Links: moslimterrorisme slachtoffer, rechts: imam Béchir Ben Hassen, foto's via Facebook

De Franse media vestigen de aandacht op het feit dat een Tunesische imam in Frankrijk enkele dagen voor de onthoofdingen van donderdag in een moskee in Nice heeft opgeroepen tot de onthoofding van iedereen die de profeet Mohammed beledigt. Tegelijkertijd wordt bevestigd dat de moordenaar een nieuw aangekomen bootmigrant en landgenoot van de imam is.

Twee weken geleden werd eerst de 47-jarige leraar Samuel Paty buiten Parijs onthoofd door de 18-jarige moslim asielzoeker Abdulak Anzorov uit Tsjetsjenië. Hij wordt ervan verdacht te hebben gehandeld nadat een moskee de misdaad had aangemoedigd. Vergelijkbare informatie komt nu naar voren over de moslimaanval van donderdag in Nice.

Nu blijkt ook dat een andere imam in Frankrijk moslims aanspoort om wraak te nemen voor het  beledigen van de islamitische profeet Mohammed.

Het handelt zich om Béchir Ben Hassen uit Tunesië, een imam die in zijn vaderland is verboden te prediken en nu in Frankrijk woont – waar hij actief mag optreden ondanks zijn steun voor de islamitische aanslag op het satirische tijdschrift Charlie Hebdo in 2015.

Moslims moeten wraak nemen

Volgens de Franse krant Valeurs Actuelles publiceerde Ben Hassen slechts tien dagen voor de terroristische aanslag op de kerk van de Notre Dame in Nice een video op Facebook waarin hij moslims opriep om in actie te komen. Hij argumenteert dat de islam onthoofding toestaat als methode om degenen te onthoofden die de moslimprofeet beledigen en stelt vervolgens retorische vragen over wat moslims zouden moeten doen.

  13-Jarige jongen verliest gezichtsvermogen 10 dagen na Pfizer Covid-19 vaccin 

Op donderdagavond bevestigde de Franse politie de identiteit van de onthoofder in Nice en dat hij, net als imam Ben Hassen, afkomstig is uit Tunesië. Het is de 21-jarige Brahim Aouissaoui, een via de Middellandse Zee en het Italiaanse Lampedusa pas aangekomen bootmigrant, waarvan ook vermoed wordt dat hij hulp van het Rode Kruis heeft gekregen om Europa binnen te komen.

De imam heeft reeds eerder opgeroepen tot onthoofding

Imam Ben Hassen is al eerder door het Middle East Media Research Institute in de schijnwerpers gezet voor uitspraken waarin hij verklaart dat critici van op de islam moeten worden gestraft met executie.

“Wie de profeet Mohammed beledigt, zal sterven. Hij zal gestraft worden met executie”, zegt Ben Hassen in een video.

In het aangezicht van het islamisme hebben onze elites ons verraden

Vorig artikelMoslims in Berlijn protesteren tegen het “anti-islamitische beleid” van Macron: “Allahoe akbar!”
Volgend artikelFrankrijk verklaart de oorlog aan het islamisme
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Het word tijd dat we al dat tuig Europa uitschoppen ga maar lekker je eigen mensen onthoofden in de zandbak waar je vandaan komt!
  Ik hoop echt dat Frankrijk voet bij stuk houd en een voorbeeld word voor de rest vooral Zweden wat daar gebeurd is met geen pen te beschrijven….

 2. De Westerling zal moeten leren om de moslim met gelijke munt (bij voorkeur NET ietsje erger) TERUG moeten betalen. Willekeurig moslims afslachten als “straf” ….. Jullie ons hoofd er af snijden …zullen wij jullie bij levende lijve van boven tot onder open snijden , je darmen er uit halen en laten opvreten door honden/varkens , daarna je ledematen er af , en dan pas je hoofd. Wedden dat het binnen NO-TIME is afgelopen met die onzin van die mossels.

  • 1500 jaar terug heeft Atilla de Hun een paar uitspraken gedaan.
   “naarmate een bevolking meer geciviliseerd is, is het makkelijker voor barbaren om die te overwinnen”

   –zie binnenkomst moslims

   “wil een civilisatie bararisme overwinen, moeten ze afzakken naar het niveau van die barbaren”

   Uiteraard.En niet bang zijn om een paar lijken te veroorzaken.
   Waar rede stilzwijgt, begint de knuppel te spreken.
   Ik heb altijd gezegd: bij een aanval met moord: drone op Mekka; bij een aanval op een kerk, 3 moskeetjes slopen.
   Dat werkt op korte termijn.

   Structureel: islam verbieden, “vluchtelingen”die langer dan half jaar werkloos zijn: stop alle uitkeringen, trek vias en antionaliteit in, en byebye.

 3. @Pierre HM van de Kletersteeg.., Mijn ervaringen met de moslims komt vanuit militair en persoonlijke ervaring. Vele negatieve , maar ook zeker meerdere positieve. Vrienden en familieleden , die de islam aanhangen , WETEN hoe ik over mossels in het algemeen denk cq voel , wanneer er geweld door hun geloofsgenoten wordt gebruikt , jegens anders-gelovigen. Als ze elkaar afmaken , vind ik het best…bemoei ik me niet mee. Mijn ervaring als militair met de islam , gaat terug naar de tijd van Libanon *UNIFIL” en tot voor kort 2013 /2014 in Afghanistan , als PMC/PCC . De grootste en meest waardevolle les dieik heb geleerd…. NET iets harder terugslaan en gekker overkomen dan zij…dat is de enige taal die ze begrijpen en respecteren / waarderen.

  Verder ben ik het met u eens …over het verbieden van de islam in Westerse landen en/of non-moslim landen. “Vluchtelingen” die GEEN documenten bij zich hebben en bijv. via vliegtuig binnenkomen , onmiddelijk terug sturen omdat je namelijk WEL een geldig ID-bewijs/paspoort had om in het vliegtuig te stappen. Vluchtelingen die per boot komen en opzettelijk hun ID/Paspoort kwijtmaken …NIET eens binnen laten…linea recta retour …OOK via boot naar haven van vertrek…zoekt ie het daar maar uit (want zijn echte identiteit zal ie toch wel weigeren te geven) en dus waarom zouden wij dan moeite gaan doen om eventueel landen te gaan contacteren om iemands identiteit te checken. Toch ?? Andere vluchtelingen die GEEN ID / Paspoort hebben vanwege hun politieke of anderszijnde overtuigingen, lijkt me logisch , daar deze mensen normaal gesproken NIET via de normale wijze een land kunnen ontvluchten (zij geven doorgaans WEL hun echte identiteit op om te verifieren, dat ze uit een bepaald land komen en daar “gezocht” worden. Vluchtelingen die idd langer dan een half jaar werkloos zijn…lijkt me , dat men dat PER geval moet bekijken…sommigen beheersen de taal van het nieuwe land nog niet voldoende , anderen zijn tijdenshun vlucht zodanigernstig gewond geraakt en nog niet genoeg hersteld om aan deintegratie te beginnen etc etc etc.. Maar idd , de klaplopers en handophouders …zet hun uitkering maar stop …HELEMAAL …. Visas kunnen idd worden ingetrokken en dan UITWIJZEN , …aufwiederschnitzel … !!!

  En wat die drone op MEKKA betreft…DOE mij maar een MOAB …Mother Of All Bombs…bijna zo krachtig als een atoom bom…is alleen GEEN kernwapen…

 4. Het geloof van de Vrede…..
  Koran 2:191  Doodt de ongelovigen waar je ze ook aantreft
  Koran 3:28    Moslims mogen geen vriendschap sluiten met ongelovigen
  Koran 3:85    Geen enkele andere religie dan Islam is acceptabel
  Koran 5:33    Vermink en kruisig ongelovigen als ze moslims bekritiseren
  Koran 8:12    Terroriseer en onthoofdt al diegenen die in andere geschriften geloven dan de Koran
  Koran 8:60    Moslims moeten alle wapens verzamelen om ongelovigen te terroriseren
  Koran 8:65    De ongelovigen zijn dom; spoor moslims aan om hen te bevechten
  Koran 9:5      Als je de kans ziet, doodt dan ongelovigen waar je ze ook te pakken krijgt
  Koran 9.29 – Doodt hen dan die niet in Allah en het Hiernamaals geloven en die niet voor verboden houden wat Allah en Zijn Boodschapper verboden hebben verklaard, en zij die de godsdienst van de Waarheid niet als godsdienst nemen, van hen aan wie de Schrift is gegeven, totdat zij het beschermgeld (Djizyah) betalen, naar vermogen, terwijl zij onderdanigen zijn
  Koran 9:30    Joden en Christenen zijn pervers, bevecht hen
  Koran 9:123  Voer strijd met de ongelovigen die in uw buurt wonen
  Koran 22:19  Straf de ongelovigen met kledingstukken van vuur, gehaakte ijzeren staven, kokend water; smelt hun huid en hun buiken 
  Koran 47:4    Verlang niet naar vrede met de ongelovigen, onthoofdt hen als je ze te pakken krijgt.          

  “Gaat u rustig slapen, de regering waakt over u.”
  Dit zei de toenmalige Nederlandse minister-president Hendrik Colijn in een radio-uitzending (tv bestond nog niet) tegen de Nederlandse bevolking, enige jaren voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog in 1940. 
  Er is nog NIETS veranderd………!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in