Er is al veel gediscussieerd en gepubliceerd over de zinloosheid van de zogenaamde mondkapjes. Deze keer willen we ons niet op dit onderwerp richten, maar willen we de lezer aan de hand van een video laten zien welke vreselijke smerigheid ze ons voorschrijven om voor de mond en de neus te dragen.

Dit verklaart ook waarom de verantwoordelijke politici allesbehalve enthousiaste mondkapjesdragers zijn, schrijft Unser Mitteleuropa. We herinneren ons de bondspresident Frank-Walter Steinmeier die het mondkapje, dat voor het publiek was opgezet, onmiddellijk na de TV-opnames verwijderde, of de bondsminister Annegret Kramp-Karrenbauer, die enthousiast een lading mondkapjes uit China op het vliegveld accepteerde zonder natuurlijk zelf en haar gevolg zo’n muilkorf te dragen.

Tot slot kan de vraag worden gesteld waarom, in een tijd waarin het zelfs technisch mogelijk zou zijn om olifanten naar de maan te schieten, hightechlanden er niet in slagen om zelf op grote schaal mondkapjes te produceren. Zelfs dan moeten de arme drommels uit de derdewereld worden gebruikt en uitgebuit.

Via Facebook.

VS: Het ondenkbare is gebeurd: rechtbank ontneemt ouders hun kind omdat een van de ouders Covid-19 heeft

Inteelt in de islam: Meer dan 70% van de moslims zijn het product van incest

1 REACTIE

  1. Nú begrijp ik pas waarom de mensheid niet van het virus wordt bevrijd.
    In de werkplaatsen waar die kapjes worden “gefabriceerd” worden die mondkapjes juist geïnfecteerd met diverse virussen opdat de getroffenen z.s.m. zullen overlijden; alsdan heeft de EUSSR-“leiding” bereikt wat zij wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here