Volgens deze nieuwsanker zijn er bloeddonoren nodig, alleen niet het bloed van gevaccineerden. Als het bloed van gevaccineerden niet goed is, waarom doen ze dan zo hun best om iedereen de gentherapie-prik te geven? schrijft Redvoicemedia.com.

 

“Covid-19 vaccin, hier wil je naar luisteren. Het Rode Kruis zegt dat iedereen die zijn Covid-19 vaccin heeft gekregen, geen herstellend plasma kan doneren om andere Covid-19 patiënten in ziekenhuizen te helpen. Dat plasma bestaat uit antilichamen van mensen die hersteld zijn van het virus, maar het vaccin vaagt die antilichamen weg waardoor het plasma ondoeltreffend is voor de behandeling van andere Covid-19 patiënten.” – Nieuwsanker

Dit lijkt een groot probleem te kunnen zijn en er wordt weinig over gezegd in de mainstream media.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volledig gevaccineerde vrouw sterft aan COVID-19, familie geeft “Anti-Vaxxers” de schuld voor de doodVolg Frontnieuws op Telegram

  Vrouw weent na COVID-19 prikverwonding haar gezicht letterlijk doet wegsmelten (Video)
Vorig artikelUitvinder van mRNA-vaccin: “Risico op ziekenhuisopname door vaccin groter dan virus bij jonge mannen”
Volgend artikelDochter van Britse Royal sterft aan “hevige hoofdpijn” maanden nadat ze Covid-19-vaccin kreeg
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

  • Frontnieuws lult weer uit z’n nek. Het filmpje, ook al is het bijgeknipt, zegt het duidelijk: het plasma van gevaccineerden kan niet worden gebruikt als behandeling bij covid-patienten. Het plasma van mensen die genezen zijn van covid, kan wel gebruikt worden als behandeling. Bloed geven mag gewoon, als je je aan de regels houdt, zowel bij ons als in de VS: https://www.redcrossblood.org/local-homepage/news/article/covid-19-vaccination-guide-blood-donation.html

    • Ik heb “do your own research” hoog in het vaandel staan. En wat Frontnieuws tegenwoordig doet, maakt daar een grote grap van. Belachelijk. Er zijn belangrijke waarheden die verteld moeten worden in deze wereld, maar verdraaide leugens zoals deze horen daar niet bij. We moeten allemaal terug naar de echte waarheid! Laten we terug ons eigen onderzoek doen en ons op de waarheid richten!

     • Dat is een goed uitgangspunt, dat we allemaal terug moeten naar de echte waarheid, alhoewel een waarheid is altijd echt, anders zou het geen waarheid zijn. Maar vertel jou visie nu maar eens aan de
      overheid.

      • De overheid is bezig met genocide, the Great Resetplan van Claus Schwab daar worden ze heel goed voor betaald, maat zeker niet met waarheid.

   • ? Frontnieuws lult helemaal niet uit z’n nek. Je bevestigt wat ze schrijven : gevaccineerden kunnen geen bloed meer doneren omdat ze de antistoffen bij de ontvangende covid patiënten kapotmaken. En dat geldt ook bij de ANDEREN.

    En let wel : I do my own research since beginning of 2020, when the main-stream and government lies became obvious. Het bloed van gevaccineerden klontert en de rode bloedcellen zijn beschadigd, daar zijn genoeg microscoopbeelden van.

 1. Ach, daar lopen z achter de grootste oplichter aan, van Ranst, en de politiek weet niets.
  Het rode kruis in België promoot de spuiten, dus ze moeten wel. Dat is de basis van het probleem nu: men heeft zichzelf dusdanig gecompromitteerd dat ze niet meer weten welke kant ze op moeten.

 2. In de ogen van The Great Reset is dat allemaal “collateral damage”. A risk they are “willing” to take.

  Alles, maar dan ook alles moet kapot. Waarom denk je dat als eerste de verpleegkundigen aan de spuit moeten? Alle politiemensen, alle brandweerlieden?

  Ze willen CHAOS. Pure chaos. Ze willen dat de hele wereld denkt dat er geen redden meer aan is. Ze willen het volk tot het uiterste drijven. Tot waanzin. Tot een oneindige psychose. Want alleen dan zal men een “messias” accepteren. Iemand die in een oogwenk alles herstellen kan.

  The Great Reset is niet een halve reset en dan nog wat laatste puntjes en hier en daar wat compromissen. Nee, het is een algehele kapotmaking van alles wat los en vast zit.

  • Juist. Die kant gaan we op. Alleen die messias is dan de grootste leugenaar. De meeste mensen zullen hem volgen omdat 1, de mensen zo gehersenspoeld zijn met leugen en waarheid omdraaien dat ze het tegen die tijd niet meer weten. 2, Er zal van alles te kort zijn en de “ kan je dat wel geven mits je erkent dat hij God is. We zijn al aardig onderweg..

  • Om het communisme in te voeren zijn er ook 90 miljoen mensen opgeruimd.
   Met het invoeren van de great rest gaan er straks nog veel mensen het loodje leggen.
   Het communisme was een grote mislukking, en zo zal ook de “great reset” worden.
   Maar voorlopig zitten we ermee

 3. Ten eerste gebruikt men vaak het plasma en niet het bloed zelf, die tijd is ver over.

  Ten tweede , als het wel bloed is wat er moet komen dan zal iedereen die niet ingespoten is gedwongen worden bloed af te staan ojnder dwang, in het algemeen belang…

   • …tuurlijk niet, bang maken is nutteloos, informeren heeft nut. Ik heb gewerkt aan de machines die worden gebruikt door de bloedbank om bloed te filteren, en in mijn optiek is het Russische roulette.
    Er word bloed/ plasma gefilterd tot 12 micron, kleiner kan men niet filteren. Je kunt bloed niet veel anders behandelen om te zuiveren want dan gaat het kapot. Dan is goedkope whiskey een betere optie…. Een aantal ziekteverwekkers zoals de mycoplasma famillie, met de mycoplasma fermethans incognitus in het bijzonder zijn 10 micron respectievelijk 8 micron, dus die glippen gewoon door de filter….hup met infuus de volgende gebruiker in…
    De mycoplasma fermethans incognitus in bijvoorbeeld bij veel mensen in de Bijlmer in het bloed gevonden, maakt mensen futloos, trekt de levenslust eruit door de energie uit de celkern op te slurpen. Een soort Fybromyalgie effect….ik zeg niks…..Er is een patent op ook, ontwikkeld op Plum Island door het Amerikaanse biologische oorlogsvoerings instituut, met farmaceuten erbij die ook de gewone medicijnen maken. Plum island ligt voor de west kust van Amerika, bij het plaatsje Lyme…

    Complottheorie? alles hierover is op internet gewoon te vinden.

    • Ik zat je maar te stangen. De elite heeft een hekel aan zwart. Ik geef niet 1 euro meer aan al die zogenaamde goede doelen die Afrikanen helpen. Ze helpen ze letterlijk van hun honger af door ze minder kinderen te laten baren. Het verbaasd me niets dat er een speciaal programma loopt in de Bijlmer.

     • Bijlmer vliegramp….ruim 8 ton aan goederen in het vliegtuig zijn nooit openbaar gemaakt. Het beyrof zeer waarschijnlijk een biologisch wapen, iets wat volgens verdragen niet mag worden geproduceerd, verhandeled en zeker niet over Nederlands grondgebied worden gebracht….

      Reddingswerkers en vele anderen die destijds daar waren zijn ziek geworden en velen zijn binnen enkele jaren na de ramp gestorven, totaal leeggevreten….Hen die naar Brussel (redlabs) zijn gegaan voor onderzoek kregen bijna allemaal de uitslag Mycoplasma fermethans incognitus, een gepatenteerd biowapen….iets dat enkel op papier en in een laboratorium hoort te bestaan….

      Doofpotten, Nederland is het meest hypocriete land ter wereld.

    • En is het ook mogelijk om op “mycoplasma fermethans incognitus” te testen? Weten de mensen dan waar ze naar zoeken?

     Ik ben met name futloos, zonder levenslust sinds 2013 is dat veel erger geworden. Ik kom alleen nooit in de Bijlmer. Dus ik zou niet weten hoe ik dat zou hebben kunnen oplopen. Maar toch… Als ik er op zou kunnen testen zou ik het wel proberen.

  • Ja dat ga je nu krijgen dat het plasma van de ingeente niet deugd….iets wat verschillende artsen nu al een 8 maanden roepen, dat de spikeproteine het imuunsysteem aanvalt en nihileert. Tja…en zouden wij niet ingeente bloed moeten afstaan, dacht het mooi niet. Iedereen die nietgeent is moet nu poot stijf houden en massaal wereldwijd stoppen met bloed geven en dan hopen dat die zieke colerelijders aan de regering ziek worden of hun familie of een kind. En dan mooi de middelvinger naar omhoog….ook al zou een kind van hun bloed nodig hebben…jammer dan colateral damage….hebben ze zelf zo voor gezorgd….oog om oog tand om tand

  • Onder dwang, gij hebt het goed voor. Dat ze dan varkensbloed nemen.
   Ze wilden het mijne niet vorige winter. Ik zal me informeren en bloed van mezelf laten bijhouden voor mijn familieleden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in