Burgers in Brazilië hebben de burgemeester van Toritama in elkaar gebeukt, die vaccinpassen verplicht stelde om uit eten te gaan in restaurants of winkels, en verplichte vaccinaties voor kinderen eiste, schrijft Halturnerradioshow.com.

De burgemeester, Edilson Tavares da Silva, bleef licht bebloed en behoorlijk toegetakeld achter toen hij het gebied verliet.

Burgers die aanvielen schreeuwden in het Portugees, de taal die in Brazilië wordt gesproken, “Geen vaccinpassen jij Hitler Nazi fuck”.

Toen de burgemeester vertrok, schreeuwden de mensen die hem aanvielen een waarschuwing “Als je niet stopt, slaan we je de volgende keer dood.”

Hier is een korte video van sociale media waarop delen van de afranseling te zien zijn:

Citizens in Brazil beat up the Mayor of Toritama, who mandated vaccine passports to eat and mandatory vaccinations for children. ? pic.twitter.com/XScyxOF8Vc

— Rasta Redpill (@RastaRedpill) January 1, 2022

Dit is hoe de zaken elders misschien ook moeten worden aangepakt. Aan de ene kant vind je het vreselijk om dit te zien. Maar aan de andere kant vind je het prachtig om te zien … omdat een heleboel van ons al weten dat dit is waar het op uitdraait.

Erger nog, een hele hoop idioten in het grote publiek lijkt te denken dat het oké is om iemand te dwingen verkracht te worden met een injectiespuit, zolang de menigte denkt dat de injectiespuit een goede zaak is. “Democratie” zeggen ze.

Maar we leven niet in een democratie, dat is heerschappij van de menigte. We leven in een constitutionele republiek waar individuele rechten niet onderworpen zijn aan de grillen van de meerderheid.

  Wetenschappers waarschuwen dat autorijden plotseling een piek in het aantal hartaanvallen veroorzaakt

Voor iedereen die ooit de moeite heeft genomen zijn eigen grondwet te lezen, de meeste van die grondwetten erkennen in het allereerste artikel dat “Alle mensen van nature vrij en onafhankelijk zijn.” Van nature. Niet door de overheid.

We zijn vrij om uit te gaan, om vrienden, familie of buren te bezoeken. We zijn vrij om handel te drijven. Vrij om te reizen. Voor geen van deze dingen hebben we toestemming van de overheid nodig; we zijn vrij en onafhankelijk.

Toch zijn er politici die vergeten lijken te zijn dat ze publieke dienaars zijn. Sommigen van hen denken dat ze, omdat ze gekozen zijn, op de een of andere manier ieders baas worden. Dat is niet zo.

En sommige van deze verkozen publieke dienaars gaan zelfs nog verder en denken dat ZIJ weten wat het beste is voor de rest van ons. Dat is niet zo.

De ergste zijn zij die denken dat ze zich met andermans persoonlijke zaken kunnen bemoeien.

Het toppunt van arrogantie werd bereikt toen sommige van deze ambtenaren besloten dat zij op de een of andere manier de rest van ons konden dwingen zich te laten injecteren met een experimentele genetische therapie, vermomd als een vaccin, en ons vervolgens te dwingen door een bewijs van vaccinatie te eisen om buiten te komen en vrij te zijn.

Mijn vrijheid is niet afhankelijk van het voldoen aan JOUW eisen.

Die onzin moet stoppen. En als het nodig is om ambtenaren in elkaar te slaan om het te laten stoppen, zoals je ziet in de video uit Brazilië hierboven, dan, goh, dat is dan jammer. De overheidsfunctionarissen hadden moeten onthouden dat ze dienen, niet regeren.

  De Lockdown heeft mensen veranderd

Misschien als ze niet zo arrogant en koppig waren, hadden ze geen pak slaag hoeven te krijgen.

Als politici, of volksgezondheidsfunctionarissen op andere plaatsen, uiteindelijk ook in elkaar geslagen worden, is dat geen groot verlies. Zij zullen genezen, en hopelijk gekastijd en minder arrogant zijn nadat zij op hun plaats zijn teruggezet als dienaars, niet als heersers.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom ik het vaccin niet neemVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRobert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccineren
Volgend artikelDiscussie: “Massapsychose” trending op Twitter
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Sorry dat ik het moet zeggen, maar dit is de manier om ze aan te pakken. Flink op hun falie geven, en te kennen geven dat als ze niet naar het volk luisteren het nog vervelender afloopt.

  • Helemaal met je eens, in die landen zijn de mensen temperament voller dan wij in Europa, die wachten daar niet op rechtbanken etc… men zal dit steeds meer en meer gaan zien, keur ik dit goed, “neen”, keur ik dit af ook “neen” waarom, omdat men (de overheden) dit zelf uitlokt, het is toch niet omdat je een burgermeestertje bent dat hij kan beslissen over jou kinderen om ze te laten vaccineren, van kinderen blijf je af, ook als je burgemeester, minister, president, koning, keizer of admiraal bent, zo duidelijk is dat ,zo eenvoudig is dat.

   • Kijk,,,,, voor iemand in elkaar te trappen is geen goede zaak wat die burgemeester is een stroman geworden van de waan van de regering….. Ook in ons land en de landen om ons heen gaat dit gebeuren En wie denkt dat over twee weken in ons landje dat het gewone normale leven weer vrij gegeven wordt heeft dat goed mis Ook in mijn omgeving zijn nog gehersenspoelde verantwoordelijken dat na de booster spuit weer alles mag Maar die hebben het dan een domper want het wordt nog erger als ze erachter komen dat de vierde spuit een verplichting wordt en hun boosterpas ongeldig wordt verklaart als je die niet neemt Dus dan sta je weer voor piet lul!!!!!! en je arm wordt dan zo langzamerhand een gaten kaas met veel ongemakken en onbekende ziekten? Dus kortom neem je eigen beslissing als je verantwoording draagt in een of andere organisatie/vereniging en doe wat voorheen (spuit) wel gewerkt heeft Ook de grenzen moeten weer bewaakt worden zoals vroeger als de pest en andere dodelijke virussen opduiken en overgebracht worden door buitenlanders die besmet waren/zijn Het vervelende is dat de vrijheid dan enigzins ingekrompen wordt/was!!!!

   • “het is toch niet omdat je een burgermeestertje bent dat hij kan beslissen over jou kinderen om ze te laten vaccineren,”

    Precies. Je moet zorgen, dat het vuil opgehaald wordt, de riolering werkt, de lokale wegen veilig zijn, maar je hebt niets te zeggen over wat mensen in hun lichaam stoppen. Daar gaan ze zelf over.

  • Geen sorry, zij verdienen dit en meer!! In dit leven en volgende levens zullen ze moeten boeten met bloed, zweet en tranen. Wat zij doen, en vooral met de kids, ken geen merci

 2. Wordt opgeroepen om een chaos te creëren waar ze de qr passen als oplossing gaan worden “aangeboden”.
  Een crisis die alleen maar gevoed blijft worden, misschien uit onwetendheid? De veroorzakers die direct zichtbaar zijn worden nu geofferd door het “systeem”.

 3. Goed initiatief van de bevolking, daar de eigenlijke beschermers van de bevolking zoals politie en leger, medici, media etc.dat laten afweten! (had men dat zo gelijk maar in de geschiedenis gedaan tijdens dat zelfde soort tirannen, dictators en massamoordenaars gedaan).

  • Nee ik vind dat deze mensen weten wat onderdrukking is en wat dat voor je leven betekend, er komt een moment dat ons laf volk dat ook gaat inzien maar gelukkig zijn er ook mensen in ons land die voor hun vrijheid op willen komen en de strijd met de elite aan willen gaan maar worden dan weer als wappies uit gemaakt zo is nou ons waardeloos volk.

  • Let op wij zijn straks aan het vechten tegen onze eigen wapens die zij gekocht hebben van ons belasting geld hoe krom kan het het zijn, maar het kan nog erger ze gebruiken onze kinderen en vaders om ons in mekaar te rammen en krijgen daar ook nog van ons belasting geld goed voor betaald.

 4. Of dat hier gaat gebeuren betwijfel ik. Zijn de nederlanders te beschaafd/dom voor.
  Zelfs nu het tuig in den haag de vacinatie een houdbaarheids datum wil geven zal het stil blijven. De gevacineerden willen niet wakker worden. Zou me niet verbazen als medio juni ineens de dubbel gevacineerden te boek gaan staan als ongevacineerd. Gaan ze eerst potje klagen om vervolgens de mouw weer op te stropen voor nog een prik richting vroege dood. Heb geen medelijden met zulke domme schapen. Ze verdienen niet beter

 5. Burgermeesters zijn binnen een samenleving beter aanspreekbaar dan landelijke politici.
  Landelijke politici verliezen hun fundering als hun burgermeesters en wethouders niet langer in hun opdracht kunnen handelen.
  Politie is de een van de twee redenen dat landelijke politici het volk kunnen negeren. De andere reden is hun anonimiteit, hun huis dat verborgen woont…

  Zolang mensen spelen volgens de regels van een groep die geweld als enige antwoord en zichzelf laten wijsmaken dat geweldloos protest de enige weg is….het is de enige weg die nergens toe leidt.
  Als er voor de Coronaspuit goede redenen waren zouden mensen vrijwillig de spuit halen. Simpelweg dat het moet roepen en dwangmaatregelen die in strijd met de grondwet zijn toepassen is geen argumentatie maar arrogantie en bewijs dat iets niet deugd.

  Wie wil dat de Corona waanzin stopt gaat voor transparantie, opdat beleidsmakers hun plaats kennen in de samenleving en politici terug dienstbaar worden aan de bevolking en niet andersom.
  Wil je QR code stoppen, gooi je info online…opdat ieder verantwoordlijk ook persoonlijk kan worden aangesproken. Er komen dan gegarandeerd ander soort maatregelen en ander soort politici naar boven.

  • Ja dit nieuwe (oude)kabinet Rutte 4 haalt het einde niet !!!!Echter de afgezette regering vertegenwoordigers van nu krijgen dan een riante job in Brussel aangeboden voor hun uitstekende diensten voor Brussel in het verleden de rest die moet blijven hangen krijgen nieuwe burgemeester posten in de gemeenten of in het provincie huis aangeboden om het beleid voort te zetten Dat ze bedreigd worden door het razend woedend volk deert hen niet want ze vormen een politiemacht om hen heen die optimale bescherming biedt wat ook die willen hun baantje redden en bieden bescherming van dit zooitje aan ….Dus het volk is dan machteloos of wordt afgemaakt bij verzet aan die stromannen Ook dit gebeurde voor en tijdens de tweede wereld oorlog zo Ik zag gisteren nog een documentaire over een Duitse kapitein Schreuder die joden in 1939 bedreigde joden naar Cuba per schip vervoerde maar toen ze daar aankwamen wilde de Cubaanse regering ze niet opnemen Ook de VS deed dat niet….. De Duitsers zeiden toen nog,,,, Zie je wel wel niemand wil joden opnemen waar maken ze zich dan druk om dat wij ook geen joden meer dulden in Duitsland Uiteindelijk voer de kapitein de joden 900 in aantal, naar Antwerpen en daar werden ze over 4 landen verdeeld De kaptein was lid van de nazie partij en werd door de joden na zijn dood in Israel ieder jaar geeerd voor zijn menselijke daden die joden gered had van gaskamers

   • Degenen die mazzel hadden konden naar Engeland, de anderen gingen naar NL, Belgie, Frankrijk waarvan velen via Amsterdam-Westerbork in concentratie- of vernietigingskampen terecht zijn gekomen. Lees het boek van Arnon Grunberg: ‘zolang er tranen zijn’, zijn moeder zat op de St. Louis. Ook de website ‘dedokwerker/w2_schande’ geeft uitleg. Zelfs president Roosevelt (Democratische Partij) keerde zich af van deze vluchtelingen. De Four Freedoms nalatenschap werpt dan ook vraagtekens op.

 6. Ik heb gene medelijden met hem en hopelijk weet hij nu zijn plaats en ik denk dat hij het nog goed heeft afgebracht. Hopelijk word de rest van alle burgermeesters en andere leiders wakker en gaan het volk dienen zoals het hoort.

  • Ik denk het niet ,,,,want in onze gemeente zette de burgemeester tijdens de openlucht kerstmarkt 9/10 kraampjes) beveiligers in om mensen die geen corona pas en zelf met id kaart konden tonen de toegang geweigerd Het stadje noemde zichzelf kerststad Valkenbug aan de geul Echter na enkele weken werd alles verboden door Rutte en was er bijna 4 ton euro schade die ze hadden opgelopen….. Echter Rutte zal wel met de geldbuidel zwaaien en zal de gemeente dat wel vergoeden!? In Den Haag blijken dus 175 min 1 is dus 174 ezels te zitten die geld schijten!!!!?

 7. geweld is niet toegestaan tegen de bestuurders , maar wel !!!tegen mensen die voor hun grondrechten opkomen .en zelfbeschikkingsrechten. demonstraties verbieden en treiteren met hun pasjes en discriminatie.

 8. Stoere jongens die Brazilianen
  Recht in eigen hand nemen is natuurlijk nooit goed
  Maar in dit geval kan ik er wel begrip voor opbrengen

  • Tirannie van de meerderheid is het opleggen van de wil van de meerderheid aan een minderheid. Bij het democratische meerderheidsbeginsel kunnen minderheden zo in de verdrukking komen, maar ook de meerderheid zelf kan hier het slachtoffer van worden door conformisme en politieke correctheid.

 9. En deze mensen worden hier manjano’s genoemd die niet aan morgen denken.
  Hier denkt men alleen maar aan zijn baan en hypotheek, wat er met hun kinderen gebeurd interesseert ze geen zak.
  Welke moeder laat haar kroost rustig vaccineren, omdat hun baantje belangrijker is dan hun “moederliefde”

 10. Mijn handen (en voeten) jeuken elke keer weer als ik die lelijke koppen van mark, hugo of sigrid zie. Ik heb altijd gezegd dat Den Haag haar naam eer aan moet doen en dat politici elke dag door een haag van mensen naar huis moeten lopen, geen beveiliging. Als je het dan goed doet als politicus heb je niets te vrezen. Wedden dat ze dan niet het gevoel hebben dat ze boven het gepeupel staan?

 11. We hebben hier ook nog een burgemeester rondlopen die “rare” dingen Brult. Ik lees hier en daar dat er toch wel mensen zijn die moeite mee hebben als mensen het recht in eigen hand nemen. Onder normale omstandigheden begrijp ik dat. Maar het is oorlog, en als de rechters al geen recht meer spreken (en zover zijn we hier inmiddels) wat moet je dan? Dan blijft er niet veel over hè.

 12. Jongetjes goed georganiseerd en met een beetje pit en vechtlust kunnen het zelfs me-ertjes en romeootjes knap lastig maken hoor. Je moet het als een soort schaakspelletje zien. Hoe zet je de mannetjes in. Waar sta je opgesteld. Vecht slim. Kijk naar de Viet-cong, kleine maar venijnige mannetjes. Japannertjes, zijn ook een goed voorbeeld van vechtlust en doorzettingsvermogen. Die hebben niet gewonnen, maar we spreken er nog steeds over dat ze best wat schade kunnen toebrengen. Ik zou niet graag in de schoenen van politici en andere foute mensen willen staan. Het noodlot achterhaalt hen snel.

 13. Goed. Ik hoop dat er meer mensen zijn die met geweld reageren. En zijn een paar klappen niet te verkiezen boven het ingespoten worden met een onbekent, gevaarlijk en bewezenermate werkloos vaccin wat vele onaangename neveneffecten heb die een leven lang kunnen aanhouden en zelfs de dood veroorzaken. Als een burgermeester denkt dat hij de kleine dicator kan spelen moet hij met de consequenties leven. Ik ben in wezen tegen elke vorm van geweld, maar voel me sinds twee jaar van de overheid verkracht en heb helaas mijn pacifistische natuur sindsdien verloren.

 14. Ben absoluut geen voorstander van geweld, maar die Brazilianen in het filmpje hebben heel wat meer pit in zich om met nee zeggen ook echt NEE te bedoelen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in