De 23-jarige Tishko Ahmed heeft volgens een detentiebeambte van het Uddevallah detentiecentrum toegegeven dat hij schuldig is en heeft ook verschillende andere opzienbarende verklaringen afgelegd.
– Ze kreeg wat ze verdiende die kleine fucking hoer, heeft Tishko onder andere gezegd, volgens de gevangenbewaarder.

Foto: Tishko Ahmed wordt beschuldigd van moord op zijn ex-vriendin Wilma Andersson © Fotocollage Fria Tider /persfoto/privé/privé

Tishko Ahmed, die beschuldigd wordt van de moord op de 17-jarige Wilma Andersson in november vorig jaar, is niet bepaald spraakzaam geweest bij de ondervraging door de politie. Hij heeft tijdens het verhoor volledig stil gezeten zonder ook maar één vraag te beantwoorden, schrijft Fria Tider.

Aan de andere kant is hij tijdens zijn detentie in de Uddevalla-gevangenis spraakzamer geweest. Dat vertelt een detentiebeambte die regelmatig contact heeft gehad met de vermoedelijke moordenaar die in het voorjaar meerdere keren door de politie is verhoord.

In de nacht van 2 januari van dit jaar was Tishko agressief en sloeg hij tegen de muren van zijn cel in het detentiecentrum. De gevangenbewaarder belde vervolgens het interne commando van de politie om hulp te krijgen bij het verplaatsen van Tishko naar een observatiecel om hem daar beter in de gaten te kunnen houden.

Ik zag dat zijn ogen volledig zwart waren van woede en frustratie, vertelde de gevangenenbewaker aan de politie.

De verhuizing van Tishko naar de observatiecel ging goed, maar in zijn nieuwe cel werd hij weer woedend en kreeg hij “die zwarte ogen”, volgens de bewaker.

Als ze een moordenaar willen, zullen ze een moordenaar krijgen, ze kreeg wat ze verdiende die kleine fucking hoer!, riep Tishko uit.

Als Ahmed bij het verhoor wordt geconfronteerd met de getuigenis van de gevangenbewaarder, beweert hij zich niet te herinneren dat hij zoiets zou hebben gezegd. “Dat weet ik niet meer”, zegt hij.

Hier wordt de Zweedse politie voor de camera door moslim tot op het bot vernederd: "Fucking pussy, pislullen... ga daar maar staan, snel!"

De gevangenbewaarder vertelt ook dat Tishko had gezegd dat hij gehoord had dat de politie een lichaam in de rivier had gevonden. De bewaker heeft het gevoel dat Tishko “naar informatie heeft gevist”. Tishko werd destijds met beperkingen vastgehouden en mocht geen nieuws lezen of met iemand anders dan zijn advocaat praten.

In gesprekken met de bewaker zou naar verluidt de 23-jarige die van moord wordt verdacht ook hebben toegegeven dat hij schuldig is.

Ik ben niet schuldig aan moord, maar aan doodslag, zei Tishko Ahmed, volgens de detentiebewaarder van Uddevallah.

Asielzoeker beschuldigd van het vermoorden van zijn Zweedse vriendin en het in stukken hakken van haar

Vorig artikelFranse vrouwen brengen hulde aan de vermoorde Zweedse tiener Tommie Lindh die een verkrachting stopte
Volgend artikelTrump stelt ultimatum aan WHO – dreigt de Amerikaanse financiering volledig te bevriezen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Dat soort meiden hebben we hier ook plenty. We noemen ze mar…k..en hoeren. Die weten biet beter en willen stoer zijn met een fout vriendje. Ik heb er geen medelijden mee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in