De 19-jarige gymnasium student Tommie Lindh werd in Härnösand vermoord toen hij probeerde een jonge vrouw te redden van verkrachting door een Afrikaan. De minachting voor het establishment wordt totaal wanneer de mainstream media ervoor kiezen de gebeurtenis niet te beschrijven.

Op elf mei 2020 werd een jongeman in Härnösand op brute wijze van het leven beroofd. Degenen die zijn uitgeleverd aan de mainstream media zijn misschien een opmerking tegengekomen waarin “steekwond” terloops wordt genoemd. Maar wanneer de mainstream dit soort menselijke tragedies reduceren tot korte, anonieme notities, gaat er veel verloren. Zelden is dit zo duidelijk als bij de 19-jarige Tommie Lindh in Härnösand.

Tommy’s leven werd genomen omdat hij probeerde een jonge vrouw te redden van verkrachting. Ook al heeft de mainstream ervoor gekozen dit feit niet te melden. Die keuze lijkt misschien vreemd gezien het feit dat we in een maatschappij leven die zegt dat ze voor vrouwen zorgt en burgerlijke moed waardeert. Maar het is niet meer dan retoriek en ideologie, er is iets anders in het echte leven dat belangrijk is voor de veiligheid van vrouwen: mannen die durven op te staan voor wat juist is. Tommie was een van deze mannen, een jongeman met moed en de wil om het juiste te doen. Zijn vrienden hebben gezegd dat hij op hen wacht in Walhalla, en weinigen zouden vandaag de dag dezelfde aanspraak kunnen maken op ontvangst door onze Allfather als de jongeman die tussenbeide kwam om een jonge vrouw te beschermen.

Maar terwijl het verdriet en het respect voor de overledenen groot is, is de minachting voor het establishment totaal. Door de keuze om geen verslag te doen van de tragedie in Härnösand, hebben de media een moreel en journalistiek faillissement veroorzaakt. Het is een faillissement waarvan de praktische gevolgen naar de toekomst kunnen worden geduwd door de gevestigde media, die nog steeds de realiteit van veel mensen domineren, maar het is desalniettemin een faillissement dat hen zal overvallen.

  Uitwisselingsstudenten ontvluchten Zweden - Zweden is niet langer meer een eerste wereldland

Een rechtse Franse vrouwenorganisatie heeft een beeldcollage gepubliceerd waarin de leden poseren met bloemen in hun handen. Dit is ter ere van de Zweedse Tommie Lindh, 19 jaar, die vermoord werd door een Afrikaanse verkrachter.

In de Zweedse media wordt nog steeds gezwegen over de details van hoe het eraan toeging toen de gymnasium student Tommie Lind iets meer dan een week geleden in Härnösand door de asielzoeker werd vermoord.

Op social media werd al vroeg gemeld dat de 19-jarige werd vermoord toen hij probeerde een jonge vrouw te redden die door een 22-jarige Soedanees werd verkracht. De Afrikaan is onder andere gearresteerd voor moord en grove verkrachting. De aanklager heeft echter nog geen commentaar willen geven over het motief.

In de alternatieve media heeft de moord echter veel aandacht gekregen – niet in de laatste plaats internationaal. Op social media uiten mensen uit andere landen hun verdriet en woede over de moord.

De Franse vrouwenorganisatie Collectif Némésis, die zichzelf omschrijft als een identitaire feministische beweging, eert de overleden jonge Zweed op een bijzondere manier.

In een fotocollage die de vrouwengroep op sociale media heeft gepubliceerd, poseren de leden met rozen en andere bloemen ter nagedachtenis aan Tommie Lindh.

Collectif Némésis beschrijft het allemaal als een eerbetoon.

Deze jonge Zweed heeft zijn leven opgeofferd om een ​​jong meisje te redden dat door een migrant werd verkracht. Ondanks het oorverdovende stilzwijgen van de media werden we bijzonder geraakt door dit drama, maar ook door deze heldendaad. We zullen je niet vergeten, schrijft de groep op Facebook.

In Zweden en andere landen zijn evenementen gehouden om Tommie Lindh’s nagedachtenis te eren. Op social media is er ook een campagne waarin gebruikers schrijven “Zijn naam is Tommie Lindh” om aandacht te besteden aan de moord, die weinig ruimte krijgt in de Zweedse media.

“Zwarte lul is duur!”

Vorig artikelRecreatievakanties in Syrië – voor asieltoeristen die bescherming zochten
Volgend artikelAhmed over zijn onthoofding van Zweedse Wilma: “Ze kreeg wat ze verdiende die kleine fucking hoer”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Als je zoiets ziet. Maak een vuist en sla hem keihard op zijn achterhoofd net onder zijn schedel.
    Dan houdt ie meteen op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in