Nee, ik spot niet en het is niet grappig. In feite, het is onuitsprekelijk triest. Gunnar Michel was duidelijk een goede man. Iemand die voor het Rode Kruis werkt, er voor anderen is, opkomt voor de gemeenschap en andere mensen, helpt, aanpakt, het juiste doet. Een fijne vent. Een familieman. Iemands vriend. Een alledaagse held, schrijft Niki Vogt.

En nee, dit is ook geen alleenstaand geval dat niets bewijst.

Hij geloofde de propaganda. Vast overtuigd, zoals zovelen doen. Hij vertrouwde de staat en het systeem. Natuurlijk zouden ze niets laten inspuiten waarvan ze niet zeker waren dat het kwaad zou doen. Ja, natuurlijk, bij elke vaccinatie zijn er een paar zeer zeldzame gevallen van vaccinatieschade, maar wat voor onzin deze rechtse idioten spuien… nee! Dat kan absoluut niet waar zijn. Die stomme, stomme “dwarsdenkers”.

Dat geeft al aan hoe vooringenomen zijn algemene mening over vaccinatie was. Hij liet zich ophitsen tegen degenen die zich echt informeren en achter de leuzen kijken. Die luisteren naar de wetenschappers die zich niet hebben laten omkopen of intimideren en die de onderzoeken hebben gelezen, de statistieken hebben geëvalueerd en hun besluit niet lichtvaardig hebben genomen. De ongevaccineerden weten heel goed waar ze mee bezig zijn en aanvaarden helaas maar al te bewust de nadelen.

De geruchten, waarover hij in zijn tekst schrijft, deze geruchten zijn wat met voorgehouden hand besproken wordt onder degenen die het steeds weer zien en horen. En wat ze alleen doen op beschermde platforms en van te voren rondkijken. Dit alleen al moet ieder weldenkend mens opvallen, het is een knipperend, rood, toeterend alarmsignaal dat de politiek en de pers bezig zijn iedereen kapot te maken die niet wil dat zijn grondrechten worden afgenomen. Die vragen heeft, die met feiten komt, die zijn waarnemingen doet en daaruit conclusies trekt. Dat is het kenmerk van een (beginnende) dictatuur.

Maar er zijn er nog zoveel meer die argeloos zijn en de instellingen vertrouwen, zoals Gunnar Michel. Het spijt me zo voor hem en ik heb medelijden met hem en zijn familie. Mensen zoals hij zijn de pijlers van onze samenleving. Het sterven van deze mensen is nog maar net begonnen. Gunnar Michel stierf direct aan de bijwerkingen, zoals duizenden anderen in Europa. Zijn geval is emblematisch voor zovelen. Het is zo triest om te zien. Maar het zal in de komende jaren nog veel meer mensen treffen. Hoeveel en hoe ernstig, weten we niet.

Wij, de ongevaccineerden, zullen dringend nodig zijn wanneer de gevolgen op lange termijn vele gevaccineerden ziek zullen maken en sommigen zullen doden, zoals waarschijnlijk met Gunnar Michel is gebeurd. Er zullen kinderen zijn zonder ouders, uitgedunde gezinnen en mensen die niet meer kunnen werken. Dit zal geen gemakkelijke tijd worden en de ongevaccineerden zullen veel moeten doorstaan. Het wordt tijd dat de gevaccineerden hun ogen openen en beseffen dat zij pijnlijk van het hoge paard zullen vallen waarop zij zitten.

  Ex-Pfizer wetenschapper: "Het is de bedoeling van het spike-eiwit om het bloed te klonteren"

Addendum

(Omdat dit geen geïsoleerde gevallen zijn, zoals ik nu in e-mails te horen krijg. En ja, het kan maanden later gebeuren. Ik vond dit binnen 5 minuten op het net. De bron is altijd gelinkt en verifieerbaar).

Zeer effectief en veilig? Een op de drie “COVID-doden” in de laatste vier weken was volledig gevaccineerd

Volgens berichten in de mainstream media liggen er bijna alleen maar ongevaccineerde Coronapatiënten in Duitse ziekenhuizen. Met dit verhaal willen politici, media en lobbyisten de niet-gevaccineerden de schuld geven van een vermeende dreigende overbelasting van het gezondheidssysteem. Maar de RKI-gegevens spreken dit tegen. Naar verluidt liggen er “bijna alleen maar ongevaccineerden” op de Coronazalen. Deze kop, althans, verspreidde zich deze week als een lopend vuurtje in de mainstream media. Het RedaktionsNetzwerk Deutschland  (RND) begon ermee, het persbureau dpa volgde. Of het nu in de klinieken van Brandenburg of Beieren is: “Ze zijn allemaal overbevolkt met ongevaccineerde mensen.”

Maar de cijfers van het Robert Koch Institute (RKI), waarnaar politici in geval van twijfel verwijzen, laten al weken een heel ander beeld zien. Er is geen sprake van een “pandemie van de ongevaccineerden”. In het meest recente weekverslag, dat het Bondsinstituut donderdag heeft gepubliceerd, staat op bladzijde 23 voor de afgelopen vier weken van 13 september tot 10 oktober een veel hoger percentage van zogeheten vaccinatiedoorbraken  – met een opwaartse trend. Hieraan moet worden toegevoegd dat het RKI deze gevallen alleen als “vaccinatiedoorbraken” registreert als de tweede vaccinatie ten minste twee weken oud was op het moment van de positieve Coronatest.

Sinds enkele weken is men het erover eens dat vaccinatie met een van de vier COVID-19-vaccins infectie niet volledig uitsluit. Maar het zou tegen ernstige vormen van de ziekte beschermen. Maar gezien de cijfers is zelfs dat twijfelachtig: In de leeftijdscategorie 60 plus telde het Federaal Instituut bijna 40 procent van de Coronapatiënten die in het ziekenhuis werden behandeld als “vaccinatiedoorbraken”.

Ernstige bijwerkingen van vaccinatie nemen in Zwitserland toe met factor 157

Sinds het begin van de vaccinatiecampagne zijn volgens Swissmedic 150 mensen overleden na de mRNA-injecties.

Ernstige bijwerkingen na mRNA-injecties blijven toenemen. Volgens het bulletin van de Zwitserse regelgevende autoriteit Swissmedic van 12 oktober 2021 zijn er nu 2978 ernstige bijwerkingen gemeld. Ter vergelijking: in 2019, de laatste periode met betrouwbare vergelijkende cijfers, registreerde Swissmedic in de het het hele jaar 77 medisch belangrijke voorvallen en 19 voorvallen met ernstige gevolgen” (meldt Corona-Transition).

  Pater Alexis Bugnolo zegt 2 miljard doden in het komende jaar. Bent u er klaar voor?

In de afgelopen negen maanden sinds het begin van de vaccinatiecampagne is het aantal ernstige ongewenste voorvallen dan ook met 157 toegenomen. Geprojecteerd over het hele jaar is de toename een factor 179. 1057 ernstige ongewenste voorvallen traden op na de Pfizer/BioNTech mRNA-injectie, 1841 na de Moderna-injectie.

Weverton Silva stierf op 13-jarige leeftijd aan een vaccin van Pfizer

Weverton Silva, pas 13 jaar oud, kreeg zijn Pfizer-vaccin op 25 augustus 2021 en kreeg kort daarna verschillende symptomen. Hij stortte in en overleed op 8 oktober 2021 in een kliniek in het stedelijk gebied Vale do Anari. Zijn plotselinge dood was het gevolg van een hartstilstand en wordt nu onderzocht.

Op de schokkende video is te zien hoe artsen en omstanders hem enkele minuten lang proberen te reanimeren, maar hij reageert niet.

Nederland: recordaantal sterfgevallen en ernstige schade als gevolg van COVID-vaccinaties

Op 1 oktober 2021 waren er in de EU 25.969 sterfgevallen door Covid-vaccins gemeld. Bovendien werden bijna twee miljoen gevallen van “ernstig letsel” gemeld na een van de vier COVID-19-vaccins (Moderna, Pfizer, Janssen, AstraZeneca), waarvan er op 1 oktober nog 677.423 niet waren hersteld. Dat zijn de cijfers van EudraVigilance, de instantie die bijwerkingen van geneesmiddelen registreert. Deze aantallen zijn bij eerdere vaccinatiecampagnes nooit behaald.

Bij Lareb, het officiële meldpunt van de Nederlandse overheid voor bijwerkingen van vaccins, werden tot en met 26 september 532 sterfgevallen en meer dan 147.000 andere gevallen van letsel gemeld, waarvan 3364 gevallen van “ernstige” bijwerkingen. Dit zijn gevallen die leiden tot ziekenhuisopname of een levensbedreigende situatie. Een voorbeeld is “trombose met trombocytopeniesyndroom”, dat 36 keer werd gemeld, waaronder 6 sterfgevallen.

Half september werden in Nederland 3868 gevallen van hartschade gemeld. Alleen al voor het vaccin van Pfizer werden 98 hartaanvallen, 96 ontstekingen van het hartzakje, 45 hartstilstanden en 43 hartfalen gemeld. Het aantal gevallen van schade aan het “voortplantingssysteem” (hoofdzakelijk menstruatiestoornissen) bedroeg 3888. Ook werden 186 gevallen van zwangerschapsstoornissen gemeld, waaronder meer dan 100 spontane miskramen. Het is opmerkelijk dat meer dan driekwart van de verslagen betrekking had op vrouwen, terwijl minder dan een kwart op mannen. Meer dan 95% van de meldingen kwam van de gevaccineerde personen zelf, terwijl minder dan 5% werd gemeld door zorgverleners.

NBA-speler beweert dat COVID-vaccin bloedstolsels veroorzaakte en werd geadviseerd erover te zwijgen

  Rapport: "De vaccins zijn noch veilig noch effectief"

NBA-speler Brandon Goodwin, voormalig Point Guard van de Atlanta Hawks, is vorig seizoen gestopt vanwege bloedstolsels die volgens hem werden veroorzaakt door het COVID-vaccin. Goodwin zei dat team officials hem belden terwijl hij in het ziekenhuis lag en hem vertelden zijn diagnose niet bekend te maken.

Te midden van de impasse tussen de National Basketball Association (NBA) en Kyrie Irving – die van de Brooklyn Nets een trainings- en speelverbod heeft gekregen totdat hij is gevaccineerd – heeft een andere speler alarm geslagen over hoe het COVID-vaccin vorig jaar een einde maakte aan zijn seizoen en hoe de officials van zijn team probeerden te verdoezelen dat hij bloedstolsels had gekregen als gevolg van de vaccinatie.

Goodwin zei tijdens een Twitch stream op 3 oktober:

“Ik werd ziek en ben nooit hersteld. Ik had altijd rugpijn. Ik was gewoon super moe in wedstrijden, zoals toen we tegen Philly speelden [28-30 april]. Ik was zo moe dat ik niet meer op en neer kon rennen op het veld. Toen we naar huis gingen, begon mijn rug echt pijn te doen. Toen dacht ik dat ik naar de dokter moest, en toen ontdekte ik dat ik bloedstolsels had.”

Goodwin zegt dat de symptomen allemaal binnen een maand na de vaccinatie optraden.

Meer tienersterfgevallen bij VAERS

De VAERS-gegevens die de CDC vrijdag heeft vrijgegeven, omvatten in totaal 798.636 meldingen van ongewenste voorvallen uit alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccinaties, waaronder 16.766 sterfgevallen en 117.399 ernstige verwondingen die tussen 14 december 2020 en 8 oktober 2021 zijn gemeld.

De gegevens zijn rechtstreeks afkomstig van rapporten die zijn ingediend bij VAERS, het belangrijkste door de federale overheid gefinancierde rapportagesysteem voor vaccinatieschade in de VS.

Uit de gegevens die vrijdag door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) zijn vrijgegeven, blijkt dat tussen 14 december 2020 en 8 oktober 2021 in totaal 798.636 bijwerkingen na COVID-vaccinaties zijn gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). De gegevens omvatten in totaal 16.766 meldingen van sterfgevallen – een stijging met 456 ten opzichte van de vorige week – en twee extra meldingen van adolescenten die na vaccinatie zijn overleden.

In dezelfde periode werden 117.399 ernstige verwondingen, inclusief doden, gemeld – 5.478 meer dan de week ervoor.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeven covid “vaccins” mensen AIDS? Het immuunsysteem daalt elke week met 5% bij hen die ingeënt zijn
Volgend artikelOnderzoek bevolen na overlijden 3-dagen oude baby na COVID swabmonster
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Heel lang verhaal, heel veel van ja goede man, goede intenties en ja had het beste voor …al met al de zoveelste schaap die uiteindelijk het koppie op het hakblok neervlijde in alle deugkneuzerige devotie….geen medelijden eerlijk gezegd en moge er honderdduizenden volgen…

 2. Ja, de “gevaccineerden” vallen nu als dominostenen om en ook VerNEEderigNSBland houdt het niet meer droog … maar nog steeds is er niemand bij machte de GENOCIDE een halt toe te roepen.

  • Het gaat om dat dit bekend wordt!
   Deze mens die overtuigd was van het goede vh vaccin is een wake-up voor ons.
   Dat beseft hijzelf nu heel goed nu hij aan de geestelijke zijde van het bestaan is.
   medelijden hoeft niet! maar oordelen en veroordelen en trap na geven evt. is schadelijk voor hen die ons wakker maken en wakker houden, ook al overlijden ze.
   Er staat nog veel te gebeuren. wij blijven over naast veel mensen die wakker worden worden gerammeld
   en ineens overzien dat alles een grote leugen was. Ze hebben dringend ondersteuning nodig.
   En zeker niet een; zie je wel , ik heb het toch gezegd , ik had gelijk.
   Niet iedereen is of wordt wakker op hetzelfde moment.
   De agenda van de duistere regeerders gaat gewoon door totdat er genoeg wakker zijn.
   Dan pas is de omslag naar een wakker worden van ineens iedereen en allen.
   Kan nog 2 weken of ook wel 2 jaar duren.

 3. Hoezo, we zullen hard nodig zijn? Steek dat maar in je onderruggrot.
  Also: and another one gone, another one gone. Another one bites the dust!

 4. ik vind het tegenwoordig grappig hoe men steeds zegt dat er meer corona gevallen zijn, maar enig opzoekwerk duid steeds meer in de richting van vaccin slachtoffers , of ben ik de eerste die dit ziet???wel schapen , word wakker ..hoe meer er worden ingeënt hoe meer slachtoffers er vallen…maar blijf jullie kop gewoon verder in het zand steken ..achterlijke bende…ze (de elite)zijn jullie al jaren aan’t bedriegen , het vaccin zorgt voor zoveel doden , niet de griep of niet iets anders..wat ze ook beweren, de media zal het wel in jullie maag pompen, dommekloten….het is niet de eerste vaccin gelovige die zijn kopke neerlegt omdat hij/zij er heilig van overtuigd is dat het hem/haar zal redden..of ik commpassie heb met die rode kruis medewerker? in geen geval…waarom zou ik compassie moeten hebben met hem , terwijl zij ons (ongevacineerden) afschilderen als onnozele egoïsten ?

 5. Die dooie noemt ons de niet gevaccineerden “rechtse idioten”. Hijzelf was dus een linkse dombo want als hij bij het rode kruis heeft gewerkt moest hij op de hoogte zijn geweest dat het rode kruis in sommige landen geen bloed wil van Covid-19 gevaccineerden.
  Als er dan nog geen lampje gaat branden dan ben je te dom om te leven . Dus in dit geval is er niets aan verloren gegaan .

  https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/2021/06/10/het-rode-kruis-wil-geen-bloed-van-covid-19-gevaccineerden/

  https://www.frontnieuws.com/gevaccineerden-kunnen-geen-bloed-doneren-covid-vaccin-vernietigt-antilichamen-rode-kruis/

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/rode-kruis-in-japan-en-belgie-wil-voorlopig-geen-bloeddonaties-van-mensen-die-tegen-covid-19-zijn-gevaccineerd/

 6. Ik heb net de politici in de duitse deelstaat Hessen een duidelijke boodschap gegeven, ook jullie ss/gestapo honden komen straks voor het neurenberg2 tribunaal en met jullie gezin?ook op de hoogte en profiterende van de wef-gelden worden berecht.
  Kreeg er van de 3 al meteen 2 een reactie…..ook doen beste mensen…de ndeelstaat hessen wordt geleid door SS/gestapo politici….

  \

 7. We zitten al 18 maanden in een valkuil van desinformatie en wordt in een hoekie getrapt dus gevaccineerde zijn een gevaar voor ons maar heel veel zeggen van niet het is een dodelijk vaccin jonge kinderen sterven na vaccinatie zelfs al ben je gezond sterf je na vaccinatie zelfs doe je een Schwab test stierf je na vaccinatie na een hevige bloedneus van en baby die net tot leven komen je krijgt bloedstolsels je hele immunsysteem gaat naar de fallisteinen ze worden allemaal zombi’s en worden moe en kunnen hun eigen lichaam niet meer aan ze kunnen niet wat ze voor heen kunnen heel nederland wordt kapot gemaakt. Zelfs mensen die niet gevaccineerd zijn worden in een hoekie getrapt en een pcr test zegt helemaal niks. Dat weet de regering donders goed dit is gewoon massamoord dus de niet gevaccineerden moeten het dus zien te overleven en is weer net zoals de 2e wereldoorlog massamoord hypnose. Dus zitten we in een biowapen oorlog Ipsos-Mori zij gaan dood als je het vaccin neemt. Er zullen veel koppen gaan rollen en overlijden gaan.

 8. Ik ben blij wanneer de meerderheid der linksmensen zichzelf uit roeit op deze wijze.
  Wat zal ik al die tegendraadse domme kwallen niet missen.
  Wat een fantastisch toekomstbeeld.

 9. Als alle gevaccineerde straks dood gaan krijgen we wel ruimte in de wereld ook prettig het enige wat de ongevaccineerde moeten doen is niet overstag gaan uiteindelijk zijn wij het die deze terreur gaan overleven

 10. Hinderlijke taalfout Redactie: “Natuurlijk zouden ze niets laten inspuiten waarvan ze niet zeker waren dat het kwaad zou doen”.
  Of is het zo kwaadaardig bedoeld?

 11. Ik krijg het sterke vermoeden dat:
  1 Cojona vooropgezet is.
  2 Nutteloze eters moeten “opstappen”
  3 Woonruimte die vrij komt door overlijden is direct voor een asieliger.
  4 Verdunning van onze culturele waarden.(negerzoen,zwarte piet DAMES/HEREN)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in