Pfizer-BioNTech heeft vrijdag aangekondigd dat zij de lopende klinische tests van hun COVID-19 vaccin bij kinderen zullen uitbreiden met een derde dosis voor deelnemers van nog maar 6 maanden oud, bericht Boisestatepublicradio.org.

Het testen van een derde dosis zal een vertraging veroorzaken in het indienen van gegevens bij regelgevende instanties om het gebruik in de VS goed te keuren. In de herfst zei de CEO van Pfizer dat het bedrijf verwachtte tegen het einde van 2021 gegevens te hebben voor deze leeftijdsgroep. Nu zegt het bedrijf dat ze verwachten resultaten in te dienen in de “eerste helft van 2022” als de proeven succesvol zijn.

De bedrijven zeiden dat twee doses geen robuuste immuunrespons veroorzaakten bij kinderen van 2 tot 5 jaar oud.

De bedrijven, die het eerste vaccin tegen coronavirusinfectie produceerden dat in de VS mocht worden gebruikt, zeiden dat ze de beslissing hadden genomen “na een routinebeoordeling door het externe onafhankelijke Data Monitoring Committee,” dat als waakhond optreedt voor de klinische proeven.

“De studie zal nu de evaluatie van een derde dosis van 3 [microgram] omvatten, ten minste twee maanden na de tweede dosis van de reeks met twee doses om een hoog niveau van bescherming te bieden in deze jonge leeftijdsgroep,” zeiden de bedrijven in een verklaring.

“Er werden geen veiligheidsproblemen vastgesteld en de dosis van 3 [microgram] toonde een gunstig veiligheidsprofiel aan bij kinderen van 6 maanden tot jonger dan 5 jaar,” zeiden ze.

Tot nu toe heeft de Food and Drug Administration het Pfizer-BioNTech-vaccin alleen toegelaten voor noodgebruik bij kinderen van 5 jaar en ouder.

  Hoe vaccinhysterie een totalitaire nachtmerrie kan ontketenen

Onderzoek heeft uitgewezen dat het Pfizer-BioNTech vaccin minder effectief is tegen de zich snel verspreidende omicron-variant dan voor eerdere stammen van het virus. Er is echter aangetoond dat een boosterdosis een aanzienlijke bescherming biedt. Eerder deze week kondigde Moderna soortgelijke resultaten aan voor zijn vaccin.

Vorige maand gaf de FDA toestemming voor een derde boosterdosis van beide vaccins voor alle volwassenen in de VS.

“De gegevens illustreren de impact van een booster en dat ons vaccin het beste werkt als een primair regime van drie doses,” zei Pfizer’s chief scientific officer, Mikael Dolsten, tijdens een conferentiegesprek, volgens Reuters.

Pfizer zei ook dat het bezig was met de ontwikkeling van een vaccin dat is toegesneden op de bestrijding van de omicron-variant van het virus – dat zich in de afgelopen weken snel over de hele wereld heeft verspreid. Het bedrijf hoopt in januari te kunnen beginnen met klinische tests op het bijgewerkte omicron-specifieke vaccin.

Pfizer zei ook dat 30 miljoen van de geplande 80 miljoen behandelingskuren van zijn antivirale pil Paxlovid in de eerste zes maanden van 2022 beschikbaar zullen zijn.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico’s van Covid-vaccins aan!Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHebben de gevaccineerden zich aangesloten bij een doodscultus?
Volgend artikelVrouw van dominee zegt dat sinds de uitrol van Covid injecties er begrafenis na begrafenis is geweest, het is tragisch
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Het moorden wordt geperfectioneerd.
  Ze zoeken naar hybriden kinderen, een soort nano-tech gedrochten in opbouw
  Verschrikkelijk waartoe de mens bereid is…..

 2. Ze denken dat de aanhouder wint.
  Voor het leven beschadigden hebben de toekomst?????? Zij die er mee ingestemd hebben zullen het waarschijnlijk niet meer meemaken.

  • Hoi Verontruste,

   Het lijkt er op dat naast de aanhouder ook de aandeelhouder wint…..

   Maar wat moet je ziek zijn om als ouder je baby of peuter mee te laten doen in een medisch experiment. Echt, ik kan daar niet bij. Ik vind het zo zielig voor al die babies, kleuters, peuters en kinderen wiens ouders ze op het altaar van De Wetenschap offeren.

   Groeten,
   Hugo

 3. Normaal zou het heel veel moeite kosten een goedkeuring te krijgen voor testen op zuigelingen, maar opportunistisch als de ratten zijn bij Pfizer, krijgen ze vanwege de ”noodsituatie” veel sneller goedkeuring. Een duivelse vorm van je kans grijpen te koste van veel leed. Experimenten zoals in WOII maar dan in een ”legaal” jasje gestoken. De geschiedenis herhaald zich.

 4. Big Pharma, Bill Gates,………. Adolf Hitler.
  Wat betekenen ze zonder de volksverraders!
  Ik ben nooit een fan geweest van de Collaborerende Deserterende Achterban.
  De idioot Elco Brinkman, die als Nederlandse minister gewoon kon roepen dat bezuinigingen in de zorg voor gehandicapten Nederlandse-Nederlanders gerechtvaardigd was.
  Pinokkio heeft immers ons niet voor niks gehandicapt gemaakt, zucht!
  Het verstandelijk vermogen van het CDA, door vele gekozen als landbestuurders!

  Voor deze gekheid, kreeg het Duitse volk vaak de schuld van de oorlog.
  Ik kan Mein Kampf niet verder lezen dan de eerste bladzij.
  Het is zo stomzinnig.
  En toch heeft het de geschiedenis bepaald.
  Ik kan het me niet voorstellen dat er vele waren die riepen.
  Jaja, zwijg schreeuwlelijk, we hebben je boekje gelezen ennuh top, goed idee!
  Wij doen met je mee!

  Vele zijn gewoon laf, lui en willen gestuurd worden, genomen worden.
  En dan roepen ze achteraf ook nog dat ze niks te verwijten zijn.

  Zie de docu Terrorism Close Calls.
  Heel wat van die Worm-fluisteraars leven in Europa.
  Voor heel wat van die Worm-fluisteraars is hun beloofde land, niet goed genoeg!
  Heel wat van die Worm-fluisteraars krijgen een herkansing, om opnieuw te doen, waarin ze gefaald zijn.
  De volksverraders van Europa worden zelfs bekritiseerd door de experts die betaald worden om Europa, Duitsland veilig te houden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in