Het lijkt nu duidelijk dat het Verenigd Koninkrijk door de Amerikanen en de NAVO wordt gebruikt als een bok. De verraderlijke Britse premier, de volstrekt afschuwelijke Sunak, nu een grote oorlogsmisdadiger in de Blair-categorie, was een van de eersten die wapens aan Oekraïne gaf – inclusief granaten met verarmd uranium. Het resultaat is dat wanneer Rusland een doelwit zoekt om met kernwapens aan te vallen, Groot-Brittannië het doelwit zal zijn. Om welke reden dan ook heeft Sunak besloten het failliete land dat hij geacht wordt te beschermen en te dienen, op te offeren. De vernietiging van wat er over is van Groot-Brittannië zal de Verenigde Staten voor een dilemma stellen: sluiten ze vrede met Rusland of voeren ze zelf een nucleaire aanval uit. Als zij voor de tweede optie kiezen, zal de mensheid worden opgeofferd en zullen alleen de miljardairs en politici overblijven die in hun bunkers wegkruipen. Iedereen die denkt dat de oorlog in Oekraïne over Oekraïne gaat, heeft psychiatrische hulp nodig, hoewel hij waarschijnlijk niet meer te helpen is, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Het lijkt me duidelijk dat de samenzweerders nu wanhopig zijn om een kernoorlog te beginnen (het zou immers helpen om de wereldbevolking met enkele miljarden te verminderen). Biden, Sunak en anderen moeten de geschiedenis van Rusland kennen en beseffen dat de Russen, als ze in het nauw gedreven of binnengevallen worden, zullen vechten tot de laatste burger dood is. Als ze dat niet weten, moeten ze bestuderen wat er met Napoleon en Hitler is gebeurd. De NAVO-leiders manipuleren Rusland duidelijk in een onvermijdelijk nucleair conflict. En, buitengewoon, het lijkt erop dat de NAVO-leiders (als ‘leiders’ het juiste woord is) ook China willen meeslepen in de Derde Wereldoorlog. Dit lijkt mij een wanhopige strijd om de mondiale suprematie en om de controle over de nieuwe wereldregering. Dit gaat niet goed aflopen.

Groot-Brittannië is failliet (net als de meeste andere westerse landen). De komende generaties zullen betalen voor de roekeloosheid van Johnson en Sunak. De 400 miljard pond die is verspild aan de bestrijding van een neppandemie zal betekenen dat de Britten tientallen jaren failliet zullen zijn. Een verbazingwekkende 44% van de Britten werkt nu geheel of gedeeltelijk thuis (inclusief sommige verpleegkundigen). En toevallig zijn golfbanen en kapsalons nu de hele week bezet. ‘Thuiswerken’ is nu een synoniem voor ‘golfen’ of ‘naar de kapper gaan’. Het is geen wonder dat de productiviteit in Groot-Brittannië slechter is dan waar ook ter wereld. De meeste westerse regeringen hebben de toekomst van de komende generaties verspeeld. We worden naar de Grote Reset geleid door koudbloedige leiders die wanhopig zijn om de middenklasse te vernietigen en iedereen met hoop en ambitie tot eeuwige armoede te dwingen. De wereldschuld bedraagt nu ongeveer 300 biljoen dollar. De creditcardschulden staan op recordhoogte. Uw kinderen, de kinderen van uw kinderen en hun kinderen, ad infinitum, zullen hun leven doorbrengen in schulden. (En alle schulden moeten uiteindelijk worden betaald.) Hypotheekhouders moeten weten dat de rente in Argentinië nu meer dan 100% bedraagt. Het lijkt erop dat niemand zich meer herinnert dat Thomas Jefferson ooit zei: `Het is de plicht van elke generatie om haar eigen schulden te betalen terwijl zij gaat’.

  WEF wil het menselijk ras lobotomiseren tot 6G-antennes

De VS zijn al tientallen jaren voortdurend betrokken bij het voeren van oorlogen. Er zijn miljoenen doden gevallen. Hoe hebben de gewone, belastingbetalende Amerikaanse burgers geprofiteerd van deze militaire avonturen? Merk overigens op dat de Franse regering zich (zonder goede reden) in de Amerikaanse Revolutie heeft gemengd. Daarna ging Frankrijk failliet. Daarop volgde de Franse Revolutie. Ik vermoed dat weinig Amerikanen willen dat hun land miljarden uitgeeft in Oekraïne. Maar niet veel Amerikanen, en heel weinig Britten, wilden oorlogen voeren in Irak en Afghanistan. Vanaf het begin heb ik de indruk dat de Oekraïne-ellende een griezelige gelijkenis vertoont met de Vietnam-ellende.

Oekraïne gebruikt het geld dat het heeft gekregen om goedkoop Russisch gas te kopen. Tegelijkertijd worden het VK en de EU gedwongen duur Amerikaans gas te kopen. De koude en dure winters zullen tientallen jaren duren. Toen ik een video zag van Sunak die Zelensky in Chequers ontmoette, wilde ik overgeven. Sunak gedroeg zich als een 12-jarig meisje dat haar popidool ontmoet. Er leek geen enkel gesprek over vrede te zijn. Sunak boog zich gewoon voorover om Zelensky het geld en de wapens te geven waar hij opdracht voor had gekregen om te vragen. Wat zijn de kansen dat Zelensky, die op een wereldreis is geweest om geld en wapens in te zamelen, vergeet waar hij vandaan komt en in Rusland terechtkomt – bedelend om geld en wapens. Overigens wil de helft van alle Oekraïners dat hun land kernwapens krijgt. Ik zou er niet om wedden dat dat niet gebeurt.

Waar u ook woont, het officiële plan is om uw land te veranderen in een soort wildpark, met wolven, bizons, wilde katten, everzwijnen, bevers en andere volstrekt ongepaste wezens die op het platteland en in de buitenwijken rondzwerven en ravage aanrichten in landelijke en semi-landelijke gemeenschappen. De gekke groenen hebben de vermeende afname van de biodiversiteit in het Verenigd Koninkrijk in verband gebracht met de “ontkoppeling van de samenleving van de natuur”. (Ik dacht dat de afname van de biodiversiteit werd veroorzaakt door het wijdverbreide gebruik van gevaarlijke chemicaliën op boerderijen, in heggen en in particuliere tuinen, maar we kunnen er altijd op rekenen dat de groenen overal een nieuwe pseudo-academische verklaring voor hebben. De Green Party in het Verenigd Koninkrijk lijkt mij altijd totaal geen voeling te hebben met iedereen die niet in Brighton woont. Misschien zou het voor iedereen het beste zijn als Brighton zich onafhankelijk verklaarde, neto-zero invoerde, alle auto’s en fossiele brandstoffen verbood en een voorbeeld werd voor de wereld van hoe absurd en dodelijk dergelijke veranderingen zouden zijn.

  Op de staatstelevisie van Qatar: WK-verslaggever wankelt en stort in elkaar

In Groot-Brittannië willen extremisten een “recht op zwerven”, zodat iedereen overal kan gaan picknicken en kamperen waar hij zin in heeft – in uw tuin als hij dat wil. Dit zal natuurlijk een ramp zijn voor het platteland en de boeren. Wij wonen al vele jaren aan populaire wandelpaden op het platteland en de mensen die daar gebruik van maken (die meestal met hun rugzak op hun rug en een wandelstok in elke hand langslopen) zijn een plaag. De wandelaars en zelfbenoemde milieuactivisten, pretentieus en zelfvoldaan, gooien regelmatig hun lege bierblikjes en colaflesjes in onze tuin en wanneer ze achter hun honden opruimen, hangen ze de kleine plastic zakjes met hondenpoep aan een van onze bomen. Hun honden lopen natuurlijk wild rond, blaffen onophoudelijk, vallen de schapen van de plaatselijke boer lastig en doden er af en toe een. Natuurlijk is er een onderliggende agenda. De voorstanders van de Grote Reset willen dat we allemaal insecten eten, geen boerderijproducten. Ze willen dat alle boerderijen worden gesloten. De samenzweerders willen niet dat burgers waardevolle brandstof verspillen door het land op te rijden. En natuurlijk, als vreemden in uw tuin kunnen kamperen bent u er niet echt de eigenaar van, toch? Denk aan de slogan van de samenzweerders: “U zult niets bezitten en u zult gelukkig zijn”.

Het cancelen van de 300 miljard dollar die de Russen in hun dollarreserve hadden, heeft de VS een slechte dienst bewezen. Nu beschouwt geen enkel land ter wereld de dollar nog als veilig en worden de BRICS-landen met de dag machtiger. De toekomst van Amerika als wereldreservemunt is niet langer veilig – dankzij deze verschrikkelijke fout.

Nadat mij was verteld dat YouTube vol stond met enthousiastelingen met felle ogen die advies geven aan de miljoenen die willen weten hoe ze de komende donkere dagen kunnen overleven, nam ik een kijkje op de computer van een vriend. (Toen ze mijn kanaal verwijderden, verboden de ranzige schurken van YouTube mij om nog naar video’s op hun platform te kijken). Het lijkt mij dat YouTube nu wordt overspoeld met mensen die adviezen delen over hoe ze de toekomst het hoofd kunnen bieden. Deze ondernemers hebben verschillende dingen gemeen. Ze verkopen allemaal gevriesdroogd voedsel en overlevingsuitrusting (tenten, speciale laarzen, enorme messen om bamboe om te hakken, en fakkels zo krachtig als een vuurtoren waarmee je kunt zien wat er drie kilometer verderop gebeurt) en hun video’s zijn tot de nok toe gevuld met zeer winstgevende reclame. Denkt een van deze bobo’s werkelijk dat hun kijkers zichzelf kunnen redden met een duur mes en een kast vol gevriesdroogde kool? Eén ding moet u niet vergeten: de miljoenen mensen die video’s maken voor YouTube zijn goedgekeurd door het World Economic Forum, president Biden, de Bilderbergers en de Central Intelligence Agency. En dus is de informatie en het advies dat zij geven volgens mij volkomen waardeloos. De YouTube-hoeren kunnen en moeten allemaal genegeerd worden. Iedereen met video’s op YouTube is gecontroleerde oppositie, of ze dat nu weten of niet.

  De grote fout van Oekraïne

Er zullen zeer weinig huurwoningen beschikbaar zijn in het Verenigd Koninkrijk. Meer nieuwe wetgeving betekent dat honderdduizenden huiseigenaren verkopen en hun huurhuizen en flats van de markt halen. De huurprijzen, die al hoog zijn, zullen de pan uit rijzen. En het zal de schuld zijn van die idioten die onderdrukkende wetgeving hebben ingevoerd om verhuurders het leven onmogelijk te maken.

Een woordvoerder van het Royal College of Nursing zegt dat patiënten niet sterven omdat verpleegkundigen staken, maar dat “verpleegkundigen staken omdat patiënten sterven”. Het is een gladde slogan, maar ik heb nog nooit zo’n zelfingenomen, schijnheilige prietpraat gehoord. Verpleegkundigen staken voor meer geld. En als ze meer geld krijgen, zal de NHS armer worden en zal de dienstverlening aan patiënten nog verder afnemen. Verpleegkundigen hadden moeten staken om te protesteren tegen domme, onwetenschappelijke sociale distantiëring, dodelijke en zinloze maskers en de covid-19 prik – het meest giftige farmaceutische product ooit gemaakt. Maar ze staakten niet vanwege die dingen – ze staakten voor meer geld.

In een groot deel van de wereld is er geen gezondheidszorg meer. Als u wilt weten hoe u uw immuunsysteem kunt versterken, hoe u uw weerstand tegen infecties en ziekten kunt verhogen, hoe u uw lichamelijke en geestelijke gezondheid kunt verbeteren, hoe u vroegtijdige waarschuwingssignalen van ziekte kunt herkennen, hoe u milieurisico’s kunt vermijden en hoe u uw lichaam en geest kunt ontstressen, lees dan mijn boek Superbody. Het boek bevat ook mijn lijst van de 101 beste voedingsmiddelen ter wereld. U kunt een exemplaar kopen bij Amazon. Als een dozijn mensen elk een exemplaar koopt, kan ik bij de thee een ei op mijn toast eten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: De Covid-prikken hebben miljoenen zombies gecreëerdVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn vergelijking met de Munchkins is de G-7 een echte dwergclownshow
Volgend artikelBurgemeester Khan van Londen “nauwelijks bij bewustzijn” door hartaanval dagen na ontvangst Covid-booster
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

47 REACTIES

 1. Wel een grappenmaker ook Dr Coleman…al heeft hij het artikel van vandaag al geschreven op enkele van zijn vorige artikelen, ja ik heb ze allemaal bijgehouden, zéér interessant… waarvoor dank..❤️🇷🇺👍😁

  • Het viel me op dat sommige meer literaire artikelen waar je iets van kan leren over stijl (waar niet enkel de hoeveelheid doden worden opgesomd), interessant voor volgende generaties, een beetje vermeden worden.

 2. Die typische Britse droge humor mocht ik altijd al. Hij zit hier wel beheurlijk reclame te maken voor zijn nieuwste boek.
  Te koop notabene op Amazon!

  Amazon.com is an American tech multinational whose business interests include e-commerce, cloud computing, digital streaming, and artificial intelligence.

  • De hoeveelheid profiteurs die teren op de angsten van het gepeupel zijn inmiddels niet meer te tellen.
   Moet zeggen dat ik ook wel eens wat koop op amazon. Sommige dingen zijn hier 10x zo duur of gewoon niet te koop. Die bezos komt de man met de hamer ook nog wel eens tegen.

    • Klopt, maar ik geloof dat die ook vanuit duitsland wordt gerund. Verschil is wel dat specifiek nederlandse aanbieders daar hun waren kunnen aanbieden en verkopen. Overigens is de duitse amazon vaak vele procenten goedkoper dan de nederlandse. Wel opletten of je het via amazon warehouse krijgt aangeleverd of een of andere criminele karpatenkop uit verlakkerije. Ik ben ooit belazerd door een ‘keurige’ engelse amazon store met goede ratings. Kreeg wel m’n centen terug.

 3. Coleman in zijn welbekende slachtoffer rol.
  In ieder geval klaar voor de brave NWO met schone tuin.
  En ja, verpleegkundigen krijgen ongetwijfeld loonsverhoging in UK , voor de meerderheid trol wat er nog werkt . Zonder hen, is WHO zijn uitvoerders kwijt.

  • Mogelijk kan meneer ‘ de schrijver/ verkoper ‘ (of Amazon) een vuilnisbak laten plaatsen aan zijn landgoed voor de zakjes en blikjes mede tbv klanten die zijn boek hebben gekocht
   En superbody in praktijk brengen dmv wandeling. .
   Tevens Amazon financieren. … wel de lusten niet de lasten geldt naar beide kanten toe. – de eikel –

    • Oprotten met die gek! (ik had al gerrageerd voordat ik je juiste commentaar las. Ook hier zie je van mensen waarvan je het niet verwacht dat ze naïef zijn.

     • Die “gek” heeft meer verstand in z’n grote teen (rechts zowel als links) dan jij in dat hele zielige hoofdje met die grote bek.

      Je kan ook zijn artikels overslaan om je niet te hoeven ergeren en dan hier lulkoek te komen uitkramen. Oprotten met jou!

      • @ Casse
       Voluit Amen grapjas .
       Zal vast slachtoffer hulp voor je bellen 🤣
       Bad day on the block ??
       Vermakelijk figuur .😐
       P.S Coleman heeft je bij je ballen te pakken , vandaar je reactie . 😉

   • ‘Never again’ op Niburu, een ongelofelijke documentaire die je vast en zeker moet zien!!!! Dan ben je helemaal mee met het ‘nu’. Er staat ons nog wat te wachten … een gewaarschuwde mens is er 2 waard …

  • Alleen de promotie van zijn boek “Superbody” vind ik een smerige verkoop truc van hem, dit verwachtte ik echt niet, enfin zijn artikel was van ouds met sarcasme doorspekt, daar houd ik van.

 4. Als iemand nu nog niet doorheeft dat dit oude fossiel papegaait en bij de fouten hoort:

  “U kunt een exemplaar kopen bij Amazon.”

  Dit dus, controlled opposition.

  • Amazon heeft nog nooit werkelijk winst gemaakt, eikel. De prijzen zijn/waren vaak redelijk gunstig voor de koper en niet zo gunstig voor de verkoper. Bezos kreeg al zijn miljarden niet door de uitblijvende Amazon winsten, maar voor de datamining die hij voor CIA/NSA doet en de data storage van deze en andere data op Amazon servers. Bovendien is er een grote kans dat het een gigantische witwas operatie betreft.

   Coleman slijt zijn boeken daar waar hij dat nog mag en kan. Hij wordt vrijwel overal (door jouw “de fouten”) geboycott. Zeer kleine kans dus dat hij tot deze “fouten” behoort.

 5. Ik vind het stuk een vrij lage pH hebben. Oftewel een hoge zuurgraad. Hij heeft dan wel veelal gelijk, maar blij word ik er niet van.

  Terwijl het glas halfleeg is zie ik toch vooral dat de balans begint te keren. Hoe sterker de greep om het losse zand vast te houden, hoe meer er tussenuit knijpt.

  Tien tot twintig jaar geleden kon je op internet en youtube genoeg red-pill informatie vinden. Maar dat was meestal gelijk een moeilijk slikbare pil. Een klap voor je kop een ruw ontwaken. En soms ook dingen die wat doorsloegen.

  Wat je nu ziet is dat er veel mensen beginnen te twijfelen, bereid zijn andere meningen aan te horen en beginnen het gordijn van de wizard of Oz (de tovenaar van de goudprijzen in ounce) opzij te schuiven. Of in ieder geval minder bang zijn om een kijkje erachter te nemen.

  En ook beginnen mensen hun erfenis te waarderen. Het is geen toeval dan mensen in het ‘westen’ wetenschap bedrijven (de werkelijkheid is onderworpen aan regels) en verantwoording nemen voor hun daden (oorzaak en gevolg) en willen werken om iets op te bouwen. Hun creativiteit (zoek de definitie op) gebruiken om nieuwe dingen te scheppen. Het universum (zoek de definitie op) te ontdekken.

  In hinduisme is karma en kaste millennia oud racisme en Shiva de god van ordo ab chao. Er bestaat geen absolute waarheid dus ernaar zoeken is nutteloos.

  In islam is inshah allah, ‘als Allah het wil’ totaal defaitistisch en afhankelijk makend. En de veroveringsdrang en moordlust heeft alleen maar vernietiging en onderdrukking gebracht.

  Het is niet allemaal duisternis en ellende in het verschiet. In de joodse traditie, die wij verleerd zijn door de anti-semitische roomse mysterie religie, begint de dag met de avond. In het schemer (erev) is alles vermengd (arab) en onduidelijk. Dan breekt de morgen (boker) aan en wordt het licht. Dan pas ga je dingen onderscheiden en kunnen planten groeien voor nieuw leven.

  Het blijft niet altijd donker. Het heeft zin om je voor te bereiden voor het leven na de duisternis. Het enige is dat er nog wel een wedergeboorte moet plaatsvinden. De weeën beginnen al te komen. Dus hecht je niet aan de duisternis en deze wereld.

  In het eerste begin sprak God de aarde en de hemelen tot zijn. (bereshiet barah elohim at haeretz w’at h’shamayim). En de aarde was vormeloos en leeg. En de duisternis lag op de vloed. En de Geest van God broedde op het wateroppervlak. En God zei: er zei Licht. En er was Licht.

  Let op, in de Hebreeuwse tekst staat 2x het woordje ‘at’. Dat zijn de letters aleph en tav. De eerste letter en de laatste letter van het alephbeth (in het Grieks de alpha en omega).De eerste en de laatste. De oorsprong A en het kruis t . De stier en het offer.

  Het woord ‘at’ word niet vertaald maar het staat op plaats 4 en 6 in een zin met 7 woorden. Volgens de originele jaartelling is de aarde 6000 jaar oud. Yeshua werd geboren 2000 jaar geleden, rond 4000 dus. Hij zei: “Ik ben de eerste en de laatste” (en zei daarmee eenvoudigweg dat hij God was). Hij zei daarmee dat hij de Schepper was maar ook het offerlam. En Hij zei ook dat Hij terug zou komen. Het laatste woord is hemelen, het woord daarvoor is AT. Is de hele wereldgeschiedenis, het rijk van ruimtetijd, maar 7000 jaar?

  Dat staat allemaal in de eerste zin van de bijbel. In 7 woorden. En ik heb maar een paar dingen aangestipt. Ooit wel eens een boek gelezen dat zoveel informatie in 1 zinnetje kan bevatten? Ik geloof niet in toeval. Maar wel in vrije wil. En een goede Vader.

  Nee, ik deel dat sombere gedoe niet. Ik geloof in de scheppingskracht en herstelvermogen van het Woord. Zeg het goede, doe het goede.

  • en de duivel zag dat het goed was – zeg het goede, doe het goede

   de persoonlijkheid van Christus is de sterkste aanval op de joodse natuur
   alleen christelijke oververdraagzaamheid kan geloven dat hier een brug gebouwd kan worden
   iets uit immoraliteit in de talmoed (1920)

   Alfred ‘de enige keuze; vernietiging – of overwinning’ Rosenberg mocht helemaal van het padje zijn opnieuw; minachting, onwil en het onvermogen om zaken naar waarde te schatten is de ondergang van het westen (kl).
   Je hoeft het niet eens te zijn met Alfred.
   Wel vervelend, minachting, onwil en onvermogen; die lange rode draad.

 6. Ik ga geen boek kopen op Amazon en al helemaal niet van iemand die ook wil verdienen aan de “virussen zijn besmettelijk” mythe. Lees liever de boeken “waar word je nu echt ziek van” deel 1 t/m 3 voor de échte waarheid.

  • Heel goed Sandra,
   En als aanvulling om beter te worden;
   GROOT HANDBOEK GENEESKRACHTIGE PLANTEN – Geert Verhelst
   Kost een aardige duit, maar dan heb je ook wat.

  • Ik weet niet hoe je het anders wilt noemen, maar infectieziekten zijn besmettelijk. Ik kom weinig in direct contact met mensen, maar ik ben van de week toch echt aangestoken door een jongetje dat bij mij op schoot zat. Ik heb precies dezelfde symptomen.

   Ik noem mezelf niet ziek, maar ik heb wel degelijk iets onder de leden nu. Mijn lichaam kan dat prima aan maar ik heb wel prikogen en vooral slaap nodig. Ik noem dat een virus.

   Ik ben ook geen fan van alle chemische medicijnen. Daarom neem ik wel wat plantextract druppeltjes voor de weerstand. Maar ga je eerst maar eens in de werking van ons lichaam verdiepen voordat je onzin gaat verkondigen. Dan ben je in ieder geval de eerste 7 jaar zoet.

   En je kunt wel tekeer gaan tegen Amazon. Ik heb er ook een hekel aan. Maar geef mensen alsjeblieft de ruimte. Niet iedereen kan over elk onderwerp op de hoogte zijn.

   Ik koop helaas ook bij Amazon omdat de winkel bij mij, die ik veel steunde, ermee op hield (pensioen). Ik heb weinig keus dan. Trouwens niet alles wat via Amazon verkocht wordt is van Amazon. Ook andere winkels gebruiken hun portaal.

 7. Die vergelijking met Vietnam heb ik hier twee dagen geleden ook ingetikt. De Donbas als Noord-Vietnam leunde tegen China.

 8. Als iemand iets te zeggen heeft zoals in dit geval, moet je hem liever niet opnieuw aan dezelfde enge moraal afmeten die je toch al, uit democratisering (het omdraaien van middel en doel) je kans tot spreken af wil nemen, waaraan de debielen zich aanpassen met hun poepzakjes.

 9. Een klein bewustzijn kan zich niet aanpassen aan een groter bewustzijn, maar wel andersom. Dat is de lijdensweg van het tweede waar het eerste zo’n plezier aan beleeft. Dat is politiek. Als je de mopperende toeristen hoort, denk dan aan de vraag die aan Jezus gesteld werd of het ongeluk van een kind (met zoiets als een Downsyndroom) zijn karma is of dat van de ouders.
  Het kind heeft niets fout gedaan, maar toch zie je dat ze vaak een soort boosheid hebben, het gevolg van geestelijke stilstand. Doordat de ziel zich niet goed kan uitdrukken middels haar voertuig, ontstaat er net als bij een stuwdam een innerlijke ophoping van spanning die de toekomstige evolutie (in volgende levens) veiligstelt voor hen die enkel de uiterlijke wereld voor hun voor(oor)delen gebruiken.

 10. Wat mij verbaasd, iedereen heeft schulden……..bij wie precies? Dezelfden die aan alle ellende verdiend hebben.
  Dus ik zou zeggen schuldeisers opknopen, ratten uitgeroeid en iedereen schuldenvrij.
  Zou toch niet moeilijk moeten zijn?

 11. Ik heb hier weleens over de theosofie gesproken die ontstond als reactie op de Britse cultuur van seances waar bekende geschiedkundige figuren als Napoleon werden uitgenodigd voor een wijs advies voor de uitverkorenen. De theosofie beweerde dat dit soort dingen niet kunnen, en dat het meestal ‘schillen’ zijn van laag ontwikkelde zielen in de astrale wereld die niet los kunnen komen en bovendien de deelnemers aan de seance misleiden, wat tot bezetenheid kan leiden. Vertaald naar de politiek, heeft Boris Johnson zich mogelijk vergist toe hij de geest van Winston Churchill opriep?

 12. Don’t shoot the messenger….!

  De Russische president is niet de echte Vladimir Poetin. Wat is er aan de hand?

  Vooral de ogen vallen me op: de oude Poetin had hele grote ogen, die er vaak zorgelijk uitzagen. Je kon zien dat hij niet blij was. De nieuwe Poetin is diametraal het tegenovergestelde: zijn ogen zijn ongeveer twee keer zo klein en hebben over het algemeen een vriendelijke, vredige uitstraling. Je zult deze nieuwe Poetin vaak zien met een kalme, zelfverzekerde glimlach. Helemaal niet de onrustige man die de eerste Poetin leek te zijn.

  Natuurlijk proberen de media dit te verdoezelen met claims van plastische chirurgie, omdat ze dienen om de bevolking in een voortdurende staat van totale onwetendheid te houden.

  https://stopworldcontrol.com/putin/

  • Wat is er aan de hand?

   Mensen worden ouder. En milder. Vooral als ze jarenlang hebben moeten vechten en nu al een hele tijd zeker zijn van de overwinning.

   Als je het zeker wilt weten moet je naar de oren kijken. Daar let nooit iemand op bij dubbelgangers maar die zijn zo uniek als een vingerafdruk. Oren blijven alleen altijd doorgroeien, ze worden dus wel langer. Net als wenkbrauwen en neus.

 13. Als je echt wil overleven dan kan je maar 1 ding doen: bidden tot Jezus Christus dat Hij je zonden vergeeft.
  Om na een kernoorlog nog in leven te zijn, lijkt me namelijk geen pretje, met of zonder vriesdroogvoer.

  • Bijna goed.

   Jezus is niet gekomen om zonden te vergeven maar om je te redden van de zonde. Om je uit de duisternis te halen en weer met de Vader te verenigen. Zonde is afkeer van God, gescheiden zijn van God. Zonden zijn alleen maar overtredingen van de wet. Ook als die vergeven zijn ben je nog steeds een zondaar. Je moet opnieuw geboren worden.

   De wereld is het systeem waar je in zit. Het is vervallen en kapotgemaakt. Maar na de oogst gaat het vernieuwd worden. Je wedergeboorte geeft je alvast toegang tot de geestelijke dimensie.

 14. Neem me niet kwalijk maar deze meneer Coleman doet ook aan bangmakerij. Hij schetst een wanhopige wereld en komt afsluitend met de oplossing: zijn boek.
  Grapjas 🥱

 15. It’s the Last Leg of the Fed’s Master Plan
  https://youtu.be/cxdgsoQ1_FM

  722 US banks reported unrealized losses exceeding 50% of capital
  Banking Black Swan Month: https://dinarchronicles.com/2023/05/05/kat-anonup-update-banking-black-swan-month/ Complete Banking collapse in June
  Around 2,315 banks across the US are currently sitting on assets worth less than their liabilities, according to a Hoover Institution report by Professor Seru and a group of banking experts, as cited by the media. The market value of the loan portfolios of these lenders is reportedly $2 trillion lower than the stated book value.
  Banking Black Swan Event Month: Kat Anonup Update: Banking Black Swan Month | Dinar Chronicles
  Restored Republic: EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET VERZINNEN ZE NIEUW ELEKTRONISCH GELD OM IN TE GELOVEN = NIEUW GELD – OUD GELD WEG DOEN HET HET W.E.F. INFILTREERT IN NATIONALE KABINETTEN OM HET VOLK TE ONTMOEDIGINGSBELEID PROBEREN ZE HET VOLK DIGITAAL TE HANDHAVEN
  HOE STAAN DE KANSEN? ALS ZE ONS SYSTEMATISCH ALLE MENSEN GAAN HACKEN. TOF PLAN

  The entire financial system of the Western world is in private unelected unaccountable hands, the hands of people who meet in absolute secrecy. https://youtu.be/it1cU2mayeU en hebben wij niets mee van doen tenzij je er zelf in geloofd. We waren allang vrij maar deze lui laten je niet vrij en dan maar andere wegen bewandelen.

  Are Global Elites EVIL or STUPID? And the most politicians follow them blindly and that’s the worst part and also has no wisdom….. Eckhart Tolle tells Russell his views on those in power and explores the lack of wisdom leading the world today. I’ve been saying this for years that true wisdom doesn’t come from a book. https://youtu.be/kawBVP1cozM This Man is Pure Evil… https://youtu.be/ssHCZ5gqVK0

  Helpt deze je wakker te maken van deze lui die je in hun zelfverzonnen digitale slavernij met fake money proberen te vangen die nooit iemand gekozen heeft.
  Je kan er maar in trappen en je mee laten opzadelen…..

  The young are not just ” freaking out” they are being brainwashed into some crazy confusion.
  https://youtu.be/Yerb2xHerqw We have two time lines is 1 follow the bad guys whit false ego who while program. your brain wit Agenda2030 or see the light and overcome your own darkness and let go your false ego is what they here explain = Find Enlightenment & End Suffering Using The LAW OF ONE – w/ Aaron Abke | Know Thyself = Aaron Abke explains how to call forth our awakening by understanding The Law of One. The Law of One is a channeled text uncovering the origin of the universe, and explaining that all things exist as one. Aaron shares the meaning of life, and how to ascend through the different densities. He describes the 3 beliefs of our ego (and how to overcome them), awakening Kundalini Energy, and the journey to enlightenment. https://youtu.be/uWcVOL8Z9-o

 16. The Age of Aquarius is INNER REVOLUTION = CHANGING YOUR OLF BELIEF SYSTEMS.

  The Age of Pisces came before the Age of Aquarius (roughly from AD 1-2000). It was strongly guided by an “me/ego” mentality. Generational hierarchies, religion, and socioeconomic status dominated social organization around the world.

  Access to limited information marked shifts in power, leading to competition based on scarcity and competition for what were perceived as limited resources.

  Most people were told what to do and what to believe, and usually adopted what their parents and grandparents believed, because where else would you learn it? Just followed and most still do…..

  INTELLIGENCE vs INTELLECT explained by Hans Wilhelm
  https://youtu.be/Z5z_FPI-K9U

  We are in The photon belt will due til AD 4000 is now 2023 Is the cosmos currently playing out the devils until 2024-2025 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown…..
  We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. Who is the angel …and the other side a pitchfork…with a false ego……in other words is the more we put those agenda’s in the spotlight the better is is……they don’t one us and are not their properties….we where already free

  12 Laws of Karma That Will Change Your Life

  Psychology Of Life as we moving from 3D to 5D on EARTH

  Welcome to “Psychology of Life”!

  Are you ready to discover the profound wisdom of the 12 laws of karma that have the power to transform your life?

  In this enlightening video, we delve deep into the theory of karma and explore each of the 12 laws in detail.

  From the fundamental Law of Cause and Effect to the empowering Law of Responsibility, we uncover the secrets behind karma’s ripple effect on our thoughts, words, and actions.

  These laws go beyond the simplistic notion of “what goes around, comes around” and offer profound insights into creating a life of positivity, growth, and meaningful connections.

  Join us on a cosmic journey as we discuss how the Law of Creation allows you to become the architect of your reality, and how the Law of Humility teaches us to embrace lessons and foster personal growth.

  Explore the Law of Connection, which reminds us of the interconnectedness of all beings, and learn how the Law of Patience and Reward reveals the power of perseverance.

  We also dive into the Law of Change, highlighting the importance of embracing life’s transformations, and uncover the Law of Giving and Hospitality, emphasizing the role of generosity in our spiritual growth.

  Discover how the Law of Focus directs our attention towards our desires, and the Law of Here and Now reminds us to cherish each precious moment.

  Throughout this transformative journey, we unravel the profound teachings of great philosophers, visionaries, and ancient cultures who recognized the significance of these laws. From Nikola Tesla to Mahatma Gandhi, their wisdom resonates through the age.

  Whether you’re seeking to understand karma’s working, unleash the power of the law of attraction, or simply lead a more fulfilling life, this video is a must-watch.

  Prepare to be inspired, challenged, and motivated to incorporate these timeless principles into your daily life.

  So, if you’re ready to embark on a life-altering experience and tap into the incredible potential of the 12 laws of karma to release your old beliefs system to make you a real soul in love with yourself and others.

  https://youtu.be/T15437SNqWs

 17. Je moet luisteren naar je innervoice en is een beter idee…..

  Pisces is altogether connected to the immune system, and Saturn in Pisces indicates that collectively Humanity might have a lowered immunity for a while and should put special attention to raise it.
  The most dangerous time will be in a year or two, when Saturn gets closer and closer to Neptune, which can be an epidemic/pandemic signature.

  Pisces is a sign of seeing consequences from previous actions and life choices, what we call karma.

  Let’s hope karma is not a bitch this time, but a wise teacher!

  According to esteemed esoteric researcher Rudolf Steiner, the true reasons for susceptibility to viruses and such, is not the actual virus, but the materialism of the person. The more materialistic, atheistic and deprived of spiritual concepts and feelings one is, the more susceptible one becomes to all kinds of viruses.
  You see it is more of a spiritual thing…

  Maar de meeste luisterden niet en zitten we nu in chaos wereldwijd….

  Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire.

  The Secret of Life

  It sets into motion the law of cause and effect. The action produces a result that binds itself to the doer until the cause is compensated by the appropriate effect, whether forthcoming immediately or carried over from one life to another.

  Persons who pass their lifetime satisfying the body and gratifying the ego, unaware of the Divine Image in themselves, amass earthly karma or sins. When they die with those unresolved karmic consequences and with unfulfilled earthly desires, they must reincarnate again and again to resolve all mortal entanglements.

  The root of pain is egoistic actions, which (being based on delusions) lead to misery.

  Otherwise, birth after birth, man experiences the misery of unfulfilled desires.

  The real rulers in Washington are invisible and exercise power from behind the scenes
  https://a-panache.com/2014/04/29/age-of-aquarius/?fbclid=IwAR0DwwVqxTgHOV-XAEhDEMGyqbsHtP1Qv2dF1TJrfdro7WVKUOGZh1luE9s

  LUCIFERIAN DOCTRINE explained by Hans Wilhelm
  https://youtu.be/dMHgm9C-sEU The Danger of Secret Societies.

  Their next target for the whole world = AI
  https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020?fbclid=IwAR3vwPlvzTe2UhrBkqznKMwxDBL4LDzf-NH9qIoorEfAI278aqUsM8HtT9Y

  Tech Giants & Their Agenda To Re-Colonize
  The World Vandana Shiva discusses the reality of globalization, which serves to empower corporations and shift power away from local communities. The conversation touches on the impacts of seed patents and GMOs, the rise of tech giants, and the root cause of issues like pollution and unemployment, ultimately challenging us to rethink our relationship with convenience and prioritize care for our planet and communities. https://youtu.be/LYY8ZyU6tBU

  They Trade Us All Like SLAVES on the BOND MARKET AND WE THE PEOPLE are never told this or made aware of it. https://youtu.be/uaWt4l8xsas

  Artificial Intelligence Is the New Monopoly:
  💵The Rich and Powerful Will Take Control
  https://youtu.be/v_8NlUqf2HA

  Professor Max Tegmark
  Stop AI Development Now! The Dangers Of Chat GPT-4 | Part 1 Of 2

  Is overcoming your fears from this one as they early did with covid 19…….they don’t now what love is……
  DE WEG NAAR MENTALE & FYSIEKE VRIJHEID – CITATEN, VRAGEN & ANTWOORDEN
  Brain wash yourself with love and happiness
  https://youtu.be/2tNp0aLlu34

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in