Een moslim in paramilitaire kleding rent gewapend met een geladen automatisch geweer naar de bezoekers van de kerk van Blanc-Mesnil terwijl hij “Allahu Akbar” schreeuwt.

Hij wordt overreden door een autobestuurder en wordt op deze wijze geneutraliseerd. Volgens verschillende getuigen kon een bloedbad hierdoor maar net worden voorkomen. De identiteit van de moslim mag niet bij naam genoemd mag worden en is vooralsnog onbekend.

Maar het Franse Openbaar Ministerie heeft nu al aangekondigd dat er voor hen geen terroristische daad is gepleegd.

“Een automobilist houdt een gek tegen die met een geladen geweer naar een #kerk snelde en “Allah Akbar” riep: de openbare aanklager snelt erop af en verklaart dat het geen #terroristische daad is…”

Frankrijk staat op het punt van burgeroorlog – Macron blijft ontkennen

  Frankrijk staat op het punt van burgeroorlog – Macron blijft ontkennen
Vorig artikelAmerikaanse politie onderzoekt foto van BLM-aanhangers die op de nek van een blanke baby knielen
Volgend artikelHygiënische productie van mondkapjes: Opdat we allemaal gezond en Corona-vrij blijven!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Een lintje én een medaille van het Legion d’honneur voor de chauffeur van de auto !
    In Frankrijk is ’t al behoorlijk uit de hand gelopen, maar misschien kunnen ze wat met de NL-miljarden die Rutte hen heeft toegeschoven ?

  2. Oh, en wat was hij dan van plan met ze geladen geweer?
    Duiven van het dak schieten misschien?
    De mensen waarschuwen dat het zo ging regenen?

  3. Het is jammer dat de meeste mensen met kopkleppen op hun permanentjes zich ‘savonds gehoorzaam laten programmeren dood de tv en dus nooit dit soort berichten zien. Ze WILLEN het niet weten. Daarmee zijn onze medeburgers medeschuldig aan de verwoesting van Europa. Ze gooien uit pure lafheid en luiheid zichzelf (prima), maar ook hun kinderen en ons onder de bus. ik kan hier met mijn verstand niet bij.

  4. De chauffeur gaat de cel in. De macht van geweld ligt bij de staat, dus een kanker kut burger mag geen geweld gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in