Mijn vijanden bevinden zich niet in Moskou of Peking. Mijn vijanden bevinden zich in Washington, Arlington, Langley, Wall Street, Silicon Valley, en Hollywood. En de uwe ook. De enige vraag is of u het al beseft of nog niet, schrijft Caitlin Johnstone.

Er is een grootscheepse campagne om de mensen ervan te overtuigen dat het onmogelijk is om gewoon een andere mening over Rusland en Oekraïne te hebben. Ofwel gelooft u volledig wat instellingen zeggen die over elke oorlog gelogen hebben, ofwel bent u een agent van het Kremlin of een nuttige idioot.

De slachtoffers van deze narratieve beheersingscampagne kunnen nooit echt onder woorden brengen waarom het zo ontzettend belangrijk is dat iedereen hetzelfde denkt over Oekraïne. Dat komt omdat het niet hun eigen mening is; het is iets dat op slinkse wijze zonder hun geïnformeerde toestemming in hun gedachten werd ingebracht.

En als u goed hebt opgelet, kunt u natuurlijk heel gemakkelijk verklaren waarom het zo belangrijk is dat iedereen dezelfde gedachten over Oekraïne heeft. Dat is omdat het publiek anders nooit zou instemmen met agenda’s die hun bankrekeningen rechtstreeks schaden en die gemakkelijk zouden kunnen leiden tot een kernoorlog die iedereen die zij kennen doodt.

Zonder deze campagne voor narratief beheer zou Oekraïne gewoon weer zo’n onderwerp zijn als wapenbeheersing of abortus, waarover u gewoon uw mening kunt hebben zonder een geheim agent of onwetend werktuig van een buitenlandse regering te zijn. En het zou veel moeilijker zijn om conformiteit af te dwingen.

De steeds groter wordende kans op een kernoorlog is het belangrijkste en gevaarlijkste wat er op dit moment in de wereld gebeurt, en de politieke klasse en de media spannen samen om deze realiteit voor het volk verborgen te houden, om te voorkomen dat de publieke opinie zich mengt in de grote schaakbordmanoeuvres van de imperiale machthebbers.

  Rusland gebruikt onbemande helikopters om de Oekraïense luchtverdediging uit de tent te lokken

Deze samenzwering van zwijgen over de gruwelijke realiteit van het gestaag escalerende nucleair jongleren tussen de VS en Rusland is het grootste schandaal ter wereld. Iedereen op aarde heeft op dit moment een geladen pistool tegen zijn hoofd, en deze klootzakken verbergen deze realiteit voor iedereen. Zij stoppen het in de doofpot.

6 januari was een voorgewende LARP-versie van wat de VS in het echt gedaan hebben in Oekraïne in 2014 en in vele andere naties in de recente geschiedenis.

Iedereen die gelooft dat Trump niet net zo krachtig als Biden het gewicht van het VS-imperium achter de proxy-oorlog in Oekraïne zou gooien, is een domme partijdige hack.

De mensen met de grootste platforms zijn bijna altijd de mensen die uw aandacht het minst waard zijn. Beroemdheden, politici en pundits hebben de saaiste, nietszeggende, homogene wereldbeschouwingen die men zich kan voorstellen, en zeggen zelden iets wat u niet al van alle anderen gehoord hebt.

Elke analyse van de dynamiek van de wereldmacht die geen rekening houdt met de unieke, vooraanstaande rol van de regering van de VS in de wereldwijde tirannie en onderdrukking is leeg kindervermaak.

De ene mainstream factie zegt dat u moet instemmen met het oligarchische imperium omdat oligarchie en imperium geweldig zijn, de andere zegt dat u moet instemmen met het oligarchische imperium vanwege intersectionaliteit en inclusiviteit. Hun agenda’s zijn dezelfde; alleen de rechtvaardigingen verschillen.

  Clustermunitie is het nieuwste Wunderwaffe dat gedoemd is het Westen teleur te stellen

Het feit dat transgenders te kakken zetten nu de gemakkelijkste manier is om mensen af te zeiken in het mainstream discours, betekent niet dat rechts de nieuwe tegencultuur is. Het betekent alleen dat de echte tegencultuur (de machtigen te kakken zetten) alle zichtbaarheid in de echokamer van het mainstream discours verloren heeft.

Er is momenteel geen reden om aan te nemen dat AI ooit bewust zal worden. De huidige wetenschap kan het bewustzijn niet verklaren of begrijpen, en wij weten niet of dat ooit zal gebeuren. Hoe “slim” het ook wordt, er is geen reden om aan te nemen dat AI zichzelf ooit als een waarnemend subject zal ervaren.

Zij zullen AI maken die intelligente gesprekken kan voeren. Zij zullen misschien zelfs AI maken die complexe psychoanalyses kan uitvoeren en originele filosofie kan scheppen. Maar niets van dat alles zal betekenen dat er een bewust subject is dat dat alles van binnenuit waarneemt. Het menselijk vernuft is nog niet dichter bij het begrip hoe dat moet dan in het stenen tijdperk.

De AI die vandaag de controverse over het machinebewustzijn aanwakkert, is niet bewuster dan een rekenmachine. Ik zeg niet dat het nooit zal gebeuren, alleen dat wij nog geen bewijzen hebben gezien om te geloven dat het zal gebeuren. Als het wel gebeurt, zal het ons begrip van het heelal waarschijnlijk ingrijpend veranderen.

Intussen weten wij dat het heel goed mogelijk is dat gemilitariseerde AI ons uiteindelijk allemaal de dood in jaagt en dat andere vormen van AI gebruikt kunnen worden om ons te onderdrukken en te manipuleren. Wij zouden waarschijnlijk wat meer aandacht aan dat gebied van bezorgdheid moeten besteden.

  Over het idiote idee dat het moedig is om een nucleaire valkuil in Oekraïne te steunen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EXPLOSIEF: Spanje onthult geheim militair chemtrailprogramma!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBritse gezondheidsautoriteit meldt dat meer dan 99% van de apenpokkenpatiënten homoseksuele mannen zijn
Volgend artikelFinanciën, klimaat, diplomatie, wetenschap, geneeskunde, onderwijs en psychologie: De “deskundigen” zijn VERKEERD over bijna alles
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Ehm…dat lastste deel is niet volledig waar. Er is op het gebied van AI al een discussie gaande omdat sommige software een soort zelfbewustzijn lijkt te hebben.
  Overigens is het helemaal niet noodzakelijk voor een AI om zelfbewust te zijn om toch het terminator-effect te bereiken. Het gaat erom dat die AI dan logische gevolgtrekkingen maakt uit de info die het krijgt of verzamelt.

  • AI bestaat niet zal ook nooit bestaan, AI woord gebruikt door *********, mag ik hier niet vertellen op frontnieuws, want dan woord me bericht verwijderd, dan zeggen dat heeft met geloof of iets te maken en dat mag hier niet, maar kan je vertellen dat iets via de AI met ons gaat praten en dingen doen, en dat is niet d AI.

 2. Personelijk mag ik het Russische fatalisme en sociaal conservatisme wel.
  Ook het communisme had goede dingen; dat heb ik ook in oostblok gezien.

  Toen ik jong was, en wat vroeg over klassieke muziek, kreeg ik als antwoord: dat is niet voor jou soort mensen.
  Musea en tentoonstellingen en concerten waren en zijn altijd te duur voor gewone mensen in NL
  Bij de bouw van b.v musea en aanschaf “kunst” telt de mening van Jan met de Pet totaal niet
  Studeren goede medische verzorging, goed pensioen goede voeding was altijd voor de “betere”klasse.
  Bij WO: minder dan 6% uit de arbeidersklasse.
  psychologen: waren niet in het verplichte ziekenfonds; arbeiders hebben geen problemen.

  kijk en dat was en is in oostblok anders.

 3. ONZE MOORDENAAR , wij hoeven niet over de grens te gaan kijken onze moordenaar zitten volgens mij denk ik in Den Haag zowel kabinet een t/m vier VVD Rutte en het CDA D66 en niet vergeten de verrader Gert Jan Seegers van het CU hebben zich schuldig naar mijn mening gemaakt aan het vermoorden van ons volk ons land hebben zij verkocht aan onze vijand, Merkel Maar wat de Duitsers ons hebben aangedaan zo sprak het volk mogen wij nooit vergeten en de elite die lachen zich rot om ons dom volk leden van het koningshuis waren ook weer naar het WEF gegaan jullie weten wel een club die niet gekozen is en waar de koning ons nog een trap na geeft het is geen koningshuis maar een rover hut als je het mij vraagt dat is mijn mening.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in