De bedrijfsmedia propageren weer een campagne om angst te zaaien over een andere COVID-variant, terwijl regeringen het biowapen proberen te gebruiken om een noodtoestand voor onbepaalde tijd in stand te houden, schrijft Alicia Powe.

BA.5, een Omicron subvariant, ook bekend als “Ninja,” is nu de dominante coronavirusstam in de Verenigde Staten, volgens de Centers for Disease Control and Prevention.

Ninja “is de gevaarlijkste” variant tot nu toe en dient als “een sterke herinnering dat de COVID-pandemie nog niet voorbij is,” waarschuwt de Daily Beast, in een artikel dat vrijdag door Yahoo News is gesyndiceerd.

Terwijl gezondheidswerkers in het hele land ontslagen, geschorst of van hun medische licenties ontheven zijn omdat ze patiënten behandeld hebben met Ivermectine en Hydroxychloroquine, medicijnen die COVID-19 effectief behandelen, hebben experimentele gen-manipulerende COVID “vaccins” bewezen geen immuniteit te bieden tegen de overdracht van het door de mens gemaakte virus.

Toch zijn “vaccins en boosters nog steeds de beste verdediging,” beweert de Daily Beast.

“Er zijn zelfs Omicron-specifieke boosters in ontwikkeling die, in de komende maanden, de beste vaccins doeltreffender zouden kunnen maken tegen BA.5 en zijn genetische neefjes. De wijdverspreide mutaties van BA.5 hebben de subvariant minder herkenbaar gemaakt voor al die antilichamen die wij hebben opgebouwd uit vaccins, boosters en infecties in het verleden. BA.5 heeft langs ons immuunsysteem kunnen glippen, in ninja-stijl, en heeft zo bijgedragen tot het stijgende aantal doorbraakgevallen en infecties.

Hoe meer extra prikken u krijgt bovenop uw eerste kuur, hoe beter u beschermd bent. De beste bescherming wordt waarschijnlijk bereikt met twee prikken van de mRNA-vaccins van Pfizer of Moderna plus een paar boosters,” merkt de publicatie op.

  Dr. Richard Fleming: Pfizer vaccin valt menselijk bloed aan en creëert stolsels onder microscoop

Het linkse nieuwsorgaan wijt het stijgende aantal doorbraakgevallen en nieuwe varianten aan de “hardnekkige anti-vax minderheid.”

“In de V.S., bijvoorbeeld, is het percentage volledig gevaccineerden gestagneerd op ongeveer 67 procent. Dus blijft COVID rondhangen, 31 maanden nadat het eerste geval werd vastgesteld in Wuhan, China,” aldus de publicatie.

In werkelijkheid creëren de COVID-vaccins varianten, betoogt Dr. Ben Marble, de oprichter van MyFreeDoctor, die meer dan 300.000 COVID-patiënten heeft behandeld.

“Al die verschillende varianten, worden gecreëerd door het C-19 nep-vaccin vergif – daarom bestaan ze,” vertelde Dr. Marble aan de Gateway Pundit in een exclusief interview. “Zonder het massale gebruik van deze gen-manipulerende nepvaccins zouden ze er niet zijn. Een heleboel mensen worden echt ziek. Wie wordt er echt ziek? Natuurlijk, de mensen die de injecties hebben genomen. De mensen die drie en vier prikken hebben gekregen, zij zijn het die de ziekenhuizen vullen. Een overweldigende meerderheid van de mensen die met COVID in het ziekenhuis liggen, zijn mensen die de prik hebben genomen. Ongevaccineerde mensen worden niet zo ziek. Het komt erop neer dat hoe meer doses van de gifspuit je genomen hebt, hoe zieker je zult zijn en hoe groter de kans dat je spoedig zult sterven.”

Massavaccinatie tijdens een uitbraak zorgt altijd voor mutaties, betoogde Marble.

“Alle immunologen weten dat het nooit de bedoeling is dat u midden in de pandemie massaal vaccineert. In het ideale geval doet u dat ver voordat de pandemie ooit begint. Probeert u het midden in een pandemie te doen, dan is het gegarandeerd natuurlijke selectie. Het organisme moet muteren om te overleven en als het niet muteert dan sterft het af. Het zal dus verschillende mutaties uitproberen totdat er één overleeft en steeds doorgegeven wordt. Plotseling heb je dan een nieuwe variant. De evolutionaire selectiedruk van de nepvaccins dwingt het eigenlijke virus om opnieuw te muteren,” zei hij.

  Covid-vaccin bijwerkingen - Verhaal van een stewardess "Ik ben op social media een 'pestrat' genoemd door mensen van wie ik dacht dat ze mijn vrienden waren"

Marble vermoedt dat de Omicron-variant, net als COVID-19, door de mens gemaakt en vrijgelaten is.

“Dit is bioterrorisme. Sommige van de mutaties zijn zo opvallend verschillend. De Omicron-variant was zo licht verschillend dat het een apart vrijgegeven bioterroristische gebeurtenis kan zijn geweest, in tegenstelling tot een natuurlijk ontstaan door selectieve druk en de massavaccinatie. Het oorspronkelijke SARS 2 virus was een bioterrorismewapen dat duidelijk was vrijgelaten en door de mens gain of function gemaakt. Zij hebben het met opzet vrijgelaten. Elke COVID-dode is een moord door Fauci en vrienden,” vervolgde hij.

“De Grote Reset is eigenlijk een plan om nep-vaccins te gebruiken om de menselijke kudde te ruimen en dat is wat ze aan het doen zijn. Wij zijn getuige van een grote massale genocide. Het probleem is de massavormingspsychose. Als u denkt dat politieke correctheid goed is, bent u psychotisch. Het bewijs dat zij krankzinnig zijn, is dat zij steeds maar weer hetzelfde doen en een ander resultaat verwachten, wat de definitie van krankzinnigheid is. Zij nemen booster na booster na booster en denken dat zij een ander resultaat zullen krijgen. Verrassing. Het slechte nieuws voor hen is dat zij een ander resultaat gaan krijgen als zij de hele tijd ziek zijn of sterven.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklontersVolg Frontnieuws op Telegram

  Reiner Fuellmich: Alleen al in Amerika waren er ongeveer HALF MILJOEN sterfgevallen na de COVID-19 vaccinatie

Lees meer over:

Vorig artikelSysteeminstorting gearriveerd nu de Duitsers gewaarschuwd worden om zich voor te bereiden op een tekort aan verwarming, schoolsluitingen
Volgend artikelRusland maakt nu ook Japan koud: Geen olie, geen gas, geen Sakhalin-2 project
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

49 REACTIES

   • @ Alice juli 9, 2022 at 11:19,
    Marburg is het zaad van de wonderboom. Dit zeer giftige zaadje kan jou binnen 3 dagen doden, er behoeft maar een klein beetje van dit marburg gif in de injectie te zitten en het tast al je organen aan. Je verdrinkt als ware in je eigen bloed inwendig. Dus het is geen 1 of andere virus, maar puur zwaar vergif.
    Maar van het zaad wordt ook Castorolie gemaakt. Deze olie mag je alleen uitwendig gebruiken. Het trekt je huid weer een beetje strak.

   • sleur mijn kat niet mee in je doemdenken degene die mijn kat aanraakt gaat dood buiten. een winkelkar kan dat ook en ook de luchten een scheet van de koe en in de lift.

 1. ” “In de V.S., bijvoorbeeld, is het percentage volledig gevaccineerden gestagneerd op ongeveer 67 procent. Dus blijft COVID rondhangen, 31 maanden nadat het eerste geval werd vastgesteld in Wuhan, China,” aldus de publicatie.

  In werkelijkheid creëren de COVID-vaccins varianten, betoogt Dr. Ben Marble, de oprichter van MyFreeDoctor, die meer dan 300.000 COVID-patiënten heeft behandeld.”

  eeeehhhmmmm… januari 2020 was de 1e casus van covid in de VS, dat is dus 30 maanden geleden. Deze arts heeft meer dan 300.000 patiënten behandeld, dat betekent 10.0000 per maand. even afronden op 2500 per week. 60 urige werkweek 40 patienten per uur. is 1,5 minuut behandeling per patient. lijkt mij erg vreemd, maar jullie wakkere mensen zullen het wel uit kunnen leggen….

  • Die heeft dat waarschijnlijk ook online gedaan met een team. Beetje logisch nadenken. Kan goed zijn dat hij tien tot vijftien mensen heeft om te helpen. Je kan ook online informatie geven aan iemand.
   Of het moest 30.000 mensen zijn😉

  • mijn printer doet 3 paginas per minuut dat zijn 3 voorschriften voor ivermectin daar een voorschrift op een A6 kan zijn dat er 12 indien het elektronisch kan spreekt men van honderden per minuut.

 2. Kunnen de idioten eerst booster 4 halen. Daarna een nog giftiger spuitje die zeker weten. Echt waar. Werkt tegen de nieuwe variant. Opgeruimd staat netjes.

  • Het werkt werkelijk tegen alles. Voor je het weet heb je van geen enkele ziekte of aandoening meer last. Super spul, die spuit. Multifunctioneel.

   • Kennis van me heeft net booster 4 gehad, zijn vriendin ook. Tot nu toe waren ze allebei niet noemenswaardig ziek van de eerste drie spuiten, nu bij de 4e… allebei ziek. Al weken. Shit.

    • de schit gebeurde hier ook in ouderentehuis met 230 personen de stront liep over de vloer en ze waren uitgedroogd zij die weigerden werden gedwongen de gif spuit te nemen toen een dag later de shit uitbrak werden de verpleegsters zwijgplicht opgelegd, ook sommige verpleegsters vielen uit voor weken.

 3. Ik maak mij nergens zorgen over. Ik laat mij niet bang maken. Ik ga gewoon door met mijn leven en houd mij aan niet één maatregel. Ik ga mijn leven, mijn jaren niet vergooien aan angst propaganda.

  Ga ik dood dan ga ik dood maar dan ben ik dood gegaan op een natuurlijke manier en niet door een criminele regering opgelegde gifspuit.

  Mensen laat Den Haag in de strot zakken met hun corrupte STAATSWETENSCHAPPERS.

  Leef je leven en hele dikke middelvinger naar Den Haag.

  • Idd, gewoon lekker verder leven en al die shit ter kennisneming tot je nemen om het vervolgens weer te dumpen.
   Jaren maar dan ook jaren bestond uitsluitend de griep.
   Sinds corona verschijnt ineens de de een na de andere variant die alsmaar zogenaamd gevaarlijker wordt.
   Idd voor de geprikten…maar voor de ongeprikten is er uitsluitend griep zoals in de afgelopen vele jaren.
   Dus de wereld kan voor mij de pot op waarin op allerlei fronten de leugen regeert bij m.n de MSM en WEF marionetten Rutte en Co.

   • Het kan natuurlijk ook zijn
    dat het angst aanjagen door de overheid
    juist de bedoeling heeft dat niemand straks nog naar hen luistert.
    En dat er dán pas
    wat écht gevaarlijks
    uit een laboratorium op ons wordt losgelaten.
    Zodat het effect maximaal is.

 4. Die Antwoord
  Enter the Ninja

  I, I, I
  I am your butterfly
  I need your protection
  Be my samurai
  I, I, I
  I am your butterfly
  I need your protection
  Need your protection

  Uncle’s Klaus Fourth Reich of Idiocracy

  You wil eat crickets and be happy

 5. Apenpokkenvirus was niet goed genoeg, de meeste mensen wisten direct dat enkel homo’s de slachtoffers waren, dus is dat snel afgevoerd

  nu ninja, dat is gevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarlijk

 6. Zou het kunnen dat de apenpokken van het najaar extra gehyped worden om het contante geldgebruik weer te verminderen? Het lijkt me toch sterk dat ze niet over een strak pokkenplan beschikken.

  • Ja, het is vrijwel zeker dat het afschaffen van contant geld gaat via een verzonnen ziekte die via geld onder de mensen verspreid. De meeste mensen zullen er intrappen. Ik zie nu in de zomer ook nog steeds mensen buiten met mondkapjes op lopen, zelfs fietsen en in de auto. De nieuwe religie.

 7. In dit artkel wordt beweerd dat het Sars-Covid-2 virus een biowapen is, ontwikkeld in een laboratorium. Dit is complete onzin. Dit ‘virus’ is nog nooit aangetoond, terwijl er in het plandemiejaar 2020 niet meer oversterfte was dan in de jaren voor 2020.De cojonacijfers komen trouwens tot stand door luchtwegaandoeningen/luchtweginfecties een ander naam te geven aangevuld met vals positief getesten.
  De gifinjecties die echter wel in laboratoria ontwikkeld zijn, zijn de biowapens. Dit is heel goed te zien in de oversterftecijfers sinds het wereldwijd toedienen vd gifinjecties.

  • @ Jack Schlangen juli 9, 2022 at 13:25,
   SARS is een acute stralingsziekte of te wel 5G van 12 tot 35GHz. Het verdampt als ware het zuurstof in je bloed en je kunt moeilijk adem halen. COVID staat voor C = Certificatie O = Of V = Vaccinatie ID = een Digitale Identificatie 2 = staat voor de 2e versie. Het Virus = eigenlijk een ander woord voor diverse vergiftigingen, waar de mensenhaters de mensheid mee willen uitroeien. Het virus zelf is een zelf bedacht woord van de medische wetenschap, wat eigenlijk een exosoom is die ons afgedankte cellen moet opruimen in ons lichaam. De PCR testen zoeken naar sporen van je vergif in de biowapen injecties. Maar met deze PCR testen hebben de medische wetenschap een perfect middel om de massa te kunnen misleiden. De uitkomsten zijn alle politiek getint. Willen ze angst aanjagen, zijn de uitslagen massaal positief en visa versa. De aantallen positief en negatief en het aantal geteste personen wordt via een script aan geleverd aan elke alle media en overheden over de wereld. Daarom praten ze alle over de zelfde aantallen en het zelfde narratief van maatregelen. Bekijk deze eens en dan weet je wie de ware mensenhaters zijn geef ze hun naam en noem de gifspuit ook bij zijn ware naam. Het biowapen. https://www.youtube.com/watch?v=7QDwapUc4co&t=4s

   • Je hebt goed onderzoek gedaan, je bent goed op de hoogte vd wereldwijde criminele misdaad. De internationale criminele Bilderberg-/WEF elite heeft het knuddevee doen geloven in een fakevirus om hun zodoende klaar te stomen voor de gifinjecties. Deze injecties zijn samen met de kunstmatig gecreerde oorlogen, voedsel-en energietekorten onderdeel vh depopulatieprogramma vd Bilderberg/ WEF, welke net zoals de VN(incl. de WHO), de EU, de Wereldbank, de ECB, Big Farma, de rechtsspraak, media en gezondheidsindustrie onder controle staat van vooral de bankiersfamilies de Rotschilds en Rockefellers, maar ook van Soros, Bill Gates en Kissinger. De politieke elite en koningshuizen wereldwijd zijn lid vd Bilderberg Group en/of WEF en hun is er alles aan gelegen dat agenda 2030 vd VN, waarvan de Great Reset vd Bilderberg/WEF een onderdeel is, uit te voeren. Alleen meer en pittigere opstand vd bevolking kan dit verhinderen.

 8. Zij hebben het met opzet vrijgelaten
  Er is niks losgelaten.Het was en is de 5G straling.
  Ze nemen je in de maling hiermee
  Nep vaccinaties? Laat hier ook geen verwarring ontstaan.
  De vaccinatie spuit is de Covid shit, dus in dat opzicht is de spuit echt en
  voldoet, en zijn uitwerking is volledig uitstekend geslaagd.
  Nogmaals de spuit is de Covid.
  En is tevens ontworpen in samenwerking met 5G + de straling hiervan.

 9. Ach deze variant of een andere
  Het is gewoon een resultaat van de gif cocktail
  Bangmakerij haat zaaien noem maar op
  Leef gewoon je leven
  Als het je tijd is ga je
  Het is eigenlijk wel en zielige zaak dat er zoveel discussie over is
  Zonde van je tijd
  Ik heb het allang opgegeven om mijn mening hierover te geven
  Ik ga liever iets zinvols doen
  wie niet horen wil moet maar voelen

 10. Goede morgen hier spreek Ninja tot jullie schaapjes, wij hebben nu al heel veel virussen gehad maar ze komen nu met twee te gelijk over ons heen Centaurus deze twee varianten zijn in het leven geroepen omdat al die anderen varianten de plank mis hebben geslagen deze twee nieuwe varianten moeten de oplossing zijn zij het RIVM en voegde eraan toe wij hebben nog meer gift in de spuitjes gedaan zo zijn wij er zeker van dat de dood snel naar het injecteren zal intreden.
  Nu willen wij alle schaapjes als eerste op roepen om het spuitje te testen kom snel want de voorraad is maar zeer beperkt maar geven aan de domme mensen onze schaapjes de voorrang zij hebben zich ook met het andere gift laten in te spuiten, RUTTE WAARSCHUWD VANDAAG KAN WEL EENS JE LAATSTE DAG ZIJN.

 11. Natuurlijk helpt die booster om geen covid.meer te.krijgen..als je eenmaal.dood.bent krijg je.geen enkel.virus.meer…ben.je voor eeuwig immuuun!

 12. Nieuwe “Ninja” COVID-variant is “De gevaarlijkste tot nu toe”

  Welke van de zogenaamde varianten was dan gevaarlijk, NIEMAND maar dan ook niemand in me vrienden kring of van me grote familie is dood gegaan van deze zogenaamde virus die Covid-19 heet, maar hij moest vreselijk gevaarlijk zijn.

  Sta nog steeds versteld hoe makkelijk het was voor alle regeringen wereldwijd om mensen wijs te maken dat ze een grote gedeelte van hun vrijheden moesten af geven aan de regering, voor iets dat niemand ooit gezien heeft, maar iedereen wijs gemaakt is dat het bestaat, door regeringen en hun experts.

  • Klopt, daarom geloof ik er ook niet meer in, te veel dingen kloppen er niet, en sorry ik ga niet mensen blindelings geloven, al helemaal niet regeringen en hun “experts”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in