Voor het tweede achtereenvolgende jaar is de levensverwachting voor zowel mannen als vrouwen in de Verenigde Staten gedaald, nu tot slechts 76 jaar. Vaccins zijn hier grotendeels debet aan, schrijft Ethan Huff.

Het nieuws is iets beter voor vrouwen in Amerika, die nu gemiddeld 79 jaar oud worden. Mannen daarentegen zullen naar verwachting slechts 73 jaar oud worden, het grootste verschil tussen mannen en vrouwen sinds 1997.

Hoewel het niets nieuws is dat vrouwen gemiddeld langer leven dan mannen, is het feit dat beide seksen in de VS naar verwachting niet eens meer de 80 halen opmerkelijk gezien de levensverwachting van ouderen in andere landen.

In Japan bijvoorbeeld leven veel ouderen tot ver in de 80, wat blijkbaar ook het geval is in het Verenigd Koninkrijk. Hoe zit het dan met de Verenigde Staten?

Volgens Mark Crispin Miller speelt de “vaccinatie” tegen het Wuhan coronavirus (COVID-19) een enorme rol in de daling van de levensverwachting over de hele wereld, en in het bijzonder in de Verenigde Staten.

Recente studies wijzen erop dat andere factoren, zoals de opioïde-epidemie, geestelijke gezondheidsproblemen en chronische stofwisselingsziekten, ook een rol spelen bij de daling van de levensverwachting in Amerika.

Wereldwijde vaccinholocaust in beweging

Vaccins in het algemeen verslijten de menselijke genetica al een tijdje, waarbij de COVID-injecties voor veel ouderen de druppel waren die de emmer deed overlopen.

Het is een wereldwijde vaccinholocaust die tientallen jaren geleden is begonnen en nu een crescendo bereikt, nu Big Pharma zich stort op de mRNA-sector van genetische herprogrammering. De COVID-prikken van Pfizer-BioNTech en Moderna waren de eerste injecties en er zullen er nog veel volgen.

  Statistik Austria bevestigt: Ook Oostenrijk beleeft een enorme daling van het aantal geboorten

Ook opmerkelijk in Amerika’s dalende levensverwachting is het zeer corrupte Westerse medische systeem, dat zich concentreert op symptoombestrijding met medicijnen en vaccins in plaats van op preventie, zoals andere landen met een hogere levensverwachting dat doen.

“We hebben een gezondheidszorgsysteem dat zeer geavanceerd is in het behandelen van ziekten en gevorderde aandoeningen”, zegt Dr. Brandon Yan, MD, de auteur van een nieuw onderzoek over dit onderwerp. “Maar voor het grootste deel … is het niet erg goed als het gaat om preventieve zorg.”

Zwarte Amerikanen zijn gemiddeld nog slechter af als het gaat om levensverwachting. De gemiddelde zwarte, man of vrouw, leeft maar tot iets boven de 70 jaar. Voor zwarte mannen ligt het gemiddelde zelfs nog lager, op slechts 61 jaar.

“We weten dat de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen op de basislijn veel groter is voor zwarte Amerikanen dan bijvoorbeeld voor blanke Amerikanen. En de wisselwerking tussen geslacht en ras is een belangrijk gebied voor verder onderzoek.”

Over de hele wereld, van het Verenigd Koninkrijk tot Europa tot Azië en verder, blijven de gegevens binnenstromen die aantonen dat de levensverwachting echt een duikvlucht heeft genomen sinds de lancering van Operation Warp Speed.

Chronische ziekten zijn sinds de lancering van de prikpillen ook uit de pan gerezen omdat bloedaandoeningen, ooraandoeningen, urineweg- en prostaatproblemen en “turbo” kankers zich als een lopend vuurtje verspreiden. Was het echt de moeite waard voor een zogenaamd “virus” met een sterftecijfer van 0,00 procent?

“Dit is een geestelijke strijd”, schreef een commentator over de verschrikkingen die nu worden gezien door de massale prikoperatie. “Het is een strijd voor de toekomst van de mensheid.”

  Opvallende correlatie tussen herfst vaccinboosters en oversterftegevallen in Engeland nu totaal overschrijding van 23.000 niet-covid oversterfte bereikt

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten – Er zijn werkelijk “DODELIJKE BATCHES” onder de prikken



Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBREAKING VIDEO: Tucker Carlson waarschuwt voor vijandige interdimensionale/geestelijke krachten die de menselijke “mierenboerderij” beïnvloeden
Volgend artikelCOVID-vaccins integreren in menselijk DNA, blijkt uit onderzoek – De veel gehekelde “antivax troop” blijkt waar te zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Ja, er lopen geniepige ploerten rond, dat lijkt mij ook wel.
  Vroeger hadden de steden muren zodat slechte mensen van buiten er niet in konden komen. Ze werden niet toegelaten en bij verdenking van gedoe werd de mens eruit gebonjourd. Nu hebben de lijers die muren gesloopt en laten de steden over aan sjobbejakken. Daar doe je weinig tegen dan ze ver van je houden.

 2. Als je heel goed de verschillende cijfers van het CBS napluist kan je niet anders dan tot de conclusie komen in NEDERLAND in DRIE jaar tijd de gemiddelde levensverwachting voor mannen en vrouwen met ongeveer 4 jaar is gedaald.
  Mannen > 81 – 77
  Vrouwen > 65 – 81
  Dankzij de gifspuiten (mijn conclusie)

 3. Ik weet nu waardoor ik ‘plots doof’ aan een kant ben geworden! Dit kwam enige tijd na de “Mexicaanse griepprik”. Die ik stom genoeg heb genomen. Daarvoor en daarna nooit een prik genomen. Alhoewel ik toen het verband nog niet zag.
  Wel was ik absoluut geen pillen slikker, zocht altijd naar een oplossing met voedsel en kruiden.

  • Er zijn nog heel wat kinderen die door die Mexicaanse griepprik narcolepsie hebben. De overheid kwam na lange tijd met een knullige schade vergoeding.

 4. En ondertussen lopen de criminelen nog steeds vrij rond, gaan gewoon door met deze globale massamoord en de roverheid speelt het spel braaf mee!!!!!!!

 5. “….. dat vaccinatie één van de grootste kwaadaardigheden is …”
  Maar gaat het dan om de zogenoemde corona vaccinaties? Of om vaccinaties in het algemeen?
  Mijn mening is dat élke vaccinatie een misdaad is, behalve als het gaat om een slangenbeet of een steek van een schorpioen (antigif). Gandhi zei het ook al: vaccinaties zijn de grootste misdaad ooit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in