Er is al veel gediscussieerd en gepubliceerd over de zinloosheid van de zogenaamde mondkapjes. Deze keer willen we ons niet op dit onderwerp richten, maar willen we de lezer aan de hand van een video laten zien welke vreselijke smerigheid ze ons voorschrijven om voor de mond en de neus te dragen.

Dit verklaart ook waarom de verantwoordelijke politici allesbehalve enthousiaste mondkapjesdragers zijn, schrijft Unser Mitteleuropa. We herinneren ons de bondspresident Frank-Walter Steinmeier die het mondkapje, dat voor het publiek was opgezet, onmiddellijk na de TV-opnames verwijderde, of de bondsminister Annegret Kramp-Karrenbauer, die enthousiast een lading mondkapjes uit China op het vliegveld accepteerde zonder natuurlijk zelf en haar gevolg zo’n muilkorf te dragen.

Tot slot kan de vraag worden gesteld waarom, in een tijd waarin het zelfs technisch mogelijk zou zijn om olifanten naar de maan te schieten, hightechlanden er niet in slagen om zelf op grote schaal mondkapjes te produceren. Zelfs dan moeten de arme drommels uit de derdewereld worden gebruikt en uitgebuit.

Via Facebook.

VS: Het ondenkbare is gebeurd: rechtbank ontneemt ouders hun kind omdat een van de ouders Covid-19 heeft

  Portugese gezondheidsautoriteiten in staat van alarm: gezondheidswerker overlijdt 2 dagen na vaccinatie tegen Covid-19
Vorig artikelFrankrijk: gewapende moslim valt kerkgangers aan
Volgend artikelRapport: Antichristenen aanvallen in Europa sinds 2008 met 285 procent gestegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Nú begrijp ik pas waarom de mensheid niet van het virus wordt bevrijd.
    In de werkplaatsen waar die kapjes worden “gefabriceerd” worden die mondkapjes juist geïnfecteerd met diverse virussen opdat de getroffenen z.s.m. zullen overlijden; alsdan heeft de EUSSR-“leiding” bereikt wat zij wil.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in