Foto: Achtergrond: U.S. Secretary of Defense, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons; Katy Perry screenshot Twitter

Katy Perry’s oogtrillingen worden door veel mannen als schattig en verleidelijk beschouwd, maar deze is duidelijk griezelig: een TikTok-video van de Amerikaanse zangeres van een van haar recente optredens in Las Vegas zorgt momenteel voor heftige speculaties over de gezondheid van de 38-jarige: een schijnbare neurologische aandoening die doet denken aan meldingen van typische COVID-19 vaccinatieschade wekt irritatie op bij fans en het publiek, schrijft Wochenblick.at.

De clip toont Perry die haar rechteroog herhaaldelijk sluit aan het einde van de voorstelling, waarbij ze blijkbaar geen motorische controle meer heeft over de ooglidspieren, terwijl het linkeroog open blijft nadat het aanvankelijk knippert. Alle pogingen van Perry om het rechteroog open te houden door op het ooglid te tikken mislukken. Uiteindelijk wendt ze zich af van het publiek.

De artieste heeft nog geen commentaar gegeven op de achtergrond van dit bizarre incident. Er wordt nu dan ook druk gespeculeerd over de vraag of het een opzettelijk showintermezzo was of symptomen van een ziekte, mogelijk van neurologische oorsprong of een paniekaanval.

Neurologische oorzaken niet uitgesloten

In toenemende mate wordt ook het vermoeden geuit dat dit bijwerkingen zijn van de Corona-vaccinaties. Gezien de gestage toename van “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen en ziekten sinds het begin van de vaccinatiecampagnes onder atleten van alle disciplines, acteurs en zangers, worden veel waarnemers van Perry’s voorvallen herinnerd aan soortgelijke verhalen als die van vaccinatieslachtoffers.

Voorheen fervent voorstander van vaccinatie

Sinds de 41-jarige Haïtiaanse zanger Michael Benjamin, die optrad onder de naam “Mikaben”, eergisteren op een podium in Parijs in elkaar zakte, en er ook concrete vermoedens waren over een verband met de vaccinaties, kreeg het onderwerp nieuwe aandacht.

  Australië het meest red-pilled land ter wereld

Bovendien hadden Perry en haar verloofde, acteur Orlando Bloom, zich fel uitgesproken voor de Corona-vaccinaties. Daarom vermoeden sommigen dat als Perry’s oogtrillingen inderdaad een bijwerking zijn van de vaccinatie, dit niet openlijk wordt besproken. Dit maakt de volgers van de artieste des te meer benieuwd of er een verklaring volgt over het incident in Las Vegas.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ja, je kunt ontgiften van covid “vaccin” spike-eiwitten: hier is hoeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOngevaccineerde alleenstaande vrouwen zeggen ‘nee’ tegen gevaccineerde alleenstaande mannen
Volgend artikelGen-vaccinaties als trigger? “Vezelige” bloedstolsels ontdekt in overledenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. Het lijkt mij eerder een botte schoffering van de echte vaccin-slachtoffers: Perry is net als alle andere succesvolle artiesten noodgedwongen of vrijwillig een volgeling of hoe je het wilt noemen van de Vrijmetselaars.
  Het zou een kontaktlens-akkefietje kunnen zijn: iedereen die lenzen en make-up draagt heeft deze move wel eens gemaakt.
  Maar het feit dat ze op haar slaap/de rand van haar oogkas tikt en daarmee dat oog weer opent, doe mij denken aan een opzettelijk sluiten van dat oog, dus aan het één-oog symbool.

  • Maar dat gaat om een “lazy eye” en dat is een lui oog waardoor je kan gaan loensen. Dit is een ooglid die niet meewerkt.
   Aan Themis: Ik heb het geprobeerd maar het is erg moeilijk om expres één oog dicht te laten gaan/vallen zonder dat je daarbij je wang of onderste oogspieren beweegt. Wil niet zeggen dat dit onmogelijk is natuurlijk.

  • Druif: lachen man!

   Die Perry bedoelde echt geen “een oog” signaal uit te sturen. Ze was er duidelijk niet blij mee dat het ooglid uit zichzelf omlaag viel, om niet meer open te gaan.

 2. Vind het altijd wel een mooie vrouw trouwens die Kate Perry, mijn oog wel opgevallen zeg maar, misschien heeft zij ook wel een 3e oog!

 3. You can’t fly high if the elite doesn’t give you wings.

  Maar ja, ze worden net zo hard weer uitgespuugd. Al die lievelingen krijgen tegenwoordig steeds minder tijd voordat de volgende MK Ultra schim het podium pakt. Vervolgens hebben ze de kans om opgeofferd te worden in een of ander slachtritueel.

  Alle popsterren van de jaren ’80 zijn er niet meer. Behalve Madonna. Die ook op sterven na dood is, daar niet van.

  Ik heb genoeg gezien van Hollywood en de muziekindustrie dat het nog een wonder is dat muzikanten/artiesten zich daar voor blijven lenen.

  Zoveel artiesten die toegeven bezeten te zijn, hun ziel verkocht te hebben, niet zichzelf zeggen te zijn op het podium.

  Als Katy Perry daadwerkelijk last heeft van vaccinschade of blijvende trekjes heeft van welke oorzaak dan ook, dan is ze onbetrouwbaar, onberekenbaar. Dan zal ze nooit meer live kunnen optreden. Katy Perry is done for.

 4. VI Johan Derksen is óók een uitgesproken, fervent mRNA vaccine influencer, side kick Van Gijp heeft alleen verstand van voetbal, en vrolijkt elke avond de show op met overdreven, psychopathisch gelach.

 5. Als je wilt weten over de ware aard van de muziekindustrie lees dan de boeken Muzikale waarheid deel 1, deel 2 & deel 3 van de Britse dj Mark Devlin.
  De onvolprezen Erick van Dijk heeft alles vertaald en via een pdf-bestand (ff zoeken) gratis te lezen.

 6. Truukjes heren. Waar een zangeres aandacht mee vasthoudt.
  Katy Perry heeft daar een handje van.
  Net als dat optreden met die blokfluit vol diamantjes, dan bleek dat ‘opeens’ geplaybackt te zijn en dan schaamde ze zich dood op het toneel. Alleen deed Katy Perry dat bij elk optreden, dus het was allemaal al bedacht.

 7. Ze zeggen wel eens, pas dan vallen de oogkleppen af,

  bij haar valt 1 oogklep af, als de 2de ook uitvalt dan sluiten de ogen, daarna kom je waarschijnlijk onder de grond te liggen of in de biomassa centrale vet verbranding 😉

 8. Echter bij een plakkende valse wimper valt je oog niet spontaan dicht, zoals bij Perry het geval was, maar krijg je hem alleen niet meer fatsoenlijk open. Ook helpt de slaap aanraken daar voor geen meter bij. Dat was wat ik er van anderen verder over las want ik heb zelf geen ervaring met valse wimpers. Botox wat verkeerd is gegaan was een ook optie die werd aangedragen. Zou kunnen, maar ik weet niet of we er ooit achter zullen komen.

 9. Er is zoveel rare shit om over te speculeren, zoals waarom raakt Perry de zijkant van haar hoofd aan om een ooglid omhoog te doen wapperen. Terwijl niemand zich druk maakt over waarom er klimaats anomalieën plaatsvinden. Nee, dit komt echt niet door “opwarming van de aarde” of “stikstof” of “CO2” of “de zon brandt feller.”

  Niemand boeit het, en zo gaat het verval gestaag door terwijl de Perry’s van de wereld je bezig houden met hun idiote theater. En ondertussen gooien de mafketels van de klimaatsrebellen soep op schilderijen. Zonder zich ooit iets af te vragen, maar gewoon de huishoud “global warming” die destijds door Al Gore in je bordje pap gegooid is, opvreten. Zo ongelooflijk stupide, al die schapen….

 10. Katy Perry is niet op haar achterhoofd gevallen, zij speelt het globalistische spelletje mee en zijn mankeert geen ene fuck aan haar rechteroog er is géén Bell Palsy bij haar vast gesteld, en ja schokkeren is haar verdienmodel, zij zingt graag liedjes met een occulte inhoud, en als laatste zij wil niet zó eindigen als Kanye West.

  Kanye West wordt gehekeld omdat hij wijst op de Joodse macht.

  Het georganiseerde Jodendom is verantwoordelijk voor het brengen van de wereld op de rand van vernietiging in Oekraïne, voor het overspoelen van onze landen met arme migranten, voor het ondermijnen van onze raciale en genderidentiteit, voor het faken van een pandemie en voor het vergiftigen van miljoenen met valse “vaccins”.

  Biden en de Demonrat-partij zijn een proxy voor de Joodse centrale bankiers die menselijkheid bij de korte haren hebben.

  Maar voor het traceren van onze problemen tot de bron, wordt Kanye genadeloos verbannen.

  JP Morgan Chase, Adidas en Gap hebben alle banden verbroken. Hij werd verbannen door Instagram en Twitter. Zijn advocaat en talentbureau lieten hem vallen.

  Amy Schumer en David Schwimmer hebben hem veroordeeld. Zijn moedige verzet tegen de Joodse Wereldorde heeft hem 1,5 miljard dollar gekost. Het enige wat ontbreekt is een sprinkhanenplaag.

  https://www.henrymakow.com/

 11. Die kate oerry had de avond van tevoren een sperma douche in haar gezicht gehad.Er is wat in haar wimper blijven plakken,daarom plakt haar oog regelmatig dicht.Mistery opgelost,geen dank.

 12. Derksen is een freemason komt bij hun kantoor in Rotterdam en tevens ingewijd en nu prominent lid van het black eye clubbie die ouwe vieze kk snor. Kate Perry is ook Cabal en openlijk satanist. That’s it.

 13. Het zijn tegenwoordig allemaal clonen…ik denk een combinatie van 2 dingen..het is een clone en ten 2e MK Ultra…of een technische storing 😅

 14. zoiets is te verwachten bij zo’n satanisch wijffie. ; Voert haar opdracht uit, verdienmodel
  En scoort, meer dan een optreden van Biden of ander moggel.
  Verbaasd mij dat het haar rechteroog is , niet linker.
  Mogelijk heeft dit betekenis.
  De Maximaaltjes weten dit vast , zitten in de orthodoxe “übermensch” business , you OWN nothing
  🏝👸🤴

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in