Uitgelekte bodycam-beelden tonen voor het eerst moment voor moment de arrestatie van George Floyd: “Media hebben gelogen”

12
68073

Nadat de nooit eerder gepubliceerde bodycam-beelden van de gehele arrestatie van George Floyd zijn uitgelekt en gepubliceerd door de Daily Mail, wordt de media nu beschuldigd van het liegen over het incident gedurende twee maanden.

De video laat zien hoe een hysterische en halsstarrige Floyd gedurende minutenlang weigert te worden gearresteerd. De politie probeert hem rustig in de politiewagen te krijgen, maar hij weigert.

George Floyd verdienste

De video toont onbetwistbaar aan dat Floyd onder invloed was van harddrugs en absoluut niet meewerkte met de politieagenten

Verschillende mainstream media proberen de video zodanig te becommentariëren om hun eigen versie van de gebeurtenissen te bewijzen.

Maar in social media wordt precies het tegenovergestelde beweerd, namelijk dat de film laat zien dat de mainstream heeft gelogen.

George Floyd zegt onder andere dat zijn moeder net is overleden, hoewel ze al twee jaar dood is. Hij beweert dat hij te claustrofobisch is om in de politieauto te stappen, ook al zat hij net in zijn eigen auto. Hij zegt ook dat hij niet kan ademen voordat hij op de grond ligt.

De politie biedt aan om het raam naar beneden te doen, maar Floyd zegt dat hij “bang” is om in de politiewagen te zitten.

Er is geen “racisme” in de film en de politie probeert Floyd herhaaldelijk te laten meewerken.

De media was succesvol. Ze speelden op onze emoties in en we aten hun woorden op. Manipulatie.

Hoeveel levens zijn er verloren gegaan of vernietigd door de George Floyd leugen die de media verspreidden?, wordt nu gezegd op Twitter.

Twee maanden lang zijn onze steden platgebrand door het verhaal van George Floyd. Nu we de lichaamscamera zien, weten we dat het een gigantische mediafraude was, schrijft politica DeAnna Lorraine.

Dank u, Britse media! De Daily Mail brengt de lichaamscamera-film van George Floyd uit. Niet goed voor de vervolging. Floyd huilt reeds van pijn voordat iemand hem aanraakt; de politie weet dat hij onder invloed is; Floyd zegt dat hij niet kan ademen wanneer hij nog staat en ademt, schrijft Ann Coulter.

Zoals Frontnieuws eerder heeft vermeld, bevestigde het toxicologisch rapport dat hij een dodelijke hoeveelheid Fentanyl in zijn lichaam had.

Nieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam

Een derde van de Amerikaanse krijgsmacht weigert het experimentele mRNA Covidvaccin

12 REACTIES

 1. KNIE IN NEK FLOYD
  Wat ik mis, is de exacte uitleg van het pathologische onderzoek. Er wordt gezegd dat de uitkomst is: Dood door verstikking. Dus zijn er bloedstippen in de ogen gevonden. Punt.
  DAT GELOOF IK. Maar waardoor? Die knie in zijkant nek? Dat geloof ik NIET. Hoofdslagader bekneld ? Dat is mogelijk, MAAR dan verstik je niet. Je verstikt en schreeuwt kreunt om adem te kunnen halen, als die diender en zijn achter hem zittende collega met hun knieën op je rug zitten!!! Dan kan je borstkast niet meer uitzetten. Diender knie zat met andere knie op schouderbladen/rug van Floyd. Achter hem zat een tweede diender met beide knieën op onderrug en dijbenen van Floyd. Floyd kon
  N I E T meer via borstademhaling en buikademhaling lucht krijgen. Dit was mijn inziens de doodsoorzaak man Floyd. De leidinggevende zijn mede verantwoordelijk voor de tragisch gebeuren. Instructies zoals: NOOIT een verdachte neutraliseren , door op zijn rug te gaan zitten moet bij elke diender er ingepompt worden.

 2. Hopelijk kunnen de slachtoffers van alle brandstichtingen en beschadigingen de mainstream media hiermee nu failliet procederen wegens het aanzetten tot rellen met hun fake news.

 3. De man wordt n hechtenis gekomen maar ondanks vragen wordt hem niet uitgelegd wat ie verkeerd heeft gedaan. Ze hebben ‘m ook niet op z’n rechten gewezen. In principe wordt ie dus onterecht van zijn vrijheid berooft. Waarom zou ie zomaar mee moeten gaan?

  • Ik begrijp er ook niks van dat je niet eens met vals geld mag afrekenen.
   Kinderachtig toch, dat ze je daar voor meenemen.
   Maar ik zal het door geven aan de vele en vele slachtoffers van deze junk.
   Nou maar hopen dat die crimineel al zijn slachtoffers wel op hun rechten heeft gewezen.
   Anders had hij ze nooit zomaar van hun vrijheid mogen beroven en van de rest wat ie nog meer gestolen heeft.

   Iemand die wel kijkt, noemt ie zich dan.

   • Ik keek heel onbevangen naar dit filmpje Bert (heb me er eerder nooit in verdiept) en vroeg me wel meteen af waarom hij ongevraagd: “ I didn’t know” riep. Nu denk ik, dankzij mijn kids, dat hij ongevraagd refereerde aan het betalen met vals geld. Zo alleen van dit filmpje gaf ik deze reactie.

    Wanneer je dus alle andere feiten en emoties buiten beschouwing laat dan heb ik een punt. De man is niet op zijn rechten gewezen en dat mag gewoon niet. Natuurlijk mag het betalen met vals geld ook niet en is het ontzettend erg wat het opkloppen door de media veroorzaakt heeft maar ik zal je dit vertellen Bert. Ze zijn ons aan het verdelen en we trappen er met z’n allen in. Die hele opklopperij met het tonen van ongelijkheid is allemaal een spelletje: divide and conquer. En wij doen er braaf aan mee. Punt is, de 1% schijt in hun broek voor ons de 99% maar alleen wanneer we ons als die 99% verenigen en niet die 6 x 16,5%. Eens kijken: de Amerikanen worden opgezet tegen de negroïde-, mexicaanse en anders geaarde groepen. De europeanen worden opgezet tegen de moslims en de afrikanen. Met z’n allen worden de vaxers tegen de antivaxers opgezet en ga zo maar door. We moeten ons verenigen, anders komen we er nooit, dan zijn we straks alles kwijt aan de 1% en mogen we blij zijn wanneer we mee mogen doen aan het social credit systeem.

    • Ik dacht dat ik er toch wel van uit mocht gaan dat er bijna geen mens meer bestaat die niet op de hoogte zou zijn over hoe en wat over die crimineel.
     Dit onderwerp is tot in den treure behandeld, overal, op elke site of media site.
     En dan kom jij met een reactie over zijn rechten.
     Dus ik dacht even, wat gaan we nou weer krijgen hier op de site.
     Weer zo een BLM figuur er bij die deze crimineel komt verdedigen.
     Wij worden wel tegen mekaar opgezet, maar met zo een reactie krijg je met iedereen hier ruzie.
     De meeste zouden waarschijnliojk denken, hier begin ik niet meer aan na 1,5 jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here