Gelegaliseerde moord: De zwarte Amerikaan die blanke man op video vermoordde, krijgt proeftijd

3

Een populaire zwarte activiteit in Amerika is om de openbare ruimte in te gaan en blanke mensen in het gezicht te slaan, en dan rond te springen als joelende apen. Het maakt deel uit van hun bruisende culturele erfgoed.

In het geval van dit gedrag in de bovenstaande video stierf de man. Maar het is niet erg. Hij was blank. En zoals we weten: slechts één soort leven matter, en dat zijn zeker geen blanke levens.

National File heeft onlangs over het gebeuren gerapporteerd waar de procureur Charlie Smith van de Frederick County eiste dat de aanval geen haatmisdaad was, tegen alle politieaanbevelingen in.

“De tiener die verantwoordelijk is voor de dood van een man op een Maryland kermis is veroordeeld tot een proeftijd en een cursus woedebeheersing na het geven van een fatale klap aan een lokale man na een verbale ruzie over een dollar.

De 16-jarige pleitte schuldig aan de wrede aanval op de kermis waar een groep zwarte tieners de 59-jarige John Weed omsingelde en een dollar eiste. Toen Weed weigerde, sloeg de groep hem herhaaldelijk op het hoofd, waarbij de 16-jarige in kwestie de fatale slag toebracht.

Nadat Weed op de grond viel, spuugde de zwarte tieners op het slachtoffer en danste opgewonden en schreeuwend om zijn bewusteloze lichaam heen. Weed stierf de volgende dag in het ziekenhuis zonder bij bewustzijn te zijn gekomen.

De politie werd vorig jaar rond 17:30 uur op 20 september opgeroepen nadat tientallen getuigen de ongeprovoceerde aanval zagen uitmonden in de dood van de inwoner van Mount Airy.

“We zien geen feiten in deze zaak die iemand zou doen geloven dat er een intentie was om te doden, een intentie om het slachtoffer te vermoorden”, zei Smith, en voegde eraan toe dat hij doodslag zou aanbevelen in plaats van eerste- of zelfs tweedegraads moord.

Smith ontkende ook dat de aanval een haatmisdrijf was: “Op dit moment, wat we weten, was het over een dollarbiljet, het was niet over ras.”

De tiener’s advocaat Stacey Steinmetz en rechter Julie Stevenson Solt kwamen allebei overeen om de zaak te sluiten voor het publiek, aangezien het verleden van de tiener details bevatte die te gevoelig waren om te worden gepubliceerd.

Het duo kwam ook overeen om een tweede aanklacht tegen de tiener te laten vallen nadat een pleidooiovereenkomst werd bereikt, meldt Frederick News Post.”

Frontnieuws heeft veel aandacht besteed aan Cannon Hinnant, de 5-jarige blanke jongen die zonder reden in het hoofd werd geschoten door een zwarte man (hier, hier, hier en hier). Het staat in scherp contrast met George Floyd. Het is een bijzonder schandelijke zwart-op-blank moord. Het is relatief zeldzaam dat zwarten blanke kinderen doden, maar het gebeurt wel een paar keer per jaar.

  Techgigant Mozilla eist dat het internet wordt omgebouwd - om de "haat" tot zwijgen te brengen

In 2013 schoten ze een 13 maanden jonge blanke baby in het gezicht. En het zelfde narratief ging toen ook al rond. Snopes heeft er een pagina over, waarin ze uitleggen aan de witmens dat de tieners de baby niet hebben gedood omdat hij blank was, en eigenlijk “een poging tot overval” was.


Dus we staan allemaal op dezelfde lijn hier: er blijft NUL bewijs over dat de arrestatie van George Floyd op enigerlei wijze racistisch gemotiveerd was. We hebben de video nu gezien, en het laat een zeer grote sterke man zien die net een misdrijf had gepleegd en zwaar onder invloed van harddrugs zich tegen zijn arrestatie verzet. Deze man schreeuwt krankzinnig “ouchie ouchie” en “mommy please” en zei reeds op de achterbank van de politieauto dat hij niet kon ademen.

De hele basis van de bewering dat ras een factor was in de arrestatie van George Floyd is dat de politieagent blank was en hij zwart. Maar hier is het feit: Derek Chauvin, de arresterende politieagent, koos niet voor George Floyd. Hij was een politieagent die werd gealarmeerd omdat iemand een misdrijf had gepleegd in de vorm van handel in vals geld. Omgekeerd kozen de zwarte man die het vijfjarige jochie Cannon doodschoot en de “tieners” die de baby in het gezicht schoten in 2013 bewust hun doelwitten uit. Hetzelfde geldt voor de zwarte tiener die John Weed op de Frederick kermis doodsloeg.

Het is absoluut ongelooflijk om iemand een proeftijd te geven voor een willekeurige moord. Maar op dit punt zijn ze nu in de Verenigde Staten beland. Rechters gaan op een politieke manier oordelen over moordzaken en ze worden daar geconfronteerd met in feite gelegaliseerde moord op blanken.

  Trump neemt de leiding over Biden voor de presidentsverkiezingen

We weten dat ze van plan zijn de politie te verwijderen, zodat zwarten straffeloos kunnen handelen. Als ze de Amerikaanse wijken binnenmarcheren en met moorden beginnen, zal de politie geen arrestaties kunnen verrichten.

Momenteel wordt dit stilletjes geïmplementeerd in de Amerikaanse deelstaat Maryland, terwijl de mainstream media zich weer eens in stilzwijgen hullen.

De haat tegen blanken moet serieus genomen worden

Vorig artikelZwarte probeert vrouw op klaarlichte dag te verkrachten in NYC, omstanders komen niet tussenbeide
Volgend artikelTekst van de toespraak van Robert F Kennedy: “Jullie gaan onze kinderen niet vergiftigen en we gaan onze democratie terug eisen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in