Verontrustend verslag. Ze willen superverspreidende vaccins maken die van de ene op de andere persoon kunnen worden doorgegeven. Geïnformeerde toestemming bestaat niet meer. Om eerlijk te zijn, het covid-vaccin is al op die manier ontworpen via shedding.

In oktober 2018 publiceerde de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health een rapport dat, als men niet beter wist, lezers zou kunnen doen denken dat de auteurs betrokken waren bij het gain-of-function onderzoek dat waarschijnlijk dit virus heeft gecreëerd. Het rapport, getiteld “Technologies to Address Global Catastrophic Biological Risks, “biedt nieuwe ideeën voor sociale controle en mRNA-vaccinatie om het hoofd te bieden aan opkomende pandemieën “of die nu van nature opduiken of opnieuw de kop opsteken, opzettelijk worden gecreëerd en vrijgelaten, of in een laboratorium zijn ontwikkeld en ontsnapt – die zouden kunnen leiden tot een plotselinge, buitengewone, wijdverspreide ramp die de collectieve mogelijkheden van nationale en internationale organisaties en de particuliere sector te boven gaat,” bericht Theblaze.com.

Een van de vele ijzingwekkende hoofdstukken in deze publicatie (blz. 45-47) bevat een blauwdruk voor “zichzelf verspreidende vaccins”, die worden omschreven als vaccins “die genetisch zijn gemanipuleerd om zich op dezelfde manier door bevolkingsgroepen te verspreiden als overdraagbare ziekten, maar die in plaats van ziekte te veroorzaken, bescherming bieden”.

Na te hebben opgemerkt dat een dergelijk idee de regels van geïnformeerde toestemming zou schenden (de ironie!), en mogelijk allergische reacties zou verspreiden, voegen zij deze schokkende voorspelling toe over de uitdaging van een dergelijke technologie:

“Tenslotte bestaat er een niet te verwaarlozen risico dat het vaccinvirus terugkeert naar wild-type virulentie, zoals soms is gebeurd met het orale poliovaccin – dat niet bedoeld is om volledig virulent of overdraagbaar te zijn, maar dat in sommige gevallen is teruggekeerd om zowel neurovirulent als overdraagbaar te worden. Dit is zowel een medisch risico als een risico voor de publieke opinie; de mogelijkheid van door vaccinatie veroorzaakte ziekte zou het publiek grote zorgen baren.”

Of dit vaccin daadwerkelijk het spike-eiwit op andere mensen overdraagt is nog niet bewezen (hoewel Pfizer lijkt aan te geven dat het zich kan verspreiden via huid-op-huid contact of “inademing”), maar het principe van massale vaccinatie met een gebrekkig vaccin waardoor een virus zowel overdraagbaar als virulenter wordt is iets dat op dit moment moeilijk kan worden ontkend. De realiteit is dat in 2021, toen de meeste volwassenen (en bijna alle senioren) waren gevaccineerd, meer mensen aan COVID-19 zijn overleden dan in 2020, toen niemand was gevaccineerd. Er klopt iets niet, en misschien hebben degenen die de afgelopen jaren hebben gedobberd in het onderzoek naar “gain-of-function” het antwoord.

  Angstaanjagende officiële Canadese regeringsgegevens: Drievoudig gevaccineerden hebben AIDS ontwikkeld en hebben nu 5x meer kans om aan Covid-19 te sterven dan ongevaccineerden

Volgens het laatste verslag van Public Health England, het enige land met gedetailleerde wekelijkse gegevens, is het aantal COVID-19-gevallen hoger per hoofd van de bevolking onder de gevaccineerden in elke leeftijdsgroep boven de 30. Onder de 40-jarigen is het aantal gevallen bijna dubbel zo hoog onder de gevaccineerden, voor een vaccinatie-efficiëntie – ten minste tegen infectie – van een verbluffende minus 86%.

Iedereen die u vertelt dat dit normaal en te verwachten is, liegt gewoon tegen u. Deze cijfers worden elke week slechter. Het komt erop neer dat de gevallen zich sneller verspreiden, ook buiten het seizoen, na het vaccin. Het zou één ding zijn als het virus beter overdraagbaar en minder dodelijk zou worden, wat we normaal bij een natuurlijke pandemie meemaken. Het tegendeel is echter waar. Dit virus heeft de afgelopen maanden een pijnlijke tol geëist van zowel gevaccineerden als ongevaccineerden, een verschijnsel dat heel goed kan worden verklaard met een lek vaccin dat er niet in slaagt het virus te steriliseren, maar dat virale immuunontsnapping en een zekere mate van vaccingemedieerde versterking veroorzaakt.

Bovendien is het idee dat de vaccins op de een of andere manier de sterfte tegenhouden gewoon niet waar, vooral niet nadat ze na de eerste paar maanden in werkzaamheid begonnen te lekken. We vinden gewoon nergens ter wereld een correlatie tussen hogere vaccinatiegraad en betere resultaten. In feite is Israël praktisch een schoolvoorbeeld van een lekkend vaccin dat een zekere mate van virale verrijking veroorzaakt.

Om dit te wijten aan de “Deltavariant” slaat nergens op. Toen Engeland in mei de eerste Delta-ronde kreeg, ongeveer twee maanden voordat het Amerikaanse zuiden werd verpletterd en voordat uit Israëlisch onderzoek bleek dat het vaccin lekte, was Delta in feite veel minder virulent (beschreven als een verkoudheid). Op dat moment deed ik het persoonlijk af als meer een verkoudheid omdat ik verwachtte dat dit virus zich zou blijven gedragen zoals een natuurlijk virus dat zou doen. Toen werden het Amerikaanse zuiden en Israël zwaar getroffen. Nu heeft ook Engeland te maken met een hoger sterftecijfer. Mijn vriend die online “Gato” heet, heeft op zijn Substack-pagina deze nuttige grafiek geplaatst, die laat zien dat het sterftecijfer geleidelijk stijgt, niet daalt, naarmate de vaccinatiegraad in Engeland stijgt.

  Dr. Vernon Coleman: Waarom en hoe dokters patiënten hebben verraden

Nogmaals, dit slaat nergens op, volgens het medianarratief. Het is onmogelijk dat een klein percentage ongevaccineerde volwassenen verantwoordelijk is voor een grotere verspreiding en virulentie van het virus, vooral omdat we zien dat er meer gevallen per hoofd van de bevolking zijn onder gevaccineerden boven de 30. Wat duidelijk is, is dat dit virus een wending heeft genomen rond het halfjaar nadat de vaccins de overdracht begonnen te lekken. Toen heeft het eerst de ongevaccineerden getroffen – net zoals we hebben gezien bij het lekkende kippenvaccin met de ziekte van Marek – omdat de gevaccineerden nog een zekere mate van preventieve bescherming hadden.

Maar nu blijken de COVID-prikken, anders dan bij het kippenvaccin, zo veel te zijn uitgelekt dat ook de bescherming tegen kritieke ziekten snel afneemt. Uit een nieuw Israëlisch onderzoek onder ziekenhuispersoneel van het Sheba Medical Center, dat is gepubliceerd in het New England Journal of Medicine, blijkt dat de Pfizer-prik rond de zes maanden het sterkst afneemt bij 65-plussers en mensen met gezondheidsproblemen – juist de mensen voor wie we deze bescherming nodig hadden.

Overweeg het volgende:

 • Een door Humetrix voor het Ministerie van Defensie voorbereide studie genaamd “Project Salus” volgde 20 miljoen Medicare begunstigden van januari tot 21 augustus en ontdekte dat het gevaccineerde aandeel van de COVID ziekenhuisopnames gestaag steeg met beide vaccins na drie tot vier maanden en scherp na zes maanden (zoals de Israëli’s vonden). Eind juli bevonden 71% van alle gevallen en 61% van alle ziekenhuisopnames zich onder de gevaccineerden. Hoewel meer dan 80% van de senioren gevaccineerd is, ligt het percentage van de in het ziekenhuis opgenomen COVID-patiënten boven de 65 dat vandaag gevaccineerd is waarschijnlijk veel dichter bij hun aandeel in de bevolking, gezien de versnelde afname elke week. Net als bij elke andere studie worden ook bij deze gegevens degenen die één vaccinatie hebben gehad of binnen twee weken na de tweede vaccinatie als “ongevaccineerd” beschouwd, ook al is dat de meest kwetsbare periode om het virus op te lopen.
 • In een e-mail aan de Vermont Daily Chronicle gaf het ministerie van Volksgezondheid van Vermont toe dat 76% van de sterfgevallen in de staat in september onder de gevaccineerden waren. Ze probeerden het aantal te verontschuldigen door op te merken dat dit een zeer oude populatie is die bijna universeel was gevaccineerd, maar dit is nog steeds een enorme mislukking, want het waren deze mensen die de bescherming meer nodig hadden dan wie dan ook.
 • Uit een nieuwe grote studie in het New England Journal of Medicine door Weil Cornell Medicine-Qatar bleek dat het Pfizer-vaccin na vier maanden zeer snel afnam. Na zeven maanden, gecorrigeerd voor degenen in Qatar die al eerder waren besmet, was de Pfizer-prik -4% effectief tegen overdracht en slechts 44,1% effectief tegen ernstige ziekte. Ook de effectiviteit tegen asymptomatische infectie was na zeven maanden -33%, wat suggereert dat het de gevaccineerden zijn die de superspreiders zijn geworden. Veel mensen zijn inmiddels negen tot tien maanden geleden gevaccineerd.
  Gevaccineerden "infecteren" de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundige

Als we onze vrijheden gaan verliezen en de democratie afschaffen vanwege een injectie dat door een hebzuchtig particulier bedrijf is gemaakt, kunnen we dat dan op zijn minst doen voor een prik die werkt?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Fit for 55”: De EU Green Deal en de industriële ineenstorting van EuropaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBeter dan Hydroxychloroquine? Twee nieuwe studies tonen aan dat Quercetine de resultaten van COVID verbetert – Gemakkelijker te verkrijgen
Volgend artikelDe grote ZIEKMELDING breidt zich verder uit in de VS, treinen worden geannuleerd omdat werknemers covid “vaccinatie” weigeren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Is het normaal voor deze tijd dat er zoveel mensen een zware verkoudheid, met keelontsteking, hoesten, koorts hebben? Hoe zat dit voorgaande jaren? Trouwens, het betreft zowel de gevaccineerden als de ongevaccineerden.

  • Ik dacht dat elk jaar heel veel mensen de griep krijgen? Met afstand houden voorkom je wel dit soort verkoudheden. Worden deze verkoudheden onder de “corona” vlag geduwd?

 2. Zieke shit… Follow the money trail. Het is nu inderdaad duidelijk dat het om massamoord gaat. Het “vaccin” is niks anders dan een langzaam-dodend middel, waardoor niemand beschuldigd kan worden dat hij het als een moordwapen heeft ontwikkeld. “Shedding” levert echter geen geld op. Dan zou het dus echt alleen maar om moord gaan. Maar waarom? Wat is het punt van de hele wereld uitmoorden dmv de uitstoot van langzaam moordende eiwitten? En hoe dringen die een ander lichaam binnen om zich daar te gaan vermenigvuldigen? Ik vermoed dat er toch nog iets anders speelt, en dat die zgn “shedding” niet zo’n vaart loopt. Zou het kunnen..?

  Maar wat het ook moge zijn, het is gruwelijk zieke shit aan het worden, erger en erger. Wanneer komt de massa in opstand? Want alleen als de massa in opstand komt houdt de waanzin op.

 3. Ik dacht dat elk jaar heel veel mensen de griep krijgen? Met afstand houden voorkom je wel dit soort verkoudheden. Worden deze verkoudheden onder de “corona” vlag geduwd?

 4. Zo langzamerhand krijg ik de indruk dat er veel meer dan 3 soorten vaccins op de proef bij mensen worden ingespoten, gezien de berichtgeving.
  Zou dat kunnen kloppen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in