Bill Gates is betrapt op het loslaten van miljarden geinfecteerde muggen in de VS en toevallig komt er binnenkort een vaccin uit waarvan hij zegt dat het het probleem van de zieke muggen zal oplossen.

Het bewijs tegen Gates is vernietigend en de door Gates gefinancierde mainstream media doen er alles aan om dit verhaal te onderdrukken en te begraven, schrijft Thepeoplesvoice.

Maanden nadat een technologische start-up van Bill Gates, Oxitec genaamd, miljarden genetisch gemodificeerde muggen in het wild heeft losgelaten, testen muggen in de hele VS positief op extreem zeldzame en dodelijke virussen, waarvan sommige al tientallen jaren geleden zijn uitgeroeid en andere nog nooit eerder in de Verenigde Staten zijn gerapporteerd.

De zieke muggen van Gates hebben zich vermenigvuldigd en Florida en Texas melden nu voor het eerst in tientallen jaren malariagevallen.

Maar het is niet alleen Florida en Texas. Verschillende staten in de VS hebben een sterke toename van door muggen overgedragen virussen gemeld. In het Middenwesten nemen de gevallen van het door muggen overgedragen Jamestown Canyon virus toe. Het Jamestown Canyon virus kan ernstige ziekte veroorzaken, waaronder encefalitis, wat de infectie van de hersenen is, of meningitis, wat de infectie van de membranen rond de hersenen en het ruggenmerg is.

Gezondheidsfunctionarissen zeggen dat twee muggenpoelen in South Georgia positief getest zijn op Eastern equine encephalitis, dat een sterftecijfer van 30% heeft bij mensen.

En het zijn niet alleen mensen die onder vuur liggen. We weten dat het WEF de oorlog heeft verklaard aan onze huisdieren, dus het is geen verrassing dat een door muggen overgedragen virus dat dodelijk kan zijn voor huisdieren naar verluidt ook in opmars is in het hele land.

  CNBC video 2020: Bill Gates verwacht 700.000 slachtoffers van Corona-vaccinatie

Bill Gates was zo enthousiast om het ons in te wrijven dat hij een promotievideo opnam om op te scheppen dat “muggen de dodelijkste dieren voor mensen zijn” en dat hij er miljoenen in onze achtertuinen ging loslaten.

Bill Gates heeft het probleem gecreëerd en nu bereidt hij zich voor om in zijn inmiddels bekende gedaante van valse profeet te verschijnen en de oplossing te bieden – die toevallig de vorm heeft van een mRNA-vaccin dat hij vastbesloten is aan u en uw kinderen op te dringen.

Het nieuwe, binnenkort “veilige en effectieve” BioNTech malariavaccin begon in december 2022 met klinische proeven, net op tijd voor de grote, door muggen overgebrachte virusexplosie van 2023, zoals georkestreerd door Bill Gates.

Het door Gates gefinancierde BioNTech vaccin zal ongetwijfeld door de FDA goedgekeurd worden. En de reguliere media zullen zonder twijfel de goedgelovige massa aansporen om de mouwen op te stropen voor nog een dosis Bill Gates’ mRNA.

De mainstream media draaien overuren om het verhaal over de betrokkenheid van Gates bij de door muggen overgebrachte virussen die de VS teisteren te onderdrukken, en ze hebben ook de opdracht gekregen om de onwaarheid in stand te houden dat Gates geen winst maakt met de vaccins die hij de mensheid opdringt.

  "ARRESTEER BILL GATES! Bill Gates stuit op massaal "Super Protest" vóór toespraak over hoe de volgende pandemie te voorkomen (Video)

Maar kunnen we alles geloven wat ze over Gates zeggen als hij in wezen hun betaalmeester en baas is?

Een verontrustend rapport onthulde dat Gates elk jaar honderden miljoenen dollars uitgeeft aan het financieren van mainstream media over de hele wereld, om ze te veranderen in propaganda spreekbuizen voor zijn globalistische agenda.

Een onderzoek door het onafhankelijke MintPress meldt dat de Bill and Melinda Gates Foundation 319 miljoen dollar heeft verdeeld in de vorm van meer dan 30.000 individuele subsidies aan mediakanalen en factcheckers.

Grote mainstream nieuwszenders zoals CNN, NBC, The Atlantic, The Financial Times, BBC en andere zijn allemaal begunstigden van Gates’ financiering. Geen van deze nieuwsorganen laat hun publiek weten dat ze gekocht en betaald worden door Bill Gates.

Ziet iemand anders hier het probleem? Gates heeft miljarden zieke muggen in het wild losgelaten, ze veroorzaken nu enorme problemen, en de mainstream media, die gefinancierd wordt door Bill Gates, overtuigt de massa’s ervan dat Gates er niets mee te maken heeft – maar dat u wel zijn vaccin moet nemen.

Robert F. Kennedy waarschuwt ons al jaren voor de psychopathische trekjes van Gates en hij legt uit hoe Gates en Big Pharma het narratief van de mainstream media beheersen.

Maar er is slechts één probleem voor Gates en zijn volledig gekochte en betaalde mainstream media-hacks. We hebben Gates voor de camera op het World Economic Forum die de duistere waarheid over zijn vaccins en zogenaamde filantropie toegeeft.

Vernietigende dingen. En toch zal Gates onaantastbaar blijven zolang de normies naar het nieuws van de mainstream media blijven kijken en alles wat hen verteld wordt kritiekloos accepteren.

  Dr. McCullough: De wereldwijde vaccinreactie op COVID-19 was lang van tevoren bekokstoofd

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het onthullen van de misdaden van de elite. Maar we hebben uw hulp nodig om mensen wakker te schudden voor de waarheid en ervoor te zorgen dat de globalistische elite de gerechtigheid krijgt die haar toekomt. Abonneer u op het kanaal, word lid van de People’s Voice Locals gemeenschap en verspreid deze video wijd en zijd om zoveel mogelijk mensen wakker te schudden. We doen dit allemaal samen.

Kijk:


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Vorig artikelTopmilitairen geven Macron ULTIMATUM om rellen in Frankrijk te beëindigen
Volgend artikelDe nederlaag omarmen: De Europese Unie in de nasleep van de Oekraïense oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

52 REACTIES

 1. Gates : de meest corrupte en gevaarlijke oligarch er is.
  Medische wanpraktijken, instituties omkopen, illegale programma’s uitvoeren, enz.

  Dat hij nog rondloopt ………..

 2. Dit was/ is voorspelbaar, en dit soort dingen zal elkaar steeds sneller opvolgen…. De komende jaren zullen pandemieën elkaar zeer snel opvolgen….. omdat dit “ het doel” op “ aarde dient”
  Dit doel is vermindering van de bevolking‼️
  De totale wereld populatie ‼️Moet worden verminderd ❗️
  Realiseer dit jezelf vooral!!!!

  Geef een eugeneticus kennis van virussen, en de halve wereld wordt ziek. ( mogelijk dodelijk ziek)
  En dit is met deze man het geval…… een hele gevaarlijke ontwikkeling omdat hij op “ sleutelposities zit.
  “Eerst de “productie” van deze besmette beesten” ( in eigen land) dan de vermenigvuldiging in laboratoria en vervolgens koopt hij ( GELD) de WHO om, fabriceert “ zogenaamd tegengif” verkoopt deze weer tegen hoge prijzen over de hele wereld.
  En laat via de WHO verplichten deze rommel van hem af te nemen.
  En onze westerse regeringen die het niet zo nauw nemen met democratie als het om besmettelijke ziekten gaat, nemen graag zijn adviezen over. En onze minister heeft met de gezondheidswet de poort tot deze behandelingen al open gezet.

  En wat het belangrijkste is hij heeft MACHT ❗️HIJ ZAAIT ANGST❗️Daardoor zijn mensen “kneedbaar “ , en willen naar hem luisteren waardoor deze mensen “ hun eigen graf graven” Zonder te beseffen dat de duivel himself hen op de hielen zit….

  Overigens opmerkelijk dat dit in de Staten Texas en Florida gebeurt. Beide zijn “ politiek rechtse Staten” . In tegenstelling tot de linkse gedachten die deze “ fabrikant “ van de dodelijke muggen!!!‼️
  Overigens en dit terzijde de Bijbel spreekt ook over grote populatie vermindering op het eind van dit tijdperk! ( evangelie verkondiging)

   • @Vrijheid is ver

    ‘Wat is een virus precies’

    Dat is een idee dat zich in jouw denken heeft vastgezet en waar je schijnbaar telkens op moet reageren als een Pawlow reflex.
    Tingeling. Woef. Kwijl.

    Het maakt geen reet uit. Poteeto potato. We zeggen toch ook nog steeds ‘de zon komt op’. Ga je dan elke keer wanneer iemand dat zegt hem terechtwijzen?

    Op de radio praten ze nog steeds over de radiogolven door de aether terwijl die theorie al een eeuw ‘achterhaald’ is. Maar is dat echt zo?

    Dus doe alsjeblieft niet zo bijdehand.

   • Het kleinst mogelijke “deeltje” wat zonder “ gastheer” niet kan leven.
    Het is slechts met een elektronen microscoop zichtbaar te maken en kan zeer virulent wanneer het in aanraking komt met “ levenden substantie” , in levende cellen reageren door snelle vermenigvuldiging en het afscheiden van gif stoffen.
    Soms zo heftig dat het onherroepelijk dodelijk is.

   • Ik weet ook niet wat een virus is, het is één van de meest gebruikte woorden tegenwoordig, maar niemand kan precies zeggen wat het is. Afgezien van echte wetenschappers zoals Bill G, Hugo de J en Mark R natuurlijk, die houden er hele verhalen over en weten er dus alles van.
    Toch twijfel ik een heel klein beetje. Zo’n virus (iets) zou namelijk te zien moeten zijn onder een microscoop, maar om dit ‘iets’ toonbaar te maken, moet het eerst geïsoleerd worden en dat schijnt nog niet gelukt te zijn.
    Een virus schijnt verder 100 of 200 keer zo klein te zijn als een bacterie heb ik horen zeggen, maar dat kunnen we niet precies weten omdat we nog nooit een virus gezien hebben.
    De bolletjes met de stekels zijn wèl aangetoond, ze noemen het exosomen, de dingetjes dus die vaak gebruikt (of misschien misbruikt) worden als zichtbare virussen.
    De slechteriken die onwetende mensen bang willen maken en houden voor iets, moeten dat ‘iets’ natuurlijk wel kunnen afbeelden, anders is het ‘niets’.
    En stel dat de hele wereld bang is voor ‘niets’, dat kan natuurlijk niet, hoe moet Bill G zijn rotzooi dan nog verkopen?
    Exosomen worden dus meestal ingezet als, of beter, gedegradeerd tot, virussen zodat de mensen tenminste weten waarvoor ze bang zijn. De onwetende mensen dus.

  • Beste Anna,
   Bill Gates is geen eugeneticus en ook geen computer wijsneus.
   Hij heeft echter wel de-populatie in zijn drijfveren.
   Het probleem is echter dat die man een heleboel geld ter beschikking heeft waardoor hij veel mensen, overheden en instellingen voor zijn drijfveren kan laten werken.

   Men wil allemaal uit zijn geldruif mee vreten en doen dan ook alles om maar geld te kunnen vangen van hem.
   Het is niet zozeer dat Gates een gevaar is voor de mensheid, het zijn de uitvoerders van zijn plannen.
   Bedenk daarbij dat Hitler destijds nooit zelf een mens heeft gedood,.
   Anderen deden dat voor hem en zijn idealen.

   Ik heb hier al eens eerder geschreven dat wanneer er dan toch mensen dood moeten dit beter zou kunnen gebeuren door een CME (zonne uitbarsting).
   Dit gaat ook mensenlevens kosten maar dan wel zonder aanzien des persoons waardoor Gates ook geen financiële middelen meer heeft net al al die anderen die op zijn zak leven en werken.

   Indien er geen electronica meer is kunnen we terug naar de basis en een nieuwe wereld opbouwen zoals wij graag zouden willen met respect voor onszelf en voor de medemens.
   ” i have a dream”………

   • Mooi dat jij ook een deel van de oplossing ziet middels einde electronica tijdperk.
    Terug naar af en echt leven

   • Zo zie ik het ook hoor…het ging prima en het zal weer prima gaan. Ik ken bijv de tijd van de pay phone in nyc nog. Lachen.

   • Hoi Tigron,

    Bill Gates is wel de zoon van een eugeneticus. En hij was wel degelijk ooit een computer nerd die vooral handig was in ctrl-x ctrl-v.

    De appel valt niet ver van de boom. Nadat hij zijn geld in ging zetten voor ‘goede doelen’ ging hij zich al meteen richten op vaccins. Waarom? Ik hoor zijn vader al zeggen: “wanneer ben je nou eens klaar met die hobby van je en ga je je eens bezighouden met echt belangrijke zaken?”

    Een eugeneticus houd zich niet bezig met genen of DNA maar is meer bezig met een fokprogramma om het menselijke ‘ras’ weer terug te brengen naar hun Atlantische oorspronkelijke bewoners. Dit zijn geen wetenschappers maar alchemisten in de ruime zin van het woord.

    Zij denken dat zij nakomelingen zijn van de halfgoden. Dat is dus iets waar je in geboren bent en dat is wat jou de verplichting geeft aan het programma van de elite mee te doen.

    Zij zijn wat in de bijbel staat; het zaad van de slang. (gen 3 en 6) dat zich tegen de mensheid keert en vooral tegen het Zaad van de vrouw. Een agenda tegen de Schepper en zijn schepselen.

    “Het zal zijn als in de dagen van Noach” spelen met genetica.

    • Leuk dat je dat schrijft Disciplus simplex. !!
     De zin “ het zal zijn als in de dagen van Noach”

     Daar ben ik het helemaal mee eens. ❗️
     Wat gebeurde er toen.
     We lezen van Jabal” de vader van alles wat leeft en groeit en bloeit”
     We lezen van Jubal:” de vader van alle dode materie”
     We lezen van Tubal Kaiin : “ de vader van alle muziek entertainment”

     Kijken we naar deze drie facetten in de huidige wereld dan is er alle redenen om aan te nemen dat we als mensen volop aan het ingrijpen en veranderen zijn in deze facetten van het leven……. Net als toen bij de nakomelingen van Jabal Jubal en Tubal Kaïn .
     We leven inderdaad in de dagen van Noach ❗️

     Op al deze drie onderdelen is de mens bezig om het te vernietigen of uit te roeien. Of genetisch te veranderen, of honger te creëren of mensen ziek te maken of mensen te vernietigen met oorlogs tuig…….. te indoctrineren / verslaven met internet muziek enz enz enz……

     Een ander aspect zijn de “ menselijke “ genetische veranderingen….” De “ zonen van God” zagen dat de dochters van mensen schoon waren en hadden gemeenschap met hen”

     Hieruit ontstonden REUZEN.
     Een andere genetische menselijke ondersoort.
     Toen greep God in❗️Zo had Hij ze niet geschapen…….
     Dit zelfde zien we nu met de genetische vaccinaties ontstaan.
     VERNADERING VAN GENEN, EN MENS IS VERONTREINIGD. Met heel vaak de dood of blijvende invaliditeit tot gevolg, of zelfs in de toekomst nog dodelijk…….. ( 10 jaar zie Mike Yeadon)
     Dit kan niet zonder oordeel blijven.

     Wie het begrijpt kan er wat mee….
     Groet
     Anna

 3. Zodra een artikel over virussen gaat weet je dat het onzin is, bangmakerij. Niet alleen msm is schuldig aan mensen bang en boos maken, de “alternatieve” media doet er net zo hard aan mee. Frontnieuws brengt helaas ook heel vaak onzin en doet mee aan het vuurtje opstoken. Tuurlijk is Gates gevaarlijk, maar eerst feiten mensen, niet zomaar roeptoeteren.

  • Beste Vrijheid,
   Met alle respect.

   Als iemand aangereden wordt door een auto en gewond raakt of zelfs komt te overlijden, is het dan van belang te weten of het een Peugeot was of een Mercedes?
   Ik denk zelf dat het voor het ‘ gemak’ een virus wordt genoemd door allerlei mensen en instellingen.
   Het maakt echter niet echt uit wat het is, je kan er ziek van worden of dood aan gaan.
   Luc Montagnier had het AIDS ‘ virus’ ontdekt naar men zegt.
   De resultaten zouden hetzelfde zijn gebleven als het een andere naam had gekregen.
   ( behalve dan misschien de behandel methode )
   Mensen worden niet bang van een naam van iets maar worden bang van wat het zou kunnen doen.

  • Frontnieuws brengt vele malen beter nieuws dan welke andere mainstream media ook. Zo benoemt Frontnieuws al jaren het ernstige gevaar van de zogenaamde “vaccins”, en ze hebben ook volledig gelijk dat dit extreem gevaarlijk is, zoals we nu (o.a.) duidelijk zien aan de enorme oversterfte onder de gevaccineerden. Zonder Frontnieuws zou het grootste deel van de wakkere Nederlanders nog slapen en dat is funest, daarom is het geweldig dat FN bestaat en de waarheid blijft verkondigen.

  • @vrijheid is ver

   “Zodra een artikel over virussen gaat weet je dat het onzin is, bangmakerij”

   Is dat jouw coping mechanism? Een alternatieve theorie die niet verklaard waarom ziekten besmettelijk zijn?

   Dat jij je kop in het zand wilt steken… Prima. Maar ga niet van anderen verwachten hetzelfde te doen.

   De gangbare these is voorlopig nog niet ontkracht veel beter in staat voorspellingen te doen. Er worden in biolabs virussen gemaakt cq aangepast dmv gene splicing en sequencing met behulp van computers en crispr techniek. En blijkbaar komen daar gemodificeerde virussen uit. Dat is al schokkend genoeg.

   Dus wij blijven het voorlopig nog gewoon virussen noemen.

   • Waarvan de meesten oprechte christen die door de bijbel voor het eerst te gaan lezen tot het inzicht kwamen dat de rooms katholieke kerk NIET “het Koninkrijk van Christus op aarde” was, maar puur heidens. En de paus letterlijk de anti-christ.

    De roomse jezuïetenorde (geheime dienst van het Vaticaan) zit achter veel meer van deze plannen dan iemand weet.

    En de kruisridders, de voorlopers van de vrijmetselaars en piraten zijn daar een onderdeel van.

    • De orde van de tempeliers (1119) is een van de voorlopers van de vrijmetselaars (1717). De city of Londen (waar de Britse overheid niets over heeft te zeggen) heeft een oppervlakte van 1,717 m2 .
     Londen heeft 32 deelgemeentes (boroughs) + the city of London = 33 het ultieme meestergetal en hoogst bereikbare graad van de vrijmetselaars.
     Bilderbergbilly & Màx trouwden op 02.02.2002 > de 33ste dag van 2002.
     Bilderbergbitchbeatrix zat 33 jaar op de troon.
     Max Verstappen rijdt onder nummer 33.
     Paus Johannes Paulus I zat in 1978 33 dagen op de stoel van Petrus.
     John F. Kennedy werd vermoord op 22.11.1963 om 12u29 in Dallas > 22 + 11 = 33.
     De VN-vlag toont een wereldbol verdeelt in 33 secties.
     Koning David regeerde 33 jaar over Israël

   • Tigron juli 6, 2023 at 13:00

    Bill Gates is slecht nieuws beste Tigron, de Amerikaanse seriemoordenaar Bill Gates is een psychopaat, met zijn charmante voorkomen en welbespraaktheid kan Bill Gates gemakkelijk contact leggen met zijn satanische soortgenoten en zijn plannen dwangmatig voortzetten zonder dat hem iets in de weg wordt gelegd.

    Groeten en nog een fijne dag verder

    • Nou ja “charmante” ik zou eerder zeggen “onschuldige”, of “ongevaarlijke”. De mensen in de MSM denken eerder “iemand met een goedkoop kapsel die truien over overhemden draagt kan toch geen slecht mens zijn”

     • Je bedoelt; hij ziet eruit als een onhandige nerd. Zijn vrouw heeft hem niet voor niks verlaten.

      Een versleten vermomming die zeer effectief was en nog steeds veel mensen voor de gek houd.

      Filantroop is ook zo’n mooi woord; ‘houd van mensen’. Doet me denken aan die aflevering van de Twilight Zone: “To serve man” ; ‘Om de mens (op) te dienen”

 4. Wie is nu de grootste? Anthony Faucitisi, Bill Gates….?
  Mao Zedong – De voormalige leider van de Communistische Partij van China wordt verantwoordelijk gehouden voor de dood van naar schatting 45 tot 70 miljoen mensen

 5. Het feit dat deze man nog niet is neergeschoten door het volk geeft aan dat nagenoeg alle aanslagen en moorden valse vlag aanvaller zijn uitgevoerd in opdracht van regeringsleiders of geheime diensten.

 6. Onlangs las ik op FN een reaguurder die een slechte nacht had gehad vanwege de aanwezigheid van een Mug. Irritante beestjes, is ook mijn mening. Wie heeft er fijne adviezen om dit insect of liever diens vampirisme met inherente bijverschijnselen te mijden en/of te elimineren? Zo leerde ikzelf dat – in het donker – een Mug blijft zitten bij gebruik van het lampje op de telefoon. Dan is het zaak om langzaam te naderen, gewapend met een vochtig natte lap die ´bij raak´ even heen en weer gehaald wordt. Met een droge doek te vaak overlevingskansen voor de Mug en ergernis bij de Mensch. Een andere – voor mij – goed werkende methode is om er niet achteraan te gaan, maar te wachten totdat het beestje aanvalt. In de juiste aanvalshouding kun je het meestal in één tot drie keer elimineren. Zo niet, zet ik dat lampje in en vind ik ze meestal net boven het hoofdkussen op de muur. In een buitensituatie wordt het uiteraard helemaal anders. Dan kom ik niet veel verder dan iets van DEET. Puur slecht spul, maar het helpt wel… Rotbeestjes… Van nature al, laat staan wanneer er ook nog eens mee gerotzooid wordt.

  • Citronella, olie. Er zijn ook homeopathische/kruiden middeltjes.

   Een blauwe vliegenvanger doet het ook. Knetter knetter. Ik weet niet hoe die heten. Muggenlamp?

  • Electronische ultrasone verdrijver, veel minder insecten en spinnen in huis, en totaal geen kleine knaagdieren meer.

  • Jungle Formula.
   Verkrijgbaar bij het Kruidvat in spray of roller.
   Is wel vrij prijzig, maar kwaliteit daar betaal je nu eenmaal voor.

 7. Het schijnt dat na het dagelijks innemen van vitamine B1 je lichaam een voor muggen afstotende geur afgeeft waardoor muggen in een wijde boog om je heen vliegen.

 8. Oh gottegottegot hou nou aub eens op met dat debiele nummertjes gedoe .
  Met heeeeeeeeeel weinig moeite kun je van ieder nummer wel wat maken.
  Dat ziekelijke zoeken naar ‘verborgen betekenissen’ is gewoon een teken van mentaal ongezond zijn.

  • “if you torture the data long enough it will confess to everything”

   Tot op zekere hoogte heb je gelijk als je criptografie niet begrijpt. Maar als je dit wel begrijpt kun je het interpreteren. En als je het kunt interpreteren dan kun je achterhalen of het echt is, verifiëren en authenticeren en ontcijferen.

   Bijvoorbeeld geheime diensten gebruiken dit als een belangrijk gereedschap voor encripted messaging. Je moet kunnen zien wie de auteur is en natuurlijk de boodschap.

   Domme mensen vinden alles stom en debiel. Het interessiert ze niet omdat ze het niet begrijpen.
   Anderen denken dat ze een geheim ontdekt hebben en proberen het op vanalles uit. En krijgen de gekste resultaten.
   De experts gebruiken beide en spelen beide tegen elkaar uit omdat het hen beschermd voor het grote publiek. Zij weten het onderscheid en waar te zoeken.

 9. Oh wat toevalig weer

  Ik las net op RT
  Mosquirix malaria serum
  “The world’s first malaria vaccine will soon be rolled out in Africa, with twelve countries across the continent expected to receive 18 million doses over the next two years, the World Health Organization (WHO) announced on Wednesday, along with other agencies.”

 10. Alles wat intelligent is, is destructief.
  Brillies zijn altijd intelligent.
  Ze lezen heel veel en heel lang.
  Net zo lang tot het gaat schemeren, maar omdat ze zo geboeid zitten te lezen doen ze het licht niet aan en dan bederven ze hun ogen waardoor ze een brillie aan moeten schaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in