Een groep Amerikaanse artsen probeert te voorkomen dat het Corona-vaccin op grote schaal wordt toegediend aan kinderen onder de 16 jaar. Artsen van “America’s Frontline Doctors” hebben gerechtelijke stappen ondernomen. Zij zijn er fel op tegen kinderen experimentele producten te geven waarnaar geen langetermijnonderzoek is gedaan.

We hebben nog nooit zoveel bijwerkingen gezien bij een vaccin zonder dat de FDA (de Amerikaanse toezichthouder op geneesmiddelen, red.) actie ondernam. Het Rotavirusvaccin werd van de markt gehaald na 15 gevallen van niet-dodelijke bijwerkingen en het varkensgriepvaccin na 25 sterfgevallen, aldus kinderarts Angelina Farella van America’s Frontline Doctors.

Maar nu, volgens de gegevens van de CDC (U.S. National Institute of Public Health, red.) zelf, zien we een toename van 12.000 procent in sterfgevallen met deze vaccins en ze praten er nog steeds over om dit aan onze kinderen te geven. Onze kinderen mogen nooit het experiment zijn. Er mogen geen extra vergunningen of mandaten worden verleend. We willen de eerder vastgestelde veiligheidsnormen behouden, voegde ze eraan toe.

Dr. Farella wees er ook op dat kinderen geen risico lopen op Corona en dat het medisch gezien niet nodig is om jonge kinderen te vaccineren.

Mensen worden hier misleid en we moeten ervoor zorgen dat we onze kinderen niet van hun toekomst beroven door een overhaaste toediening van een vaccin dat niet volledig is getest en goedgekeurd, aldus Dr. Teryn Clarke van America’s Frontline Doctors.

De Verenigde Staten en Canada hebben onlangs het twijfelachtige vaccin van Pfizer goedgekeurd voor gebruik bij kinderen van 12 tot 15 jaar. Het was al goedgekeurd voor adolescenten van 16 jaar en ouder.

  De Normalisatie van het Nieuwe Normaal Reich

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmaceutische reus eigenaar weigert COVID vaccinatie: “Ik wil mijn DNA niet laten verknoeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFranse arts: Het bewijs is overweldigend dat COVID-19 injecties het aantal sterfgevallen en nieuwe infecties verhogen
Volgend artikelLeg eens uit? Alsjeblieft 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Ik dacht even naar het frontnieuws of topic moment te verduidelijken dat de wereld word gerund door deze kliek bagger

  De echte families, die van achter de schermen de wereld beheersen door middel van religie, financiën, eigendom, land en door controle en manipulatie van de markten van de wereld, zijn de pauselijke bloedlijnen. Niet de Rockefellers of de Rothschilds of het Bush/Clinton-regime, die staan ​​allemaal lager op de totempaal en zijn ondergeschikt aan de pauselijke bloedlijnen van de jezuïeten/zwarte adel.

  Deze verzamelde informatie van wat direct beschikbaar is op internet en andere ‘bronnen’ moet worden gelezen in combinatie met aanvullende informatie die over dit onderwerp is geschreven, wat helpt om een ​​aantal van de behandelde punten te verduidelijken die anders verkeerd zouden kunnen worden geïnterpreteerd en verkeerd geïnterpreteerd:

  De personages waarvan vaak wordt gedacht dat ze aan de top staan, zijn eigenlijk het tweede niveau van de menselijke machtshiërarchie. Ja, de Rothschilds beheersen enorme hoeveelheden rijkdom , maar wiens rijkdom is veel groter dan die van hen?

  Het zou logisch zijn dat sommige van deze machtsstructuren dateren uit het hoogtepunt van het Romeinse
  rijk, de oprichting van de katholieke kerk en misschien zelfs terug in de oudheid, en dat ze al minstens een paar millennia lang pionnen, koningen en koninginnen achter de schermen hebben verplaatst .

  De belangrijkste familienamen zijn:

  • Orsini
  • Breakspear
  • Aldobrandini
  • Farnese
  • Somaglia

  Allemaal gecontroleerd door de Jezuïetenorde en hun Ridders van Malta en Teutoonse Ridders, allemaal gevestigd in door raketten beschermde Borgo Santo Spirito in de pauselijke bloedlijnen van Rome.

  Pepe Orsini – Italië
  Henry Breakspear – Macau, China

  Dit is eindelijk de ware kracht. Dit is de Guelph en de Ghibellijnse macht over de mensheid. De familie Cecil werd bestuurd door de machtige jezuïetenfamilie die bekend staat als de Pallavicini. Maria Camilla Pallavicini is veel machtiger dan koningin Elizabeth II. De koningin en prins Philip zijn volledig ondergeschikt aan de pauselijke bloedlijn, de familie Breakspear en hun jezuïetenhoofdkwartier in Mount Street 114.

  Een onderzoek naar wie Elizabeth I financierde met een astronomisch bedrag om de Spanjaarden te bestrijden, toont aan dat de financier inderdaad de familie Pallavicini was. De machtigste man op dit moment in de samenzwering over deze wereld is een Romein met de naam PEPE ORSINI van de machtige Romeinse pauselijke bloedlijn . De Orsini zijn ook bekend als Orso en de oude Maximus-familie.

  Er is niemand machtiger dan deze figuur die echt de grijze paus is. De pauselijke bloedlijnen zijn de geheime schaduwhiërarchie van de jezuïetenorde, zelfs achter de zwarte paus die op nummer 1 staat. Deze krachtige bloedlijnen zijn de Breakspear, Somaglia, Orsini, Farnese & Aldobrandini.

  Je zult zien dat David Rothschild trouwt in de Aldobrandini-bloedlijn met de mooie, prinses Olimpia Aldobrandini.

  Een ander echt hoofd hiervan is Henry Breakspear die nu in Macau in China woont. Veel van de hoofden van de pauselijke bloedlijn wonen nu in Azië en India. Wat zegt dat jou? De zwarte paus, Adolfo Nicholas (die onlangs ontslag had genomen) werd naar voren gekocht voor de positie omdat de jezuïeten Azië als de volgende machtsspeler op de agenda hadden gebracht.

  Zowel deze zwarte paus als de witte paus zijn niet van pauselijke bloedlijn, ze zijn allebei gewone mensen .

  Deze bloedlijnen vormen de machtigste families op aarde. De Grijze Paus zit tussen wit en zwart in, maar ongezien, maar bestuurt de linker- en rechterhand van de RCC.

  Saturnalian Brotherhood – De 13 jezuïeten / pauselijke bloedlijnen:

  • Huis van Borja
  • Huis van Breakspeare
  • Huis van Somaglia
  • Huis van Orsini
  • Huis van Conti
  • Huis van Chigi
  • Huis van Colonna
  • Huis van Farnese
  • Huis van Medici
  • Huis van Gaetani
  • Huis van Pamphili
  • Huis van Este
  • Huis van Aldobrandini

  De volgende aan de macht onder de jezuïeten is de Bourbon, koning Juan Carlos van Spanje . De Romeinse Monarch of the World, The King of Jerusalem en SMOM Military Navigator. Dit is nu het ware krachtsysteem van de wereld.
  Adolfo dient als een militaire generaal die de mysteriescholen van het zoroathrianisme en het mithraïsme beschermt. De jezuïeten werden gecreëerd door de pauselijke bloedlijn Farnese tijdens het bewind van Farnese paus Paulus III. Loyola werd gemaakt in opdracht van Alessandro Cardinal Farnese.

  De jezuïet-generaal wordt in het Vaticaan de ‘zwarte’ paus genoemd omdat hij zich altijd in het zwart kleedt. De jezuïeten werden officieel gesticht in 1540 door Farnese paus Paulus III. Ignatius LIEola werd hun eerste generaal.

  Don Francis Borgia was de achterkleinzoon van paus Alexander VI en medeoprichter van de jezuïeten. Van moeders kant stamde hij af van koning Ferdinand van Aragon. De Spanjaarden controleren het Vaticaan via de jezuïeten. De afgelopen 500 jaar heeft de Spaanse inquisitie het Vaticaan gecontroleerd door middel van de jezuïeten.

  Alle jezuïeten gehoorzamen aan hun generaal in Rome, en hij is op zijn beurt tevreden om de show van achter de schermen te leiden, zonder enige publiciteit of publieke bijval om de eeuwenoude Italiaanse vijandigheid jegens de Spanjaarden niet op te wekken. De zwarte paus is naar verluidt, voor sommigen, de ‘president van de wereld’, maar ik betwijfel dit. Hij maakt deel uit van de Arcana Arcanorum die wordt bestuurd door de pauselijke bloedlijnen binnen de I-Mori.

  Deze bloedlijnen zijn het omega-controlepunt. Dit zijn de Farnese, ORSINI, Aldobrandini, Somaglia & Breakspear. Hun commandocentrum in de oorlogskamer bevindt zich in de Borgo Santo Spirito, die beschermd is tegen raketten! Henry Breakspear en Pepe Orsini hebben de touwtjes in handen! Jesuit Assistant Soldier, James Grummer SJ controleert de United States Corporation .

  U kunt een lijst vinden van bedrijven die zich voordoen als landen over de hele wereld door DEZE LINK te volgen .
  Adolfo is echter niet van de pauselijke bloedlijn; hij is een gewone burger, net als de huidige paus!

  Al het bovenstaande maakt deel uit van wat de Black Nobility wordt genoemd. De “Zwarte Adel” zijn/waren de oligarchische families van Venetië en Genua, Italië, die in de 12e eeuw de bevoorrechte handelsrechten (monopolies) bezaten.

  De “fondo” is het collectieve financiële belang van een “familie” van de landadel, of een “familie” van de rentenier-financierende aristocratie. De fondo fungeert als een private bank; of een syndicaat van meerdere fondi kan de krachten bundelen om een ​​gezamenlijk gecontroleerde private bank of verzekeringsmaatschappij op te richten. De kenmerkende activiteiten van de fondi omvatten het genereren van inkomsten uit speculatie op winsten uit de manipulatie van grondstoffenprijzen – door middel van monopolies – over een deel van de handel in een grondstof, inclusief grondstoffen en hun transportmiddelen.

  Fondi-syndicaten vergroten hun macht over de samenleving enorm door de overheidsschuld te financieren. Als ze in staat zijn om een ​​relatief monopolie op uitleenbare valuta, edelmetaal of krediet te vestigen, kan het syndicaat het belangrijkste beleid van regeringen dicteren, inclusief de benoeming van ministeries.

  Zo controleren ze het beleid inzake tarieven, belastingen, openbare werken, landconcessies, speciale monopolies, enzovoort. De “zwarte adel” zijn / waren de oligarchische families van Venetië en Genua, Italië, die in de 12e eeuw de geprivilegieerde handelsrechten (monopolies) bezaten. De eerste van drie kruistochten, van 1063 tot 1123, vestigde de macht van de Venetiaanse zwarte adel en versterkte de macht van de rijke heersende klasse.

  De aristocratie van de Zwarte Adel kreeg de volledige controle over Venetië in 1171, toen de benoeming van de Doge werd overgedragen aan wat bekend stond als de Grote Raad, die bestond uit leden van de commerciële aristocratie (waaronder de beruchte de’Medici-familie). Venetië is sindsdien in hun handen gebleven, maar de macht en invloed van de Venetiaanse Zwarte Adel reikt tot ver buiten haar grenzen, en vandaag de dag wordt het gevoeld in alle uithoeken van de wereld.

  (Vergeet niet dat ons moderne banksysteem zijn oorsprong vindt in Italië.)

  In 1204 verdeelde de oligarchische familie feodale enclaves onder hun leden, en vanaf dit tijdperk dateert de grote opbouw van macht en druk totdat de regering een gesloten bedrijf werd (kent we dit niet ergens van?) van de leidende zwarte adel gezinnen.

  De Zwarte Adel verdiende zijn titel met vuile trucs, dus toen de bevolking in opstand kwam tegen de monopolies in de regering, zoals overal (nietwaar), werden de leiders van de opstand snel gegrepen en bruut opgehangen. The Black Nobility maakt gebruik van geheime moorden, moord, chantage, het failliet gaan van tegengestelde burgers of bedrijven, ontvoeringen, verkrachtingen en ga zo maar door… vandaar hun naam.

  Wie zijn deze families vandaag?

  Er zijn de:

  Huis van Bernadotte,
  Zweden: Huis van Bourbon,
  Frankrijk: Huis van Braganza,
  Portugal: Huis van Grimaldi,
  Monaco: Huis van Guelph,
  Groot-Brittannië: (de belangrijkste) Huis van Habsburg,
  Oostenrijk: Huis Hannover,
  Duitsland: (de tweede belangrijkste) Huis Hohenzollern,
  Duitsland: Huis van Karadjordjevic,
  Joegoslavië: (voormalig) Huis Liechtenstein,
  Liechtenstein: Huis van Nassau,
  Luxemburg: Huis Oldenburg,
  Denemarken: Huis van Oranje,
  Nederland: Huis van Savoye,
  Italië: House of Wettin,
  België: Huis Wittelsbach,
  Duitsland: Huis Württemberg,
  Duitsland: House of Zogu, Albanië.

  Alle families vindt u in de Windsor stamboom. Alle genoemde families zijn verbonden met het House of Guelph, een van de oorspronkelijke Black Nobility-families van Venetië, waarvan het House of Windsor en dus de huidige koningin van Engeland, Elizabeth II , afstamt.

  De Welfen zijn via het Huis Hannover zo verweven met de Duitse aristocratie dat het meerdere pagina’s zou kosten om al hun connecties te noemen. Alle (bijna) Europese koningshuizen zijn afkomstig uit het Huis Hannover en dus uit het Huis Welfen – de Zwarte Adel. The House of Windsor controleert ook de prijs van koper, zink, lood en tin. Het is geen toeval dat de belangrijkste goederenbeurzen zich in Londen, Engeland bevinden. Bedrijven gerund door Black Nobility-families zijn British Petroleum, Oppenheimer, Lonrho, Philbro en nog veel meer.

  Een andere Black Nobility-familie zijn de Grosvenors in Engeland. Eeuwenlang leefde dit gezin, zoals de meeste Europese families, op erfpacht. Tegenwoordig bezit de familie minstens 300 hectare grond in het centrum van Londen. De grond wordt nooit verkocht, maar verhuurd op basis van een erfpachtovereenkomst van 39 jaar – de canon van de middeleeuwen. Grosvenor Square, waarin de Amerikaanse ambassade is gevestigd, is eigendom van de familie Grosvenor, net als Eaton Square.

  In Eaton Square worden appartementen verhuurd voor 25.000 tot 75.000 pond per maand (en dat is exclusief onderhoudskosten). Dit is om je een idee te geven van de immense rijkdom die de Black Nobility-families halen uit erfpacht, en waarom families zoals de Windsors helemaal niet geïnteresseerd zijn in industriële vooruitgang, samen met de overtollige bevolking die het ondersteunt.

  Dit is de belangrijkste reden waarom deze ‘adellijke’ families achter de meeste, zo niet alle, verkeerde milieubewegingen van de wereld staan ​​die uiteindelijk en heimelijk (uiteraard) tot doel hebben de bevolkingsgroei te beteugelen.

  Prins Philip en prins Charles zijn de meest zichtbare symbolen van deze bewegingen, en beiden hebben vaak met de grootste ongevoeligheid gesproken over de noodzaak om de wereld te ontdoen van ongewenste mensen. [Meer recentelijk pleitte prins William voor dringende ontvolkingsinspanningen in Afrika .]

  De Zwarte Adel zijn de oprichters van het geheime genootschap van onze tijd waarvan alle anderen die verbonden zijn met en afkomstig zijn van – het Comité van 300 , de Club van Rome , de CFR , de RIIA, de Bilderbergers , de Ronde Tafel … allemaal zijn afkomstig van het Comité van 300 en dus van de Europese families Black Nobility.

  De massa mensen op YouTube die zeggen dat de Rothschilds 400 biljoen dollar hebben, zonder zelfs maar dieper in het onderwerp te kijken, zijn niet op de hoogte! Zelfs de Rockefellers zijn kleine aardappelen. Toch zullen zoveel waarheidsgetrouwen nog steeds beweren dat die families de machtigste ter wereld zijn.

  De macht hebben om geld te drukken is niet waar de echte macht ligt; het beheersen van de beschikbare middelen is!

  Bron:

  https://humansarefree.com/2018/06/the-papal-bloodlines-of-jesuits.html

 2. Mij bekruipt telkens weer het gevoel dat linkse overheidsdienaren en antifa-trollen deze site, in opdracht van hun baasjes, vol spammen met vage teksten vol met duizenden schrijffouten, off topic rotzooi, aluhoed-theorieën, en andere onzin.
  Dit om deze site publiekelijk weg te kunnen zetten als een verzameloord voor gekkies.
  Dat terwijl de eigenaar ondertussen zijn best doet en wel interessant leesvoer levert en ook de site netjes bij houdt.
  Inhoudelijk reageren is blijkbaar erg lastig.

  • Ik wil mij er verder niet mee bemoeien, maar Edwin plaatst zelden tot nooit een reactie die relevant is met het artikel of de inhoud hiervan.

   • Dit is dus de Edwin die jij bedoelde in een eerdere reactie op die Belgische Rambo? Misschien kan hij zich verenigen met die vrijland idioot, kunnen ze samen boeken gaan verkopen.

  • volgens mij gaat die spuit in je bloed , pauselijke bloedlijnen jullie is het niet gegeven het grote plaatje te zien en verbanden te leggen ,de schepper heeft jullie blindgeslagen .

      • @Jan V – Zodra Bert, Henk en/of jijzelf tot moderator van Frontnieuws zijn benoemd en hier de regels gaan uitmaken, hebben jullie het voor het zeggen en ben ik hier weg.

       Niet dat dit een van jullie ook maar iets zou uitmaken overigens. Bert is al tijdenlang bezig z’n eigen hetze te voeren ten opzichte van iedere christen die een vingerafdruk bij Frontnieuws achterlaat. Dat is niets nieuws. Het feit dat hij op slinkse wijze hierin anderen betrekt en probeert op zijn lans te krijgen, is ook niets nieuws. Irritant. Dat wel. Maar ik vertrouw erop dat Rommel dit alles doorziet en er verder z’n bips mee blijft afvegen totdat de pot verstopt zit.

       Lange tijd geleden alweer en voor jouw verschijnen op Frontnieuws hadden we een speciaal draadje waar een ieder van alles kon droppen waarvoor geen draadje was. Met enige regelmaat kwamen daaruit voort interessante artikelen.

       Dat draadje is door de tijden en de veranderingen heen verdwenen. Hetgeen imo niet zou moeten betekenen dat we ons streng dienen te houden aan het onderwerp in een bepaald draadje, zoals typen als Bert, Henk en jijzelf Jan V zo graag willen afdwingen en voor wat eigenlijk?!

       Kun je er niet voor kiezen over te slaan hetgeen je niet boeit? In principe zijn typen als jijzelf – zo blijkt dan wel – degenen die graag censuur toepassen.

       Het grotere geheel niet willen/kunnen zien. Hokjes denken. Afdwingen en degenereren. Is de baan van Hugo niets voor jou? Niet dat ik degene ben die jou zou kunnen aanbevelen. Daar zul je zelf energie in dienen te steken.

       N.B. De beheerder van ‘Herstel de Republiek’, voorheen ‘De Bataafsche Courant’ heeft onlangs besloten – en na een aantal inherente vermaningen aan een aantal reaguurders – dat reacties welke een link bevatten niet worden geplaatst.

       Linken o.a. van Frontnieuws werden niet gewaardeerd want … dat zou de aandacht afleiden van HdR/dBC en dat kon/kan de beheerder niet handelen.

       Ben ik ondertussen – alsook tussen de regels door –
       voldoende duidelijk?

       An Every! Day! Learning! Student!
       Ondertussen +/- zes jaren volger van en reageerder op FRONTNIEUWS (en voorgangers) – De enige in z’n genre waar ik de vlag voor uithang !!!

       Komen jullie het nou niet met kleinzieligheid verzieken …

       • Het gaat er niet om dat iemand niks zou mogen zeggen.
        Maar leg mij nou eens uit wat de platte aarde theorie te maken heeft met waar het hier over gaat.
        Ik begin toch hier geen hele verhalen te vertellen over bananen of krokodillen./.

   • “My people are destroyed for lack of knowledge: because thou hast rejected knowledge, I will also reject thee, that thou shalt be no priest to me: seeing thou hast forgotten the law of thy God, I will also forget thy children (Hosea 4:6).”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in