Terwijl de mainstream media al hun aandacht richten op het stigmatiseren van demonstranten voor de grondrechten, zwijgen ze over de huidige serie terroristische aanslagen van radicale islamisten. Bovendien hebben de geheime diensten in nieuwsbrieven van de islamitische staat recente oproepen tot terreur ontdekt, waarin specifiek wordt opgeroepen om de heersende onzekerheid van de Corona-crisis uit te buiten voor aanslagen.

Samenzweringstheoretici van welke aard dan ook – dat wil zeggen, volgens de kwaliteitsjournalisten, iedereen die een individuele mening over het Coronavirus heeft gevormd die in strijd is met de richtlijnen van de Duitse regering of de WHO – zijn de nieuwe vijand nummer één onder de door de staat gecontroleerde journalisten, schrijft Anonymousnews.

Gezien deze systemische beroepsethos is het niet verwonderlijk dat zelfs na een reeks van islamitische terreurincidenten, zoals in Beieren, het onderwerp slechts kort werd behandeld en onmiddellijk als een “incidenteel geval” werd weggewimpeld. Maar hoe zit het met de vraag naar het motief, het waarom? Waar komt de islamitische haat vandaan? Wie steunt en verspreidt deze haat tegen “ongelovigen”, tegen christenen, tegen joden, tegen vrouwen en in het algemeen tegen westerse leefgewoonten? Deze vragen over het veiligheidsrisico van de islam weigeren al jaren zowel de media als de politieke elites te stellen, onder andere om redenen van politieke correctheid. Een blik op de huidige veiligheidssituatie documenteert het grote risico van terreur door islamistisch terrorisme.

Volgens het Bundesamt für Verfassungsschutz (Federaal Bureau voor de Bescherming van de Grondwet) zijn er op dit moment 2080 mensen in Duitsland, die door de overheid een “islamitisch-terroristisch potentieel” wordt toegedicht. Volgens de veiligheidsautoriteiten is elk van deze 2080 mannen – het percentage vrouwen ligt waarschijnlijk in de per mille range – een potentiële terrorist die op elk moment onder de strijdkreet “Allahu Akbar” burgers zou kunnen afslachten. Het niet officieel geregistreerde aantal is waarschijnlijk vele malen hoger.

  Bizar gedrag Duitse minister van Volksgezondheid zorgt voor opschudding in social media

Aantal islamisten groeit

Slagkrachtige speciale commissies, een interagentschappelijk plan en samenwerking om ten minste de buitenlandse islamitische terroristen onmiddellijk in hechtenis te nemen in afwachting van hun uitzetting en vervolgens consequent hun uitzetting af te dwingen, bestaan alleen op papier, als dat überhaupt al het geval is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het Salafisme-milieu, waaruit de meeste islamitische terroristen in West-Europa afkomstig zijn, in Duitsland jaar na jaar bijna ongehinderd groeit. Aan het Salafi-milieu worden 12.150 personen toegeschreven, 1350 (potentiële terroristen) meer dan in 2018. Ook hier suggereert het werkelijke aantal dat het terreurpotentieel veel groter is. In de toekomst zal Hezbollah gewoon meer conspiratief optreden, een gedrag dat bij de terroristische milities Islamitische Staat en Al-Qaida na hun militaire nederlagen kan worden waargenomen.

In de stroom van vluchtelingen zijn vier-cijferige aantallen ongecontroleerde IS-terroristen geïmmigreerd, die dagelijks via sociale netwerken, op YouTube en in radicale moskeeën worden aangezet tot het plegen van terroristische aanslagen in Duitsland. Van de meer dan 1000 islamisten die Duitsland richting het IS gebied hadden verlaten om zich bij de terroristische milities aan te sluiten, is slechts ongeveer een derde hier terug.

Honderden IS-terroristen met de Duitse nationaliteit of verblijfsvergunning zitten momenteel in Syrië of Irak vast en eisen hun vrijlating en terugkeer naar Duitsland. Duizenden andere IS-terroristen, bijvoorbeeld uit de Maghreblanden, die daar met levenslange gevangenisstraf, marteling of de doodstraf worden bedreigd, zullen ook het misbruikte asielrecht van Duitsland uitbuiten om zich permanent in Duitsland te vestigen. Van deze oorlogsmisdadigers kan nauwelijks worden verwacht dat ze te maken krijgen met tegenwerking van de politiek en de media.

IS sterk vertegenwoordigd in Duitsland

Hoe sterk de IS inmiddels in Duitsland vertegenwoordigd is, moest het publiek weer in april ervaren. Zwaar bewapende speciale task forces bestormden in de vroege ochtenduren tien appartementen en objecten in Nordrhein-Westfalen (NRW).

  Duitse staatszender bewijst: mondkapjes volledig nutteloos tegen virussen

Vijf islamisten uit Tadzjikistan worden door de federale openbare aanklager beschuldigd van toetreding tot de IS in 2019 en het oprichten van een cel voor het plegen van terroristische aanslagen in Duitsland. Verdere achtergrondinformatie over de zaak is ook zeer verontrustend, aangezien de cel in direct contact stond met de terreurplanners van de IS. In een persbericht verklaarde het bureau van de procureur-generaal van Zwitserland: “Net als voorheen stonden zij in contact met twee hooggeplaatste IS-leiders in Syrië en Afghanistan, van wie zij dienovereenkomstige instructies ontvingen”.

Dit is een modus operandi die ook aanwezig was in het geval van de IS-terrorist Anis Amri van de Berlijnse Breitscheidplatz. De vijfkoppige IS-cel uit NRW had al vuurwapens met bijbehorende munitie en was bezig met het maken van bommen. De voorbereidingen voor de misdaad waren ook goed gevorderd. De terroristen planden een aanval op een reeds bespioneerde criticus van de islam en aanvallen op faciliteiten van de Amerikaanse strijdkrachten in Duitsland.

In Beieren pleegde Muharrem D., die van Turkse afkomst was en al meervoudig bij de politie bekend was, in april en mei een reeks terreuraanslagen op winkels van Turkse afkomst. Tijdens het verhoor bekende Muharrem D. zich tot de islamitische staat en haar ideologie. Toen hij werd gearresteerd, droeg de IS-terrorist tot acht pijpbommen die hij zelf had gefabriceerd en die als zeer gevaarlijk werden geclassificeerd. Tijdens het verhoor onthulde hij ook verdere schuilplaatsen voor explosieven, pijpbommen en een scherp vuurwapen. De reeks terreuraanslagen zou zijn uitgelokt door het optreden van de Turkse veiligheidsautoriteiten tegen IS-cellen in Turkije.

Het vuur van de brandstichting dreigde zich ook uit te breiden naar een flatgebouw, zodat de aanklacht onder meer ook poging tot moord in 27 gevallen omvat.

Muharrem D. is van Koerdische afkomst en heeft een Turks en een Duits paspoort. Volgens de manipulatieve specificaties van de politiestatistieken zullen IS-terreuraanslagen van de houder van een dubbel paspoort in de statistieken worden opgenomen als een reeks misdrijven die door een Duitser zijn gepleegd. Aangezien het motief van de terreurserie volgens de autoriteiten werd omschreven als ‘haat tegen Turken’, zou het niet verwonderlijk zijn als de terroristische aanslagen werden geregistreerd als extreemrechtse aanslagen tegen buitenlanders en voortaan worden misbruikt in de ‘strijd tegen rechts’.

  Duits ministerie van Binnenlandse Zaken in staat van beschuldiging: opzettelijk alarmerende Covid-projecties om lockdown-maatregelen mogelijk te maken

De IS verspreidt terreurpropaganda in de vorm van samenzweringstheorieën over het Coronavirus

Terwijl de opstandige burger momenteel niet langer wordt belasterd als rechtspopulist, maar als Corona-ontkenner en samenzweringstheoreticus, is de visie op de islamitische instrumentalisering van de Corona-crisis zeer ontmaskerend, vooral met betrekking tot de manier waarop de Duitse media handelen.

Homeland Security Today meldt dat “het laatste nummer van de officiële wekelijkse al-Naba nieuwsbrief van de terroristische groepering ISIS een paginagrote infografiek bevatte met islamitische citaten over het voorkomen van epidemieën”.

De IS verspreidt verder in de nieuwsbrief dat “veel moslims vinden dat de Corona-epidemie een straf van de Almachtige God is”. Annelies Pauwels van de EUObserver verwijst in een analyse naar de exploitatie van het Coronavirus door de islamitisch-terroristische propaganda van de IS: “Jihadistische groepen hebben de Coronavirus-pandemie gezien als een teken dat de wereld de Dag des Oordeels nadert. In het verleden diende een soortgelijke afbeelding van de Doomsday als een belangrijk rekruteringsveld voor buitenlandse strijders om met Daesh (IS) te strijden in de laatste gevechten van de apocalyps”.

Als gevolg daarvan verspreidt de IS een islamitisch-terroristische samenzweringstheorie – ook in Duitsland – om zijn volgelingen aan te zetten tot het plegen van terroristische aanslagen. Bijna alle Duitse mainstream media weigeren echter om deze kant van de medaille journalistiek te benoemen.

Boze moslims bestormen “Allahu Akbar” schreeuwend een naturistenzwembad in Duitsland en dreigen de vrouwen “uit te roeien”

Vorig artikelEU-top: De pandemie zal de migratie doen toenemen
Volgend artikelFranse islamprofessor: Europa is op weg naar een burgeroorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in