Generaals van de duivel: Gates, Schwab, Merkel, Canderian. Iedereen weet wie Bill Gates is. Meer en meer mensen weten wie Klaus Schwab is. Merkel heeft geen informatie nodig. Maar weinig mensen weten wie Dr. Mylo Canderian is. En waarom ik hem heb geplaatst in de rijen van de generaals van de duivel die Great Reset worden genoemd, dat, beste lezer, zult u aan het eind van dit artikel kunnen beantwoorden, schrijft Michael Mannheimer.

Canderian is – ik anticipeer hier, net als Gates, Schwab, Soros, Merkel, Spahn, Fauci en honderden anderen – een van de generaals van de duivel die Great Reset heet. In de openingsalinea van het artikel (op de website van Dr. Henry Makow), schrijft auteur Steven Fishman over Canderian:

“Eerlijk gezegd is Dr. Canderian wat ik zou noemen een “genocidale globalist” die de zelden besproken leus van de Georgia Guidestones volgt, namelijk “Wees geen kankergezwel op de aarde; laat ruimte voor de natuur.” Dr. Canderian is van mening dat 95 procent van de wereldbevolking “nutteloze parasieten” zijn die zo snel mogelijk moeten worden geëuthanaseerd.” ∼ Steven Fishman, 22 juli 2021, in: https://www.henrymakow.com/2021/07/how-long-do-vaccinated-have-to.html

Dat Fishman naar Canderian verwijst als “zijn vriend” is iets wat ik absoluut niet kan begrijpen. Deze vriendschapsverklaring werpt een donkere schaduw over Fishman’s interview met Canderian, dat hieronder te lezen is. Ik vind het nog minder begrijpelijk dat iemand iemand zijn vriend noemt die beweert een vurig voorstander te zijn van de plicht en de verplichting van de vrijmetselaars om de wereld te bevrijden van de “plaag der mensheid”. En in de zin van deze pestdefinitie, die oorspronkelijk van de Vrijmetselaars afkomstig is, werkt hij overduidelijk aan een wereldwijde genocide, en heeft hij de uitvoering van de richtlijnen van de Georgia Guidestones: de reductie van de mensheid tot 500 miljoen mensen tot zijn levenswerk gemaakt.

Wat weinig mensen waarschijnlijk zullen weten: de Georgia Guidestones werden in 1980 opgericht door de grondlegger van Scientology, L. Ron Hubbard. Het doel van de ontvolking van 500 miljoen mensen was om de planeet te reserveren voor Scientologen. Hubbard, die zichzelf als “de antichrist” beschouwde, hield persoonlijk toezicht op de bouw onder de naam Robert C. Christian. Bill Gates was een scientoloog die depopulatie ter harte nam (bron). Scientology is een wereldwijd opererende, streng hiërarchisch gestructureerde US-Amerikaanse sekte van een nieuw type en waarschijnlijk de grootste particuliere geheime dienst ter wereld. Scientology werkt met verfijnde psychologische manipulatiemethoden, sommige ontwikkeld door de CIA en het Tavistock Instituut (mkUltra), om mensen specifiek op één lijn met Scientology te brengen. Het is zeer waarschijnlijk dat Scientology een belangrijk onderdeel is van de Amerikaanse Deep State en nauw verbonden is met de Illuminati, de superloge die de Coronaplaag creëerde en voorstander is van de massamoord op 90 procent van de mensheid door middel van vaccinatie met een serum dat door de meeste vooraanstaande virologen al lang met onweerlegbaar bewijs is gepresenteerd als een dodelijk biowapen.

  Negatieve Vaccin Effectiviteit is gearriveerd!

Canderian heeft een bijna duivels instrument ontwikkeld voor deze wereldwijde genocide, dat wij hebben leren kennen als grafeenoxide en dat veel meer is dan het zoveelste giftige ingrediënt in het Covid-19 serum. Grafeenoxide is als het ware de moleculaire klok waarmee men het tijdstip van overlijden van de gevaccineerde op het jaar kan instellen. Hoe dit werkt, verneemt u uit de mond van Canderian in het onderstaande interview.

Karen Kingston, een voormalig medewerkster van Pfizer, bevestigde dat grafeenoxide aanwezig is in de Covid-vaccins. “Het is heel moeilijk om die informatie te vinden,” zei ze in de Stew Peters Show. Op de vraag van Peters of er grafeenoxide aanwezig was in de Corona-vaccins, antwoordde zij ondubbelzinnig: “100 procent, het is onweerlegbaar.”

Kingston vermoedt dat dit ingrediënt niet in de octrooien van de vaccins wordt vermeld omdat het giftig is voor de mens en omdat het letterlijk verbinding kan maken met het internet. “Ze onderzoeken hoeveel ze mensen kunnen inspuiten voor ze sterven. Wij zijn de proefkonijnen.” Als het geactiveerd wordt, kan schade en de dood het gevolg zijn. De voormalige Pfizer-werkneemster legde uit dat grafeen elektriciteit kan geleiden. Als grafeen een positieve lading heeft, vernietigt het alles waarmee het in contact komt. Op dit moment zijn de deeltjes neutraal geladen. Als zij worden geactiveerd door een elektromagnetisch veld (MM: Dit is waarschijnlijk de reden voor de enorme uitbreiding van de G5-antennes, die juist dit elektrische veld kunnen uitzenden), kan schade en de dood optreden. Het hangt ervan af hoeveel nanodeeltjes er in het lichaam zitten en waar ze zich bevinden, zei Kingston. Toen ze de informatie las, huilde ze overvloedig. “Ik wist niet dat een vrouw zo kon huilen,” zei ze. “Dit zijn biowapens. Het is een geplande genocide.” (Bron)

Interview met een psychopaat

Lees verder voor een zeer onthullend interview met de uitvinder van grafeenoxide en aantoonbaar een van de belangrijkste wetenschappers van de Nieuwe Wereldorde op het gebied van de ontwikkeling van massa-dodelijke vaccins. Dr. Canderian (van wie geen foto kan worden gevonden) onthult in al zijn verklaringen dat hij psychologisch een psychopaat is (dit zijn mensen die elk mededogen, elke wroeging en elk verantwoordelijkheidsgevoel voor hun daden ontberen en die onevenredig veel onder zware misdadigers en seriemoordenaars worden aangetroffen). Als psychopaat is hij een geschikte kandidaat en medewerker voor satanische organisaties, zoals we die in onevenredig grote aantallen aantreffen in de NWO, het WWF, de WHO, de Bill&Melinda Gates Foundation en honderden andere suborganisaties – zoals de hierboven genoemde “Scientology Church”. Door hun meedogenloosheid, gekoppeld aan hun hoge intelligentie, worden psychopaten zeer vaak aangetroffen in economische en politieke leidende posities. Ik hoef de overeenkomstige namen van Duitse politieke psychopaten hier niet te noemen. Ze liggen voor de hand: iedereen die het patroon van psychopaten herkent, zal ze vinden: en ze staan helemaal bovenaan in de politiek…

  Sterftecijfer in Schotland tot 30 procent hoger dan vorig jaar

Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?

Een bericht van Steven Fishman, 22 juli 2021,
https://www.henrymakow.com/2021/07/how-long-do-vaccinated-have-to.html

Ik krijg vaak de vraag: “Als ik het vaccin neem, hoe lang leef ik dan?” Ik stelde deze vraag aan een vriend van mij, Dr. Mylo Canderian, Ph.D. [geboren Milos Iskanderianos, Corfu, Griekenland, 1938], die in 2015 het patent ontwikkelde voor grafeenoxide voor gebruik als hematologisch biowapen.

Dr. Canderian is medisch officier bij de Wereldgezondheidsorganisatie en is ook een voorstander van Klaus Schwab en de “Great Reset” om de digitale wereldvaluta in te voeren, wat een secundair doel van de WHO is voor 2022.

Eerlijk gezegd is Dr. Canderian wat ik zou noemen een “genocidale globalist” die de zelden besproken leus van de Georgia Guidestones volgt, namelijk: “Wees geen kankergezwel op de aarde; laat ruimte voor de natuur.” Dr. Canderian is van mening dat 95% van de wereldbevolking “nutteloze parasieten” zijn die zo snel mogelijk moeten worden geëuthanaseerd…

“Kijk naar de binnenstad van Chicago, Baltimore of Los Angeles,” zei hij, “en je zult duidelijk zien waarom de nutteloze parasieten moeten worden geëuthanaseerd als hondsdolle honden.” ∼ Dr. Mylo Canderian

Hij heeft zijn minachting uitgesproken voor “besmettelijke pedagogen” die de kritische rassenleer propageren en is ervan overtuigd dat het “vaccin” een einde zal maken aan “de menselijke kanker op aarde”.

Dr. Canderian is een vurig voorstander van de plicht van de Vrijmetselaren om de wereld te bevrijden van de “plaag der mensheid”. Dus vroeg ik het aan Mylo:

“Hoe kunnen de “gevaccineerden” met zekerheid weten hoe lang ze nog te leven hebben na vaccinatie?”

Canderian gaf me de informatie genaamd de “End of Cycle Formula”. Hij legde uit hoe eenvoudig de berekening was.

  Het meest gedetailleerde bewijs tot nu toe van de verwoestende schade die Covid vaccins kunnen aanrichten

“De kracht van de eenvoud,” zei hij. “Er is een maximale cyclus van tien jaar vanaf de injectie tot het einde van de cyclus” [of de dood], legde hij uit. “En het is heel eenvoudig om die waarde te bepalen.”

Hij zei dat elke hematoloog het binnen enkele seconden onder een microscoop kan zien, en nog gemakkelijker onder een elektronenmicroscoop.

“Het percentage bloed dat is aangetast [of verontreinigd] door of met grafeenoxide is de reciproke van de berekening aan het einde van de cyclus,” onthulde hij. ∼ Dr. Mylo Canderian

Hoe hoger de grafeenoxideconcentratie in het bloed, hoe sneller de dood intreedt

Met andere woorden, een “geïnoculeerde” [zoals hij iedereen noemt die is geprikt met het Experimental Use Authorisation Eugenics Depopulation Lethal Injection Bioweapon = grafeenoxide;] die wordt aangetroffen met 20% grafeenoxide-verval in zijn bloed, kan, afgezien van andere toelatingscriteria, 8 jaar leven. [10 jaar min 20%]. Iemand met een bloedbeeld van 70% grafeenoxide concentratie zal niet langer dan 3 jaar leven. [10 jaar minder dan 70%].

Dr. Jane Ruby werd onlangs geïnterviewd door Stew Peters op zijn podcast en toonde voorbeelden van hoe aangetast bloed eruit ziet wanneer het wordt blootgesteld aan grafeenoxide. Grafeenoxide, voor degenen die het niet weten, is het bestanddeel van boodschapper-RNA spike-eiwitten en prionen die met het hart, de longen, de hersenen en het bloed vechten om zuurstof. Grafeenoxide is een zuurstofspons die het lichaam de nodige zuurstof ontneemt en vele complicaties veroorzaakt, waaronder, maar niet beperkt tot, anafylactische shock, giftige bloedstolling, fatale longverlamming, mitochondriale kanker en endotheelkanker.

Ik vroeg Mylo wat het effect is van tweede en derde doses en boosters en hoe dit de grafiek aan het eind van de cyclus verandert. Mylo antwoordde:

“Alles kan gemeten worden met hematologische tests. Hoe meer injecties en boosters de stommelingen krijgen, hoe slechter hun bloed er onder de microscoop uitziet en hoe sneller ze in mest veranderen.” ∼ Dr. Mylo Canderian

Tenslotte vroeg ik hem hoe de samenzwering om zoveel miljarden mensen te doden zo geheim kon worden gehouden door zo’n groep elites… Zijn antwoord was: “Je weet niet veel van de vrijmetselarij, is het niet, Steve?”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe Zweden de Covid-ramp ontweek – Het dodental hier is lager dan in landen met draconische beperkingen
Volgend artikelVaccinatiecoma 30 minuten na de injectie – verpleegster Megi (28) stierf in doodsstrijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

91 REACTIES

 1. Ik kan er op dit moment nog weinig mee. Het moge duidelijk zijn dat als dit verhaal klopt (ik kan het niet verifiëren) dat Dr. Mylo Canderian niet veel te vrezen denkt te hebben als hij zich zo openlijk en zo laatdunkend durft uit te spreken (als hij überhaupt die emotie kent).

  Het moge ook duidelijk zijn dat Dr. Mylo Canderian ook niet goed lijkt te weten wat het verschil tussen euthanasie en moord is.

  • Euthanasie = moord. Ik neem geen stelling in in het geval van euthanasie en ben niet voor of tegen, ik heb me er niet genoeg in verdiept. Op zich ben ik tegen moord, maar er zijn mensen op deze wereld die ik absoluut dood wens en een laatste spuitje gun.

  • De redenering van dr. Mylo Canderian maakt duidelijk dat men hier met een psychopaat van het ergste soort te maken heeft. De man vindt zichzelf onbegrensd superieur en heeft geen gevoel voor anderen. Uit de minderwaardige manier waarmee hij over andere mensen praat, proef je de extreme minachting die in zijn geest rondwaart.
   Een bijzonder gekke en gevaarlijke man, zeker in de hoge positie die hij bekleedt.

 2. Ik wist het. En ik wist het. Zodra er sprake was van grafeen en 5gig had ik het al door. Wie kent er de film. ” in time “? Daarin moeten mensen letterlijk werken voor tijd. Is je klok leeg dan sterf je. Op die manier gaan we de toekomst in. En kunnen ze inderdaad geld onbruikbaar maken. Werken kreng. Of je klok is leeg. Ik vond het een fantasie film. Maar tegenwoordig komen te veel films echt uit. Niks kwaadaardige aliens. Het is de mens zelf die het zover laat komen. En waar staan wij met een demissionair kabinet? Besluitloos en daardoor meelopers van het Amerikaanse ideaal. Alhoewel het zelfs daar niet gewenst is. Maar mensen moeten maar slikken of stikken. Ik ga ff zitten huilen om deze rotzooi.

  • Hoi Josien,

   Beschouw dit als een tijd waarin jij op de proef gesteld wordt. Jouw persoonlijkheid kan hier veel sterker uit komen. Kijk om je heen en aanshouw de absurditeit in al zijn glorie en ontarm het ide ”de wereld is gek, ik niet”. Jouw individuele daden tegen dit alles zijn een zandkorrel in de machine. De meeste lezers van deze mooie site zijn dat volgens mij ook. Dat is toch een pond zand. Naast ons zijn er vele anderen. Rug recht houden en fier de wereld aankijken.

   Het is nog lang niet zo erg als wat mijn opa moest meemaken in een Duits werkkamp waar hij net 1 tandje beter behandeld werd als Russische krijgsgevangenen. Dit omdat hij weigerde mee te werken met het Duitse regime.

   Groeten,
   Hugo

   • Hoe erg het ook is dat jouw opa te werk werd gesteld en het slecht had, dat is niks vergeleken bij de kinderen die deze minuut, deze seconde een doodsspuit in hun arm gejast krijgen en zwaar ziek worden of doodgaan. Jouw opa had nog kans op een toekomst, er was nog hoop en had deze toekomst voor een gedeelte nog zelf in handen. Deze arme kinderen zijn slachtoffers van stanistische psychopatische roofdieren als hugo, klaus, mark etc en worden vandaag de dag VERMOORD! En velen staan erbij en kijken ernaar. In de oorlog werd er nog gevochten voor vrijheid en we dachten jarenlang ook vrij te zijn… Maar niks is en was minder waar. Mensen als jouw opa hebben hun leven voor niks gegeven voor onze “vrijheid”. De vrije mens in 2021 pleegt massaal zelfmoord door domheid en onwetendheid. Ik weet het zeker, velen die in de oorlog hun leven hebben gegeven draaien zich om in hun graf en kotsen op al die makke schapen. Vele vele miljoenen mensen hebben hun levens gegeven in diverse oorlogen. Als ze dit geweten hadden….

    • Hoi Vrijheid is ver te zoeken,

     Ik snap je redenering en ben het eens dat het heel erg is wat velen is en wordt aangedaan. Het grote verschil, wat mij betreft, is het vrijwillige deel wat er nu (nog?) is.

     Een mens is vrij om de meest onzinnige dingen te doen. Ik weet nog goed dat afgelopen zomer iemand in Belgie met een zwembandje om in een kolkende rivier sprong. Uiteraard heeft die gast het niet overleeft. Zijn keuze, ga ik niet om rouwen.

     Dat er nu kinderen geinjecteerd worden en overlijden door hun ouders (of eigen willetje), tja, ik vind dat een ieder alles in zijn of haar eigen lichaam mag stoppen. Hun keuze want hun lichaam.

     Dat wij dat dom, vreselijk etc vinden is uiteraard onze reactie er op. Wij vinden het, als samenleving ook ok om een abortus te plegen. Ik heb het dan niet over een morning after pil maar een mensje met een kloppend hart in de baarmoeder.

     Waar ligt de grens? Die is uiteraard voor iedereen anders. Bij mij is dat gedwongen vs vrijwillig.

     Groeten,
     Hugo

     • Het gaat niet om het vrijwillige. Het gaat om de
      Misleiding. Mensen danken dat ze het doen om zichzelf en anderen te beschermen, terwijl het andersom is. Iedereen die dat weet zou het nooit vrijwillig nemen, daarom kan je het niet O stellen.

    • 100% mee eens.
     Denk ook aan de snelheid waarmee het gaat en de geografische spreiding én de beschikbare technologie. Circa vijf keer zo snel – wereldwijd – AI.

     Dit is honderd keer erger dan WOII. WOII was kinderspel vergeleken met wat de mensheid de komende jaren te wachten staat.

     Niet voor niets zegt Jezus:
     ‘Want er zal dan een grote verdrukking zijn zoals er niet geweest is van het begin van de wereld af tot nu toe en er ook geenszins meer zal komen. En als die dagen niet werden verkort, zou geen enkel vlees behouden worden.’

     Dat ‘verkorten’ van de dagen gebeurt door middel van enorme rampen, die de infrastructuur van de vrijmetselaars (dat zijn degenen die vanaf ca 1800 alle ellende over de wereld op hun geweten hebben) te breken en de mensheid nog enige kans te geven in ‘de natuur’ te overleven.

     Na 7 jaar is het ‘Schluss’. Dan komt Jezus terug en maakt korte metten met alle structuren van het Romeinse rijk dat de vrijmetselaars al honderden jaren bezig zijn van de grond te krijgen en waar ze 3,5 jaar van mochten ‘genieten’.

     Voor een Bijbels toekomstbeeld:
     https://hijkomtmetdewolken.nl/toekomst/gods-agenda

     • Daarom : geef je leven vandaag nog in de handen van De Heere Jezus. Beleid dat je een zondaar bent, want iedereen heeft gefaald, wij zijn geen perfecte mensen. Erken dat Hij voor jou is gestorven aan het kruis. Hij alleen kan jou eeuwig leven geven. Hij alleen. Doe het. Doe het nu.

    • Verschrikkelijk hoe gemakkelijk bijna iedereen zich laat inspuiten.Niemand die de vraag stelt wat zit in het vaccin en wat doet het met je lichaam. Ze zijn in orde voor op café en de waarde van hun lichaam ?”’

    • Mijn familie vermoord in de kampen…
     Ik niet geprikt..
     Ik wil niet het gevoel hebben dat zij voor niets gestorven zijn..
     4 mei het mag nooit meer gebeuren en het gebeurd nog steeds…
     Het is nooit gestopt…

  • Ik herken je frustratie en eind zin.. maar weet 1 ding….. wij gaan NIKS meemaken wat we niet aankunnen. Deze route die we nu op gaan is niet weggelegd voor mensen met een zwakker ruggengraat. Dat merken we wel. En weet dat elke dag een verrassing is. Elk moment kan er iets gebeuren wat we totaal niet voor ogen hadden en dan zijn de zogenoemde snode plannen binnen een milliseconde weggevaagd. Wij hebben ons geboorterecht en dat zij wereldheersers zijn…… er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Voor mij nu wel duidelijk dat er een behoorlijk gezwel per abrupt deze aarde mag verlaten. Zij verstoren het balans als het gaat om biologische (overall) ether energie en dát gaat niet lang meer door mogen gaan.
   Mijn advies? leef met de dag… geniet van elke dag… en laat het op je af komen. NIET laten afleiden en vluchten heeft geen nut, dus verhuizen of weg van deze “zooi” waar we ons in verkeren. Er worden met de dag meer en meer mensen wakker… en dát is wat telt! Zonet bijv. was er een monteur van 35 jaar voor de cv ketel bij ons thuis en vertelde dat hij Janssen had gekozen omdat hij maar 1 keer hoeft en NIET NOG 1 gaat halen als er 1 weer gehaal moet worden. Hij mag namelijk na 200 dagen dat je geïnjecteerd bent, niet met Janssen het land uit naar Oostenrijk bijv. Moet je er tegenwoordig 2 voor hebben..die jongen heeft een ontzettend goed hart en is zich letterlijk van geen kwaad bewust, werkt hard en is ontzettend sociaal. Hij zou in zijn karakter aan “onze” kant moeten horen.. de kant van WAKKER zijn maar hij is mentaal zó zorglievend en meedenkend (mams werkt in de zorg) dat hij totaal niet door heeft wat hij zichzelf aandeed. Velen krijgen nog een kans en ze gaan dan ECH niet blijven prikken. Dus die mensen krijgen we er ook nog bij! Wees sterk… alles heeft een reden… en we hebben nog héél veel WEL. Gelukkig.

   • Hoi Greengo,

    Als je dat soort zaken interesseerd kan ik je van harte aanraden om je te verdiepen in Cecil Rhodes. Daar kunnen de vrij metselaars wat van leren (smile).

    Ook heel leerzaam maar wat pil met 95% kul info maar die 5%… wat een eye opener. Ik heb t boek vanuit de VS moeten importeren want hier in de EU niet te krijgen. Tragendy and hope (a history of the world in our time) van Carroll Quigley.

    Hier wat quotes (in het Engels, als je wil kan ik ze wel voor je vertalen)

    Groeten,
    Hugo

    Groeten,
    Hugo

    • Hoi Hugo en dank voor je reactie en aanbod. 😉
     Het boek waar je naar verwijst, ken ik niet. Sinds een aantal jaren geleden – kruipend door de rabbit holes – op zoek naar de aard van het kwaad in deze wereld kwam ik uit bij de dingen waar we het hierover hebben. Destijds heb ik van alles gepost op Frontnieuws aangaande de Vrijmetselarij inclusief diverse documenten die ik opgroef. Hele boekwerken zelfs die ik destijds in de Bibliotheek van Frontnieuws dumpte. Dat schip is helaas gezonken destijds. Ik hoop een aantal mensen met bovenstaande link wakker te schudden zodat men – vooral uit die hoek – aangemoedigd wordt om eens wat te gaan onderzoeken. De paus is niet die lieve oude man die men in grote getale denkt dat hij is. Mensen worden op grote schaal bedonderd en dat alleen al vind ik een pijnlijke conclusie (…). Wanneer je de quotes wilt plaatsen, laat je niet weerhouden! Ik ga zelf niet op zoek naar dat boek aangezien ik hier nog een bibliotheek heb met boeken die ik graag nog zou willen lezen voordat mijn tijd op is. Of me dat gaat lukken, valt zeer te betwijfelen overigens. Maar mensen, wake up en volg/zoek het Ware Licht in plaats van de 5G Ledlampen van de Antichrist. That’s all.

     Groeten, Greengo

     • je hebt 100% gelijk. Sterker nog ….. ik ben eens de rabit hole in gegaan v.w.b. de “biters” zoals ze zichzelf noemen. Blijkbaar hebben we hier op aarde te maken met echte vampieren. Waar Satanisme heel dichtbij staat. En ik kwam uiteindelijk uit bij ALLERLEI organisaties, inclusief de Paus, waar de logo’s van de welbekende “wereld help organisaties” bij stonden vermeldt. Het is 1 mega groot netwerk. En alles eronder zijn onderdanen. Dus wie er aan de touwtjes trekt… staat nog een tandje boven alle loge’s en alle illuminatie tempels… wie het is; geen idee maar ik moest wel achter mijn oor krabben toen ik zag hoe breed het Vampirisme gedragen wordt en het Satanisme maar vooral ook door de specifieke partijen. Die zijn dus al jaaaren bezig met deze aanval op de mensheid. We zitten er nu midden in! De jarenlange aanval die zij hebben voorbereidt; is nu van start gegaan. Het grote oogsten is begonnen. De strijd om de Zielen en de strijd om manipulatie strategieën toepassen is waar wij als wereldbevolking nu de prooien van zijn. Het is hen tegen ons.. en dan niet zozeer qua kracht maar wel qua denk kracht…..

     • Hoi Greengo,

      Oops, de link die ik dacht te hebben gepost heb ik niet gepost. Hierbij de highlights van dat, wat was het, 1300 of zo pagina boek https://www.goodreads.com/work/quotes/712760-tragedy-hope-a-history-of-the-world-in-our-time

      Zo dat is gecorrigeerd (smile) nu jou verder beantwoorden!

      Helemaal eens dat we bedonderd worden. Door de paus en maar ook die voormannen van het moslim geloof, hindu geloof en noem ze maar op. Met andere woorden, een groot gedeelte van het menselijk ras.

      Ondanks mijn niet religeuze opvoeding geloof ik absoluut dat er meer is tussen hemel en aarde dan wat ons verteld wordt. Dat onderzoek begon toen ik op 16 jarige leeftijd een buiten lichaam ervaring had. Dat werd verder versterkt door CERN (die de vernietiger van werelden, Shiva, als standbeeld heeft) en (oa) extra dimensies onderzoekt. Zij hebben het zelfs over het ”God deeltje”.

      Zoals de Xfiles zo ooit mooit stelde. The truth is out there. Voor nu hou ik me bezig met leugens die de overheid zelf verteld en dus gecontroleerd kunnen worden. Daar heb ik al een kluif aan en kan daar maar een deeltje van checken.

      Vergeet niet dat veel zaken disinformatie zijn om je op het verkeerde been te zetten. Ik vind het zelf plausibel dat veel van de HUIDIGE vrijmetselaar spul de aandacht afleidt van wat er echt gebeurt.

      Hartelijke groeten,
      Hugo

      • Hey mensen ik wilde toch even iets opzienbarends toevoegen aan de disussie over vampieren: wat viel mij namelijk op. Het logo van http://www.kijk.nl is een vampieren mond met scherpe tand. Ik vind het logo al vanaf de eerste keer vreemd. Doe ermee wat je wilt. Veel sterkte en kracht iedereen.

    • Bedankt voor de boektip, kende ik nog niet. Meteen gedownload voor de ereader, 1378 pagina’s! Nu nog tijd vinden om ook deze te lezen, er staan er nog 100+ in de wachtrij 🙂 Maar deze lijkt me heel erg interesant en staat hoog bovenaan het lijstje.

     • Hoi Vrijheid is ver te zoeken,

      Geniet van het boek en leuk te lezen! Leuk feitje, de auteur was degene die Bill Clinton moest klaarstomen voor het presidentschap.

      Als jullie nog boek tips hebben hoor ik ze graag. Ik heb nog maar 5 boeken in de wachtrij staan (smile)

      Groeten,
      Hugo

      • 13 satanische bloedlijnen is hierna het volgende dat ik ga lezen, maar die heb je vast al doorgespit. De info en het aantal boeken met interessante onderwerpen is schier oneindig. Maar ik ben dan ook breed georiënteerd en lees over politiek, geschiedenis, oude goden, piramides, info over oude wereldkaarten, Annunaki en verzin het maar… Als je eenmaal info gaat zoeken blijf je boeken tegenkomen…Ik heb inmiddels meerdere levens nodig om alles te lezen wat ik graag zou willen lezen…
       Wat ik in elk geval geleerd heb, 90% van wat ons verteld wordt over de geschiedenis is vervalst, verzonnen, gelogen.

       • Hoi Vrijheid is ver te zoeken,

        Heel herkenbaar. Zoveel te lezen en leren. Zelfs als je geen boeken koopt (wat ik wel doe) heb je meerdere levens nodig om alles te lezen laat staan allemaal begrijpen. Ik heb de blog fofoa.blogspot.com meerdere keren helemaal gelezen inclusief de comments daar. Ik heb daar meer geleerd over macro economie & hoe het geld systeem werkt dan op de universiteit.

        Groeten,
        Hugo

  • http://www.veritasvosliberabit.com/ klik op de logo’s en zie welke organisatie hierachter zitten…. van “beveiliging” die “internet criminelen” opspoort tot organisaties die kansarme kinderen “helpt” en de Paus. De logo’s stammen ergens van af zouden we maar even zo zeggen voor het gemak ;-).

   Ik deed deze vondst vorig jaar en was er helemaal even klaar mee hierna.
   Maar ik denk dat je dat wel begrijpt na het zien van deze links en de connecties.

   Iets (eigenlijk alles) zegt me dat het tijd is voor en HELE grote verandering, waar dit hele (pedo) bloed drinkende netwerk géén onderdeel meer (van) zal zijn.

   #WensenDieUitMogenKomen.

 3. Wat ik het meest verontrustende vind van grafeen is dat het een ”vlaggeschip” is van de EU.

  The Graphene Flagship is part of the European Union’s biggest scientific research initiative. With a budget of €1 billion, Vertaald; Het grafeen vlaggeschip is onderdeed van het grootste EU wetenschappelijk onderzoek initiatief.

  Het meest creepy onderdeel van de site. Graphene hears your brain whisper. Spin off company InBrain recieves 1 million Euro to develop graphene based diagnostic implants for brain disorders. Vertaald; Grafeen hoort het fluisteren van je brein. Het bedrijf ontving 1 miljoen Euro om een op grafeen gebaseerde diagnotsch brein implantaat te maken tegen brein / hersen ziektes.
  https://graphene-flagship.eu/

  Vergeet nooit dat de overheid niet vertrouwen in de VS iig een hersenaandoening is……

  Groeten,
  Hugo

 4. Als je vaccinatie neemt, kan je twee dingen weten:
  –dat je te stom bent om recht op leven te hebben;
  –dat je tekent om mee te doen aan een experiment dat duurt tot december 2023

  Dus voor die tijd zijn de meeste doden.
  Voor die tijd zijn de winsten uit de becrijven getrokken.

  Is niet zo moeilijk.
  Maar dat die figuren nog leven is mij een raadsel.
  Neem Gates en India. Gates veroorzaakte meer doden dan polio. Hij vermoordde ook nog eens enige duizenden met illegale experimenten.

  Dat India hem nog niet heeft laten executeren is een raadsel.
  Nog beter ware het;hem te ontvoeren en vol te spuiten met zijn eigen “vaccins”.

  • Ik zou denken dat de meeste doden pas NA december 2023 zullen vallen. Dan hebben ze nog de kans (spijtig genoeg) om het eerst overal nog te verplichten want eens de experimentele fase voorbij is staat hen daar niets voor in de weg. Mochten er al teveel doden vallen voor die periode om is, dan is het verplichten moeilijker

 5. Ik las afgelopen week dat er een nieuw antibioticum is. Een middel waar geen resistentie tegen opgebouwd kan worden. En het middel is, tadaaaaaaa……. grafeenoxide.
  OMG, het decimeren wordt nog een tandje hoger gezet. En de schapen en angsthazen blij natuurlijk.

 6. Hallo,
  Ik ben het gewoon niet eens dat er een vaccinatie verplicht (vrijheid bepaald word) , dan gaan bij mij al de haren recht op omdat ik weet dat de overheid/regering/staat nooit goed bedoelend voor ons burgers iets doen of het kost ons veel geld of ons vrijheid. Heb zelfs een maik gestuurd naar de overheid met de vraag waarom deze ziekelijke oorlog toegestaan word, gevaccineerd dan kan je alles, niet gevaccineerd dan geen vrijheid. Mensen onderling discrimeneren elkaar nu al als je wel of niet gevaccineerd bent…er is gewoon al sprake van hitler tijd en dit word alleen maar erger.
  Ik blijf bij mijn standpunt dat dit idd niet goed is de vaccinatie en voor mijn kind en mezelf zorg ik dat ik sterk blijf door niet hierin mee te gaan zoals helaas de meerdere dit wel doen omdat ze bang zijn,misleid worden en geloven wat hun zeggen. Be safe mensen hopelijk is me hoop niet voor niks en komt het allemaal tot een juiste einde (zoals we die konden, vrijheid, eigen keuzes, geen vaccinatie plicht)

 7. Effen alle gekheid op een stokkie of in een prikkie>>de grootste vijand = de angst voor iets wat je zou kunnen krijgen en daarom gaat bijna iedereen alvast in godsnaam dan maar vaccineren>Tjemig ???
  Aan corona ga je niet dood ….enals je je laat testen dan weet je of je virus hebt of niet,en dan nog echt zeer veel hebben gewoon corona gehad en met milde tot zelfs geen klachten het overleefd… daar hoor ik helaas echt bijna niemand over.Er liggen 1800 in ziekenhuis… en 400 op de IC en daarvan komen er na de behandeling gewoon weer 2180 thuis… genezen…diegene die sterven zijn al zwaar ziek…Lijk wel zo’n massa hysterie-pandemie….eenvoudig laat je niet vaccineren… dan leef je langer 🙂

  • Nou, aan Corona kun je wel degelijk dood gaan, vergis je niet het is een gemeen virus.
   Wij mogen dan kiezen voor geen vaccin maar we mogen wel door de ziekte heengaan.
   Iedereen krijgt het, niemand uitgezonderd.
   Dus werken aan je immuunsysteem is voor iedereen een pre.
   Buiten gaan rondrennen heeft weinig zin, (vasten 16 uur) is beter en je valt er nog van af ook (als Bonus)
   en wat extra Vitamine C,D en zinc op gezette tijden innemen.
   Ik: Om de dag een C 1000mg, om de dag 3000 I.E Vitamine D en twee maal in de week een zinc tabletje.
   Verder drink ik elke dag water uit een koperen beker.
   Voor meer info hierover kijk op mijn blog bij de water afdeling 😉

   https://wolvex.nl/download/Blog/Gezondheid/Sadhguru_To_Naturally_Cleanse_Your_Body_At_Home.mp4
   https://wolvex.nl/download/Blog/Gezondheid/Sadhguru-How.Much.Water.Should.I.Drink.Every.Day.mp4
   https://wolvex.nl/download/Blog/Gezondheid/Sadhguru-The.Mystical.Secrets.Of.Water.mp4
   https://wolvex.nl/needm/ (de hele blog)

   • Wat voor water drink je dan?
    Uit flessen zitten plastic deeltjes in en leidingwater zit vol pesticides etc. (in Frankrijk staat zelfs op de rekening “pesticides binnen de”norm””. Schulduitsluitingsclausule vd overheid als je verkankert.

   • ‘Iedereen krijgt het, niemand uitgzonderd !’ ??? In eerste reactie dacht ik “wat een zwetsbal, wát een bal gehakt !” Maar nee, je hebt natuurlijk wel gelijk, alleen, 98% van de mensen krijgt er geen spat last van, blijft a-symptomatisch en bouwt zelfs nauwelijks anti-stoffen op…Dus is volgens ons superintelligente RIVM níet immuun, maar feitelijk wél resistént (what’s the difference, hahaha !!)…óndanks een gemiddeld behoorlijk slechte conditie zelfs ! Want volgens datzelfde superintelligente RIVM hebben 56% van alle mensen hier bij ons een of meer chronische kwalen onder de leden !!! Snappen jullie de ‘logica’ nog ? Ofwel de kwakzalversnonsens om ons voor de gek te houden en aan de vaccins te krijgen ? Nog een keer dan : ben nu 72 jaar en ben na een bedenkelijke medische voorgeschiedenis nu al meer dan 20 jaar zonder één pil of andere medicatie of wat voor injectie ook en zelfs zonder enig supplement en óók al die tijd al zonder zelfs de minste verkoudheid of íets dat op griep lijkt of welke serieuze aandoening ook..En kom overal, heb maling aan al die idiote maatregelen, kinderen mogen naast me zitten of om m’n nek hangen, volwassenen hoestend en proestend en rochelend daarbij en ik zal ze vriendelijk wat op de rug slaan…(allemaal meermalen gebeurd tijdens de covid-hysterie) schud verder iedereen die dat nog durft enthousiast langdurig de hand, veeg ook geen oppervlakken af en krijg daar echt helemaal níets van ! Zoals eertijds níemand die gewoon gezond was ! Terwijl ik met mijn gedrag er haast om vráág !Er is maar één redding en oplossing en dat is níet enig kwakzalversvaccin of ook alleen maar ongevaccineerd blijven !! Het is écht gezonde voeding en leefstijl en zoek dat maar eens uit als je nog een stukje eerlijk eigen gezond verstand hebt en niet alle nonsens van onze verpeste-voeding-industrie en en alle medicaliseringsdrang–al meer dan decennia–van het medisch-farmaceutische kwakzalvers- en oplichterskartel wilt geloven en nalopen… Inderdaad, iedereen zal ‘het’, alles wat er rondwaart eigenlijk, wel kríjgen…alleen doet het dan helemaal níets, échte gezondheid blaast dat allemaal wég en zéker die al dan niet gemanipuleerde flutgriepjes, namaakgriepjes, waar al deze belachelijke hysterie en heisa om ging en gaat, als aanjager voor bedenkelijke agenda’s… Doe er wat mee of niet ! Groetjes van Rudolf !

 8. Het is grafeen-hydroxide.
  En is dus wel oplosbaar in een vloeistof…
  Zoek op Pr dr. Noack op internet, of via telegram-groepen. Hij is al dood trouwens, vrij recent na het vrijgeven van een lezing over grafeenhydroxide. Hij was een expert trouwens..

 9. Wat een hemelsbreed verschil tussen dit monster, die de mens als ‘drek’ en ‘kanker’ beschouwt en Jezus Christus die zei:
  ‘Kom tot Mij, allen die vermoeid en belast bent, en Ik zal u rust geven. Neem mijn juk op u en leer van Mij want ik ben zachtmoedig en nederig van hart. En u zult rust vinden voor uw zielen.’

  Vreemd dat mensen hun leven niet toevertrouwen aan Jezus maar wel aan een demissionaire, liegende, draaiende, konkelende, rovende, moordende, verraderlijke, bedrieglijke, lafhartige, misdadige, gewelddadige, bloeddorstige, gecorrumpeerde, samenzweerderige, tirannieke, dictatoriale, machtswellustige ‘overheid’.

  Voor meer over Gods agenda:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/toekomst/gods-agenda

  • Ongeveer 300 B.C. werd het christendom toegeëigend door ene zonnegod aanbiddende hogepriester die de zonnegod leer en het christendom vermengd tot staatsgodsdienst oplegde aan de volkeren van destijds. Een aantal van degenen die de leer van Yahusha/Jezus wilden bewaren, hebben kunnen vluchten. Pak ‘m beet in 1717 werden de kerken geïnfiltreerd door de Vrijmetselarij; occultisten, farizeeërs, etc. In latere tijden heeft het zonnegod aanbiddende, occulte Vaticaan de kerkenraden van de kerkelijke stromingen een convenant laten ondertekenen waarmee hetgeen gepredikt wordt Vaticaanse protocollen bevat en het doopsel zoals beschreven, is omgebogen tot een onzalig handelen. Sedert een jaar of 500 is de Bijbel ‘vrij toegankelijk’ om zelfstandig te lezen en te bestuderen en wordt deze – soms ‘illegaal’ vanwege politiek- en of theocratisch bewind – wereldwijd verspreid. Door de prediking van hel en verdoemenis in bepaalde kerken in combinatie met vunzige praktijken en andere onderdrukkende mechanismen liepen vele kerkgangers ervan weg. Hiervoor in de plaats werd de New Age beweging geïntroduceerd en niet te vergeten het Darwinisme waarbij velen zich beter thuis voelden en zijn vele huidige kerken verworden tot een ‘water bij de wijn’ leer. Velen nemen de moeite niet om zelfstandig de Bijbel te lezen/bestuderen en/of begrijpen volstrekt niet waarover de Bijbel vertelt. Tenslotte is het de Tell a Vision en het leugenachtige NASA en andere machten en krachten die er alles aan doen om de mens bij God weg te houden. Wanneer men dit – en meer – niet inziet, zal men er niet toe komen om te gaan zoeken naar zijn/haar Schepper en alle andere zaken die – cultuur gebonden – gemakkelijker voor het oprapen liggen aan de boezem drukken. Maar we weten: er zijn twee wegen: de brede en de smalle en we hebben – althans van onze Schepper – de vrije wil gekregen om te kiezen welke weg we willen gaan. Omkeren om alsnog een andere weg te volgen, is eveneens vrije keuze en ja, ik zal het niet ontkennen; in bepaalde gevallen en naar omstandigheden is het gaan van het smalle pad een zeer moedige daad. Dit relaas wil ik afsluiten met de volgende woorden: Nog is het niet te laat.

   Lessen Van De Hemelse Man – Een christen in China.
   https://www.bol.com/nl/nl/p/hemelse-man/1001004002089278/

 10. Wat een onzinverhaal. Leg eens even uit hoe grafeenoxide een “zuurstofspons” kan zijn? Dat is voor een oxide in de regel nogal lastig, omdat het al geoxideerd is! Bovendien is grafeenoxide geen onderdeel van het spike-eiwit, maar als het al in het “vaccin” zit, is het een zogeheten “adjuvans”. Maar omdat deze vector-vaccins totaal anders werken dan gewone vaccins, betwijfel ik of er een adjuvans in zit; zou kunnen, weet er te weinig van.

 11. Wat een onzinverhaal. Onkundige uitleg over grafeen hydroxide, volledig verzonnen kletspraat jegens de Scientology ker. Dit is net zo erg als het reguliere media nepnieuws. Ongefundeerd en schadelijk voor een hoop mensen van goede wil. Schaam je!

  • Ik sluit mij hier bij aan. Net zo kwalijk als de NOS dit geleuter.
   Dit soort kul is alleen maar schadelijk voor alles en iedereen die met gezond verstand kritisch is.
   Dit soort kletspraat, scheikundig onjuist, louter aannames en ‘van horen zeggen’ slaat echt nergens op.
   Als je dit echt klakkeloos voor zoete koek slikt dan ben je echt totaal afgedreven.

  • Ik ben het helemaal eens met Jurrian! Wat een ongefundeerd onzinverhaal over L. Ron Hubbard en Scientology?? De schrijven heeft totaal geen benul waar hij het over heeft. Hoe kun je in godsnaam zoiets verzinnen? Ook de bewering dat Gates een Scientoloog zou zijn??? Jeetje, hoe verzin je het? Bill Gates staat bij meerdere scientologen aangeschreven als een gevaarlijke psychopaat. En dat is ie ook, net als een hoop anderen die horen bij de ‘elites’. Het ziet ernaar uit dat de schrijven hier van de gelegenheid gebruikt maakte om hier zijn eigen ongenoegen uit z’n negatieve mindset te spuien. Afschuwelijk!

 12. Grafeenoxide is enkel een transportmiddel, in de medische wereld zijn toepassingen voor grafeen bedacht. Het kan in het lichaam worden gebruikt voor onder andere medicijntransport. Dankzij het relatief grote oppervlak van grafeen, kunnen er (kanker)medicijnen aan vast gemaakt worden om vervolgens door het lichaam getransporteerd te worden door het grafeen daarna plas je of poep je het weer uit. Is al vanaf 1947 in gebruik. Je kunt er ook water mee zuiveren tot gezond drinkwater.

  • Synthetisch wax op een supermarkt peer of appel of urethaandeeltjes in Tandpasta, het zogenaamde withener is veel en veel gevaarlijker, denk aan ophoping en trombose, het lichaam ziet ze als eigen en blijven terwijl ze niets doen dan aderen verstoppen.

 13. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat er van een ma, die in één adem wordt genoemd met Bill Gates en Klaus Schwab, totaal niets te vinden is. Er is zelfs niet één foto te vinden van Dr. Mylo Canderian of Milos Iskanderianos. Dus waarschijnlijk betreft het nepnieuws

 14. Heb mij ooit in de vrijmetselarij alsook in scientology verdiept en in de achterliggende levensvisies/filosofieën niets mensvijandigs of crimineels gevonden, althans zeker niets dat slechter was dan de nonsens die alle oude bekende en meer algemene geloven ons altijd opdrongen…De vrijmetselarij heeft geen eenhoofdige, zelfs geen méérhoofdige leiding, is wereldwijd verdeeld in allemaal in feite zelfstandige ‘loges’, afdelingen, die onderling zelfs ooit verbijsterend veel verschillen in hun eisen en voorwaarden..De algeméne voorwaarden bevatten eigenlijk wel als best positief te ziene punten, zoals dat men op gezette tijden een positieve daad voor de gemeenschap (ook in het algemeen) dient te doen–als bij de padvinderij vroeger : elke dag een goede daad– , dat men in God, althans een Opperwezen of Universele Macht–men vat dit veelal erg ruim op–dient te geloven, dat men verder niet discrimineerde naar geloof of politieke overtuiging, dat men die zaken wél mocht uiten maar dat er bij afspraak en belofte níet over gediscussieerd zou worden (wijs, tevens basis voor enige humor…?)..Zomaar ’n paar dingen die ik nog weet..
  Als je de scientology-leer bestudeert, die is ook beslist níet slechter dan de Vaticaan-sprookjes, in veel dingen positiever, zijn ook per se tegen overbodige medicaties en ander drugsgebruik, vóór in wederzijdse oefeningen sterker maken van de individuele mentale kracht enz. Wel vrij duur m.i. met al hun cursussen..Tjaa…het komt niet voor niets uit Amerika hè ! Als Ron Hubbard al ooit voor depopulatie was kan ik me niet indenken dat hij achter de huidige massale vergiftigingsmethode zou staan..Hoogstens misschien achter de Chinese eertijdse één-kind-politiek… En voor het terugbrengen of in de hand houden van de bevolking(sgroei) heb je al die flauwekul ook niet nodig ! Geef inderdaad iedereen op de wereld dat basisinkomen–dan wel gegarandeerd, tenzij je des doods schuldig bent aan iets !–gezonde voeding, een dak boven het hoofd en kans op enigszins normaal leven en je ziet (overal in alle welvarender delen van de wereld al) dat de bevolkingsgroei vanzelf terugloopt, de bevoking zelfs áfneemt..Mensen nemen dan vanzelf steeds minder kinderen…Weten al die kopstukken die achter de huidige hysterie zitten ook wel, maar zij willen dan ook geen bevolkings(groei)beheersing in het algemeen belang, zij willen depopulatie met middelen die garanderen dat wat er overblijft door hún makkelijk te manipuleren robots en zombies zijn..Natuurlijk zou als ze daarin slagen álles naar de kloten gaan ínclusief zijzelf..maar daar zijn ze nu net weer te dom voor…En het is toch een oude, klassieke droom van het egoïstische deel in de menselijke aard (vroeger ‘de Duivel’ genaamd ?), een foutief oneerlijk denken, dat dan ook telkens weer afgestraft wordt, hoe dan ook..Acht zelf heel waarschijnlijk dat bij genoemde organisaties–net als bij praktisch álle organisaties en instituten en dus ook voorstanders van bevolkingsbeheersing–invloedrijke topfiguren en hun volgers corrupt en crimineel of misschien slechts zwaar misleid zijn, maar dan zijn ze–net als onze zogenaamd ‘democratische’ regeringen wel zwaar aan het zondigen tegen de eigen basisprincipes, die vaak lang niet slecht zijn… Waarvan akte !

 15. >>> Generaals van de duivel <<<

  Kinderen van bedoel je toch zeker?

  Duik ff in de achtergrond van dit gajes en je zal tot de conclusie komen dat ze stuk-voor-stuk tot dat zaterdagvolkje horen.
  Geldt ook voor Rockefellah en Carnegie etc

  Dus..

 16. Helaas ik ben het met de dokter eens. Er zijn teveel mensen die eigenlijk al dood zijn en als vleeshompen hun gevoelens volgen zonder enige doelstelling of besef. Is welke definitie je geeft aan levend zijn.! Ze doen domweg allemaal hetzelfde en niet te vergeten hoe schadelijk ze zijn voor mensen die wel normaal vrij willen leven. Samenzijn met de massa aap is onmenselijk. Blijf eerlijk dat compassie hebben en een geweten ook een doelstelling moet hebben en niet een primair gevoel moet hebben zonder doelstelling. Empathie is ook een primair gevoel wat mensen al hebben bij een tekenfilm. Zonder het echt is of een bedoeling heeft hebben ze al een gevoel erover nadenken is fout. Nee de leiders hebben gelijk in het geval dat veel mensen niet levensvatbaar zijn voor een toekomst.! Laten we eerlijk blijven een normaal gesprek of op werk in de kantine wat is dit voor gedrag. En voelen ze met je mee als je niet met ze meeloopt.? Ik hou van vrijheid en zal liefste iedereen willen liefhebben maar ik word net als vele anderen ernstig belemmerd in mezelf te uiten door de massa die leip is.! Ik vertrouw in het vaccinatie plan en zie lachend de vakantie foto,s en moeders met mondkapje op facebook.! dit is wat ze zelf willen ze hebben de leiders die ze nodig hebben,.! Loslaten is de grootste uiting die je doen kan uit liefde. Het betrekt niet je eigen ego dus laat ook gevoel los en elke vorm van betrokkenheid die geen bedoeling heeft voor de toekomst. Straks zijn de overlevers er oor weder opbouw laten we dit keer anders doen,.!! deze zielige samenleving is ter dood veroordeeld en schuldig !

 17. Dus is er straks geen enkele leger meer want ze zijn allemaal geprikt. Behalve wellicht één of ander keurkorps van de illuminati met ongevaccineerden, of robots, die het werk van de vaccins gaan complementeren.
  Reken dus maar niet dat de reguliere strijdkrachten kunnen strijden voor het restant of wat er van de mensheid over is gebleven, nadat iedereen uiteindelijk heeft begrepen dat ze in de maling zijn genomen.

 18. THE HIDDEN MEANING OF AVATAR: THE WAY OF WATER
  Truly the greatest and most beautiful film I have ever seen! In this video I give an in-depth and insightful analysis of the film’s spiritual essence. What do the challenges of Pandora have in common with our world? Imperialism? Social Darwinis…https://www.bitchute.com/video/ESS5Ob3eYa0L/

 19. Volgens ChatGPT:
  “De beweringen over Dr. Mylo Canderian, ook bekend als Milos Iskanderianos, en zijn vermeende rol bij het ontwikkelen van een patent voor grafeenoxide als een hematologisch biowapen in 2015, evenals zijn associatie met de Wereldgezondheidsorganisatie, lijken ongegrond te zijn. Er is geen geloofwaardige of wetenschappelijke bron die deze beweringen ondersteunt.

  Deze verhalen verschijnen vooral in complottheorieën en alternatieve mediakanalen zonder verificatie van betrouwbare bronnen. Grafeenoxide is een materiaal dat voornamelijk bekend is vanwege zijn toepassingen in nanotechnologie, elektronica, en medische onderzoeksvelden, maar niet als een biowapen. De eerste synthese van grafeenoxide werd gedaan in de 19e eeuw, ver voordat de genoemde personen actief zouden zijn geweest.

  Bijvoorbeeld, Andre Geim en Konstantin Novoselov wonnen de Nobelprijs voor Natuurkunde in 2010 voor hun baanbrekende experimenten met grafeen, maar er is geen vermelding van een Dr. Canderian in de erkende wetenschappelijke literatuur of patenten op dit gebied​ (Jellyfish.NEWS)​.”

 20. Zie deze:

  https://robertalonsopresenta.com/danos-de-las-bacunas

  In het artikel op de website henrymakow.com schrijft de auteur dat hij, net als Canderian, fan is van het Geneefse restaurant “L’emince de veau” en de exotische gerechten van chef-kok Gaston Sere de Rivieres, die “een culinaire genie”. Er is eigenlijk geen restaurant in Genève dat “L’Émincé de veau” heet. Deze naam staat voor een kalfsvleesgerecht dat in Duitsland ook wel bekend staat als “Züricher Geschnetzeltes”. Er is geen briljante chef-kok genaamd Gaston Sere de Rivieres, en dat geldt ook voor het restaurant. Bron: https://dpa-factchecking.com/luxembourg/230828-99-987562/

  De tijd zal het leren wat waar is en wat niet waar is ……

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in