Als iemand in de komende jaren een groot deel van de wereldbevolking zou willen doden, dan zou dat met de systemen die nu in gebruik zijn, dit mogelijk maken.” ∼ Dr. Mike Yeadon, voormalig Pfizer vicepresident

Vraag- Schaadt het Covid-19 vaccin het immuunsysteem? schrijft Mike Whithey.

Antwoord- Dat doet het. Het vermindert het vermogen van het lichaam om infecties, virussen en ziekten te bestrijden.

Vraag- Als dat waar is, waarom zijn er dan niet meer mensen gestorven nadat ze gevaccineerd waren?

Antwoord- Ik weet niet zeker wat u bedoelt? Het vaccin heeft meer mensen gedood dan enig ander vaccin in de geschiedenis. “Tot nu toe is het dodental in de Verenigde Staten drie keer hoger dan het totaal van alle vaccins in de afgelopen 35 jaar.” Dat is gewoon verbazingwekkend. We hebben ook een gestage stijging gezien van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken en van het aantal sterfgevallen in de landen die eerder dit jaar massale vaccinatiecampagnes zijn gestart. Soms is de stijging maar liefst 20 procent ten opzichte van het vijfjarig gemiddelde. Dat is een enorme stijging van het aantal sterfgevallen, en het is grotendeels toe te schrijven aan het vaccin. Dus, wat bedoelt u als u zegt, “Waarom zijn er niet meer mensen gestorven?” Had u verwacht dat mensen hun hart zouden vasthouden en dood neer zouden vallen na een vaccinatie? Dat is een zeer naïef begrip van hoe de injectie werkt. (Zie: “COVID Deaths Before and After Vaccination Programs”, YouTube; 2 minuten)

Vraag- Het enige wat ik wil zeggen is dat het percentage mensen dat is overleden vrij klein is vergeleken met de tientallen miljoenen die zijn ingeënt.

Antwoord- Als het vaccin een in het laboratorium gegenereerde ziekteverwekker is – en ik denk dat dat zo is – dan is het zeker niet ontworpen om mensen ter plekke te doden. Het is ontworpen om een vertraagde reactie te veroorzaken die geleidelijk maar onophoudelijk de gezondheid van de gevaccineerde aantast. Met andere woorden, het volledige effect van bloedstolsels, bloedingen, auto-immuunziekten en andere door vaccins veroorzaakte letsels zal pas later volledig worden gevoeld via toenemende incidenten van hartaanvallen, beroertes, vasculaire ziekten en zelfs kanker. (Kijk eens naar de “laatste trend van het aantal hartaanvallen door de Schotse Ambulancedienst – dit is *boven* de norm van 2018/19.) Enorme piek in de zomer, 500 ambulanceoproepen per week boven normaal, voornamelijk leeftijd 15-64. Was aan het stabiliseren, dan weer een piek sinds eind oktober.” Scottish Unity – Edinburgh Group)

Antwoord- Uit de bovenstaande grafiek blijkt waarom hartkwesties de laatste tijd veel aandacht hebben gekregen, maar de schade aan het immuunsysteem is nog verontrustender.

Vraag- Kunt u uitleggen wat u bedoelt zonder al te technisch te worden?

Antwoord- Ik kan beter dan dat. Ik kan u een kort fragment geven uit een artikel over het laatste onderzoek. Kijk maar:

“Een Zweeds laboratoriumonderzoek (getiteld “SARS–CoV–2 Spike Impairs DNA Damage Repair and Inhibits V(D)J Recombination In Vitro”, NIH) dat half oktober werd gepubliceerd, toonde aan dat het spike-eiwit… de celkern binnendringt en aanzienlijk ingrijpt in DNA-schadeherstelfuncties, waardoor iemands aanpassingsimmuniteit in gevaar komt en wellicht de vorming van kankercellen wordt bevorderd…

“Mechanistisch gezien, ontdekten we dat het spike-eiwit zich in de celkern lokaliseert en het herstel van DNA-schade remt,” schreven ze. “Onze bevindingen onthullen een potentieel moleculair mechanisme waardoor het spike-eiwit de adaptieve immuniteit zou kunnen belemmeren en onderstrepen de potentiële neveneffecten van full-length spike-gebaseerde vaccins.” (“Spike protein in COVID virus and shots weakens immune system, may be linked with cancer: Swedish study”, Lifesite News)

Wat de onderzoekers ontdekten is dat het spike-eiwit de productie blokkeert van enzymen die nodig zijn om gebroken DNA te repareren, wat op zijn beurt de “proliferatie” verhindert van B- en T-cellen die nodig zijn om infecties te bestrijden.

Vraag- Kunt u dat in gewone taal uitleggen?

Antwoord- Zeker. Het betekent dat het vaccin uw immuunsysteem kortsluit, wat de weg vrijmaakt voor infectie, ziekte en een vroege dood. Misschien denkt u dat u een lang en gelukkig leven kunt hebben met een disfunctioneel immuunsysteem, maar ik denk dat u het mis heeft. Het immuunsysteem is het schild dat u beschermt tegen alle mogelijke dodelijke virussen, bacteriën en infecties. Het is niet alleen de eerste lijn van verdediging, het is de enige lijn van verdediging. Zonder de volledige bescherming van B- en T-cellen tegen vreemde indringers, zijn de vooruitzichten op overleving op zijn best minuscuul.

Om dat punt te onderstrepen, bekijk deze video van de Britse begrafenisondernemer John O’ Looney, die regelmatig verslag uitbrengt over wat hij 10 maanden na de vaccinatiecampagne ter plaatse ziet. Het is een verontrustend verslag van de catastrofe die zich nu voor onze ogen ontvouwt:

  Sinds 1 januari zijn in Italië meer dan 10 politieagenten "plotseling overleden"

(30 seconden tijdstip) “Dus wat we zien is een onnatuurlijk groot aantal sterfgevallen als gevolg van een hartaanval, beroerte, aneurisme; en deze zijn allemaal het gevolg van trombose … Embolismen in de longen de benen, verschillende plaatsen die deze sterfgevallen veroorzaken die goed gedocumenteerd zijn door de lokale lijkschouwers en goed gedocumenteerd zijn in het hele land. En niemand lijkt zich zorgen te maken over de alarmerende stijging van (bloedstolsels) Ik heb er meer gezien in dit jaar dan in de afgelopen 14 jaar…

Dat is één soort dood die we zien, de andere soort zijn de mensen die nu ziek worden omdat hun immuunsysteem het eindelijk opgeeft. Ze hebben 6 of 8 maanden geleden de prikken gehad, en dat vreet aan hun immuunsysteem, en nu hebben ze moeite om dingen als verkoudheid tegen te gaan. Dus, we zijn in de winter en er zijn verkoudheden en griepjes en deze mensen kunnen er niet tegen vechten. De regering is er snel bij om als “Omicron” te bestempelen… maar ze zijn ziek door de gewone verkoudheid. Hun immuunsysteem is gedecimeerd. Het is net als bij een kankerpatiënt, die chemotherapie ondergaat en hun immuunsysteem decimeert. En ze moeten heel voorzichtig zijn, want een gewone verkoudheid of griep kan hen doden. En dit is wat we nu zien…

We zijn bijna 12 maanden verder sinds de eerste prikken begonnen, dus hun immuunsysteem valt uit elkaar; dat is de realiteit en dat is wat ik zie… en ze kunnen niet meer tegen een verkoudheid. … Toen ik in september naar de bijeenkomst in Westminster ging, voorspelde de wetenschapper dat dit zou gaan gebeuren, en, hoe wonderbaarlijk, dat is wat er gebeurt. De mensen worden ziek en sterven… Het is beangstigend.” (“Omicron is ‘vaccine injury’; it’s nothing more than that.”) John Looney, Rumble)

Heeft hij gelijk? Is de toename van het aantal sterfgevallen NIET een nieuwe golf van Covid, maar het domino-effect van een cytotoxische injectie die het immuunsysteem aantast, waardoor miljoenen mensen weerloos worden tegen routinematige infecties en ziekte?

Het klinkt aannemelijk en het past zeker in de ontvolkingsagenda die een hybride biologisch middel vereist dat zijn doelwit niet volledig doodt maar in feite de kritieke afweersystemen ontmantelt die het overleven van de mens mogelijk maken. Door een “killer-eiwit” te vermommen als een onschadelijk antigen, zijn onze pandemiebeheerders in staat geweest toegang te krijgen tot de bloedbanen van miljoenen mensen, waardoor ze een tikkende tijdbom konden inbrengen die cruciale T- en B-cel-populaties verwoest, waardoor de slachtoffers kwetsbaar werden voor welk virus dan ook dat toevallig in de bevolking circuleert. Zoals Looney opmerkt, waarschuwden wetenschappers voor dit resultaat toen massale vaccinatie voor het eerst werd voorgesteld. Natuurlijk werden de tegengestelde meningen genegeerd en gecensureerd. Hier is meer van een pre-print onderzoekspaper op de medRxiv server. Het helpt om de impact van het vaccin op het immuunsysteem te verklaren:

“Onderzoekers in Nederland en Duitsland hebben gewaarschuwd dat het vaccin van Pfizer-BioNTech … (COVID-19) een complexe herprogrammering van aangeboren immuunreacties induceert waarmee rekening moet worden gehouden bij de ontwikkeling en het gebruik van op mRNA gebaseerde vaccins… Na vaccinatie vertoonden de aangeboren immuuncellen een verminderde respons op de toll-like receptor 4 (TLR4), TLR7 en TLR8 – allemaal liganden die een belangrijke rol spelen in de immuunrespons op virale infecties…

“Meerdere studies hebben aangetoond dat de aangeboren immuunrespons op lange termijn ofwel verhoogd (getrainde immuniteit) ofwel verlaagd (aangeboren immuuntolerantie) kan worden na bepaalde vaccins of infecties.”…

Deze resultaten tonen gezamenlijk aan dat de effecten van het BNT162b2-vaccin verder gaan dan het adaptieve immuunsysteem… Het BNT162b2-vaccin induceert ook herprogrammering van aangeboren immuunreacties, en daar moet rekening mee worden gehouden.”… (“Research suggests Pfizer-BioNTech COVID-19 vaccine reprograms innate immune responses”, New-Medical net)

Hoeveel mensen zouden zich hebben laten vaccineren als ze hadden geweten dat het hun immuunsysteem zou herprogrammeren?

Waarschijnlijk niemand, en dat is de reden waarom onze ambtenaren van Volksgezondheid het onderwerp nooit aansnijden. Alles wat ook maar enigszins afwijkt van het “vaccins zijn goed voor je” narratief wordt weggelaten uit de mainstream berichtgeving en gewist op de social media. Maar hebben mensen niet het recht om te weten wat er aan de hand is, wat er in hun lichaam wordt geïnjecteerd, en welke invloed dat zal hebben op hun leven en gezondheid? Is dat niet wat bedoeld wordt met “geïnformeerde toestemming” of is dat het zoveelste slachtoffer van de haast om alle mensen op de planeet aarde in te enten? Hier is een fragment van een kort interview met patholoog, Dr. Ryan Cole:

“Als we deze injecties geven, kunnen we de soorten witte bloedcellen in het lichaam zien… en je hebt een breed scala aan immuuncellen die samenwerken om virussen te bestrijden en kankers onder controle te houden. We zien in het laboratorium al signalen van een afname van belangrijke T-cellen die je nodig hebt… in je aangeboren immuunsysteem. Dit zijn de mariniers in je lichaam die vechten tegen virussen en kanker. Maar wat we zien in het laboratorium nadat mensen deze injecties hebben gekregen, zien we een zeer verontrustend opgesloten, laag profiel van deze belangrijke killer T-cellen die je in je lichaam wilt. (CD8 cellen) En wat zij doen, is alle andere virussen onder controle houden.

  Hoeveel mensen zijn er vermoord met de Covid-19 vaccins?

Wat zie ik in het laboratorium? Ik zie een toename van Herpes familie virussen, ik zie gordelroos, ik zie Mono, ik zie een enorme toename van humaan papilloma virus… We verzwakken letterlijk het immuunsysteem van deze mensen.

Het meest verontrustende is, dat er een patroon is van dit soort immuuncellen in het lichaam die kanker onder controle houden. Sinds 1 januari, (in het laboratorium) heb ik een 20X toename gezien van endometriumkanker ten opzichte van wat ik op jaarbasis zie.”  (“Pathologist Ryan N Cole of the Mayo Clinic on What We Are Seeing In Lab Results”, Rumble; 2 minuten)

“Herpes, gordelroos, mono, en zelfs kanker!” Wat is hier aan de hand? Dit kan toch niet waar zijn?

Ja, het is waar; immunosuppressie leidt tot allerlei vreselijke gezondheidsresultaten. Sommige lezers herinneren zich misschien hoe de Canadese vaccinoloog Dr. Byram Bridle een paar weken geleden in een interview soortgelijke beweringen deed. Dit is wat hij zei:

“Wat ik veel te vaak heb gezien zijn mensen die kanker hadden die in remissie was, of die goed onder controle werd gehouden; hun kanker is volledig uit de hand gelopen nadat ze dit vaccin hadden gekregen. En we weten dat het vaccin een daling van het aantal T-cellen veroorzaakt, en die T-cellen maken deel uit van ons immuunsysteem en zij maken deel uit van de kritische wapens die ons immuunsysteem heeft om kankercellen te bestrijden; dus er is daar een potentieel mechanisme. Ik kan alleen maar zeggen dat te veel mensen contact met me hebben opgenomen met deze rapporten om me op mijn gemak te voelen. Ik zou zeggen dat dit mijn nieuwste grote veiligheidszorg is, en het is ook degene die het meest ondergerapporteerd zal worden in de bijwerkingen database, want als iemand kanker heeft gehad voordat het vaccin werd toegediend, is er geen enkele manier waarop volksgezondheidsfunctionarissen dit ooit in verband zullen brengen met het vaccin.” (“Dr Byram Bridle speaks, Bitchute, :55 seconden tijdstip)

Nogmaals, hoeveel mensen zouden besloten hebben zich te laten vaccineren als zij wisten dat het een opflakkering van sluimerende virussen of kankers in remissie zou kunnen veroorzaken? Wie zou dat risico nemen?

Maar ze weten niet dat ze een risico nemen, of wel, omdat ze de waarheid niet te horen hebben gekregen. En de reden waarom hun de waarheid niet is verteld, is omdat zij een doelwit zijn in een uitroeiingsoorlog die tegen hen wordt gevoerd. Soms is het heel moeilijk voor mensen om toe te geven wat ze weten dat de waarheid is, maar de waarheid is overduidelijk. Onze pandemiebeheerders en hun lakeien in de media, de volksgezondheid en de regering willen ons kwaad doen, willen ons injecteren met een mysterieuze stof die ons immuunsysteem zal verwoesten en ons leven zal verkorten. Dit is niet alleen een strijd voor persoonlijke vrijheid of lichamelijke autonomie, het is een strijd om te overleven. We verdedigen ons recht om te leven. Hier is meer van Virale Immunoloog Dr. Jessica Rose:

“Er komen nu studies uit, en er zijn ruimschoots tekenen in de gegevens over bijwerkingen, dat deze producten (Covid-vaccins) niet alleen het immuunsysteem immuunmoduleren en hyperontsteking veroorzaken; er zijn nu tekenen dat ze een zeer negatief effect hebben op CD8 T-cel populaties. Voor degenen die het niet weten, dit is zeer slecht nieuws. Het is tot nu toe nog maar bij een paar mensen gebeurd, maar de gegevens zien er tot nu toe niet goed uit. Deze T-cellen zijn de zogenaamde “killer cellen”. Hun taak…is om virus geïnfecteerde cellen te doden die vreemde markers op hun oppervlak hebben. Dus, als deze populaties uitgeput zijn, dan is dat zeer slecht nieuws, want we hebben geen populatie van cellen in het verworven immuunsysteem om viraal geïnfecteerde cellen te verwijderen…

Er zijn duidelijke tekenen die beginnen op te duiken, dat er een “immuniteitstekort syndroom” ontstaat als gevolg van deze producten (vaccins) Als gevolg van hyper-stimulatie… T-cellen worden (verminderd), en de steeds aanwezige herhaalde injecties van een cytotoxisch eiwit… Ik zou nooit, maar dan ook nooit aanraden aan iemand met een immuno-compromis om ooit in de buurt van deze dingen te komen, want ik kan je bijna garanderen, dat je conditie zal verergeren. Iets anders dat we zien bij VAERS is dat kankers uit remissie komen en veel dokters melden dit ter plaatse. En trouwens, dit is nog nooit eerder gebeurd, niet op deze schaal, zelfs niet in de buurt… Dus, er is hier iets aan de hand dat verder onderzoek rechtvaardigt, en het ziet er niet goed uit.” (“Viral Immunologist Dr. Jessica Rose explains the concerning information emerging about the compromised immunity of the vaccinated“, Odysee)

  Paranoia: Is dat altijd slecht?

Zie je het patroon al? Zie je hoe ze allemaal hetzelfde zeggen? Waarom is dat, denk je?

Omdat het de waarheid is, de zuivere, onverbloemde waarheid.

Het punt dat we proberen te maken kan niet genoeg benadrukt worden: het vaccin is een door de mens gemaakt biowapen dat het afweersysteem van het lichaam uitschakelt en de vatbaarheid voor ziektes vele malen vergroot. Met elke extra injectie is men minder goed in staat om een afdoende reactie op routine infecties, griepjes of virussen op te bouwen. Dat zal leiden tot een tsunami van ziektes die waarschijnlijk ons volksgezondheidssysteem zal overweldigen en het land nog dieper in een crisis zal storten. Is dat het plan? Is dat wat onze globalistische overheersers voor ons in petto hebben?

We zullen het zien. Kijk nu naar dit laatste videofragment van vaccinoloog, Geert Vanden Bossche:

“Het eerste wat ik wil benadrukken is dat Covid-19 geen ziekte is van gezonde mensen. Mensen die in goede gezondheid verkeren, hebben een gezond aangeboren immuunsysteem dat probleemloos kan omgaan met een aantal luchtwegvirussen. Deze mensen zijn niet alleen beschermd tegen de ziekte, maar kunnen zelfs – in veel gevallen – besmetting voorkomen. Dit zijn mensen die kunnen bijdragen aan de sterilisatie-immuniteit en aan de kudde-immuniteit, die zeer, zeer belangrijk is. Dus, luister: Sta nooit ofte nimmer toe dat iemand of iets uw aangeboren immuunsysteem verstoort of onderdrukt. Je kunt het zelf slecht doen door een ongezond leven te leiden, dat gaat je aangeboren immuniteit onderdrukken, maar nog erger, is vaccin-geïnduceerde antilichamen die wel je aangeboren immuniteit onderdrukken. En deze vaccingeïnduceerde antilichamen kunnen deze niet vervangen, omdat ze hun werkzaamheid tegen het virus verliezen en steeds minder effectief worden. In tegenstelling tot de aangeboren antilichamen, kunnen zij infectie niet voorkomen, zij kunnen het virus niet steriliseren. Daarom dragen zij wel bij tot de kudde-immuniteit.

Als we deze aangeboren antilichamen bij kinderen onderdrukken, kan dat leiden tot auto-immuunziekten. Dit is een absolute “No go” We kunnen onze kinderen niet vaccineren met deze vaccins. De onderdrukking van aangeboren immuniteit is al een probleem bij gevaccineerden, en zij zullen het inderdaad moeilijk krijgen om een aantal ziekten onder controle te houden, niet alleen Covid-19, maar ook andere ziekten… en het zal een zeer drastische verandering vergen in de strategieën om de gevaccineerden te helpen – en mijn hart gaat uit naar hen – want zij zullen in veel gevallen uitgebreide behandeling nodig hebben…

… Het boosteren van hen – wat betekent dat ze een derde dosis krijgen – is absoluut krankzinnig, want wat het zal doen, is de immuundruk van de vaccinale antilichamen op hun aangeboren immuniteit verhogen. Dus boosting is absolute onzin; het is gevaarlijk en zou niet gedaan moeten worden….

Dus, wat vertelt de wetenschap ons? Het vertelt ons dat het de aangeboren immuniteit is die ons zal beschermen, niet het vaccin.” (“Geert Vanden Bossche on Vaccines and the suppression of innate immunity”, Rumble)

We weten nu dus dat – samen met de bloedstolsels, de bloedingen, de hartaanvallen, de beroertes, de vasculaire en neurologische ziekten – het vaccin ook ontworpen is om het systeem dat ons beschermt tegen ziekte en dood, het immuunsysteem, te ontmantelen. Hoe doordrenkt van ontkenning moet men zijn om het kwaad niet te zien dat nu onder ons is.

Zie ook: Dr. Nathan Thompson- Het Covid Vaccin induceert auto-immuniteit, Odysee
https://odysee.com/@EndYourSlavery:8/My-Jaw-DROPPED-when-I-Tested-Someone’s-Immune-System-After-the-2nd-Jab:d

En dit: Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome (VAIDS): “We moeten verwachten dat we deze immuunerosie op grotere schaal zullen zien”” Amerika’s Frontline Doctors https://americasfrontlinedoctors.org/news/post/vaccine-acquired-immune-deficiency-syndrome-vaids-we-should-anticipate-seeing-this-immune-erosion-more-widely/


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschapshorror: Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe militarisering van de Coronacrisis rukt op in Europa
Volgend artikelIsraëlische gezondheidsfunctionaris vertelt bevolking zich voor te bereiden op eindeloze boosters: “We zullen de 4e, de 5e, de 6e en de 7e moeten nemen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik ben zelf ongevaccineerd, maar een hoop mensen om me staan te trappelen om de booster in hun arm te zetten. Maar vraag om hun wellicht in de toekomst te helpen is; zijn er manieren om het vaccin onschadelijk te maken?

    In de Joe Rogan podcast vertelt David Sinclair over een toegenome werking van Resveratrol als je het als poedervorm over vet eten strooit. Resveratrol schijnt de spike-eiwit te neutraliseren, als dat goed begrijp, maar zijn er nog meer opties en stoffen die we kunnen nemen om het vaccin te neutraliseren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in