Uit nieuwe gegevens die vandaag zijn vrijgegeven door het Robert Koch Institute, een onderzoeksagentschap van de Duitse regering, blijkt dat hoewel 71% van de bevolking volledig is gevaccineerd, bijna 96% van de omicrongevallen zich onder de volledig gevaccineerden bevindt, bericht Newswars.com.

“In het vandaag vrijgegeven rapport van het Robert Koch Instituut staat dat 95,58% van de #Omicron-gevallen in Duitsland volledig gevaccineerd is (28% van hen heeft een “booster” gehad), 4,42% is niet gevaccineerd,” meldt Disclose TV.

JUST IN – Robert Koch Institute rapport dat vandaag is vrijgegeven stelt dat 95,58% van de #Omicron gevallen in Duitsland volledig gevaccineerd zijn (28% van hen heeft een “booster” gehad), 4,42% is niet gevaccineerd.

– Disclose.tv (@disclosetv) December 30, 2021

Welt-verslaggever Tim Röhn deelde de bevindingen op Twitter en merkte op dat “het gebruikelijke overzicht in tabelvorm van de effectiviteit van vaccinaties ontbreekt” in het nieuwe RKI-weekrapport.

Met betrekking tot de ziektelast: “Voor 6.788 gevallen werd informatie over de symptomen verstrekt, meestal werden geen of milde symptomen gemeld. 124 patiënten werden in het ziekenhuis opgenomen, vier mensen stierven,” meldt Röhn.

Ter herinnering, Dr. Robert Malone werd gisteren van Twitter verbannen nadat de AP hem beschuldigde van het “misleiden” van mensen door te beweren dat vaccins “geen bescherming bieden tegen de omicron-variant.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Operatie Omicron: De Globalisten bereiden zich voor op Massamoord in de komende wekenVolg Frontnieuws op Telegram

  Prikspijt: COVID prikslachtoffers "Neem dit vergif niet"
Vorig artikel“Corona-sterfgevallen”: Onthullende cijfers uit Groot-Brittannië
Volgend artikelGeliefden deprogrammeren, de COVID-cultus doorbreken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Corona is grote flauwekul, Omicron is grotere flauwekul en jezelf hiervoor laten injecteren uit angst of voor meer zogenaamde surrogaat ‘vrijheid’ is nog de allergrootste flauwekul die mensen zich kunnen laten wijsmaken.

  • precies aan dat corona virus ga je niet dood.. het is het aantal bedden wat geld moet blijven opleveren op de IC’s en de zeer slechte inefficiente behandelingen> ook daar weer kost minsten 2000e of meer> laten we daar ff over hebben tijdens een talk-show… ipv een voorbeeld patient met mega onderliggende klachten die komt dan te overlijden,en dan komt in de media> hij/zij had spijt om niet te vaccineren> terwijl je vlak daarvoor vrolijk glimlacht in de camera van de leugenaar journalist … nogmaals je kan er ziek van worden maar de meeste die besmet waren werden niet ziek en die paar die wel ziek werden > ook weer beter nog voordat er vaccins waren

 2. Regelmatig lees ik op Nu.nl de reacties en ik zie toch heel wat mensen zeggen dat ze géén tweede of booster willen, omdat ze bijwerkingen hadden of gewoon omdat ze het niet nodig vinden. De aanvallen vanuit de “Covidioten” zijn immens!! Ze geven af op alle mensen die geen booster willen. De aantijgingen zijn echt horrific. Een sekte is een slap woord; dit zijn levensmoe mensen. Die mensen zijn echt zo negatief en sadistisch. Walgelijk.

  • Heb ik ook gemerkt. Nu.nl verwijdert soms ook mijn reacties als ze te succesvol worden (veel likes of reacties erop). Over de vaccinatiegraad in Zuid-Afrika bijvoorbeeld heeft nu.nl rechtstreeks gelogen in hun artikel.
   Je kan die reacties dus niet serieus nemen. Dat wat je ziet qua reacties onder een artikel is zwaar gefilterd en ook zelfs in volgorde gemanipuleerd.
   Het andere uiterste, xandernieuws, censureert overigens ook alles weg.
   Het is moeilijk om een objectieve indruk te krijgen over wat mensen hier van vinden.

 3. Het wordt soms moeilijker om gewoon mens te zijn. De tweedeling die wordt ingeleid door het handelen van de “overheid”, waar de ridicule maatregelen geheel op gericht zijn.
  Het is de agenda van het wef. Nu de c-hoax steeds meer begint af te brokkelen moet schijnbaar snel een volgende hoax worden gepushed omdat oplossingen niet gewenst zijn omdat die het doel in de weg staan.

 4. Van corona virus ga je niet dood> het moet duidelijk worden dat ziekenhuizen artsen de overheid allemaal rapportages achterhouden,om het volk een gebakken lucht verhaal te verkopen> want een ziekenhuis bed levert 600-1300e per dag op.. dus voor de eerste week 2e week 300 e 3e week 100-150e > dat resulteert in code zwart,omdat alle overheden er niet veel in hebben geinvesteerd… daar operaties dure grappen zijn,gaat men snel failliet en de overheid geeft geen sjoeger

 5. Lieve Mensen
  denk zelf na blijf bij je gevoel
  en ik hoor ook van mensen die 2 prikken hebben genomen niet een booster gaan nemen.
  want Hugo de Jonge heeft gezegd dat als je prik 1 en 2 heb gehad dat het dan klaar is.
  maar nu komen ze met een booster prik. WAAROM ???????
  maar hier blijf het niet bij want Hugo de Jonge heeft 800,000 NOVORO vaccins besteld dus in Februari i / Maart komt er een volgend virus en die heet NOVORO.
  dus Lieve mensen word wakker.
  ik ben 70 jaar en laat mij eigen niet vaccineren .
  want mijn geloof is als het je tijd is ga je ondanks de vele vaccinaties toch .
  dus leef gezond en luister naar je gevoel.
  want angst is een slechte raadgever
  veel liefde .wijsheid en vooral gezond verstand.

 6. Ik snap het echt niet: regeringen bevestigen gegevens die aantonen dat hun smerige vaccin niet werkt….. maar tegelijkertijd pushen ze algemene vaccinatie met deze giftige gentherapie. De paradox is aanwezig maar wordt genegeerd….??

 7. Ook ik heb gemerkt dat NU.nl censureert.
  had een reactie gegeven op een artikel van Hubert Bruls burgemeester van Nijmegen.
  Als advies voor lange termijn visie stelde ik om meer in te zetten op gezondheid ipv medicatie.
  Voor een open gesprek vroeg tussen leden van het OMT met vertegenwoordigers uit het artsen collectief om gezamenlijk tot oplossingen te komen en wanneer dhr. Bruls meende elk jaar 1 of 2 maanden zaken en horeca te sluiten hij ervoor moest zorgen dat elke Nederlander ambtenaar werd zodat ook tijdens een lockdown ieders salaris doorloopt net zoals bij onze politici die dit beleid bepalen.
  Op de vraag waarom mijn reactie niet geplaatst werd kreeg ik als antwoord dat ik desinformatie verspreid.????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in