De regering van Tripura heeft donderdag een onderzoek gelast naar de dood van een drie dagen oude baby die stierf kort nadat swabmonsters waren genomen voor een Covid-19-test in een ziekenhuis, bericht Greatgameindia.com.

Het gerechtelijk bevel kwam een dag nadat de ouders van de baby de artsen ervan beschuldigden verantwoordelijk te zijn voor de dood, omdat de baby gezond was tot de afname van de collectie swabmonsters voor de Covid-19-test.

De baby werd aan de test onderworpen omdat zijn moeder ook Covid-19 positief is.

De baby werd op 10 augustus geboren in het door de regering beheerde Govind Ballabh Pant (GBP) ziekenhuis en overleed woensdag, naar verluidt nadat zijn Covid swabmonsters waren genomen.

“Er is een team van drie leden samengesteld om de dood van de baby te onderzoeken. Het team zal zijn verslag in de komende drie dagen indienen. We zullen de details van de zaak kennen nadat we hun verslag hebben ontvangen,” zei de directeur van het ministerie van Volksgezondheid Dr. Subhasish Debbarma.

Hij voegde eraan toe dat hij niet op de hoogte was van de Covid-19 testrapporten van de baby, maar zei dat zijn moeder positief had getest.

Volgens de moeder van de baby en andere familieleden begon de baby uit de neus te bloeden nadat er swabmonsters uit zijn neus waren genomen.

Zij zeggen dat de dienstdoende artsen hen verzekerden dat het goed met hem zou komen, maar dat hij na enige tijd overleed.

SK Rakesh, secretaris-generaal, wist de verslaggevers nu al te vertellen dat de dood van de baby geen verband hield met het nemen van swabmonsters. De autoriteiten wachten echter op het autopsierapport om de doodsoorzaak te kennen.

  Zonneschijn is de remedie tegen shedding

Een meisje van twee dagen oud, dat ook Covid-19 positief was, was reeds op 2 augustus gestorven. Tot nu toe zijn er in Tripura 44 Covid-19 patiënten overleden, waarvan twee door zelfmoord.

In een ander incident stierf volgens VAERS-gegevens een baby die borstvoeding kreeg aan bloedstolsels en ontstoken slagaders weken nadat zijn moeder het Pfizer COVID-19 vaccin had gekregen, Frontnieuws: Drama: 5-maanden oude baby sterft nadat moeder Pfizer-vaccin heeft gekregen – aan bloedstollingsstoornis.

Dit was het tweede bekende geval van een baby die borstvoeding heeft gekregen en is gestorven aan bloedstolsels als gevolg van het vaccin.

Bovendien stierf een tweejarige baby binnen zes dagen na de tweede vaccinatie met het COVID-19-vaccin van Pfizer in de lopende experimentele klinische proeven op meer dan 10.000 kinderen onder de leeftijd van 5 tot 11 jaar.

Onlangs werden meer dan 200.000 COVID-testkits teruggeroepen nadat ze als gevolg van een onbekend fabricageprobleem vals-positieve resultaten hadden opgeleverd.

Anderzijds werd de New York Times opnieuw betrapt op het verspreiden van valse berichten over kinderen die in het ziekenhuis waren opgenomen voor COVID-19.

Volgens een klokkenluider heeft Pfizer wetenschappers opgedragen het gebruik van geaborteerd foetaal weefsel voor de productie van vaccins te verdoezelen.

Pfizer’s Chief Scientific Officer, Philip Dormitzer, geeft toe dat geaborteerd foetusweefsel wordt gebruikt in het vaccinprogramma van het bedrijf, maar dat medewerkers zich moeten houden aan Pfizer’s gepolijste verhaal waarin elke vermelding van geaborteerd foetusweefsel wordt weggelaten om problemen met het publiek te voorkomen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Asielzoekers zwaar teleurgesteld in Finland: “Ze eisen van ons deel te nemen aan huishoud- en keukenwerk”Volg Frontnieuws op Telegram

  Mainstream media paniekzaaiers kotsen weer een COVID "Schrikvariant" campagne uit in wanhopige angsttruc voor totalitaire controle
Vorig artikelGaat nu viraal: Rode Kruis medewerker bespot ongevaccineerde “dwarsdenkers” en sterft na vaccinatie
Volgend artikelWeverton Silva stierf op 13 jarige leeftijd aan een vaccin van Pfizer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Wat een fucking zieke wereld. Waarom zou je een pasgeborene zo’n test afnemen? Om ergens op te kunnen scoren? Wat een hopies zieke geesten op deze verkankerde wereld.

   • De achterlijke dokters die vinden van hunzelf dat ze dokter zijn, het zijn moordenaars, doe het maar eens in hun familie, dan hebben ze opeens een heel andere reden waarom het niet nodig is. Een hoop kwakzalvers, ik wil er echt één tegenkomen, ik ben verbaal heer sterk, op een beleefde manier.

 2. Ik neem aan dat de familie na afloop van dit drama met een grote groep gewapenden de hele club verantwoordelijken letterlijk hebben doorzeefd…..dat zou namelijk een statement zijn die wereldwijd gedeeld zou worden en deze gekheid teniet zou kunnen doen.

 3. Juist, een 3 dagen oude baby testen of een test doen, op wat, op covid= divoc “posession of a evil spirit”, dan ben je als je dit doet geen dokter meer, dan ben je willens en wetens een moordenaar, een andere verklaring is hier niet voor, het is totaal een pure schande dat men dit durft toepassen, ik pak zo ne witte frak met zijn kraag, ik zal die aap eens heel goed duidelijk maken dat wat hij doet, totaal indruist tegen zijn vak, on-ethisch, inhumaan, totaal absurd, mensen zullen en moeten zelf maatregelen gaan nemen, niet omdat wij dit zo graag zouden willen, omdat men ons hiertoe aanzet, “actie-reactie” ik zelf heb een afspraak bij een arts specialist geannuleerd, omdat men mij bij het onderzoek plaatselijk zou moeten verdoven, ik vertrouw ze niet meer, als je vragen erover hebt, word je op een typische dokters mentaliteit mee weggewuifd, nou, die kans geef ik ze niet, en krijgen ze niet.

 4. En ze zullen er wel mee komen dat het niks met de test te maken had… Of we zullen er gewoon niks meer over horen. Inderdaad een totaal verkankerde zieke shit wereld is het geworden, dankzij al die idioten die achter de gifspuit aanrennen. Zonder al die idioten was er geen kans van slagen geweest op al deze gruwelijke misdrijven en smerige leugens.

 5. ” Volgens de moeder van de baby en andere familieleden begon de baby uit de neus te bloeden nadat er swabmonsters uit zijn neus waren genomen.”

  Die staaf is in de hersenen van de baby beland, waardoor de kwetsbare pasgeborene is overleden.
  Het is ronduit satanisch dat baby’ s uberhaupt worden getest!

  • Dat is de reden waarom mijn dochter voor een thuisbevalling gekozen had .
   Ook zij had documenten meegekregen van het ziekenhuis , dat zij getest moest worden op covid voor ze mocht bevallen .
   Dat indien ze positief was , ze de baby bij de geboorte 2x zouden testen voor covid .
   ook dat wanneer zij positief was ,ze de baby na de geboorte op een andere plaats zouden verzorgen ,
   dat zij de verzorging van de baby op hun namen .
   dat mijn dochter haar kind dan een paar keer per dag mocht zien ,maar dat er geen lichamelijk contact zou mogen zijn , alleen aanraking met een folie tussen moeder en kind .
   Gelukkig is ze op 1 november ,thuis bevallen van een flinke zoon .

 6. De wereld is nog steeds het zelfde de mensen die zijn gek geworden meer agressie meer zelfdoding meer depressie meer plotselinge doden wees wijs als het kan leg een voorraad eten. Aan en water koop zaklampen en kaarsen en heb je de mogelijkheid vertrek naar een veilige plek en informeer zo weinig mogelijk mensen hierover het gaat helemaal uit de klauwen lopen red uzelf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in