Moedwillig Coronabedrog – Duits instituut voor infectieziekten erkent opzettelijke fraude waardoor teveel geïnfecteerden geregistreerd worden

Volgens de verklaring van dokter Katrin Kessler uit Hassloch zou de RKI hebben bevestigd dat iedereen die voor de 3e of 4e keer komt voor de “hertest” en opnieuw positief test, elke keer als nieuw “geïnfecteerd” in de statistieken wordt geregistreerd. Dus dat is, als je de dokter gelooft, hoe de hoge cijfers tot stand komen – die Duitsland naar de afgrond leiden.

Dr. Katrin Keßler, specialist voor algemene geneeskunde, diabetoloog volgens DDG in Hassloch is een criticus op de Coronamaatregelen, die de arts en auteur van het boek ook – terecht – op de homepage van haar praktijk tot uitdrukking brengt, bericht JouWatch.

In de onderstaande videobijdrage doet Keßler verslag van het resultaat van een e-mailcommunicatie met het RKI. Post-coronapatiënten moeten zich steeds opnieuw laten testen – meestal om werkgerelateerde redenen. Deze mensen zijn gedurende 10 tot 12 weken positief in de tests. Dus elke keer dat deze mensen in deze fase worden getest, gaat er een rapportage van het laboratorium naar de gezondheidsdienst en van daaruit – anoniem – naar het RKI. Het RKI zou in voornoemde e-mailbrief aan de arts hebben bevestigd dat deze anonieme meldingen van iemand die zich bijvoorbeeld voor de zesde keer heeft laten testen, telkens als NIEUWE INFECTIE in de cijfers en dus in de media verschijnen.

Dit zou niets anders zijn dan een uiterst relevante “systeemfout”, want dit betekent in gewone taal dat de “maatregelen” die ons worden opgelegd, gebaseerd zijn op basis van volledig onjuiste cijfers, aldus Keßler.

Autopsie hamer: slechts 1 procent van de onderzochte “Covid-doden” stierf uitsluitend aan Corona

WHO verwerpt vaccinatiepaspoorten: "Coronapandemie zal in 10 maanden voorbij zijn"

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here