Een recente foto op social media van wat Black Lives Matter aanhangers lijken te zijn, houden een blanke baby vast en knielen op de nek.

De foto toont een man met zijn knie op de nek van een baby, die lijkt te huilen. Een tweede persoon op de foto houdt de handen van het kind op de rug. De uiterst verontrustende foto, die door de mishandelaars als “Blm now mf” (Black Lives Matter nu motherfucker) werd gepost, begon ook op social media te circuleren nadat hij door Vincent James van Red Elephants werd ontdekt.

Al snel brachten netizens de identiteit van de vermeende mishandelaar als Isaiah Jackson aan het licht die in Ohio verblijft. Verschillende rapporten bevestigen dat Jackson niet de vader van het kind is, maar de partner van de moeder is, die slechts met haar voornaam werd geïdentificeerd.

De grootmoeder van de baby zegt dat de moeder normaal gesproken niet zo is en dat ze vermoedt dat het komt door de mensen waar ze mee omgaat.

Toen ik de persoon zag die zijn armen vasthield, maakte dat me zoveel meer van streek. Het feit dat hij huilde, doet mijn maag pijn. Hij had niemand om hem te beschermen of te stoppen.

Burgemeester Chris Clark schreef in zijn verklaring: “We onderzoeken deze zaak, maar het is nog steeds een actief onderzoek. Op dit moment zijn we er actief mee bezig en nog steeds heel vroeg in dit onderzoek”.

De meeste mensen zullen het ermee eens zijn dat als dit een zwart kind was, de mainstream media deze kwestie 24 uur per dag en 7 dagen per week zouden publiceren. Dit is ook een goed voorbeeld van wat voor soort individuen worden aangetrokken door de Black Lives Matter beweging.

  Vaccin-bijwerkingen "betekent dat het lichaam goed reageert"

Naarmate we meer en meer leren over de BLM die zijn marxistische agenda en de vernieling van de kernfamilie promoot, moeten we niet verbaasd zijn dat alleen ongeschoolde lowlifes zich tot haar beweging aangetrokken voelen. Det BLM zou gecategoriseerd moeten worden als een “terroristische organisatie”, niet vanwege dit verontrustende incident, maar omdat het doel van het BLM is om de Amerikaanse manier van leven te vernietigen, schrijft Madworldnews.

Soros geeft 220 miljoen dollar aan antiblanken werkzaamheden in de Verenigde Staten

Vorig artikelDoor onze mainstream media verzwegen: BLM-beweging schiet 8-jarig Afro-Amerikaans meisje dood
Volgend artikelFrankrijk: gewapende moslim valt kerkgangers aan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Als hij en die baby al bekend zijn en aan elkaar gelinkt zijn moet het antwoord wel zijn dat dit echt is.
  -Want alsof een neger kan fotoshoppen.
  – alsof een neger denkt, ik ga natuurlijk geen blank kind in gevaar brengen
  – alsof die neger dat kind enige waarde vindt hebben. Hij is natuurlijk ontzettend wreed tegen dat kind. Want een blanke , maar weerloos, want baby. YES! We must punish the evil white racist baby.

  Dit is echt heel heel erg..

 2. Zijn excuus zal natuurlijk zijn dat de baby called him a nigger.
  Resultaat :baby moet verplicht 200 kleuterklassen over racisme volgen en wordt verplicht een schade vergoeding te betalen aan hem van 900.000 dollar.
  Hij wordt gezien als meest belangrijke negerheld ooit.

 3. Dit is natuurlijk wél vreselijk moedig van deze doorgesnoven neger !
  Dat zwarte zootje is nauwelijks het kannibalistische stadium ontstegen !
  Het wáren én blijven wilde inboorlingen !

 4. Afin, ze laten in ieder geval goed zien dat ze i.d.d een zeer laag IQ hebben en de empathie van een stoeptegel. Waardeloze lui en pure criminelen en krijgen een ‘stramme kabouter’ zodra ze geweld kunnen plegen. Zelfs met de allerkleinsten. Voor de rest zeg ik maar niets, want als blanke word je aan alle kanten vervolgd en belaagd. En de smerige laffe overheden lijden allemaal aan een soort Stockholmsyndroom en een heftige ernstige verslaving aan het zich beter voelden, een deugmensch te zijn. Ze denken zeker op die manier de dans te ontspringen. :X

 5. Wat min en onmannelijk om een baby te mishandelen………mannen zijn er toch om vrouwen en kinderen te beschermen?…….hoe laf kun je zijn …ik zou m eigenhandig killen die man…kom niet aan mijn kind!!!!!..hoe kan de moeder zo een man tolereren? schandalig…diep en diep gezonken engerds!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in