Zoals Frontnieuws reeds eerder vermeld heeft nam klimaatactiviste Greta Thunberg donderdag deel aan een speciaal programma over het Coronavirus op CNN, waar ze als deelneemster aan het expertenpanel werd uitgenodigd. Andere deelnemers waren onder andere de voormalige Centers for Disease Control and Prevention (CDC) directeur Richard Besser en het voormalige hoofd Health and Human Services (HHS) Kathleen Sebelius.

De klimaatactiviste Greta Thunberg viel buiten de schijnwerpers toen het Coronavirus het als de nieuwe werelddreiging overnam.

De psychisch gehandicapte ‘klimaatdeskundige’ tiener blijkt nu omgezadeld te zijn en is in plaats daarvan een expert op het gebied van het Coronavirus geworden.

Het initiatief van CNN om een schoolgaande tiener uit te nodigen als Corona-deskundige heeft sterke reacties opgeleverd. Gemma Tognini van Sky News Australië gelooft dat het de geloofwaardigheid van het kanaal heeft aangetast en Brad Polumbo van de Washington Examiner schrijft “Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe belachelijk dit is”.

Greta Thunberg zit in het expertenpanel van CNN over het Coronavirus

5 REACTIES

  1. Dit zwaar debiele meisje wordt nu zelfs al “deskundige” genoemd door CNN.
    Logisch dat president Trump een bloedhekel aan CNN heeft.

  2. Links: achtelijkheid en gesstelijk gestoordheid verheven tot wetenschappelijke kennis.

    Weet je wat je van de linksen max.kan verwachten….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here