Uit de laatste gegevens van het PHE Vaccine Surveillance Report van het Verenigd Koninkrijk blijkt dat mensen die “volledig gevaccineerd” zijn tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19) ongeveer vijf procent van hun immuunsysteem per week verliezen, bericht Ethan Huff.

Dubbel geïnjecteerde mensen tussen de 40 en 70 jaar hebben al ongeveer 40 procent van de capaciteit van hun immuunsysteem verloren vanaf het moment dat ze geïnjecteerd worden. In de loop van de tijd verliezen ze er geleidelijk meer van, waarbij voor velen het hoogtepunt van het immuunsysteemverlies tegen Kerstmis wordt verwacht.

“Als dit zo doorgaat dan zullen 30-50 jarigen 100% afbraak van hun immuunsysteem hebben, nul virale afweer tegen Kerstmis en alle dubbel gevaccineerde mensen boven de 30 zullen hun immuunsysteem hebben verloren tegen maart volgend jaar,” rapporteert The Exposé.

Op basis van de gegevens valt niet te ontkennen dat volledig gevaccineerde mensen nu lijden aan wat lijkt op verworven immunodeficiëntiesyndroom, in de volksmond beter bekend als AIDS. Hun immuunsysteem is aan het vervagen, iets waarvoor velen hebben gewaarschuwd.

“Mensen tussen 40 en 69 jaar hebben al 40% van hun immuunsysteem verloren en verliezen dit geleidelijk met 3,3% tot 6,4% per week,” aldus The Exposé.

Interessant is dat de zwaarst getroffen bevolkingsgroep bestaat uit mensen tussen 40 en 49 jaar, die in ongeveer negen weken tijd een totaal verlies van hun immuunsysteem hebben. De “best” getroffen groep zijn de jongeren tussen 18 en 29 jaar, die het ongeveer 44 weken uithouden.

Ouderen boven de 80 houden het ongeveer 20 weken vol, terwijl de leeftijdscategorie 50-59 jaar slechts ongeveer 15 weken krijgt. De overige leeftijdsgroepen houden het tussen 12 en 25 weken vol.

  Frankrijk deactiveert 4 miljoen vaccinpassen, dwingt dubbelgeprikte burgers te kiezen tussen een booster of uit de samenleving verstoten worden 

“Iedereen boven de 30 zal binnen 6 maanden 100% van zijn gehele immuunvermogen (tegen virussen en bepaalde kankers) verloren hebben,” waarschuwt The Exposé.

“30-50-jarigen zullen het tegen Kerstmis verloren hebben. Deze mensen zullen dan effectief een volledig verworven immunodeficiëntiesyndroom hebben en de NHS (National Health Service) vernietigen.”

Het nemen van een “booster” injectie zal alleen maar het doodsproces versnellen

Het is niet alleen zo dat de prikken niet de beweerde bescherming bieden tegen de covidgriep. Feit is dat ze op de lange termijn helemaal geen bescherming bieden en in feite het immuunsysteem van een persoon vernietigen.

“Pfizer claimde oorspronkelijk een efficiëntie van 95% voor hun vaccin (berekend zoals in de laatste kolom hierboven). De cijfers hierboven geven aan dat hun cijfers misschien wel juist waren onmiddellijk na vaccinatie (de jongere leeftijdsgroepen hebben het vaccin het kortst gehad),” legt The Exposé uit.

“Maar de cijfers hierboven tonen ook aan dat de vaccins NIET alleen maar aan efficiëntie verliezen in de loop van de tijd tot een nulefficiëntie, maar dat zij progressief het immuunsysteem beschadigen tot een negatieve efficiëntie is bereikt. Ze laten momenteel iedereen boven de 30 in een slechtere positie achter dan ze waren voor de vaccinatie.”

Mensen die de “Booster”-injecties nemen, zullen dit proces alleen maar versnellen door nog meer immuunvernietigende chemicaliën aan hun lichaam toe te voegen. De neerwaartse spiraal zal nog sneller gaan, met andere woorden, hoe meer inentingen iemand krijgt.

“Als we hier niets aan doen, zal het alleen maar veel erger worden dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Ik waardeer iedereen die zich heeft verzet en blijft verzetten tegen deze tirannie,” schrijft een Exposé-commentator.

  Oversterfte in heel Europa steeds extremer sinds Covid-vaccinatiecampagne

“Het spike-eiwit kaapt je mitochondria… voor altijd. Mitochondria is het hart van je immuunsysteem. In wezen, neemt het je immuunsysteem over. De spike-eiwitten zijn de biowapens. Je eigen immuunsysteem wordt een dodelijk wapen. Dit is HIV op steroïden,” schrijft een ander.

Anderen sloten zich hierbij aan en merkten op dat het pijnlijk duidelijk is wat de agenda is. Hoe iemand met een strak gezicht kan beweren dat dit allemaal voor “de volksgezondheid” is, blijft een raadsel.

“Very Rapid” Antibody Decline After Pfizer Jabs & COMIRNATY Revealed To Have Changes From Original

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bataclan: De horror die verzwegen werdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGevaccineerden zijn dragers van meer infectieuze en antilichaamresistente varianten
Volgend artikelGaat nu viraal: Rode Kruis medewerker bespot ongevaccineerde “dwarsdenkers” en sterft na vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

8 REACTIES

  • Och ja…natuurlijk… Verward is dan niet het juiste woord, maar toegeschreven! Het is allemaal opzettelijk. Ziekelijk…

 1. Het staat er best geloofwaardig neergepend. Maar dit zou ik dan toch ook al wel aan mijn omgeving (ouders, ooms, tantes, opa’s, oma’s) die al lang van vaccins voorzien is moeten merken? Zonder immuunsysteem val je al dood neer als je een gewone griep hebt. Nog niet gebeurd.

  • Afgezien van het stukje hierboven zijn er vele onderzoeken gedaan naar de inhoud van de “vaccins”. Hierbij werden door (inmiddels) verschillende onderzoekers een aantal afgeleverde flesjes getest. Sommigen bevatten een saline oplossing, dat doet dus helemaal niets.
   Waarschijnlijk is dit om ervoor te zorgen dat niet iedereen meteen omvalt, want dan valt het te erg op. Je kunt beter een aantal mensen bij de eerste shot om laten vallen, een aantal bij de tweede, etc.. Het liefst met een vertraging.
   De reden waarom het soms veel sneller gaat is omdat ze niet checken hoe ze prikken. Daar bedoel ik mee dat er niet wordt gekeken of ze een bloedvat raken met de naald, wat wel een standaard gebruik is en zou moeten zijn.
   Maar inderdaad, zonder immuunsysteem val je dood neer mits je in aanraking komt met een (griep)virus. Het verkoudheidseizoen komt er nu aan… met zo’n 6 maanden die nodig zijn om je immuunsysteem kwijt te raken aan de prik (schijnt het te zijn, een conclusie die is getrokken uit de sterftecijfers, dus niet heel precies) zou dat een combo wombo zijn die een hele speciale herfst/winter gaat geven.
   We zullen zien.

   • De griep is al begonnen met waren ik zie veel zieke mensen om mij heen….goedgelovig een prik gaan halen….zonder te beseffen dat ze er aan kapot gaan. Zucht…waar gaat het heen. Ben benieuwd als het kerst is hoeveel er erg ziek zijn en wat januari en februari gaan brengen…ik peins veel en vele zieke mensendie niet meer terugkrabbelen. Ik zie nu best wel veelmensen om mij heen steeds weer opnieuw verkouden zijn alsof ze er niet vanaf geraken…het hele gezin blijft snotneuzen ….en dat houd in dat het immuunsysteem erg laag is. Gister nog toevallig vroeg ik mij af toen ik de zoveelste weer zag snotteren waarom ze nu al ziek zijn tis nog maar half oktober. En of ze zelf in de gaten hebben dat ze zo fragiel aan het worden zijn.
    Ik volg cliff hihg en die voorspeld veel doden de komende twee jaar….veel verdrieten spijt…

    • Het is nu ook echt stil op straat. Zijn er zoveel mensen ziek?
     Ik zou het niet weten, want ik sta met dit warme weer nog altijd in m’n t-shirt in de regen zonder ziek te worden.
     Grappig dat je ook de kerst noemt; ik zie dat heel vaak terug komen. Het lijkt wel een soort collectief bewustzijn dat er dan wat gaat gebeuren.

  • Geduld is een schone zaak als je verschillende kanalen bekijkt en de juiste info van doktoren leest zeggen ze allemaal als de winter ingaat voor een hoop mensen waarvan hun immuunsysteem is verdwenen een groot probleem krijgen????

 2. Er was een Australisch vaccin kandidaat. Doe werd na een clinical trial gestopt. Waarom? Alle deelnemers testte positief op HIV. Ze noemden dat vals positief tests. Helemaal aan je begin was er ook een onderzoeker die stelde dat het virus niet natuurlijk kan zijn, en dat er kenmerken van het HIV virus waren.. als je dan het hele verhaal leest. Dan vraag je je toch af of het gesleutel aan corona virussen inderdaad net HIV componenten gebeurde. Google zelf het Australische vaccin..is niet gecensureerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in