Een onlangs met The Epoch Times gedeelde e-mail die werd verzonden naar het personeel van een ziekenhuis in Fresno, Californië, meldde een toename van “overlijden van patiënten”, of doodgeborenen, die naar verwachting zal aanhouden, aldus de e-mail.

“Er waren 22 overleden patiënten in augustus [2022], wat het recordaantal sterfgevallen in juli 2021 evenaart, en tot nu toe zijn er in september 7 geweest en het is nog maar de 8e dag van de maand,” schreef een leidinggevend verpleegkundige, bericht Thethinkingconservative.com.

De hoofdverpleegkundige schreef verder dat ze hoopt dat de “trend zich niet oneindig voortzet.”

“Ik ken er nog een paar die de komende week moeten bevallen, dus helaas zal het proces u allen zeer bekend voorkomen,” aldus de hoofdverpleegkundige.

Het personeelslid dat de e-mail lekte, vertelde The Epoch Times dat sinds de invoering van de vaccins het aantal foetale sterfgevallen (doodgeboorten) explosief is gestegen van het gemiddelde van één tot twee per drie maanden in haar ziekenhuis.

De medewerkster sprak met The Epoch Times op voorwaarde van anonimiteit uit angst haar baan te verliezen.

The Epoch Times heeft de hoofdverpleegkundige die de e-mail schreef om een verklaring gevraagd over waarom er een toename is van wat zij “overleden patiënten” noemt, maar er is geen reactie gekomen.

Ziekenhuis e-mail over “overlijden van patiënten”.
Ziekenhuis e-mail over “overlijden van patiënten”.

Extreem gevaarlijk signaal

Dr. James Thorp, een verloskundige-gynaecoloog in Florida die gespecialiseerd is in maternale en foetale geneeskunde, vertelde The Epoch Times dat de inhoud van de e-mail overeenkomt met wereldwijde gegevens die hij heeft bestudeerd.

“Het is ook consistent met de gegevens van onze recent gepubliceerde studie, de VAERS database, UK Yellow Card, World Health Organization’s VigiAccess, European Medicines Agency’s EudraVigilance, World Council of Health, en zelfs van Pfizer’s eigen interne documenten van hun 5.3.6 postmarketing gegevens (pdf) die ze 75 jaar lang probeerden te onderdrukken,” zei Thorp.

  Enorme pieken in neonatale sterfgevallen na invoering vaccin, blijkt uit gegevens van grote Israëlische ziektekostenverzekeraar

De studie waarbij Thorp betrokken was, vond een significante toename van 14 ernstige bijwerkingen, waaronder foetale misvorming, foetale hartstilstand en doodgeboorte voor vrouwen die het COVID-19 vaccin hadden genomen in vergelijking met de griepvaccinatie.

De studie riep op tot een moratorium op het gebruik van COVID-19 vaccins tijdens de zwangerschap.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: “Er gaat iets heel gevaarlijks gebeuren met de nieuwe griepprik”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGen-vaccinaties als trigger? “Vezelige” bloedstolsels ontdekt in overledenen
Volgend artikelDe vaccin “Berlijnse muur” wordt eindelijk neergehaald nu het Hooggerechtshof van NY het “grillige” vaccinatiemandaat van NYC verwerpt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. De-eerste-inhaleerbare-coronavaccins-toegediend-in-sjanghai schrijft het AD. Nou, dan worden we straks allemaal besmet met de vaccins. Als mensen die het inademen het> meteen> weer> uitademen. Er is geen redden aan. Die massamoordenaar van een Kuipers zal er wel voor zorgen dat het in Nederland ook komt.

 2. Geen brie, geen American filé, geen rauwe melk en weet ik wat al niet meer,maar gif in laten spuiten terwijl je zwanger bent…geen punt.
  Ze moeten er zelf mee leven met dat schuldgevoel, als ze dat al hebben…

  • Een intelligent mens vertelde me 1 jaar geleden dat het narratieve wel zou verstommen als ‘ze’ aan de kinderen komen (kinderen sterven) maar helaas wordt niemand wakker.

   Deze mens heeft helaas ongelijk gekregen.

 3. Beter dat het kind sterft hoe hard het ook mag klinken, beter dan heel hun leven gehandicept erbij te lopen door die spuiten en dan met linkse ouders op geschept te zitten die je later jouw zullen ombouwen in het andere geslacht omdat het zo hip is.
  Ben hele die woke zat en heb medelijden met hun kinderen.

  • Vroeger was het wel eens wat, maar om nu kind te zijn lijkt me vreselijk.
   Door die onwetende ouders ook. Die kun kind willen laten ombouwen. Omdat ze niet begrijpen dat je als klein kind helemaal niet van het andere geslacht bent, maar omdat je je vorige leven nog herinnert. Waar je nog afscheid van moet nemen als je jong bent. Je moet als jong kind eerst verwerken dat je huidige leven anders is, je nu in een ander leven zit. Dat duurt wel tot je zesde/zevende voor je daar echt een punt achter kunt zetten.
   Als de ouders zulke dingen niet meer weten… en hun kind om willen bouwen…
   Daar ben je als kind maar mooi klaar mee. Mijn ouders hoorden mij gelukkig aan over wat ik vertelde over mijn vorige leven. Deden er niet raar over al zag ik wel de vraagtekens in hun ogen. Toch legden ze me niet het zwijgen op. Best apart in die tijd dat een kind nog zijn mond moest houden. Mijn oom en tantes hadden me het zwijgen opgelegd. Die hadden mijn ‘shit’ niet willen horen.
   Pas rond mijn zevende kon ik afstand van mijn vorige leven en familie doen. Kon ik er een definitief een punt achter zetten. Ik wist, dit is geweest en zal nooit meer terugkomen. Mijn huidige leven is ook goed met deze lieve moeder en mijn lieve zusje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in