Het protest tegen de woekerende Corona-dictatuur in Australië neemt niet af – integendeel. De opgelegde vaccinatie-eisen voor gezondheidswerkers hebben al geleid tot de schorsing van talloze verpleegsters, die nu steeds vaker aan het publiek vertellen wat zij de laatste tijd in hun dagelijkse praktijk in ziekenhuizen hebben meegemaakt. Ze ondersteunen niet het narratief van de regering, bericht Report24.news.

In Adelaide, Zuid-Australië, vond begin november een demonstratie van gezondheidswerkers plaats, met aandacht van de media, voor een vrije beslissing voor of tegen de Covid-vaccinatie. Terwijl sceptici van vaccinatie vaak worden afgeschilderd als ongeschoold en onwetend, werd het protest bijgewoond door een opgeleide verpleegster die op welsprekende wijze een deprimerend beeld schetste van de situatie in de ziekenhuizen.

Naast diverse andere media waren ook vertegenwoordigers van het “Australian Free Independent Press Network” ter plaatse en zij publiceerden de video-opnamen op YouTube. U kunt de beelden van de verpleegster hieronder zien:

De verpleegster uit Adelaide maakt duidelijk dat de ziekenhuizen helemaal niet vol zitten met ongevaccineerde Covid-patiënten – nee, ze zitten vol met gevaccineerde mensen. Dat is een feit. In Flinders zijn 30 van de 38 patiënten op de Intensive Care gevaccineerd. Zij legt uit dat ziekenhuizen te maken hebben met een schokkend aantal bijwerkingen van vaccins: “We hebben het hier over 20-jarigen die dood neervallen.” Plotseling leed iedereen aan myocarditis – ook al was het een zeldzame ziekte. Een andere verpleegster, die volgens haar met name met jongeren werkt, had al eerder in de video gewaarschuwd dat deze infecties zeker niet mild zouden zijn: zij zouden in de komende jaren nog ernstige gevolgen hebben voor de patiënten. Er wordt momenteel een enorme omzet gemaakt met hartmedicijnen (door “degenen die de hartziekte veroorzaken”).

  Australische senator dreigt de ongevaccineerden neer te schieten en zegt dat het tijd is om de verdeeldheid aan te wakkeren en ervoor te zorgen dat ze het echt gaan voelen

De vastberaden verpleegster uit scherpe kritiek op het feit dat de bijwerkingen van het Covid-vaccin niet in de media worden vermeld. “Hoort u de ambulances, de sirenes? Dit zijn vaccinslachtoffers.” In Adelaide, zei zij, was het absoluut niet normaal om de hele tijd sirenes van ambulances te horen – maar nu was het ieder uur. “We weten dat deze vaccins niet veilig zijn.” Ze dringt er bij de mensen op aan om eindelijk vragen te stellen. Ook over de vraag waarom uitgerekend Australië en Nieuw-Zeeland beperkingen opleggen en zo streng optreden tegen critici.

Zij is stomverbaasd dat mensen die zich jarenlang met hart en ziel hebben ingezet voor de bevolking van Zuid-Australië (zelf is zij al meer dan drie decennia verpleegster) plotseling hun werk niet meer mogen doen vanwege hun vaccinatiestatus. Zijzelf kon financieel op haar man terugvallen – vele anderen zouden niet zo gelukkig zijn. “Laat ons werken. We zullen geen problemen maken,” eist ze.

Overigens, hoewel de dame in de video verscheidene vragen van omringende journalisten beantwoordt en verscheidene microfoons op haar zijn gericht, hebben haar verklaringen nooit de Australische mainstream media gehaald.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bejaarde Australische vrouw neergeslagen en pepper-sprayed door politie tijdens Melbourne protest tegen lockdownsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBourla, Sahin, Von der Leyen: Plandemie aanstichters overladen zichzelf met prijzen
Volgend artikelFlorida: Geen lockdowns, geen mondkapjesmandaten en het laagste aantal COVID-gevallen van het land
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Wat een stelletje tuig daar in Adelaide gelukkig zit in er mensen die er tegen in opstand komen hulde aan deze dappere vastberaden mevrouw

    • Zij doet haar mond open, dat is een begin, er zijn nog te weinig mensen die hun mond open doen, dat gaat wel veranderen, als er mensen zullen neervallen.

  2. Het is wachten totdat zelfs de domste burger begrijpt dat er iets anders aan de hand is. Er komt een moment dat de meter zal doorslaan naar de andere kant als er niets meer is dat deze hoax kan verbergen. En dan zijn de rapen gaar. Zorg dat je een noodvoorraad voedsel hebt en binnen blijft.

    Wat een sterke en moedige vrouw.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in