Het eerste “Corona Tribunaal” is in volle gang. Tijdens de openingsverklaringen deed advocaat Reiner Füllmich een opmerkelijke uitspraak over onze regeringen, schrijft Uncutnews.ch.

Dezelfde mensen die er 12 jaar geleden voor gezorgd hebben dat de Mexicaanse griep, die mild bleek te zijn, tot pandemie werd uitgeroepen door de definitie van het woord pandemie te veranderen, hebben deze Coronapandemie gecreëerd, aldus Füllmich.

Een van de doelstellingen van de pandemie was de aandacht af te leiden van de frauduleuze activiteiten van hun financiële industrie of financiële maffia, die door de Lehman-crisis aan het licht waren gekomen. De “Coronapandemie” diende hetzelfde doel, legde de advocaat uit.

Als wij destijds hun activiteiten hadden onderzocht, zouden wij ontdekt hebben dat zij al tientallen jaren onze schatkist plunderen, voegde hij eraan toe.

Wij zouden ook ontdekt hebben dat onze regeringen niet meer onze regeringen zijn, maar overgenomen zijn door het Economisch Wereldforum, dat sinds 1992 de Young Global Leaders voortbrengt, aldus Füllmich. Overigens, twee van de eerste Young Global Leaders waren Angela Merkel en Bill Gates.

De financiële maffia heeft kunnen opereren omdat politici medeplichtig zijn en profiteren van de misdaden, zei hij.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse kabinetsleden sluiten juridisch bindende overeenkomsten met WEFVolg Frontnieuws op Telegram

  Het zou zoveel erger zijn geweest als ik niet was gevaccineerd
Vorig artikel“Gezondheidsnachtmerrie” waarschuwing over Covid-prikken met hartbeschadigend gif
Volgend artikelCDC en Pfizer waarschuwen dringend voor bloedklonters, zelfs bij “de gezondste sporters” – “Iedereen loopt risico op bloedklonters!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Er is niets belangrijker in de wereld dan vrijheid. Vrijheid is het waard om opofferingen voor te doen, het is het waard om er je baan voor te verliezen, het is het waard om er voor in de gevangenis te zitten. Ik ben liever een vrije pauper dan een rijke slaaf. Ik zou liever sterven in bittere armoede met mijn overtuigingen, dan leven in weelde zonder zelfrespect Martin Luther King
   Het feit dat je hier al commentaar neerschrijft is al een teken dat je iets doet.

  • Je kunt heel veel doen. Vooral in je eigen achtertuin, want geen huis dat staat zonder fundering. Als de leden van partijen opzeggen stopt de partij met bestaan.

   Als partijen geen wethouders meer kunnen leveren voor gemeente stopt de macht van de partij. Wanneer op lokaal niveau een landelijke partij geen macht meer heeft is regering losgekoppled van de werkelijkheid, maar dan fysiek. Dat geestelijke stukje verwantschap met de wereld is al enige decennnia geleden gebeurd….

   De gemeenteraads verkiezingen en vooral de verdeelposities die dit orgaan beheerd zijn de achilleshiel van de zittende macht.
   Gemeenteraad stuurt afgevaardigden naar provinciale functies, naar zaken zoals bestuur van woningcooperaties, musea, gesubsidieerde natuurbeheer organisaties en andere “bedrijven” die met gemeenschapsgeld worden betaald . Dat zijn vet betaalde politiek uit te delen baantjes.
   De ratten zitten dus ook gewoon in uw achtertuin en niet alleen in Den haag.

   In uw achtertuin zijn ze zowel benaderbaar als aanspreekbaar, en mogelijk aaibaar zonder lijfwacht.
   Ooit een biggentje geaaid….nou, een mooi leer moment direct bij u in de buurt….

   …en wie weet kunt u er wel een met gegronde argumenten overtuigen het lidmaatschap op te zeggen….another brick in the wall gone…..make windows, tear down roofs…

   transparantie is de sleutel…..

   • Juist! Het enige wat wij, burgers, kunnen doen is het ‘regeringsroer’ omgooien met de volgende verkiezingen. Dus geen stem meer voor het narratief!

  • Er zijn maar 2 dagen in het jaar dat je niets kan doen, de ene is gisteren de andere is morgen, dat betekend dat je vandaag iets kan doen, het is toch zo makkelijk om te zeggen, “je kan niets doen” blijf dan in je zetel zitten, en klaag maar dat je niets kan doen, moet je naar de klaag muur gaan, die dient daarvoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in