Wereldvermaarde Harvard psychiater: “Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig”

4
Dr. Peter Breggin via YouTube

Een wereldberoemde, aan Harvard opgeleide psychiater en auteur van tientallen wetenschappelijke artikelen roept op tot een “moratorium” op Covid-19 vaccins vanwege een explosie van bijwerkingen en duizenden sterfgevallen onder degenen die de injectie hebben gekregen.

“Het vaccin is veel gevaarlijker dan Covid-19”, vertelde Dr. Peter Breggin, een voormalig adviseur van het National Institute of Mental Health, deze week aan LifeSiteNews‘ John-Henry Westen.

Het is nu heel duidelijk dat we hier absoluut een moratorium op moeten instellen. Laat je niet vaccineren, we hebben een moratorium nodig, zei hij.

De opmerkingen van Breggin komen op een moment dat meer dan 10.000 mensen zijn overleden nadat zij het Covid-19 vaccin hadden gekregen (degenen die zijn gemeld), en honderdduizenden “bijwerkingen” hebben ondervonden.

Zijn opmerkingen komen ook in het kielzog van de Amerikaanse federale instanties die het gebruik van het Covid-19 vaccin van Johnson & Johnson hebben opgeschort terwijl zij het mogelijke verband van het vaccin met potentieel gevaarlijke bloedstolsels onderzoeken. Het vaccin van AstraZeneca is ook opgeschort in verscheidene landen, waaronder Denemarken, Noorwegen en IJsland, terwijl Duitsland het gebruik ervan heeft beperkt tot mensen boven de 60 jaar. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) bevestigde aan Epoch Times dat 5800 Amerikanen Covid-19 hebben opgelopen terwijl ze volledig tegen het virus waren ingeënt, waarbij bijna 400 moesten worden opgenomen in het ziekenhuis en 74 stierven. En een recente studie van de Universiteit van Oxford waarschuwt dat de vaccins van Pfizer en Moderna ook bloedstolsels kunnen veroorzaken.

Breggin is een dokter die gespecialiseerd is in geestelijke gezondheid. Hij heeft naam gemaakt door zijn succesvolle pogingen om de geestelijke gezondheidszorg te hervormen met zijn kritiek op psychiatrische diagnoses en medicijnen. Hij is de auteur van boeken als Toxic Psychiatry, Talking Back to Prozac en Talking Back to Ritalin. Hij is bejubeld als het “geweten van de psychiatrie”. Zijn laatste boek is getiteld “Covid-19 and the Global Predators: We Are the Prey”.

  Gevaccineerd bloed vertoont 'stapeling', kenmerkend voor bloedkanker

In zijn interview met LifeSiteNews zegt Breggin dat Covid-19 door globale elites is gebruikt als “dekmantel” voor een nieuwe wereldorde – door Klaus Shawb The Great Reset genoemd – waarin vaccins een essentiële rol spelen in de bevolkingscontrole.

Het wetenschappelijke probleem is dat iedereen die het vaccin krijgt een experiment is. U bent een proefpersoon en het was al tientallen jaren de bedoeling dat u een proefpersoon zou zijn met vaccins.

De vaccins interfereren met het RNA in je cellen. Ze transformeren RNA, dat zeer nauw verwant is aan DNA, om eiwitten te maken die je eigen cellen kunnen aanvallen; je eigen lichaam kan je T-cellen aanvallen, je antilichamen. Misschien zou ik hier meer in detail over kunnen praten, maar ik wil er alleen op wijzen dat dit iets heel vreemds is, zei hij.

Hij verklaarde dat het stijgende aantal sterfgevallen na toediening van het vaccin, volgens het Vaccine Adverse Effects Reporting System (VAERS) van de CDC, waarschijnlijk slechts een kleine fractie vertegenwoordigt van het werkelijke aantal sterfgevallen, aangezien de rapportage vrijwillig is en veel artsen ervoor kiezen geen melding te maken omdat zij niet betrokken willen worden bij een rechtszaak wegens medische wanpraktijken vanwege het toedienen van het vaccin.

Het is een fractie van de sterfgevallen. Het is mogelijk dat in plaats van de 2.000 sterfgevallen in de Verenigde Staten die nu nauw verband houden met het vaccin, het er 20.000 zijn. We hebben geen idee. Het zou nog hoger kunnen zijn, zei Breggin.

De arts heeft uiteengezet wat hij het “politieke doel” van de vaccins noemt: mensen dwingen experimentele vaccins te krijgen voor een virus waarvan veruit de meeste geïnfecteerde personen genezen, is uiteindelijk om “de menselijke geest verpletteren” en mensen vatbaarder maken voor “totalitarisme” en “hard autoritarisme”.

Het hele doel is om de volgzaamheid van de bevolking te verhogen. En totalitarisme, hard autoritarisme, verplettert de menselijke geest.

Breggin zei dat achter de dwangmaatregelen die aan bevolkingen worden opgelegd in naam van hun bescherming tegen het virus, de wens van globalistische elites schuilgaat om “andere mensen te overheersen”.

Je bent het doelwit van een totalitair netwerk van globalistische roofdieren die allemaal goddeloos zijn. Geen van hen gelooft in God. Geen van hen gelooft in patriottisme. Geen van hen gelooft in Amerika. Geen van hen gelooft in vrijheid, zei hij.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

We zijn in oorlog

Vorig artikelOpen grenzen politicus en vrouw aangevallen, vastgebonden en in elkaar geslagen door asielzoekers
Volgend artikelBritse regering meldt 847 doden, 12 hersenbloedingen, 112 blinden en 63 vrouwen verloren kind na Coronavaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ik ken Peter Breggin niet anders dan dat hij heel verstandige dingen zegt.
  Zelf had ik al in een presentatie in België in februari 2020 de conclusie dat Covid gaat om het installeren van de zio-communistische Nieuwe Wereld Orde.
  En niet alleen daarom, deze krankzinnigen willen ook de wereldbevolking aanzienlijk uitdunnen.
  Wel, dat gaat uitstekend lukken met deze experimentele injecties met medische nano-instrumenten van genetische manipulatie die de Covid-“vaccins” in werkelijkheid zijn.
  Maar die Covid mRNA en DNA-injecties doen meer vreemde dingen dan alleen het DNA van de ontvanger veranderen en opzetten tegen diens immuunsysteem…
  Niet geïnjecteerde vrouwen die in de buurt zijn van geïnjecteerde mensen, krijgen plotseling problemen met hun menstruatie, of krijgen ineens een miskraam…
  Er is dus veel meer aan de hand, een vreemd soort van shedding, en bizarre effecten op afstand…

 2. Wanneer producenten, ontwikkelaars en overheden wereldwijd de aansprakelijkheid weigeren weet je toch hoe laat het is??
  Jammer dat zo velen niet eerst alles lezen want geprint is over dit giftige product. Eenmaal er in NOOIT meer er uit, dat zou men zich goed moeten realiseren!! De beesten van de farmacie hebben geweten noch hart…..!

  • En niet te vergeten, lees ook eens wat de farmatie aan boetes heeft moeten betalen wegens fraude valsheid in geschriften etc etc ! Miljarden dollars in Amerika. Ook niet bepaald vertrouwens wekkend. Ik vertrouw al jaren geen enkele injectie meer, Nooit een griepprik gehad en ook nooit griep! vit D3 (hoge dosis 8000 iu per dag) is een betere bescherming, en niet alleen tegen griep!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in