Is het u al opgevallen dat de zogenaamde “deskundigen” meestal onbekwame debielen zijn? Wij hebben deskundigen in financiën die niet weten dat het drukken van biljoenen dollars inflatie veroorzaakt. Wij hebben deskundigen in onderwijs en psychologie die denken dat het verminken van de geslachtsorganen van kinderen iets is om in naam van “pride” te vieren. Wij hebben deskundigen in diplomatie die denken dat Rusland geen recht heeft op zijn eigen nationale belangen. En wij hebben deskundigen in de wetenschap en de geneeskunde, wier vaccins zo dodelijk zijn, dat zij hun toevlucht moeten nemen tot censuur en betaalde propaganda om alle vaccindoden te verdoezelen, schrijft Mike Adams.

De “deskundigen”, zo blijkt, hebben het over bijna alles mis.

Hoe zijn wij zover gekomen? Omdat mensen de voorkeur geven aan comfortabele leugens boven harde waarheden, zodat de meest incompetente “deskundigen” die bereid zijn te liegen, bevorderd worden tot posities van invloed en macht. Hoe meer zij liegen, hoe hoger zij in het systeem komen. Wie daarentegen de waarheid zegt, wordt in de ban gedaan.

Zeg de waarheid over het drukken van geld en u bent nergens welkom in de financiële wereld. Vertel de waarheid over vaccinaties en u wordt uit de medische wereld verbannen. Vertel de waarheid over transgenderisme en u verliest uw baan als leraar of universiteitsprofessor.

Iedereen die de waarheid vertelt over bijna alles – geslacht, voedingswetenschap, klimaat, vrije energie, geo-engineering, enz. – wordt verbannen om nog enige invloed in de samenleving te hebben.

Als gevolg van dit alles worden wij nu dus geregeerd door de cognitieve achterlijken, die de werkelijkheid niet kunnen verwerken en niet in staat zijn om op zinvolle wijze beslissingen te nemen die de samenleving ten goede komen.

Een hulpeloos volk, vermoeid en getraumatiseerd

Dit is natuurlijk allemaal al eerder gebeurd, en de volgende stap in dit scenario is de totale ineenstorting van het imperium. Dat is precies wat er aan zit te komen voor Amerika en een groot deel van de westerse beschaving, zo blijkt.

Oekraïne vs. Rusland: Bullshit informatieoorlog versus werkelijke kinetische oorlog

Een mooi voorbeeld van dit alles is Zelensky’s informatieoorlog in Oekraïne versus de echte (kinetische) oorlog van Rusland. De corrupte, onbekwame regering van Oekraïne is bijna helemaal gericht op het uitstoten van informatiepropaganda, in plaats van een echte oorlog te voeren. Op het slagveld is Oekraïne zo zwaar aan het verliezen dat het hele Oekraïense leger waarschijnlijk nog maar enkele weken verwijderd is van een totale ineenstorting. Toch blijven de “deskundigen” beweren dat Oekraïne aan de winnende hand is en Rusland aan de verliezende hand, en dat er de laatste tijd tientallen Russische generaals gedood zijn, hoewel er geen enkel bewijs is om zulke absurde beweringen te staven.

Rusland beschiet intussen de Oekraïense strijdkrachten met een genadeloos spervuur van hoog-explosieve artilleriegranaten. Er is geen bedrog nodig wanneer men communiceert via hoog-explosieven. De detonatie van elke lading zendt een onmiskenbare boodschap uit: verlaat dit gebied of sterf.

Oekraïne heeft deskundigen in psychologische oorlogsvoering en bullshittery. Rusland heeft experts in pantser en artillerie. Raad eens wie er uiteindelijk gaat winnen?

In de wedstrijd tussen bullshit en bommen, verliest bullshit.

Alle incompetente, achterlijke leiders van het Westen hebben dat nog steeds niet ingezien… grotendeels omdat zij incompetente achterlijken zijn. Zij denken dat zij zich met bullshit een waanbeeld van wereldheerschappij kunnen permitteren, zelfs als hun eigen munteenheden op instorten staan en hun economieën met de dag imploderen.

Het voorstel van Kissinger aan Oekraïne: Het Westen is buiten adem - en zet een nieuwe val voor Rusland

Nu de realiteit doordringt, is het enige wat het regime nog heeft, leugens.

Dus natuurlijk proberen de persmuskieten van Biden overal over te liegen, want dat is alles wat ze nog hebben. Wanneer de benzine in heel Amerika gemiddeld $5 per gallon aantikt – wat waarschijnlijk binnen enkele dagen zal gebeuren – zullen de flauwekulartiesten van het Witte Huis u vertellen dat de Europeanen meer betalen en dat u dankbaar moet zijn dat u de hoogste prijzen in de geschiedenis betaalt, want het zou nog hoger kunnen zijn.

Als de voedselplanken in heel Amerika kaal worden, zal Biden’s onzinbrigade u ongetwijfeld vertellen dat u op moet houden met zeuren en moet genieten van het “Biden afslankdieet voor Amerika”, dat belooft de crisis in de gezondheidszorg van het land op te lossen door massale hongersnood.

Wanneer de dollar implodeert en naar nul gaat – een scenario dat met de dag dichterbij komt – zal Amerika in een economische chaos gestort worden. Dus natuurlijk zullen de bullshitters van Biden een zondebok nodig hebben, en zij zullen waarschijnlijk Poetin de schuld geven, of misschien zelfs goudbezitters die de dollar hebben gedumpt om goud en zilver te kopen. U kunt de kop van de WashPost nu al zien: “Dollar aangevallen door goudbezitters” en zij zullen een of ander fantastisch verhaal weven over hoe het kopen van goud de dollar vernietigd heeft, en hoe het massaal drukken van geld daar niets mee te maken had.

In een wereld van onbekwame “deskundigen” zijn de LEUGENS hun valuta, en is de WAARHEID hun vijand.

Generaal Cloutier en de kerkers van Azovstal

Hoe meer de deskundigen over alles moeten liegen, hoe dichter u weet dat u bij het einde van het hele systeem komt. U zult ook merken dat hoe meer leugens zij vertellen, hoe meer zij de waarheid moeten censureren, dus de censuur neemt toe naarmate de leugens absurder worden.

Onder de gecombineerde paraplu van leugens, censuur en tirannie komt de totale ineenstorting van het Westen snel naderbij. Dit zal een wijdverbreide economische ineenstorting zijn, een voedsel ineenstorting, een cultuur ineenstorting en een geopolitieke ineenstorting.

Deze ineenstorting zal waarschijnlijk vóór eind 2025 plaatsvinden, en het zou heel goed zelfs vóór de VS verkiezingen van 2024 kunnen gebeuren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Nieuwe EU-wet moet alternatieve media op internet smorenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

13 REACTIES

 1. De Europese Unie / ECB valt eerder dan de VS. Jurist Lagarde is volkomen incompetent. De ECB wil en kan de rente niet verhogen, omdat koste wat het kost de zwakke broeders binnen de Euro moeten blijven, omdat deze landen na decennia nog steeds niet zodanig hervormd konden worden dat ze mondiaal konden concurreren. Zo meteen zit Oekraine ook in de EU en de Euro, omdat we daarmee wel de mondiale competitie tegen China, Korea en Japan aankunnen. Maar Lagarde zegt: “within our mandate we are committed to preventing fragmentation risks within the euro area.” Hoewel dat binnen ons mandaat een erg griezelige is… die dat wat daarna komt tegenspreekt..
  De rest van de kapitalistische wereld (behoudens Rusland) verhoogt wel de rente (Nieuw Zeeland, Engeland, VS, Canada), maar de ECB wil dit niet. Gevolg: De Euro daalt ten opzichte van andere valuta. Gevolg… nog meer prijsinflatie… en uiteindelijk door een forse economische crisis een implosie van het megalomane project van Rutte en zijn Brusselse vrienden.
  Rutte gelooft dit zelf kennelijk niet, want anders zou hij zorgen dat hij zo snel mogelijk een postje krijgt ergens buiten de EU… bij de VN bijvoorbeeld, Unicef of zo.

 2. Lees hetzelfde over de Weather Modification Act en de zgn experts die de parasieten belangen de rubberstamp geven voor de administratieve vazallen van de parasite masters.
  Zonderreden.substack.com
  Weather Modification. Daar moet je je ook bewust van zijn. De gifspuit is echt niet alles.

 3. Met een negatieve rente onteigent het alle spaarders en de werkenden. Daar naast jaag je ook elke investeerder/ondernemers weg. Want als een investeerder/ondernemer winst maakt verdampt het net zo snel door die negatieve rente. Met dit beleid wordt bewust de winst voor de ECB opgeschroefd, vele weten niet dat dit een private onderneming is en geen staatsbedrijf. Dit gebeurt bijna in elk land op de wereld, er zijn er maar 3 landen die nog zelf het geld maken in staatshanden hebben en deze landen worden door het private bankwezen dan ook gezien als criminele landen (mede omdat zij daar niet hun woeker winsten kunnen behalen). Zo zijn ook alle banken privaat bedrijven, die een licentie hebben om geld uit niets te kunnen creëren. Deze privaat banken kunnen dan ook letterlijk alles opkopen met hun eigen uit niets ontstaande vermogen, wat dan ook gebeurt in de wereld. Zoals delfstoffen, olie/gas/steenkool e.d. Terwijl de burgers er voor moeten werken, dit is de ergste criminele vorm van dwangarbeid, wat de overheden (die handlangers zijn van de privaat bankiers) het vrije westen noemen. Dat het alleen voor de bankiers dat geldt wat natuurlijk niet benoemd.

 4. Het zijn marionetten van het WEF. Laatstgenoemde zal ongetwijfeld zeer trots op hun prestaties zijn. Het doel is dat mensen dusdanig ontevreden zijn over hun politici dat ze hen graag willen vervangen. En dan komt het WEF met de oplossing. Velen zullen daar dankbaar voor zijn, want in hun ogen is de oplossing van het WEF beter dan de huidige situatie. Totdat ze achter de waarheid komen, maar dan zijn de kikkers al op sterven na dood.

 5. Weten jullie nou nog niet dat mike fucking adams een freemason/duivelsaanbidder is en alleen maar angst probeert aan te praten. Zoek het op stelletje slapers!

 6. Maak van “meestal” maar ALTIJD! Al die zelfbenoemde achterlijke artsen, wetenschappers, whatever zitten er echt altijd naast, met ALLES!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here