Zoals Frontnieuws reeds eerder vermeld heeft nam klimaatactiviste Greta Thunberg donderdag deel aan een speciaal programma over het Coronavirus op CNN, waar ze als deelneemster aan het expertenpanel werd uitgenodigd. Andere deelnemers waren onder andere de voormalige Centers for Disease Control and Prevention (CDC) directeur Richard Besser en het voormalige hoofd Health and Human Services (HHS) Kathleen Sebelius.

De klimaatactiviste Greta Thunberg viel buiten de schijnwerpers toen het Coronavirus het als de nieuwe werelddreiging overnam.

De psychisch gehandicapte ‘klimaatdeskundige’ tiener blijkt nu omgezadeld te zijn en is in plaats daarvan een expert op het gebied van het Coronavirus geworden.

Het initiatief van CNN om een schoolgaande tiener uit te nodigen als Corona-deskundige heeft sterke reacties opgeleverd. Gemma Tognini van Sky News Australië gelooft dat het de geloofwaardigheid van het kanaal heeft aangetast en Brad Polumbo van de Washington Examiner schrijft “Er zijn geen woorden om te beschrijven hoe belachelijk dit is”.

Greta Thunberg zit in het expertenpanel van CNN over het Coronavirus

  Tekenen van COVID-19 injectie falen stapelen zich op
Vorig artikelBelgische politieagenten zeggen dat sommige burgemeesters de kant van no go-zone bendes kiezen
Volgend artikelPolitieagent: No go-zones zijn “Nu buitenlandse enclaves … in oorlog met Frankrijk en met de Westerse beschaving”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

  1. Dit zwaar debiele meisje wordt nu zelfs al “deskundige” genoemd door CNN.
    Logisch dat president Trump een bloedhekel aan CNN heeft.

  2. Links: achtelijkheid en gesstelijk gestoordheid verheven tot wetenschappelijke kennis.

    Weet je wat je van de linksen max.kan verwachten….

  3. Gemeen om zo’n zwakzinnig kind te misbruiken voor propaganda. Waar zijn de ouders? Maar het bevestigt de nood voor het voortduwen van het “programma” wel. De vraag is en blijft, hoe stoppen we het programma…? Nuchter-denkende mensen staan er nu kennelijk helemaal alleen voor; trouwe belastingbetalers die nutteloze politici een bestaan hebben verzorgd, worden niet gehoord, maar opzij geduwd als “complotdenkers” en nog erger.

    Welke schutting kunnen we optrekken tussen de waanzin en de normaliteit op deze Aarde, zodat we normaal kunnen blijven leven, zonder gedwongen te worden mee te moeten doen met de waanzinnigen? Waar kunnen we heen om te ontkomen aan deze volslagen gekte binnen de Gates of Hell, waar Onze Lieve Bill zich ontfermt over de besmette zieltjes. Waar, oh waar?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in