Florida overtreft nu elke staat in de aangrenzende Verenigde Staten in termen van nieuwe COVID-gevallen per hoofd van de bevolking. En dat allemaal zonder een vaccinpas-systeem, grootschalige bedrijfssluitingen, mondkapjesverplichtingen en/of draconische lockdowns, schrijft Humansarefree.com.

Hier zijn de details:

Buiten Hawaï en enkele afgelegen gebieden in de VS heeft Florida het laagste aantal COVID-gevallen in Amerika.

En dit alles gebeurde onder het leiderschap van een man die door de mainstream media en het establishment “DeathSantis” wordt genoemd, omdat hij weigert een draconisch COVID-beleid te voeren, zoals verplichte mondkapjes, verplichte Big Pharma injecties, bedrijfssluitingen, enzovoort.

Een fatsoenlijk mens zou deze gegevens opvatten als een reden om te vieren, vooral voor alle verslaggevers en “deskundigen” van de bedrijfspers die hun “diepe bezorgdheid” uitspraken over Florida toen de COVID-cijfers eerder dit jaar omhoog gingen, tegelijk met het jaarlijkse luchtwegseizoen. Maar op de een of andere manier heb ik moeite om deze eens “zeer bezorgde” verslaggevers te vinden die ons op de hoogte houden van de status van Florida.

Ik heb niets gevonden van de Miami Herald. Niets van de Orlando Sentinel. Niets van de Palm Beach Post. Niets van de Tampa Bay Times. Om de een of andere reden schijnen ze alleen de COVID-cijfers te willen melden tijdens Florida’s luchtwegseizoen, en ze schijnen altijd te vergeten de gegevens te melden wanneer ze het beleid van de gouverneur ondersteunen. Het is bijna alsof er een bijbedoeling is, of een agenda in het spel, of zoiets!

In plaats van te berichten over de afname van het aantal gevallen terwijl Florida open en vrij blijft, is de gezamenlijke pers in de staat nu overgeschakeld op het onderhouden van Blue Anon samenzweringstheorieën over DeSantis en zijn medewerkers. Ze beweren, zonder bewijs, dat er een massale samenzwering is om de gegevens te manipuleren. Anderen hebben besloten steun te verlenen aan de kansloze kandidaten voor gouverneur die DeSantis in 2022 zullen proberen af te zetten.

De nieuwscyclus is een kopie van hoe de pers en de “expertklasse” vorig jaar reageerden toen Florida het beter deed dan de natie en het superrestrictieve noordoosten een nieuwe reeks COVID-seizoensuitbraken kende. DeSantis had het niet bij het rechte eind, ziet u. Hij “verborg de aantallen!”

Florida is sinds april 2020 heel erg open, en nu presteert het beter dan de rest van de natie. Volgens de “volg de wetenschap” menigte, die beweert dat ze de verspreiding van een virus volledig kunnen beheersen, en dat er niet zoiets bestaat als een jaarlijks luchtweg ziekteseizoen, is de enige logische conclusie hier dat Florida’s COVID-beleid superieur is aan het beleid dat door elke andere staat wordt gevoerd.

Volgens de logica van de Faucian Tempel van Regeringswetenschap, betekenen de gegevens die de superioriteit van Florida aantonen dat elke andere staat in het land onmiddellijk het voorbeeld van Florida moet volgen en alle beperkingen moet opheffen die zogenaamd zijn ingevoerd om “de verspreiding te stoppen”. Alle vaccinpassen moeten worden weggegooid. Alle mandaten moeten in de naam van de wetenschap onmiddellijk worden opgeheven.

  Lafhartige aanvallen op blanke Amerikanen: zwarten vieren "White Lives Don't Matter"

Florida is op dit moment beter dan de rest van het land in het “tegenhouden van de verspreiding”. Geen mondkapjes meer, geen sluitingen, geen lockdowns, en geen enkele beperking meer. Het niet volgen van Florida betekent dat je een gecertificeerde wetenschap-ontkenner bent. De Covidianen sekte van het Koninkrijk der Wetenschap mogen niet van hun geloof afwijken. Wees geen wetenschap-ontkenner. Omarm de vrijheid, en zoals de zelfbenoemde menselijke belichaming van de wetenschap zelf, Dr. Anthony Fauci, zegt, “je cijfers zullen naar beneden gaan.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studies in het meest gevaccineerde land Israël tonen aan dat het vaccin 40 keer meer mensen doodde dan de Covid zelf en 260 keer meer bij jongerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuidelijke taal van Australische verpleegster: “Hoor je die ambulancesirenes? Dat zijn vaccinatieslachtoffers”
Volgend artikelWaarom kan niemand uitleggen hoe deze 14 kinderen stierven nadat ze ingeënt waren?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Klopt. Jullie vergeten er wel bij te vermelden dat Florida nummer 7 staat in het aantal COVID gevallen per 100.000 inwoners sinds het begin van deze pandemie.
  Qua aantal doden staat Florida 8ste.
  Ze hebben dus al meer leed dan de meeste andere staten moeten verwerken.
  Al een geluk dat het in Florida ondertussen dus beter gaat dan in de andere staten.

  • Frontnieuws vergeet niets te vermelden, vertaalt slechts artikelen.
   Hoe kun je “gevallen” meten als de test daarvoor niet geschikt is?
   Hoezo hebben ze “meer leed” moeten verwerken als de sterftecijfers ongeveer hetzelfde waren als de afgelopen jaren?

 2. Zijn er al mensen die vluchtplannen hebben naar zeg een Hongarije waar ze ook zo goed als geen maatregelen hebben? Ik vrees namelijk dat NL naar een model ala Litouwen gaat bewegen. Basically uitgesloten van de samenleving en zelfs eten kopen zeer moeilijk is?

  Groeten,
  Hugo

 3. Prachtig artikel!! wow…maar waarom zien we nog niet in Nederland Covid doden die gevaccineerd waren in het nieuws verschijnen……..of?? houd men de schijn op en is het inmiddels echt wel het geval maar gaat dat nog naar buiten gebracht worden????
  Zodra we merken dat er veel gevallen van gevaccineerden sterven aan Covid en niet aan onderliggende klachten dan is dit artikel een game-changer,,,,word het tijd om de ondeskundige regering af te zetten….!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in