Uitgelekte bodycam-beelden tonen voor het eerst moment voor moment de arrestatie van George Floyd: “Media hebben gelogen”

6
65178

Nadat de nooit eerder gepubliceerde bodycam-beelden van de gehele arrestatie van George Floyd zijn uitgelekt en gepubliceerd door de Daily Mail, wordt de media nu beschuldigd van het liegen over het incident gedurende twee maanden.

De video laat zien hoe een hysterische en halsstarrige Floyd gedurende minutenlang weigert te worden gearresteerd. De politie probeert hem rustig in de politiewagen te krijgen, maar hij weigert.

George Floyd verdienste

De video toont onbetwistbaar aan dat Floyd onder invloed was van harddrugs en absoluut niet meewerkte met de politieagenten

Verschillende mainstream media proberen de video zodanig te becommentariëren om hun eigen versie van de gebeurtenissen te bewijzen.

Maar in social media wordt precies het tegenovergestelde beweerd, namelijk dat de film laat zien dat de mainstream heeft gelogen.

George Floyd zegt onder andere dat zijn moeder net is overleden, hoewel ze al twee jaar dood is. Hij beweert dat hij te claustrofobisch is om in de politieauto te stappen, ook al zat hij net in zijn eigen auto. Hij zegt ook dat hij niet kan ademen voordat hij op de grond ligt.

De politie biedt aan om het raam naar beneden te doen, maar Floyd zegt dat hij “bang” is om in de politiewagen te zitten.

Er is geen “racisme” in de film en de politie probeert Floyd herhaaldelijk te laten meewerken.

De media was succesvol. Ze speelden op onze emoties in en we aten hun woorden op. Manipulatie.

Hoeveel levens zijn er verloren gegaan of vernietigd door de George Floyd leugen die de media verspreidden?, wordt nu gezegd op Twitter.

Twee maanden lang zijn onze steden platgebrand door het verhaal van George Floyd. Nu we de lichaamscamera zien, weten we dat het een gigantische mediafraude was, schrijft politica DeAnna Lorraine.

Dank u, Britse media! De Daily Mail brengt de lichaamscamera-film van George Floyd uit. Niet goed voor de vervolging. Floyd huilt reeds van pijn voordat iemand hem aanraakt; de politie weet dat hij onder invloed is; Floyd zegt dat hij niet kan ademen wanneer hij nog staat en ademt, schrijft Ann Coulter.

Zoals Frontnieuws eerder heeft vermeld, bevestigde het toxicologisch rapport dat hij een dodelijke hoeveelheid Fentanyl in zijn lichaam had.

Nieuwe informatie over het politieoptreden tegen George Floyd – had een dodelijke dosis Fentanyl in het lichaam

Bezorgdheid over militaire staatsgreep bij Biden's installatie - aanwezige soldaten worden onderzocht

6 REACTIES

  1. KNIE IN NEK FLOYD
    Wat ik mis, is de exacte uitleg van het pathologische onderzoek. Er wordt gezegd dat de uitkomst is: Dood door verstikking. Dus zijn er bloedstippen in de ogen gevonden. Punt.
    DAT GELOOF IK. Maar waardoor? Die knie in zijkant nek? Dat geloof ik NIET. Hoofdslagader bekneld ? Dat is mogelijk, MAAR dan verstik je niet. Je verstikt en schreeuwt kreunt om adem te kunnen halen, als die diender en zijn achter hem zittende collega met hun knieën op je rug zitten!!! Dan kan je borstkast niet meer uitzetten. Diender knie zat met andere knie op schouderbladen/rug van Floyd. Achter hem zat een tweede diender met beide knieën op onderrug en dijbenen van Floyd. Floyd kon
    N I E T meer via borstademhaling en buikademhaling lucht krijgen. Dit was mijn inziens de doodsoorzaak man Floyd. De leidinggevende zijn mede verantwoordelijk voor de tragisch gebeuren. Instructies zoals: NOOIT een verdachte neutraliseren , door op zijn rug te gaan zitten moet bij elke diender er ingepompt worden.

  2. Hopelijk kunnen de slachtoffers van alle brandstichtingen en beschadigingen de mainstream media hiermee nu failliet procederen wegens het aanzetten tot rellen met hun fake news.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here