In 1946 werden vanuit de lucht DNA-deeltjes van de bacterie via chemtrails op Chinese en Koreaanse bevolkingen gesproeid. Hoewel de bacterie tientallen jaren kan sluimeren, kan deze door vaccins worden geactiveerd. Veel veteranen van de oorlog ontwikkelden later multiple sclerose, schrijft Rhoda Wilson.

Naast multiple sclerose wordt deze bacterie in verband gebracht met verschillende ziekten, waaronder AIDS, kanker, diabetes, Parkinson, Alzheimer en artritis, en is waarschijnlijk ook verantwoordelijk voor het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie.

In de jaren 1950 werden muggen getest als ziekteverspreiders. In 1957 werd binnen een week na het loslaten van muggen in Florida een grote uitbraak van chronische vermoeidheid gemeld. De afgelopen 50 jaar zijn er veel van dit soort testen uitgevoerd op burgers.

Eind vorige maand werd in de VS voor het eerst in 20 jaar malaria geconstateerd. Vijf nieuwe gevallen van malaria – één in Texas en vier in Florida – baarden ambtenaren zorgen omdat ze lokaal verworven waren, wat betekent dat een mug in de VS de parasiet bij zich droeg.

Meer dan een jaar geleden publiceerden we een artikel over het Britse biotechbedrijf Oxitec dat van plan was om hun project uit te breiden met de vrijlating van 2 miljard genetisch gemodificeerde muggen in Californië en de Florida Keys, en dat het verontrustende plan gefinancierd werd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Dit werd onlangs nog benadrukt door Chief Nerd op Twitter.

Chief Nerd op Twitter, 30 juni 2023

AP News kwam al snel met een “factcheck” waarin stond dat het “Bill Gates-muggenproject niet verantwoordelijk is voor de recente malariagevallen in de VS”. Ondertussen vertelde Estelle Martin, een entomoloog aan de Universiteit van Florida die onderzoek doet naar door muggen overgebrachte ziekten, aan Vox dat klimaatverandering “zeker een rol speelt bij door vectoren overgebrachte ziekten” in de hele VS. En de New York Post merkte op dat “er nu een vaccin beschikbaar is“.

De genetisch gemanipuleerde muggen van Gates worden “vliegende vaccinators” genoemd. U kunt meer te weten komen over “vliegende vaccinators” in de video hieronder vanaf tijdstip 2:00:06. Links naar artikelen die in de podcast worden genoemd, vindt u HIER in de aantekeningen bij de uitzending.

The Last American Vagabond: Nord Stream Sabotage, David Hamblin gearresteerd in Utah zaak van kindermisbruik en Vliegende vaccinators een realiteit, 29 september 2022 (2 uur 15 min)

Het onderstaande artikel is 20 jaar geleden geschreven. Terwijl u het leest, moet u het bovenstaande en de betrokkenheid van het Amerikaanse Ministerie van Defensie en Gates bij de wereldwijde covaccinatiecampagne in gedachten houden. En vraag u dan af of het een wonder is waarom mensen zich grote zorgen maken over niet alleen het uitzetten van genetisch gemanipuleerde muggen, maar ook over chemtrails.

Verder lezen:

Wat u niet wist over vaccins en veehouderij

Het volgende artikel is geschreven door Mark Owen op 12 februari 2005 en opnieuw gepubliceerd door Conspiracy Archive op 8 januari 2015. Mark Owen was destijds een freelance schrijver die in Toronto, Canada woonde.

In 1946 rapporteerde de toekomstige farmaceutische tsaar George Merck aan de Amerikaanse minister van Oorlog dat hij erin geslaagd was om het toxine uit de Brucella bacterie te bewapenen en het te isoleren in een onverwoestbare kristalvorm door alleen de DNA-deeltjes te gebruiken.

  Er gaat iets heel erg mis in Schotland

De kristallen werden tijdens de Koreaanse oorlog vanuit de lucht via chemtrails op de Chinese en Koreaanse bevolking gesproeid. Veel veteranen van de oorlog ontwikkelden later multiple sclerose (“MS”). Het leger erkende dat de MS gerelateerd was aan Brucella en betaalde de veteranen een schadevergoeding. Hoewel het Brucella mycoplasma tientallen jaren kan sluimeren, kan het door vaccins geactiveerd worden. Vaccins zijn sinds 1911 verplicht in het Amerikaanse leger.

Naast MS wordt deze bacterie in verband gebracht met verschillende ziekten, waaronder AIDS, kanker, diabetes, Parkinson, Alzheimer en artritis. In 2000 verklaarde Dr. Charles Engel van het National Institute of Health dat het brucella mycoplasma waarschijnlijk ook verantwoordelijk was voor het chronisch vermoeidheidssyndroom en fibromyalgie.

Naast de aërosolvector werden muggen uitgebreid getest als ziekteverspreiders. In de jaren 1950 kweekte het Dominion Parasite Laboratory in Belleville, Canada 100 miljoen muggen per maand. Deze werden vervolgens verscheept naar de Queens University in Kingston en andere faciliteiten waar ze besmet werden met de kristalziekteverwekker.

Een grote uitbraak van chronische vermoeidheid werd gemeld in 1957 in Punta Gorda, Florida. De week daarvoor werd een enorme toevloed van muggen gemeld. Het National Institute of Health verklaarde dat 450 personen binnen een maand ziek werden van chronische vermoeidheid. De afgelopen 50 jaar zijn er veel van dit soort testen op burgers uitgevoerd.

Dr. Maurice Hilleman, de huidige hoofdviroloog van Merck, verklaarde onlangs dat de Brucella-pathogeen nu door iedereen in Noord-Amerika en mogelijk de hele wereld wordt gedragen.

In 1993 patenteerde Dr. Shyh-Ching Lo, senior onderzoeker bij het Armed Forces Institute of Pathology, verschillende virulente stammen van mycoplasma. Hij verklaarde in zijn eigen patenten dat deze het chronisch vermoeidheidssyndroom veroorzaken. Het instituut reconstrueert momenteel de Spaanse griep van 1918, voegt deze toe aan hedendaagse griepstammen en verhoogt de dodelijkheid ervan. De Spaanse Griep doodde 675.000 Amerikanen in de periode 1918-1919. Veel van de doden waren gevaccineerde soldaten. Iedereen die na 1918 geboren is, heeft geen immuniteit tegen de Spaanse Griep.

Sinds 9-11 staan alle Amerikaanse luchthavens onder militaire controle. Volgens een betrouwbare bron is er een subrosa dat bekend staat als “Cloverleaf” en dat gebruik maakt van binnenlandse luchtvaartmaatschappijen die zijn uitgerust met speciale tanks om de burgerbevolking te besproeien met een verscheidenheid aan chemicaliën.

Deze gepensioneerde regeringswetenschapper zegt verder dat gereconstrueerde versies van de griep in vaccins kunnen worden gestopt, samen met een goedaardigere stam van het inoculum om de progressie van de dodelijkere component te vertragen. Chemische stoffen in de chemtrails die de afgelopen tien jaar in het hele land zijn gesignaleerd, kunnen de virale envelop helpen versmelten met longcellen, waardoor het virus gemakkelijk kan binnendringen en infecteren. Mensen zullen de griep aan anderen doorgeven en vervolgens als vliegen neervallen. Dit zal een paniekerige vraag naar meer griepprikken veroorzaken, waardoor de cyclus versnelt. Mensen die niet ingeënt zijn, krijgen de schuld van het verspreiden van de ziekte.

In 2002 kocht het Department of Health and Human Services 286 miljoen doses vaccin van de Britse leverancier Acambis. De Washington Post meldde in september van dat jaar dat de hele bevolking van de Verenigde Staten binnen 5 dagen gevaccineerd kon worden.

  Bizarre neurologische ziekte teistert jonge Canadezen

Tegelijkertijd stelde het ministerie een wet op die bekend staat als de Model Emergency Health Powers Act. Deze wet kan eisen dat iedereen gevaccineerd wordt. Niet-naleving wordt beschouwd als een misdaad.

Het nieuwste wondermiddel dat door de medische wereld wordt gepromoot, zijn genetische vaccins. Ze worden geprezen als de laatste verdedigingslinie tussen mensen en mycoplasma. Maar Dr. Rebecca Carley verklaart dat de DNA-componenten in deze vaccins in ons eigen DNA kunnen worden opgenomen, wat op zijn beurt het uitsterven van al het (gevaccineerde) leven op aarde kan veroorzaken.

Minstens twee dozijn microbiologen over de hele wereld zijn de afgelopen jaren op gewelddadige wijze gestorven. Vreemd genoeg werkten sommigen van hen aan DNA-sequentiebepaling. De beroemdste was Dr. David Kelly die in juli 2003 stierf. Kelly werkte voor de Mossad en organiseerde het overlopen van de Russische microbioloog Vladimir Pasechnik, die had gewerkt aan een biologisch doemswapen dat een derde van de wereldbevolking kon vernietigen.

In oktober 2004 verklaarde Dmitry Lvov, hoofd van het Russische Virologie Instituut, dat er tijdens de volgende pandemie wel een miljard mensen wereldwijd zouden kunnen sterven. Het lijkt erop dat de menselijke kudde op spectaculaire wijze geruimd gaat worden. Om wat voor reden dan ook wilden de dode microbiologen niet met het programma meedoen.

Om voor maximale verwarring te zorgen, meldde een editie van de New York Times uit januari 2002 dat de Amerikaanse regering het nodig had gevonden om honderden cookbooks over kiemoorlogvoering te declassificeren. Hoewel de bankgegevens van Lee Harvey Oswald nog voor 50 jaar verzegeld zijn, hebben federale agentschappen routinematig bio-oorlogsdocumenten aan onderzoekers verkocht via het internet en zelfs via de telefoon.

The Times berichtte al in februari 1962 over de gevaren van besmette vaccins. Het blijkt dat de poliovaccins van de jaren 1950 en 1960 viraal besmet waren met ziek nierweefsel van apen, wat mogelijk de oorzaak was van de enorme piek in kankergevallen daarna.

Maar vaccins vereisen geen besmet apenweefsel om als gevaarlijk te worden beschouwd. De Physician’s Desk Reference voor 1998 vermeldt een groot aantal giftige ingrediënten van vaccins, waaronder formaldehyde, aluminium, fenoxyethanol (antivriesmiddel) en menselijke diploïde cellen (van geaborteerd foetaal weefsel).

In mei 1987 meldde de sobere Times of London op de voorpagina dat het pokkenvaccin van de Wereldgezondheidsorganisatie (“WHO”) AIDS had veroorzaakt. 100 miljoen gevaccineerde Afrikanen liepen risico. Gebieden met de meeste inentingen vertoonden de grootste concentraties AIDS-gevallen. Robert Gallo werd in het artikel geciteerd als iemand die de cijfers onderschreef en verklaarde dat “AIDS-onderzoekers […] hun mond zullen houden omdat ze ervoor betaald worden”.

In 1992 verklaarde WHO-directeur David Heymann: “De oorsprong van AIDS is vandaag de dag van geen belang voor de wetenschap.”

The Times meldde afgelopen december ook dat het Golfoorlog Syndroom positief gekoppeld was aan vaccins. Meer dan 100.000 veteranen lijden momenteel aan het syndroom dat in 1991 tijdens Desert Storm werd opgelopen. Tot nu toe zijn er 20.000 veteranen aan overleden.

Afgelopen maart nam Haruna Kaita, een farmaceutisch wetenschapper en decaan van een Nigeriaanse universiteit, monsters van het nieuwste WHO-vaccin mee naar India voor analyse. Er werden ernstige verontreinigingen gevonden, waaronder steriliteitsstoffen.

  De Lockdown heeft mensen veranderd

In 1995 beschuldigde de katholieke liefdadigheidsorganisatie Human Life International de WHO van pogingen om de bevolking in Afrika en elders onder controle te houden. In april 2000 berichtte de krant Observer dat de farmaceutische leviathan GlaxoSmithKline experimenten op kinderen sponsorde in het Incarnation Children’s Center in New York City. Kinderen van slechts vier jaar oud kregen multi-medicijncocktails toegediend. Bij andere experimenten werden zes maanden oude baby’s ingespoten met dubbele doses van een mazelenvaccin. Meer dan 100 wezen en baby’s werden gebruikt in 36 experimenten.

Dit soort experimenten komt steeds vaker voor. Vorig jaar ontving het Environmental Protection Agency $2,1 miljoen van de American Chemistry Council om onderzoek te doen naar kinderen uit verarmde gezinnen in Duval County, Florida. De kinderen zullen gedurende twee jaar worden blootgesteld aan een verscheidenheid aan bekende gifstoffen. Het onderzoek zal bepalen hoe chemicaliën worden opgenomen, ingeslikt en ingeademd door kinderen in de leeftijd van baby’s tot 3-jarigen. Voor deelname aan het onderzoek ontvangen gezinnen $970 en een T-shirt.

Wat kan gedaan worden?

Veel ouders denken dat ze hun kinderen niet op school kunnen inschrijven als ze niet ingeënt zijn. Maar vaccinaties zijn altijd vrijwillig geweest. Dr. Zoltan Rona zegt dat ouders vrijstellingsformulieren moeten eisen van schoolbeheerders. Vrijstellingen kunnen worden gemaakt om spirituele of religieuze redenen. Rona stelt dat ouders misschien moeten aandringen op een vaccinatievrijstelling of -ontkenningsformulier, en dit vervolgens notarieel moeten laten bekrachtigen om het aan de schoolleiding te kunnen voorleggen.

Voordat u een arts raadpleegt, kan het verstandig zijn om het prestigieuze Journal of the American Medical Association vol. 284 July 26, 2000 te lezen. Hierin staat met verbazingwekkende openhartigheid dat Amerikaanse artsen verantwoordelijk zijn voor 250.000 sterfgevallen per jaar. De helft van deze sterfgevallen wordt toegeschreven aan de negatieve effecten van onterecht voorgeschreven medicijnen. Het is interessant dat artsen in de openingsverklaring van de Eed van Hippocrates een verklaring afleggen aan Apollo. In de Griekse taal betekent het woord Apollo vernietiger.

Het kan ook verstandig zijn om het advies van de voormalige directeur van het National Institute of Health, James Shannon, in acht te nemen: “Het enige veilige vaccin is het vaccin dat nooit gebruikt wordt. Dit advies vond zeker weerklank bij president George W. Bush. Op 13 oktober vorig jaar, midden in de Amerikaanse presidentiële debatten, verklaarde Bush nadrukkelijk: “Ik heb geen griepprik gehad en ben dat ook niet van plan.”

Een maand later publiceerde Reuters een gerelateerd en interessant artikel in de Proceedings of the National Academy of Sciences. Harvard-onderzoeker Gerhard Scheuch verklaarde dat neusinhalatie van een eenvoudige zoutspray het griepvirus en tuberculose kan stoppen. Om redenen die misschien het best bekend zijn bij Merck en anderen, werd deze potentieel levensreddende informatie niet breed verspreid in de populaire pers.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe nederlaag omarmen: De Europese Unie in de nasleep van de Oekraïense oorlog
Volgend artikelKievs strijdkrachten lijden meer menselijke en materiële verliezen tijdens tegenoffensief (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Zie de terroristen nu ook weer boven het wolkendek bezig, Max Igan denkt dat ze een projectiescherm aan het creëren zijn vandaar die zilverachtige kleur tegenwoordig.

 2. Dank voor dit artikel dat een goede samenvatting geeft van wat men “bio warfare” is gaan noemen. Maar zelfs zonder deze lugubere stoffen die blijkbaar op ons worden afgestuurd is de vreemde bewolking die we steeds meer waarnemen een gevaar. Dat dit een uitstoot van condensatie door vliegtuigen zou zijn is een vreemd tegenargument omdat dit juist een zwaar broeikasgas is, iets dat we toch proberen te vermijden, of niet soms? Wat er ook in de trage, laaghangende wolken zit, die men zogenaamd stapelwolken noemt, is niet duidelijk. Ik zie ze al enkele jaren verschijnen, de dunne streepjes die kleine wolkjes op een lijn vormen van de commerciële vliegtuigen en de dikke, vuile wolken van de legervliegtuigen (en van fabrieksschouwen wellicht) ook netjes achter mekaar op één lijn. Mijn uitzicht wordt niet verstoord door hoogbouw, zodat ik alles met eigen ogen kan waarnemen. Ik heb die vliegtuigjes rasters zien maken en een keer een groot kruis. Ik weet niet of dit toeval of symbolisch bedoeld was. Een mooie felblauwe lucht is er niet meer bij. Met een beetje geluk heb je een hemel zonder al te veel wolken maar waar wel een waas ever hangt. Ook de regens zijn vreemd, vaak erg plaatselijk en kort. De druppels blijven soms lang op een dakraam staan en voelen kleverig aan. Ik heb geleerd dat regen wordt opgezogen uit de waterlopen, meren en oceanen over heel de wereld en dat die dan een soort waterweg in de lucht vormen die heel de aarde van water voorziet. Dat is een prachtig systeem waar de domme mens eens te meer totaal onnodig ingrijpt. Bovendien zijn zoveel waterlopen erg vervuild dat de kwaliteit van onze regens ook niet meer zo goed zal zijn. In een tijd waarin zoveel wetten en regeltjes bestaan om ons welzijn te bewaken, valt dit nonchalant omspringen met water en lucht niet te rijmen. Of is die bezorgdheid om onze gezondheid niets meer dan reclame?

  • Geen stikstof, geen leven.
   Geen co2, geen leven.
   Geen zonlicht, geen leven.
   Geen voedsel, geen leven.
   Geen schone lucht of schoon water, geen leven.

   Drie keer raden wat de bedoeling is.

   Alles moet dood. Maar ze kunnen ons niet frontaal aanvallen en vermoorden, want dan zouden de 0,01% elites in oorlog komen met de 99,99%. En dat zouden ze verliezen. De elites betalen een paar honderd miljoen van ons heel veel geld om hun medemensen te verraden en dingen te doen die ons vernietigen. Maar ze krijgen naast geld allemaal een lulverhaal waarmee ze alles recht kunnen praten en geen schuld voelen. Deze piloten zullen ongetwijfeld zoveel verdienen dat ze drukker zijn met spullen en geld, dan wat ze hun medemensen aandoen. Deze mensen zijn geen mensen, maar gevoelloze egoïstische narcisten die niks van de wereld begrijpen en niet beseffen dat ze hun eigen levens ook verwoesten.

   Ik heb lokale vliegveldjes gemaild en gebeld met vragen over chemtrails en geo-engineering, maar niemand durft erover te praten. Ik reageer op NineforNews nog wel eens met geo-engineering, maar ik wordt steevast gecensureerd. HET MAG ER NIET ZIJN.

   BTW… auto’s tanken tegenwoordig benzine met E5 of E10 toevoeging… dat zijn rijdende chemtrails. Ze vallen ons vanuit elke hoek aan… omdat ze alle hoeken/producten/bedrijven bezitten. De hele matrix is op stand zelfvernietiging gezet. We roeien onszelf uit… voor GELD. Want iedereen blijft maar meedoen, want de hypotheek en de huur en de boodschappen. Verenig je met het einde, want dat is waar we heen bewegen. De dood is niet wat ze ons leren. De dood is onze bevrijding… tenzij we dat niet leren, dan is de dood iets waar we bang voor zijn.

   Het feest van de afgelopen 80jr is voorbij. Democratie is voor onze regering als een trein waar je uitstapt zodra je bij je totalitaire bestemming komt. De pret is voorbij en als we dit niet serieus gaan nemen, is binnenkort alles voorbij.

   • Yup. Ik denk het ook. En dan rolt het geld ook niet meer. Wat een nutteloosheid van dit alles, terwijl het gvd een Aards Paradijs is waar iedereen de kans krijgt om een aardig bestaan mee te maken met een beetje eigen verantwoordelijkheid. Waar krijg je dat? Hoe krijg je dat een tweede keer?

    De vraag is, waar gaan “ze” heen? Verderop de Grotere Planeet op, als die ueberhaupt bestaat? Ik denk dat het nu alleen nog maar om de kick gaat; de kick van het geld, de kick van de macht, de kick van het tweaken van DNA, tweaken van de levenskracht, de kick van de ruimte in, het krakelen over de ruimte, het beheersen van het menselijk bewustzijn… Wat een kick. En hoe het afloopt boeit “ze” niet. Want “zij” hebben hun kick gehad, en wat “ze” achterlaten, interesseert ze niet. Als deze selfkickers niet gestopt kunnen worden, dan is het inderdaad beter om het einde maar te omhelzen, want het gaat echt een keer hartstikke scheef met al die waanzin geoengineering onverantwoorde en ongeteste experimenten. Je ziet het nu al met die GMO-fukzinazi, ongetest en onverantwoord experimenteren, wat een kick, wat een hoop poen!

    Afijn… je weet het… (Ik ben ook al van de Faecesboek afgetrapt toen ik een grote presentatie over chemtrails en connecties met andere zaken op poten zetten, en binnen mum van tijd 1000’en mensen kwamen kijken. Pats! Weg er mee. Ik zal hem nog eens op de substack zetten.)

   • Nou ik ben natuurlijk geen expert maar ik weet bijvoorbeeld dat de Amerikanen geprobeerd hebben de oogst van aardappels in de voormalige DDR te vernietigen door de zgn. coloradokever daar los te laten, daarom sta ik nergens meer van te kijken. De benzine van weleer was niet zo schadelijk voor het milieu als de brandstof van nu, het is geen benzine meer maar een mix van chemische troep die samengebonden wordt door een soort trichloretheen wat erg gevaarlijk is voor levende wezens.

    • Geen kritiek maar ik dacht dat de E5 en E10 in de benzine voor ethanol staan (vaak bio-ethanol). De trichloorethyleen die jij bedoelt werd gebruikt in stomerijen, het is zoiets als chloroform. Voor zover ik weet.

    • Sinds ik een moestuin heb weet ik ook wat coloradokevers zijn en ze schijnen uit Amerika te komen volgens de landbouwers, zijn echte veelvraten.
     Heb nu wat rozen neergezet om luizen te lokken en daar zet ik dan een lieveheersbeestjes huis naast en hoop dat ze de larven gaan aanpakken die ze schijnen te eten.
     En de benzine lijkt wel meer/anders te stinken dan vroeger.

     • @ Vok juli 6, 2023 at 15:10,
      Ik heb ook vele rozen struiken in de tuin, waar elk jaar luizen bij de knoppen op komen, waar weer mieren op afkomen. Maar dit jaar zag ik iets vreemds in de tuin. Een paar mussen die bij alle rozen struiken die luizen op aten. Wist niet dat mussen luizen aten. Dat hebben ze ook gedaan bij de zwarte bessen struiken. Was er wel blij mee.

      Alle nieuwe benzine auto’s waar die katalysatoren op zitten, die zorgen dat de fijnstof deeltjes van 23 mu nog fijner worden. Onder de 23mu wordt niet gemeten en is in de EU ook verboden om überhaupt dat te meten. Maar dat ultra ultra fijnstof deeltje zijn zo klein, dat we het via onze huid kunnen op nemen. Zo ook dat het onze hersenbarrière kan passeren en in elke cel kunnen doordringen. Dan kunnen ze ook grafenoxides door de benzine mengen, zonder dat we het merken. Wat ik wel weet dat die HPE filters steeds sneller zwart worden in huis.

      Van die piloten die de chemtrails uitsproeien, mogen zich daar niet over uitlaten. Maar zijn zelf overtuigd, dat zij een steentje kunnen bijdragen om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Het is wat de idioot wijs gemaakt is, wat hij moet doen. Dat doen trouwens 95% van de mensen, doen wat je vertelt wordt om het te doen en geen kritische vragen erbij stellen. Want dan ben je 1 van de eerste die mag vertrekken.

   • Let God sort them out
    juli 6, 2023 at 12:12
    Mooi geschreven en helemaal mee eens.
    See you on the other site 🔥🪓🙏

   • Het hoge woord moet er maar ‘ns uit: Robin de Boers Ninefornews is 100% controlled opposition/judasgeit. Alleen infantiele reacties in de trend van rutop, nexit, laat de tribunalen maar komen & word lid van de fvd krijgen steevast een plaats bij dit forum.

   • nine for news en robin bauwer RUG censureert er keihard op los.
    ik krijg daar geen enkel coment gepost ,
    maakt niet uit of ik gast gebruik maak van laptops en random namen.

 3. Goed artikel; dit bewijs weer eens te meer……. Hoe WAAR DIT NIEUWS ALLEMAAL IS.
  De MSM probeert dit weg te werken of niet te publiceren, maar “ de waarheid komt altijd!!!!” “( Soms na enig zoeken)Boven drijven….❗️

  En de “ waarheid “ is soms zo ONMENSELIJK SLECHT dat je het soms niet kunt geloven.
  Men heeft dit lang kunnen verbergen maar nu “ iedereen ” toegang kan hebben tot LETTERLIJK “ ALLE INFORMATIE “, zien we steeds duidelijker dat er een grote groep mensen is die destructief met de wereld en de mensheid bezig zijn.

  Dit roept op tot waakzaamheid, en een onderzoekende geest,en verbindingen met anderen ( backup groepen) die deze problematiek ook zien en je jezelf kunt blijven!

 4. Hemel onder vuur – boek Fred Teunissen over chemtrails
  What you need to know about H.A.A.R.P. and the incoming storm
  Doe mee: Tihange en Doel binnen 2 jaar dicht
  Bij duurzaamheid hoort ook inclusieve vrede
  Geoengineering the polar regions: the chemical ice nucleation factor
  4 Professors explain the science of climate change
  Europese winkels onthullen werkelijke kost van groenten en fruit
  Europese Commissie ziet “geen enkele reden om vergunning voor glyfosaat te weigeren”
  Bewezen: aluminiumvergiftiging door chemtrails
  Tribulation Trump approves of chemtrails
  Climatologist breaks the silence on global warming groupthink
  Best chemtrails of 2016
  5G komt eraan, hoe zit het met de gezondheidsrisico’s?
  Geoengineering, methane eruptions and imploding Arctic ice
  Chemtrails Manhattan Project
  Things you don’t know about the air you’re breathing today (nederlands gesproken)
  Zwitserland: Alle wollen Handys – die Strahlen will niemand
  Wat chemtrails doen met je hersenen
  Grondwater besmet met bestrijdingsmiddelen
  CIA whistleblower speaks out about climate engineering, vaccination dangers, 911, and the government’s persecution of truth-tellers
  Internationaal Monsanto Tribunaal, den Haag, oktober 2016
  Stop IOI, de bossenvernietiger!
  NASA satellite imagery reveals shocking proof of climate engineering
  H.A.A.R.P – the beginning of the end 3 – the final cut
  H.A.A.R.P – the beginning of the end 2
  H.A.A.R.P – the beginning of the end 1
  Tim Ball – The deliberate corruption of climate science
  Windmolens horizonvervuiling, maar vooral milieuvervuiling
  Legal alliance to stop geoengineering files US 60 day notice of legal action
  Der Wahnsinn hat Methode: Atomenergie, Atomlobby & und der Verrat der Umweltschützer
  Synthetic Forests – documentary on the dangers of genetically engineered trees
  Weather warfare assault, a physician speaks out
  Scalar wars – the brave new world of scalar electromagnetics
  Why the North Pole is now slowly moving towards London
  The ultimate weapon of mass destruction: owning the weather for military use
  Weeraanpassingen, alzheimer en vliegtuigstrepen: welkom in de wondere wereld van geo-engineering
  Chemtrails – The Proof
  Piloot vergeet chemtrails uit te zetten bij het landen.
  Kontrollwerkzeuge der Macht – Manipulation von Umwelt, Gedanken & Emotionen
  Monsanto’s Next Weedkiller Uses RNA and It’s Far Worse Than RoundUp
  The US military’s willful slaughter of life in the Pacific Ocean
  Climate engineering and climate reality
  Opmerkelijk en onthullend nieuws over Chemtrails
  Het kapitaal is nu helemaal de baas – Jan Terlouw, radicaler en somberder dan ooit
  Feiten en leugens over het klimaat | Deel 2: De activiteit van de zon
  Feiten en leugens over het klimaat | Deel 1: Het klokwerk van de aarde en de zon
  als dit geen bewijs voor chemtrails is … Five Ohio congressmen call for new aircraft to continue “specialized aerial spray mission”
  Wat er werkelijk gebeurde tijdens de ‘Klimaat-top’
  Proof of retrofit aerosol spraying nozzles on airbus jet aircraft
  As the biosphere collapses, industrialized civilization and society will follow
  Brits Defensierapport: Woestijnvorming zal miljoenen vluchtelingen onze richting uit sturen
  Massive US Senate document on national and global weather modification
  Global warming onderzoek uitgesteld vanwege ijs
  Das CO2-Märchen als zivile Religion
  Der Geoengineering-Komplex. Klimaschutz, Militärtechnik, Geheimdiensttechnik und Terraforming
  Fringe Weather report deel 1 en deel 2
  Geoengineering and the dying of the trees
  Eerste uitzending Fringe Weather Report
  Groundbreaking Paper “Aluminum Poisoning Of Humanity Via Geoengineering”
  “Agenda” voor Duurzame Ontwikkeling van de planeet
  Radio Frequency Climate Manipulation Amounts To Weather Warfare
  Urgenda wint klimaatzaak voor beter Nederlands klimaatbeleid
  Aluminum Poisoning of Humanity and Earth’s Biota by Clandestine Geoengineering
  Geoengineering Whistleblower ~ Ex-Military ~ Kristen Meghan
  Chemtrail bewijs: genocide van de mensheid..!
  Dismantling the lie of contrails
  Rosalind Peterson roept in VN op met chemtrails te stoppen
  speciaal aanbevolen
  GeoEngineering Watch
  Chemtrails the secret war – er is nu ook een transcriptie beschikbaar
  websites
  Arctic News
  Belfort group
  Carnicom Institute – Research for the Benefit of Humanity
  Hands off Mother Earth
  Marcel Messing zoek naar chemtrails
  GeoEngineering Watch
  Olympic Zion zoek naar chemtrails
  Rense.com – zéér uitgebreide info, maar ook zéér chaotische home-page, klik liever direct door naar de zoekmachine of de overzichtspagina voor chemtrails
  WijWordenWakker
  You Tube
  artikelen
  Aluminum poisoning of humanity and Earth’s biota by clandestine geoengineering activity: implications for India
  Climates of suspicion: ‘chemtrail’ conspiracy narratives and the international politics of geoengineering
  Burgers spannen $ 60 miljoen rechtszaak aan tegen regering voor niet reageren op chemtrails-vraag
  Canadese ex-defensieminister onthult geheimen
  Internationale media vol met Geo engineering
  600 Stämme aerosolierter bewusstseinsverändernder Impfstoffe bereits an Menschen getestet
  Waarom het noordelijk poolijs moet smelten
  Klimaatdeskundige doodsbang voor eigen projecten
  The HAARP Project and non-lethal weapons – een hoorzitting in het Europees Parlement in 1998 (!)
  Mainstream French newspaper covers toxic climate engineering fallout – en hier het originele franse bericht
  HAARP – How to make earthquakes
  Chemtrail laboratorium raporten nu online
  WOBverzoek Earth Matters over Geo Engineering
  Monsanto And The Geoengineers, A Lethal Mix For Humanity
  Case Orange – rapport van Belfort Group, 2010
  Chemtrails! What’s happening?
  ETC Group – Geopiracy: The Case Against Geoengineering
  How do we stop the spraying?
  Nanotechnolofy – The future is coming sooner than you think – rapport uit 2007 van Joint Economic Committee United States Congress
  Over geo-engineering – Rathenau Instituut
  Valse vliegtuigsporen – Skepsis over contrails, chemtrails en complotten
  Washingtons New World Order Weapons
  documentaires / films
  Rosalind Peterson: The Chemtrail Cover-Up
  Chemtrails, Here is your PROOF 100% Real – Rosalind Peterson in de VN
  Geoengineering, a clear and present danger – lezing/presentatie Dane Wigginton 21-11-2014
  Chemtrails the secret war nederlands ondertiteld – download transcriptie
  Arctic death spiral and themethane time bomb (2013)
  The Great Global Warming Swindel (2007)
  Aerosol crimes (aka chemtrails) – film van Clifford Carnicom, 2005
  Chemtrails & Morgellons – What You Don’t Know! – video-presentatie van Sofia Smallstorm
  Climate Engineering, Biosphere Destruction, and the Last Chance for Life On Earth – lezing van Dane Wigington, 30-5-2014
  David Keith on the BBC HardTalk Show on Geo-Engineering
  What in the world are they spraying? – nederlands ondertiteld
  Why in the world are they spraying? – nederlands ondertiteld
  actie
  verslag symposium 7 december
  symposium ‘Er Hangt Iets in de Lucht: Chemtrails – GeoEngineering – HAARP’ (7 dec 2014)
  Ontwerp tekst klacht bij politie ivm chemtrails
  boeken
  US Airforce Chemtrail manual
  Haderer, Chris & Peter Hiess, Chemtrails – Wettermanipulation unter den Augen der Öffentlichkeit, Graz, SammlerVerlag, 2

  • Wat een energie in dit verhaal.
   Dankjewel voor de reactie.
   Geweldig 🥰.
   Heel veel stof om te lezen.

 5. Mooi. Maar zolang niemand zich afvraagt WAAROM, en alleen zijn eigen verklaringen geeft, kan de situatie niet bekeken worden. (genocide… hou op, daar gaat het helemaal niet om, dat is een leuk meegenomen ‘side effect’ net zoals met de gifspuit).

  Ik heb al meerdere brieven geschreven, naar allerlei organisaties en besluitnemers, maar je krijgt of geen antwoord, of je krijgt een antwoord dat je later antwoord krijgt. En dan komt er niks meer. De aanpak moet dus vanuit de burgerij komen. Maar de burger moet eerst begrijpen WAAROM die chemtrails gespoten worden – het is echt niet alleen om vieze troep over je heen te storten. Wat VOK hierboven zegt is ook onderdeel van het WAAROM.

  In het kort, ze zijn de ionosfeer aan het wegschrapen met EMF bombardementen om er door heen te komen met de ruimtevaart (ja, ja, ik ben zo’n mafketel complotdenker die beweert dat de moonlanding nooit mogelijk was, en dat was hij ook niet.) Rosalind Peterson weigerde me ook te geloven al jaren geleden, tot ze er ook achter kwam, en toen ging ze dood. Die beschermende laag moet vervangen worden door iets anders, omdat de zon dan alles verschroeit. Dus de zonblokkering waar Biden en Gates het over hebben. En mss dit zilverachtige scherm waar Vok het over heeft.

  2030 is de deadline van het programma. Nog 8 jaar, maar het programma draait heel snel nu! De jongens met het geld moeten en zullen ‘naar de sterren!’ En space toerisme is ook een knettervette business.

   • Ze doen er allemaal aan mee. Er is een heel netwerk van HAARP installaties, in mooie symmetrische vorm op de Aarde gezet, voor samenwerking. Je kan daar plaatjes van vinden. Tesla technologie wordt er voor gebruikt. Bernard Eastlund begon er mee. Is nu dood.

  • Ik blijf bij mijn verklaring dat DE hoofdreden van geoengeneering het in bedwang houden van de aarde is.
   Ik ga er vanuit dat de aarde een groeiend iets is zoals alles na geboorte of ontkieming groeit, de kosmos schijnt zelfs te groeien.
   Het groeien van de aarde gaat dan natuurlijk gepaard met onvoorspelbare bevingen vulkaanuitbarstingen en landmassas die verschuiven.
   Volgens mij is de hoogmoed zover gekomen dat ze denken elk natuurgeweld te kunnen bepalen zonder besef dat ze de aarde killen.
   Ook wordt ik meer en meer overtuigt hiervan, waarom vind je meer over een platte aarde als je gaat zoeken dan over iets veel realistischer als een groeiende?

   • Okay, je mag geloven wat je wilt. Dat is het mooie van mens zijn. En daarom stevenen we allemaal op de afgrond af. 🙂 Vraagje aan je: waar haalt de Aarde de stoffen vandaan om van te groeien? Iaw, ik heb een plant die hier groei, en zijn stof komt uit de potgrond waar hij in staat. Het buurkind groeit, dankzij de stoffen die ze naar binnen werkt. Hoe zit dat met de Aarde? BVD

    • Goeie vraag Immortal jammer genoeg weet ik niet zoveel van biologie maar heb b.v. wel gelezen dat er ijs uit de ruimte op aarde zou belanden water is het belangrijkste voor de groei van alles en er is wel erg veel van op aarde, zou een verklaring kunnen zijn.

     • Vok juli 6, 2023 at 16:31
      Vok, het zou je helpen wat analytischer te gaan denken. Geen kritiek. Maar jezelf altijd afvragen hoe iets kan, is altijd goed, en is echt niet “iemand in twijfel trekken”, dat is gewoon je eigen kracht. Want er wordt zoveel op je mouw gespeld! Ijs uit de ruimte… vraag je zelf eens af waar dat vandaan komt, wat voor brokken zijn dat, hoe komt het zonder frictie door de dampkring, hoe smelt het niet met die frictie, waar valt het op aarde, ziet iemand dat, heft het een huis geraakt, en nog veel meer.

    • @Vok,

     Aarde is gematerialiseerde energie, zonlicht omgezet via fotosynthese doet de plantjes groeien en daarbij is de tweede belangrijkste factor water.

     Anders zou een akker waar 10 jaar groenten en aardappelen op hebben gestaan een meter lager liggen, maar nee het hoogte nivea blijft gelijk.

     Vandaar dat het blokkeren van zonlicht een regelrechte aanslag op het leven is, via voedselproductie en alle andere processen die plaatsvinden.

 6. ´Het is interessant dat artsen in de openingsverklaring van de Eed van Hippocrates
  een verklaring afleggen aan Apollo. In de Griekse taal betekent het woord Apollo vernietiger.´

  De cultus van Asclepius, hoe slangen, mythen en verloren geschiedenis onze toekomst verdoemen.

  ´een tour door de Griekse mythologie en geschiedenis op zoek naar hoe een verdomde slang het symbool voor de geneeskunde werd en waarom dat vandaag de dag zo relevant is bij eugenetici, die vastbesloten zijn om de bevolking te verminderen en te beheersen met gif als hun favoriete wapen.

  Wat nergens op slaat… Welnu, terwijl we op weg zijn naar een beter begrip van hoe we in de puinhoop in de geneeskunde zijn terechtgekomen waarin we ons momenteel bevinden. Zodra we de absurditeit van al deze dodelijke onzin kennen, zullen we in staat zijn om betere keuzes te maken … zoals God het bedoeld heeft.

  De beste manier om vrij te zijn is om gezond te zijn. Stop met patiënt te zijn en begin met student te zijn.´

  https://www.americaoutloud.com/the-cult-of-asclepius-how-snakes-myths-lost-history-doom-our-future/

 7. P.s. dit kreeg ik van een kennis in de app gisteren:

  L: Kortgeleden las n vriend iets op overheid.nl over geo engineering en het verminderen van de co2 middels technieken die risico’s hebben..de risico s behoefden niet genoemd te worden
  L: Dat stond daar
  L: Hoe vind je die..risico s die niet aan de openbaarheid gegeven behoeven te worden…ik vraag n wob onderzoek aan denk ik

 8. Ik heb hiermee te maken gehad in 2003/2006 en ben toen diep in de materie gedoken. Nederland was ook een proefstation en onze regeringen zijn op de hoogste van wat hier is gebeurd, een van de redenen dat we beperkte goedgekeurde onderzoeken hebben…

  Hen uit Nederland die zijn uitgezonden naar Irak werden bij thuiskomst niet onderzocht terwijl Engelse en Amerikaanse soldaten bij thuiskomst ene uitgebreid onderzoek kregen volgens de Nederlandse overheid was het onzin….trek uw conclusies

  • Wat mij betreft is Jim Lee een kanjer. Tevens de man achter https://weathermodificationhistory.com/
   Vaak zie ik Dane Wiggington naar voren geschoven worden. Ook prima info verder… Maar ik weet dat een poging tot samenwerking – een aantal jaren geleden – tussen genoemde personen niet wilde lukken en waar Dane niet wilde participeren. Ik vraag me (nog altijd) af wat de drempel was/is. Jim komt o.a. in z´n laatste video weer met officiële documenten die de Media PR weerleggen.. Mijn respect heeft hij. Pitbull.

   Ik leer vandaag (o.a.) dat de ´klimaatwetenschappers´ hebben geopperd om een contactlens van Graphene voor de zon te plaatsen..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in