevaccineerde volwassenen vergeleken met gevaccineerde volwassenen, en wat zij ontdekt hebben is ongelooflijk. Een van de meest verrassende bevindingen is misschien wel dat vit K inentingen, die in de meeste gevallen aluminium bevatten (hoewel dat niet altijd op de lijst van ingrediënten vermeld wordt), een belangrijke rol speelden bij de chronische ziekten bij volwassenen (en kinderen). Als u vit K inentingen en alle vaccinaties afschaft, gaat de incidentie van hartziekten, astma, autisme, en andere ernstige aandoeningen praktisch naar nul. ∼ Dr. Malthouse

Vaccine Choice Canada: Statistical Evaluation of Health Outcomes in the Unvaccinated, Full Report, by Joy Garner

In 2011 gaf het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services Harvard-Pilgrim Healthcare opdracht een studie uit te voeren om na te gaan hoe nauwkeurig het Vaccine Adverse Event Reporting System (“VAERS”) van de Amerikaanse regering register bijhield van de verwondingen en sterfgevallen die het Amerikaanse volk door vaccins opliep. Het resulterende rapport opent met de woorden “bijwerkingen van vaccins komen vaak voor.” Het rapport concludeert dat “minder dan één procent (1%) van de bijwerkingen van vaccins ooit gemeld wordt”, schrijft Dailyexpose.uk.

Deze afschuwelijke onthulling werd snel verzwegen en volledig gecensureerd door de media. Deze censuur duurt tot op de dag van vandaag voort en wordt nog versterkt door zware censuur van zoekmachines en social media, schrijft Joy Garner, oprichtster van The Control Group, in de samenvatting en gids van The Control Group Pilot Study.

Big Pharma wetenschappers geven toe dat de COVID-vaccins bloedklonters kunnen veroorzaken

“De marketing slogan “veilig” voor vaccins is altijd afhankelijk geweest van het ontkrachte bijvoeglijk naamwoord “zeldzaam” in verwijzing naar bijwerkingen. In het American Restatement (Second) of Torts 402A (comment k) worden vaccins formeel geclassificeerd als “onvermijdelijk onveilig”. Maar ons wordt verteld dat vaccins “veilig” zijn. Vaccins zijn niet alleen onveilig, zij zijn dat ook “onvermijdelijk”. En de verwondingen komen veel voor, minstens 100 keer meer dan de VAERS zal melden

Het feit dat onze obsceen misbruikende wetten de farmaceutische industrie momenteel beschermen tegen elke consequentie voor dit bedrog, en tegen de verwondingen die het vaak veroorzaakt, verandert niets aan de woordenboekdefinitie van het woord bedrog. Er zijn maar weinig mensen die aan zo’n ernstige cognitieve dissonantie lijden dat zij nog steeds zouden geloven dat vaccins “veilig” zijn, als zij er eenmaal op gewezen zijn dat vaccins “onvermijdelijk onveilige” producten zijn, die vaak mensen verwonden, invalide maken en doden.

De meeste van de “topwetenschappers” op dit gebied zijn sterk afhankelijk van financiering door de farmaceutische industrie, dus pleiten zij allemaal het ongrijpbare als het erom gaat uit te leggen wat het immuunsysteem van de meeste Amerikanen heeft verwond. Zij blijven doen alsof zij “geen idee” hebben, terwijl zij op zoek zijn naar ongrijpbare genetische, raciale of sociaal-economische oorzaken, d.w.z. naar iets anders dan vaccins dat de schuld is van al deze immuunziekten. Deze farce houdt hun weldoeners heel gelukkig, maar er is een verbijsterend aantal wetenschappelijk stompzinnige “deskundigen” en consequente fraude voor nodig om haar in stand te houden.”

Big Study Finds Non-Vaccinated Healthier than Vaccinated (4 min)
Verdere bronnen:

"Het vaccin doodt mensen. Daarom probeert iedereen die zegt dat je het vaccin moet nemen, je te vermoorden."

CDC Kindervaccinatieschema op de proef gesteld en faalt

Over een andere studie uit 2020 van Dr. James Lyons-Weiler en Dr. Paul Thomas schreef Children’s Health Defense: “Deze studie voegt zich bij een groeiende lijst van gepubliceerde peer-reviewede artikelen waarin de gezondheid van gevaccineerde kinderen vergeleken wordt met de gezondheid van ongevaccineerde kinderen. Deze studies suggereren dat wij de omvang van de schade van vaccins lang onderschat hebben, en dat de epidemie van chronische ziekte bij kinderen nauwelijks een mysterie is.”

De studie, “Relative Incidence of Office Visits and Cumulative Rates of Billed Diagnoses Along the Axis of Vaccination“, toont aan dat ongevaccineerde kinderen gezonder zijn dan gevaccineerde kinderen. Het werd uitgevoerd onder 3.300 patiënten van Dr. Thomas’ praktijk voor kindergeneeskunde in Oregon, Integrative Paediatric.

Sinds 1986 zijn de Centers for Disease Control and Prevention (“CDC”) wettelijk verplicht om veiligheidsstudies uit te voeren en om de twee jaar een veiligheidsrapport uit te brengen over de vaccinaties van kinderen. In 2018 werd vastgesteld dat zij dat nooit hadden gedaan. Het is dus de taak van niet-gouvernementele groepen om het werk te doen dat de statelijke gezondheidsautoriteit CDC weigert te doen.

Als de belangrijkste overheidsorganisatie die de vaccinatie onder de Amerikanen aanstuurt, weigert de CDC zichzelf te beschuldigen van de epidemie van chronische ziekten bij kinderen. Het is een klassiek geval van de vos die het kippenhok bewaakt. Zij zijn medeplichtig aan het creëren van een bewijsvacuüm om zich opzettelijk te wapenen tegen de mogelijkheid dat het publiek zich tegen vaccinatie zou keren.

Met Covid-19 centreert zich een eeuw van internationale misdaad van de cabal in "Eén Wereldregering Tirannie"

Aangezien de studie van Lyons-Weiler en Thomas aantoont dat gevaccineerde kinderen meer chronische ziekten hebben en ook meer kans hadden op infecties van de luchtwegen, zullen degenen die de risico’s van vaccins bagatelliseren, in een nieuwe ronde van apoplectische machinaties worden gestuurd om te proberen de resultaten ongeldig te maken.

Wanneer onderzoek anomalieën aan het licht brengt die afwijken van een overheersend wetenschappelijk paradigma, is het belangrijk te bedenken dat het speelterrein van de wetenschap niet in het bewijs ligt, maar in de opeenstapeling van bewijzen die een opkomend paradigma ondersteunen. De studie van Lyons-Weiler en Thomas versterkt dit opkomende paradigma dat vaccins meer schade kunnen berokkenen dan tot nu toe gedocumenteerd en gekarakteriseerd is.

Hoewel de auteurs oproepen tot meer studies met een soortgelijke methodologie, zou deze studie kinderartsen zeker moeten doen stilstaan en zich afvragen of zij bijdragen tot levenslange chronische ziekte bij sommige van hun patiënten.

Lees meer: Groundbreaking Study Shows Unvaccinated Children Are Healthier Than Vaccinated Children, Children’s Health Defense, 7 december 2020

Verdere bronnen:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Dezelfde mensen die nu over Rusland schreeuwen, zijn dezelfde zelfingenomen idioten die kleine kinderen dwongen met gif ingespoten te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelWereldwijde pandemie van de gevaccineerden wordt erger naarmate meer mensen dodelijke injecties nemen
Volgend artikelThomas Senzee: LGBT-journalist bespotte de ongevaccineerden met dat de ongevaccineerden “geestelijk… moeten genezen”, overlijdt plotseling en onverwacht
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

 1. Goed artikel. Fijn dat er nog alternatieve media zijn die niet zijn gekocht en betaald en die nog een klein tegenwicht bieden tegen de leugenfabriek die we met een veel te mooi woord ‘mainstream media’ noemen. Als je de resultaten van deze onderzoeken ziet, dan is iedere arts die een Covid-vaccinatiespuit in een arm heeft gezet een misdadiger en zeer waarschijnlijk een doodslager (we gaan er maar van uit dat het ’te goeder trouw’ is gebeurd en dat de arts ‘niet beter wist’).

  In het oude Israël mochten doodslagers vluchten. Dat waren dus zij die per ongeluk een ander hadden gedood – bijvoorbeeld door een ijzer dat van een bijl afschoot en dat iemand zodanig tegen het hoofd raakte dat die stierf. Er waren zogeheten ‘vrijsteden’ aangewezen waarheen zij konden vluchten en waar zij moesten blijven tot de dood van de hogepriester. Dat kon dus meerdere decennia zijn.

  Kijk, dat is nog eens een rechtvaardige straf. Genoegdoening voor de slachtoffers. Dat kennen we in onze zogenaamde ‘rechtstaat’ niet meer. Scheiding der machten? Alle machten zijn in handen van dezelfde vieze soort-verraders, die hun eigen soort aan het uitmoorden zijn onder valse voorwendsels. Voor meer over de vrijsteden:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Vrijstad#:~:text=Een%20vrijstad%2C%20ook%20genoemd%20asielstad,elke%20zijde%20van%20de%20Jordaan.

  Een ijzingwekkende docu over waar we nu met zijn allen in zitten (uiteraard niet op youtube):
  https://www.bitchute.com/video/9ctGQyScZWK7/

  De mensen die deze genocide op de mensheid gepland hebben, zullen geen vrijstad aangewezen krijgen. Zij gaan bij terugkeer van Jezus Christus linea recta naar het hellevuur, zoals vermeld staat in Mattheus 25:41. En mochten ze bij zijn terugkeer al dood en gecremeerd zijn, dan staat hen Openbaring 20:15 te wachten.

  Fijn toch, dat er een God is van gerechtigheid? Mocht u die God niet kennen. Hij staat ook vandaag nog met wijd open armen. Door zijn Zoon, Jezus Christus, is er vergeving voor ieder mens, die onder belijdenis van zonden en met erkenning van het goddelijk recht tot Hem komt.

  ‘Als wij zeggen dat wij geen zonde hebben, misleiden wij onszelf en de waarheid is niet in ons. Als wij onze zonden belijden, Hij is getrouw en rechtvaardig om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid.’ (1 Johannes 1:8,9)

  Meer over de toekomst volgens Openbaring:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-13b

  • Dat is geen griep maar je auto immuun systeem dat reageert op de uitgeademde en verspreide spike eiwitten van de vaxidioten.

 2. Spuit in ook deze auteur.

  De smeerlappen blijven bezig met hersenspoelen (en dat werkt helaas verdomd goed met het gevaarlijje gebruik van onterecht vaccin noemen). Het is een EXPERIMENTELE INJECTE!!!!!

  Zo belangrijk!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in