© mana5280 op Unsplash

Vraag: Hoe gevaarlijk is de Deltavariant? Antwoord: Er is geen Deltavariant. Omdat er nog nooit een origineel SARS-CoV-2 virus is geïsoleerd, schrijft Jon Rappoport.

Vraag: Waarom horen we dat het merendeel van de nieuwe gevallen van COVID-19 zich voordoet bij de ongevaccineerden?

Antwoord: “Een geval” betekent een positieve PCR-test. De test spoort geen virus op. Maar aangezien mensen die positief testen gevallen worden genoemd… denk er eens over na. Mensen die gevaccineerd zijn, worden veel minder vaak getest dan mensen die niet gevaccineerd zijn. Daarom zal het lijken alsof “de meeste nieuwe gevallen” zich voordoen bij de ongevaccineerden.

Bovendien heeft de CDC een wijziging aangebracht in de manier waarop gevaccineerden worden getest. De gevoeligheid van de test is voor hen verminderd, wat betekent dat er minder resultaten zijn die wijzen op “geïnfecteerd met het virus”. Dit is regelrechte manipulatie. Ongevaccineerden worden nog steeds met een hogere gevoeligheid getest, wat betekent dat meer van hen “geïnfecteerd” lijken te zijn.

Vraag: Deskundigen zeggen dat het vaccin een infectie met het virus misschien niet voorkomt, maar wel de kans op ernstige ziekte of ziekenhuisopname sterk vermindert. Is dat waar?

Antwoord: De 3 grote klinische proeven met het vaccin waren alleen ontworpen om aan te tonen dat het vaccin bescherming kon bieden tegen milde ziekte, zoals hoest, of rillingen en koorts.

Vraag: Over de hele wereld dreigen politieke leiders met of gelasten zij nieuwe lockdowns, omdat te veel mensen het vaccin weigeren. Is dit iets anders dan een pressiemiddel om mensen te dwingen de prik te nemen?

  De perfecte controlegroep: De ongevaccineerde Amish verbrijzelen het Corona- en vaccin-narratief

Antwoord: Het is exact een pressietactiek om het verplichten, het dwingen, het demoniseren en in quarantaine plaatsen te rechtvaardigen.

Vraag: Los van de vraag of het vaccin noodzakelijk of effectief is, is het wel veilig?

Antwoord: Hier zijn de laatste Amerikaanse CDC cijfers die ik heb, zoals samengesteld door Children’s Health Defense. De statistieken zijn afkomstig van VAERS, het nationale Vaccine Adverse Event Reporting System. “VAERS-gegevens die vandaag zijn vrijgegeven door de CDC toonden een totaal van 463.457 meldingen van ongewenste bijwerkingen uit alle leeftijdsgroepen na COVID-vaccins, waaronder 10.991 sterfgevallen en 48.385 ernstige verwondingen tussen 14 dec. 2020 en 9 juli 2021.”

Er zijn twee chronische problemen met VAERS. De rapporten over letsels worden niet bestudeerd om te bepalen welke letsels het gevolg waren van een vaccin en welke niet. En er is een enorme onderrapportage van kwetsuren, omdat de meeste Amerikanen niet weten wat VAERS is of aarzelen om een melding te doen. Verreweg het tweede probleem is het grootste: onderrapportage.

Sommige analisten hebben gesuggereerd dat, om een redelijk nauwkeurige telling te krijgen, de gerapporteerde aantallen met 10 moeten worden vermenigvuldigd.

De bekende studie van Harvard Pilgrim Health Care, Inc. over VAERS uit 2010 stelde onomwonden:

Ongewenste bijwerkingen van vaccins komen vaak voor, maar worden te weinig gerapporteerd, met minder dan één procent gerapporteerd aan de Food and Drug Administration (FDA). Lage meldingspercentages verhinderen of vertragen de identificatie van ‘probleemvaccins’, waardoor de gezondheid van het publiek in gevaar kan worden gebracht.

Op grond van de bevindingen van die studie zou je het aantal gerapporteerde verwondingen door vaccins met 100 moeten vermenigvuldigen om tot een juist cijfer te komen.

  Hoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech en Transhumanisme

Het aantal kwetsuren en sterfgevallen door vaccins is enorm. In elke andere situatie dan de huidige neppandemie, zou het vaccinatieprogramma zijn gestopt. Geannuleerd.

Vraag: Er zijn berichten over veel nieuwe COVID-gevallen in gebieden of staten die niet al vroeg in 2020 strikte COVID-maatregelen hebben toegepast. Zijn deze berichten legitiem?

Antwoord: Het “aantal gevallen” kan worden gemanipuleerd door de gevoeligheid van de PCR-test te veranderen, wat op zijn beurt het testresultaat verandert. De betrekkelijk weinige eerlijke politici in de wereld zouden deze mogelijkheid zorgvuldig moeten onderzoeken, indien de “aantallen gevallen” in hun gebied plotseling stijgen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Duits regime heeft de bezettingscijfers van IC-bedden vervalst om lockdowns te rechtvaardigenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPermanent “lethargie syndroom” en langdurig verlies van motorische vaardigheden nu veel voorkomende “bijwerkingen” van COVID-19 vaccins
Volgend artikelDe meest verwoestende video op het internet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. dit klopt helemaal , wij spreken dagelijks mensen die “blijvende” bijwerkingen hebben , van mild tot ernstig , ziekenhuisopname , blijvende vermoeidheid enz….geen van deze worden doorgegeven , noch door de artsen noch door de mensen zelf …….

  2. Manipulatie is de norm van vandaag. Is er sinds midden vorige eeuw langzaam maar zeker in geslopen en winstgevend gebleken.
    Is geperfectioneerd door “het kapitaal” met behulp van zielloze (gekochte) strooplikkers.

  3. De basis is al fout dat het virus niet zou bestaan.
    Virussen bestaan inderdaad niet volgens de protocollen van Koch die standaard geaccepteerd zijn. Dat kan ook niet want daar heeft Koch die protocollen niet voor gemaakt
    Maar Koch was een bacterioloog rond 1900 toen de virussen nog niet ontdekt waren omdat bacteriën 100 maal zo groot zijn als een virus. Ze zijn zo klein dat ze alleen onder een elektronen-microscoop waargenomen kunnen worden. Nu is men zover gevorderd dat virussen zelfs genetisch gemanipuleerd kunnen worden. Dit moet wel want je kunt geen patent krijgen op iets dat niet bestaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in