Muhamed werd veroordeeld tot een belachelijke taakstraf van 180 uur voor een wrede verkrachting van een twaalf jaar oud Zweeds meisje terwijl hij herhaaldelijk “Zwarte lul is duur!” schreeuwde. Na de verkrachting is het meisje constant lastiggevallen, bedreigd en meerdere malen mishandeld door vrienden en familie van Muhamed.

Hanna was net twaalf jaar oud toen ze werd meegelokt naar het appartement in Sundsvall, Zweden, van de inmiddels 19-jarige Somaliër.

Toen ze daar aankwamen, scheurde hij de kleren van haar lijf en verkrachtte haar, terwijl hij haar in het gezicht sloeg en een hand over haar mond hield.

“Zwarte lul is duur!”, schreeuwde de Somaliër herhaaldelijk terwijl hij het 12-jarige meisje verkrachtte. Die na de verkrachting hevig uit haar vagina bloedde, schrijft Fria Tider.

Afgelopen zomer werd Muhamed veroordeeld tot 180 uur taakstraf. Maar de hel voor het 13-jarige meisje gaat door.

De vrienden van Muhamed, en zijn twee broers met andere familieleden, hebben het meisje systematisch gevolgd, bedreigd, en mishandeld, zowel in winkels als buitenhuis, rapporteert het Zweedse dagblad Sundsvalls Tidning.

Zes keer werd ze aangevallen. Tot slot kon ze het niet meer aan en bleef drie maanden thuis van school. Nu is ze van school veranderd maar wordt nog steeds lastiggevallen en mishandeld.

Op Witte Donderdag stapte de twee broers op dezelfde bushalte uit als Hanna. De jongste broer slaat haar op de grond. Ze kreeg de mededeling dat ze nog zes keer mishandeld zou worden.

“Ik kreeg te horen dat ik nog zes keer in elkaar geslagen zou worden.”

Hanna moest naar het ziekenhuis.

  13-jarig meisje groepsverkracht tot haar vagina scheurde – Somalische ploerten krijgen fopstrafjes

Ze was met haar achterhoofd op straat gevallen, haar mond gezwollen en twee tanden waren los in de onderkaak. Een paasdiner werd het niet. Samen met haar moeder heeft ze bij de politie aangifte gedaan.

“Hanna kwam met de bus van school en de broers stapten uit met hun moeder. Zodra ze uitstapte, achtervolgden ze haar en sloegen haar. Een broer sloeg haar op het achterhoofd en de andere sloeg haar op de mond zodat haar tanden kapot gingen. De Somalische moeder stond te kijken en uiteindelijk schopte ze het meisje”, zegt Hannah’s vader.

Afgelopen donderdag waren ze er weer en ik stapte snel op de verkeerde bus om niet geslagen te worden. Ik ben bang en voel me hopeloos. Toen ik op de bus stapte zei hij tegen me: “Zie je de volgende keer”, zegt Hanna.

Zelfs haar jongere broertje is blootgesteld aan de terreur van de moslimbroers en ze hebben een bloempot door het raam in hun keuken gegooid.

De vader hoopt dat de politie een ​​eind maakt aan de aanvallen op zijn kinderen.

“Hanna heeft recht op veiligheid. Deze jongens hebben een contactverbod, en toch komen ze nog steeds weer terug om mijn dochter te mishandelen – en de politie onderneemt niets. Ze hebben haar afgelopen zomer in onze trappenhal mishandeld terwijl ze een contactverbod hadden.”

“Zijn vrienden bellen hem op als ze me ergens zien, en dan duikt hij op. Als ik naar de winkel ga kan hij dat vanuit zijn raam zien, en dan komt die meteen naar buiten”, zegt Hanna.

  Gelekte EU-documenten tonen aan dat het controversiële migratiepact van de VN bindend is

De sociale dienst wil de bedreigde familie helpen te verhuizen naar een nieuwe woonplaats, maar biedt een onderkomen aan in een hostel of jeugdherberg.

“Wij hebben niets verkeerds gedaan, en we willen niet ons appartement verlaten om in een tijdelijk onderkomen te verblijven”, zegt de vader.

De sociale dienst geeft kritiek op de ouders omdat ze hun kinderen niet naar school sturen.

“Zij moeten toch begrijpen dat onze kinderen bang zijn.”

Ondanks het feit dat kinderverkrachting normaal gesproken zou moeten leiden tot gevangenisstraf, kiest de rechtbank ervoor om Muhamed te laten wegkomen met een milde straf – 180 uur taakstraf met begeleiding. In de praktijk betekent dit een zomerbaantje van iets meer dan 22 dagen op een werkplek die Muhamed zelf uit mag kiezen.

Het vonnis verwijst onder meer naar de lage leeftijd van de Somaliër en dat hij “een aantal problemen heeft met angst- en slaapproblemen waar hij indien nodig medicijnen tegen gebruikt”.

Het vonnis bevat “niets schandaligs of verrassends”, zegt aanklager Christina Edlund Nilsson tegen Fria Tider.

Tijdens de zomervakantie woonde Hanna in Denemarken en nu is de 13-jarige op de vlucht in Noorwegen, waar de familie de bescherming hoopt te krijgen die de Zweedse autoriteiten haar niet kunnen bieden, aldus de vader.

“Als we niet in Noorwegen kunnen blijven, gaan we naar Frankrijk. Maar we blijven niet in Zweden. In Zweden willen de autoriteiten alleen moslims verdedigen”, zegt de vader.

Shokrallah verkrachtte 13-jarig meisje tot ze uit haar vagina begon te bloeden – districtsrechtbank: “Geen ernstig misdrijf”

Vorig artikelIn het aangezicht van het islamisme hebben onze elites ons verraden
Volgend artikelCorona gevonden in sperma – het virus kan seksueel worden overgedragen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het is te hopen dat die gorre moslims die feministische k*twijven eens pakken, dan begrijpen ze misschien wat voor schorem ze zelf binnengehaald hebben en Merkel mag voor mij ook door moslims gepakt worden! Maar met zo’n lelijke kop zal dat wel niet gebeuren!

  2. sorry jongens, maar niet alle moslims over een en dezelfde kam scheren, dat is net hetzelfde als zeggen dat er geen christenen zijn die gruwelijke daden doen of verkrachten. het is niet het geloof dat tot verkrachting en minachting van vrouwen leidt, maar de opvoeding van deze personen. het rotkarakter van die personen, want mensen kan ik ze niet noemen. Voor mij zijn dit eerder beesten, en dan nog valse ook. beesten die vals worden, worden meestal afgeschoten, hier worden ze bijna beloond. Begrijpen wie begrijpen kan. Die rechters geven trouwens een heel verkeerd signaal. Zij zeggen, doe maar, je mag het. het is niet hun dochter, nichtje of zus, maar iemand die niet met hun verwant is en dat is zeer kortzichtig. Zien hoe hard ze hun kar keren mocht dat wel ooit het geval zijn. Je kan alleen maar steun geven aan de meisjes en hopen dat ze er door geraken, want let wel, hun jonge leven is nu al naar de botten. Sterk karakter dat daar bovenuit stijgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in