Gezonde jonge volwassenen worden ziek met verlammende symptomen. Tientallen jonge mensen zonder eerdere aandoeningen ontwikkelen symptomen van een nieuwe ziekte, terwijl activisten en families vermoeden dat de lokale overheid een doofpotaffaire heeft opgezet, schrijft Veteranstoday.com.

Een klokkenluider van Vitalité Health Network in New Brunswick vertelde The Guardian op zondag dat de symptomen hallucinaties, moeite met denken, beperkte mobiliteit, slapeloosheid, en snel gewichtsverlies omvatten. De lokale overheid heeft naar verluidt moeite gehad om het groeiende aantal gevallen af te doen als Alzheimer of andere neurologische aandoeningen die normaal alleen bij bejaarden voorkomen.

Hoewel het officiële aantal geregistreerde gevallen sinds de mysterieuze ziekte in het vroege voorjaar voor het eerst publiekelijk bekend werd gemaakt, niet hoger is geworden dan 48, vertelden meerdere bronnen The Guardian dat mogelijk wel 150 mensen de snel evoluerende ziekte hebben opgelopen. Nog meer jonge mensen moeten worden onderzocht, en verscheidene zijn overleden.

“Het gebeurt en het verspreidt zich waarschijnlijk”: Canadese gezondheidsfunctionarissen verbijsterd door MYSTERIE dodelijke hersenziekte

“Ik ben echt bezorgd over deze gevallen omdat ze zo snel lijken te evolueren,” vertelde de bron aan het nieuwsorgaan, erkennend dat “we hen een soort van uitleg verschuldigd zijn.”

Een van de meest verontrustende elementen van de aandoening is hoe weinig er bekend is over de overdracht. In ten minste negen gevallen hebben verzorgers en anderen die in nauw contact stonden met zieke personen soortgelijke symptomen ontwikkeld als de zieke, wat suggereert dat de ziekte zich niet alleen gemakkelijk verspreidt tussen niet-verwante personen, maar dat er omgevingsfactoren in het spel kunnen zijn. Sommigen hebben de ziekte vergeleken met de ziekte van Creutzfeldt-Jakob, een dodelijke hersenziekte die wordt veroorzaakt door misvormde eiwitten die prionen worden genoemd, hoewel onderzoek naar verluidt geen bevestigde CJD-gevallen heeft opgeleverd.

  Canada lanceert "Vaccinletsel Steunprogramma" - nadat het Big Pharma volledige immuniteit heeft verleend voor COVID-19 vaccin rechtszaken 

De provincie heeft moeite gehad om de gevallen geheim te houden – de cluster van gevallen werd afgelopen jaar bekend toen een memo naar de media lekte, en de regering heeft volgehouden dat de “cluster” zelf slechts het resultaat is van “verkeerde diagnoses” waarbij niet-gerelateerde ziekten werden gegroepeerd. Ambtenaren verklaarden in oktober dat acht dodelijke gevallen te wijten waren aan “bekende en niet-verwante pathologieën”, en niet aan een gemeenschappelijke en onbekende ziekte. In een epidemiologisch rapport dat in oktober werd vrijgegeven, werd verondersteld dat blootstelling aan voedsel, gedrag of het milieu het probleem niet zou kunnen verklaren.

Een andere gezondheidswetenschapper, die anoniem wenst te blijven, suggereerde echter dat de overheid iets verbergt. “Het feit dat we hier te maken hebben met een jonger spectrum van patiënten pleit zeer sterk tegen wat het voorkeursstandpunt van de regering van New Brunswick lijkt te zijn – dat de gevallen in deze cluster ten onrechte over één kam worden geschoren.”

“Als een groep mensen samenzweringstheoretici wil creëren, dan heeft onze regering dat geweldig gepromoot,” vertelde Beatty aan The Guardian. “Proberen ze alleen maar een narratief voor het publiek te creëren waarvan ze hopen dat we het zullen absorberen en ervan weglopen? Ik begrijp het gewoon niet.”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet is zo ver – Het grote sterven is begonnen
Volgend artikelVal dood met je vaccin schadevergoeding
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Welkom in de zombie apocalyps. Wie denkt ongestraft met het genetisch erfgoed te kunnen experimenteren zal vernietigd worden. Uiteindelijk kiezen we er zelf voor. PZG.

  • Lekker dan. Hersenvreters. Nieuw aids. Als die shit ook nog overdraagbaar blijkt te zijn houden we in elk geval de anderhalve meter afstand.

 2. “Sommigen hebben de ziekte vergeleken met de ziekte van Creutzfeldt-Jakob. ”

  Wetenschappelijk is aangetoond dat de vaccins o.a prionziekten kunnen veroorzaken…!

  • De koeien van de bzv boer in Canada gingen ook de een na de ander dood omdat boer min of meer gedwongen was monsanto-voer voor zijn beesten te kopen. Zelfs in een latere aflevering ging hij hier nog mee door. Kennelijk niet bij machte om voer van een andere producent te kopen.
   Moet je toch nagaan…dan ben je geémigreerd omdat je denkt dat het daar beter is…

 3. Prettige feestdagen, probeert u vooral onze delicatesse krab en kreeftscharen welke bomvol met eiwitten zitten.

  “Tim Beatty, wiens vader Laurie stierf met vergelijkbare symptomen, maar postuum werd verklaard als een geval van Alzheimer, probeert de stoffelijke resten van zijn vader te laten testen op neurotoxinen, waaronder β-Methylamino-L-alanine (BMAA), een vermoedelijke trigger voor de ziekte. De lokale economie is sterk afhankelijk van de kreeftenvisserij, en de chemische stof kan in hoge concentraties in kreeft worden gevonden, volgens een door The Guardian aangehaald onderzoek. Beatty en andere families die dierbaren hebben verloren aan de mysterieuze ziekte, speculeren dat de weigering van de regering om het mogelijke bestaan ​​van het ziektecluster in de regio te erkennen politiek of economisch gemotiveerd kan zijn”.

 4. Wat is er nieuw aan?
  We hebben al kuddes geestelijk en genetisch misvormden.

  We moemen ze: “links”; D66, GL, VVD….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in