Moedwillig Coronabedrog – Duits instituut voor infectieziekten erkent opzettelijke fraude waardoor teveel geïnfecteerden geregistreerd worden

0

Volgens de verklaring van dokter Katrin Kessler uit Hassloch zou de RKI hebben bevestigd dat iedereen die voor de 3e of 4e keer komt voor de “hertest” en opnieuw positief test, elke keer als nieuw “geïnfecteerd” in de statistieken wordt geregistreerd. Dus dat is, als je de dokter gelooft, hoe de hoge cijfers tot stand komen – die Duitsland naar de afgrond leiden.

Dr. Katrin Keßler, specialist voor algemene geneeskunde, diabetoloog volgens DDG in Hassloch is een criticus op de Coronamaatregelen, die de arts en auteur van het boek ook – terecht – op de homepage van haar praktijk tot uitdrukking brengt, bericht JouWatch.

In de onderstaande videobijdrage doet Keßler verslag van het resultaat van een e-mailcommunicatie met het RKI. Post-coronapatiënten moeten zich steeds opnieuw laten testen – meestal om werkgerelateerde redenen. Deze mensen zijn gedurende 10 tot 12 weken positief in de tests. Dus elke keer dat deze mensen in deze fase worden getest, gaat er een rapportage van het laboratorium naar de gezondheidsdienst en van daaruit – anoniem – naar het RKI. Het RKI zou in voornoemde e-mailbrief aan de arts hebben bevestigd dat deze anonieme meldingen van iemand die zich bijvoorbeeld voor de zesde keer heeft laten testen, telkens als NIEUWE INFECTIE in de cijfers en dus in de media verschijnen.

Dit zou niets anders zijn dan een uiterst relevante “systeemfout”, want dit betekent in gewone taal dat de “maatregelen” die ons worden opgelegd, gebaseerd zijn op basis van volledig onjuiste cijfers, aldus Keßler.

Autopsie hamer: slechts 1 procent van de onderzochte “Covid-doden” stierf uitsluitend aan Corona

  12.400 Israëliërs positief getest op Coronavirus na experimentele Pfizer Covid-19 vaccininjecties
Vorig artikelGeen grap: Coronawaanzin in eindstadium – Nu ook afstandsregels voor honden
Volgend artikelEuropa’s linksen begrijpen de wereld niet meer: Biden is een oorlogsstoker en een vijand van migranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in