Pfizer heeft een onheilspellende publieke waarschuwing uitgegeven over “diep-veneuze trombose,” in wat een andere zogenaamde samenzweringstheorie lijkt te bevestigen die al maanden de ronde doet.

Pfizer plaatste de waarschuwing op Twitter over diep-veneuze trombose, de medische term voor een bloedklonter in een diepe ader, die naar de longen kan reizen en een longembolie kan veroorzaken. Ze zeggen dat als mensen problemen hebben met ademhalen of pijn op de borst, ze onmiddellijk een arts moeten bellen.

“Neem contact op met uw arts als u symptomen ervaart – dit is geen tijd om te wachten,” verklaart Pfizer.

Big League Politics heeft eerder gerapporteerd over hoe officiële propaganda-organen zoals de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC proberen de kwestie van bloedstolsels die mogelijk worden veroorzaakt door experimentele COVID-19 vaccins, voor te zijn:

“De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention plaatste afgelopen donderdag een online bericht waarin werd aangekondigd dat iedereen een bloedklonter kan krijgen, zelfs als ze gezond zijn en in topconditie verkeren. De boodschap adviseerde alle Amerikanen om uit te kijken en zich te verdedigen tegen “levensbedreigende bloedstolsels.”

#DYK dat iedereen een bloedstolsel kan krijgen?” schreef het CDC op Twitter. “Of je nu een atleet of een fan bent, laat een bloedstolsel de grote wedstrijd dit weekend niet verpesten. Leer hoe u uw gezondheid kunt beschermen.”

  Onze dodelijke vijand Trudeau

Een kleine tekstinvoer op de afbeelding van de CDC beweert dat “iedereen het risico loopt op bloedstolsels” en dat “zelfs de gezondste atleten bloedstolsels krijgen”.

Het online bericht bevat ook een link naar de website van de CDC, die hun definitie van bloedstolsels, medisch gedefinieerd als “veneuze trombo-embolie”, beschrijft. Een onderdeel van de link wijst er verder op dat “10 tot 30% van de mensen binnen een maand na de diagnose zal overlijden” aan de aandoening.

Het onderwerp van plotselinge en toevallige sterfgevallen door verrassingsbloedklonters en andere mogelijk verwante aandoeningen zoals hartaanvallen is de laatste tijd populairder geworden, waarbij velen hun bezorgdheid hebben geuit over wat een ongewoon groot aantal voetballers en andere atleten lijkt te zijn die plotseling in elkaar zijn gezakt of zelfs zijn gestorven tijdens het spelen van een wedstrijd.”

Het lijkt erop dat we hebben geleerd wat de eerste (van waarschijnlijk vele) grote lange termijn bijwerkingen van de COVID-19 prik zullen zijn. Verwacht veel uitvluchten van Big Pharma en zielloze media narratieven als de rapporten van bloedstolsels en complicaties door het dak schieten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kijk eens wat er uit de longen van een recent “gevaccineerde” patiënt kwam: “Sliert van aangehechte bloedklonters… Denk je nog steeds dat die prikken onschadelijk zijn?”Volg Frontnieuws op Telegram

  Grote studie wijst uit dat ongevaccineerden gezonder zijn dan gevaccineerden
Vorig artikelTrudeau lanceert autoritaire Noodwet om het protest van de Freedom Convoy truckers tiranniek neer te slaan, bedreigt crowdfundingplatforms met ’terrorismefinanciering’ voor demonstranten
Volgend artikelWat gebeurt er met die miljarden nanodeeltjes waar je gastheer van bent geworden?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Dit moet toch de doodsklap betekenen voor die poppenkast van een zogenaamde pandemie? Het wappie verhaal is hiermee toch voor 100% uitgekomen?
  Dit moet alle regeringen verplicht doen besluiten DIRECT te stoppen met dit bedrog en nu DIRECT de tribunalen te openen? Of ben ik nou gek?

   • Ik heb me nooit voor de gek laten houden hoor ik geloof de fabels van de regering niet meer en de roverheid ook niet een leugens verkondigen doen hun altijd maar het komt weer de lock down alles van de roverheid opblazen dan komt wel nog

 2. Ze stoppen niks.. politieke macht gaat over lijken..
  Ach een waarschuwing van het zwaarst beboet bedrijf van de vier giffabrikanten.
  Ze zijn al bezig met een serum voor de bij effecten van de gifspuit. Het intreseert ze net zo weinig als onze overheid. Opknuppen aan de lantarenpalen dat tuig.

 3. En de schapen geloven het nog ook, terwijl 15 minuten zoeken aantoont dat het voor de prikken extreem zeldzaam was.
  Zelfde als met hartaandoeningen die plotseling normaal zijn voor jongeren, zelfs jonge topsporters. Oh wacht, dat verklaarden ze doordat het aan klimaatverandering te wijten is. Tuurlijk

  • Nee, dat waren de fluitjes van scheidsrechters. Je weet wel, die fluitjes die al decennia lang gebruikt worden en nog nooit zoiets op hebben geleverd.
   Het is net als ivermectine: ineens supergevaarlijk na 30(+) jaar gebruik.

   Echt, eerlijk waar. Je moet me geloven. Het is echt zo. Mijn moeder zei het ook, dus….

 4. ha ha natuurlijk ligt dat allemaal aan de klimaatverandering beste johan en binnenkort allemaal met een open paraplu buiten op straat lopen zowel met goed als slecht weer en natuurlijk met je bekpamper aan je doet het toch voor een ander toch??? En geloof me als de media dat maar genoeg zou promoten een heleboel dat zouden gaan geloven en als zielloze angsthazen buiten gaan liggen rondstrompelen …..

 5. PJ
  9.41 uur dinsdag 15 februari
  En ik zie dat het het twitter bericht NIET is verwijderd van twitter.
  Het staat gewoon op het twitteraccount van Pfizer!
  Dus welke bericht is volgens jou verwijderd of nep?

 6. En dan open je ‘s morgens je mailbox en lees je dit:

  Shock claim – China has released another bioweapon during the Olympic games

  In a bombshell interview with JD Rucker (see featured videos below), former Hong Kong virologist and CCP whistleblower Dr. Li-Meng Yan — who was right all along about the gain-of-function origins of SARS-CoV-2 — has publicly alleged that the CCP and PLA are releasing a new, engineered bioweapon onto athletes and participants at the Beijing Olympic games.

  This deliberate release, says Dr. Yan, is timed to infect participants from dozens of countries around the world who will then unknowingly transport hemorrhagic fever to their home countries, unleashing another wave of a global pandemic.

  Today’s podcast reveals a surprising strategy to combat this bioweapon using food molecules found at the grocery store.

  Learn about CD38 glycoproteins and anthocyanins that may block the worst effects of some bioweapons.

  • Ja dit is veel te gemakkelijk gegaan met COVID en het bijbehorende vaccin.
   Er zullen nog vele pandemieën volgen. ( BIOLOGISCHE OORLOGSVOERING)
   Probeer Bill Gates maar eens te googelen, het wordt behoorlijk weg gesencureerd maar hij spreekt erover dat de wereld bevolking met 15% moet verminderen en dat wil hij bereiken met o.a. Vaccinaties. ( Dit zegt hij zelf hardop voor een volle zaal !) omwillevan het milieu !!

 7. Dat is dus dé nóg dodelijker plandemie die Kill Bill heeft aangekondigd. Kennelijk heeft clojona niet het gewenste aantal slachtoffers voortgebracht.

  Het artikel wat ik plaatste komt van Brighteon.com

 8. Wat ik mis in de tweet van pfizer is dat dit gelinkt is aan dat kudtvaccin van ze, dus voor schappjes gewoon een waarschuwing en het idee dat pfizer om ze geeft….

 9. Een beetje laat van Pfizer om dit nu te publiceren…..
  Dit wisten ze al veel,langer, maar ze gaan ons nu kennelijk “ voorbereiden “ op nog veel meer giftige rommel en de bijbehorende ziekten, die in hun vaccins zitten.
  Maar aansprakelijk NEE HOOR DAT ZIJ WE NIET, DIT IS MAAR EEN KLEIN FOUTJE, EN U WIST TOCH DAT U AAN EEN EXPIRIMENT MEE DEED.
  U moet bij uw huisarts zijn voor adviezen, en ja al de dode voetballers, tja dat zou er ook wel eens met te maken kunnen hebben.
  Voor AANSPRAKELIJKHEID MOET U TOCH ECHT BIJ UW EIGEN OVERHEID ZIJN. ❗️
  ZIJ HEBBEN ONS TOESTEMMING GEGEVEN OM IN JULLIE LAND TE EXPIRIMENTEREN MET ONS NIEUW ONTDEKTE GEN THERAPEUTISCHE MIDDEL. ‼️
  Grrrrrr Minister de Jonge WAAR BENT U NU❓❓❓❓

 10. “We kunnen nanowetenschap gebruiken om veel betere medicijnen te maken om ze in de hersenen te krijgen waar ze heen moeten.
  Ik kan nanowetenschap en nanotechnologie creëren om bepaalde medicijnen door de prolifererende barrière te leiden, de bloed-hersenbarrière en de bloed-hersenrug-vloeistofbarrière, dus ik krijg deze dingen waar ze heen moeten.
  Maar ik kan nanodeeltjes ook heel willekeurig benutten. Het idee hier is dat ik zoiets kan krijgen dat hoog CNS (centraal zenuwstelsel) samenklonteringsmateriaal wordt genoemd en dat essentieel onzichtbaar is voor het blote oog en zelfs voor de meeste scanners, omdat het zo klein is dat het selectief door de meeste filterporositeitsniveaus gaat. Deze worden vervolgens ingeademd via het neusslijmvlies of geabsorbeerd via het mondslijmvlies, ze hebben een hoge affiniteit voor het CZS, ze klonteren samen in de hersenen of in het vaatstelsel, en ze creëren in wezen wat lijkt op een hemorragische diathese, met andere woorden een aanleg voor bloedingen of een verstoppingspredispositie in de hersenen.
  Wat ik heb gedaan, is dat ik een beroerte veroorzakende middel heb gemaakt.
  En het is heel, heel moeilijk om toekenning en bevoegdheid te krijgen om dat te doen.
  Ik kan dat op verschillende niveaus gebruiken, van het individu tot de groep, zeer storend. En in feite is dit een van de dingen die tot op zekere hoogte is overwogen en onderzocht door mijn collega’s in de NAVO en voor degenen die aan het ergs.. werken aan het gebruik van neurobiologische wetenschappen om ontwrichting van de bevolking te veroorzaken. Zeer, zeer bezorgd over het potentieel voor deze nanodeeltjesagentia als CZS-aggregerende middelen om neurale verstoring te veroorzaken, hetzij als hemorragische en vasculaire verstoringen of als werkelijke neurale netwerkverstoringen omdat ze interfereren met de netwerkeigenschappen van verschillende neurale knooppunten en systemen in de hersenen.”
  -Dr. J. Giordano, 2017 (oa verbonden aan DARPA en het Institute for Biodefense Research)

  een mix van twilight en x-files zodra je het nieuws volgt
  de ballen begrijpen maar wel geloven dat er veel mogelijk is
  in het beste geval slechts foute injecties
  in het ergste geval episch kwade plannen

  • Geen enkel zogenaamd vaccin heet ooit gewerkt: voor virussen en besmettelijke ziekten is geen enkel wetenschappelijk bewijs.
   Virussen horen bij de spoken,eenhoorn en lochness monsters. Bestaan niet meer dan als een idee.

 11. Heb inmijn leven al 2 keer een DVT gehad. Veroorzaakt door vluchten van 11 uur en langer. Beide gevallen doorgeschoten naar mijn longen. Ik kan zeggen dat ik geluk heb gehad om te overleven. Nu permanent aan antistollingsmedicijnen. Ben niet gevaccineerd en zal dat ook nooit doen. Over mijn lijk. De stollingen die de “vaccins” momenteel veroorzaken zijn niet de klassieke stollingen. Daar is iets anders mee. Ik adviseer geen enkele prik te nemen omdat daar de oorzaak ligt van de actuele bloedstollingen. Sterker nog, De stollingen zien er anders uit en lijken onnatuurlijk. Bezint eer ge begint.

 12. Nou Beste Mensen

  Vooral doen
  Ren naar Uw Dood
  De verlengstuk van de Farmatie
  Hoe eerder hoe beter
  Dan heeft de rest van de levenden Wezens wat meer lucht om in te ademen
  Vervuilers Vernietigers van Moeder Aarde niet langer getolereerd
  Opgeruimd staat Netjes
  Milieuvriendelijke opruiming geschied altijd vanaf de top naar beneden
  Precies als smeltende sneeuw van de bergtoppen afglijd naar de rivier
  Dus te beginnen aan de Top van de Pyramide
  Alle Rijkdommen ontnemende aan
  Alle zogenaamde grote mensen op pakken en verplicht de Pfizer Elixer die met het dodelijkste nummer bekende met 6 Ampullen vol inspuiten
  Op bijde bovenarmen
  Op bijde dijen en
  Op bijde bil kussens
  Totaal 6 Dus
  Mogen die grote Heren , Dames het overleven ….
  Dan …..Veeel geluk
  Op Uw Lijdensweg
  Dan voelt Ook U hoe het de ongewilde onwetende proefkonijnen vergaat
  Moge de Almachtige de Smeekbede verhoren

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in