Belgische politieagenten zeggen dat sommige burgemeesters de kant van no go-zone bendes boven de politie kiezen omdat de bendeleden, hun vrienden en familie een groot deel van het kiesdistrict van de burgemeesters vormen.

De politieagenten zeggen dat er wetteloze zones zijn in Brussel en dat ze snel groeien.

Asielzoeker weigerde alcoholhoudende zeep te gebruiken – dreigde christenen te vermoorden

  Belgische jongen van trap afgegooid tijdens ernstige mishandeling door "jongeman van buitenlandse origine"
Vorig artikelBizar door de EU gefinancierd stripboek voorspelde pandemie – met globalisten als redders
Volgend artikelFelle reacties op CNN’s uitnodiging van Thunberg als expert over het Coronavirus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in