Uit een FDA-rapport blijkt dat in de klinische proeven van Pfizer een 24% hoger sterftecijfer door alle oorzaken werd gevonden onder de gevaccineerden in vergelijking met de placebogroep.

Volgens het rapport, dat werd vrijgegeven door de Amerikaanse Food and Drug Administration om achtergrondinformatie te verstrekken over haar besluit van augustus 2021 om volledige goedkeuring te verlenen voor het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin na het aanbieden van beperkte noodtoestemming voor gebruik in december vorig jaar, zes maanden nadat de klinische studie van het vaccin begon, was het totale aantal sterfgevallen gerapporteerd in de gevaccineerde groep bijna een kwart hoger dan het aantal sterfgevallen in de placebogroep.

Americanlibertyemail.com:

De FDA gaf de Pfizer Covid-19 injectie in augustus van dit jaar haar zegel van goedkeuring, verklarend dat het experimentele genserum veilig en effectief is. In korte tijd heeft de FDA het vaccin vrijgegeven voor 12- tot 17-jarigen en is bezig het formeel goed te keuren voor kinderen vanaf 5 jaar. De COVID griezel, Dr. Anthony Fauci, beveelt aan het vaccin in de armen van baby’s te douwen binnen enkele ogenblikken nadat ze uit de baarmoeder zijn gekomen. Dit klinkt allemaal ongelooflijk krankzinnig als je bedenkt dat de injecties meer mensen doden in een tempo dat dat van alle andere “vaccins” in de laatste 100 jaar ver overtreft. Dit is geen overdrijving..

De FDA zegt dat zij niet in staat zal zijn om de volledige gegevens van haar vaccin proeven vrij te geven tot het jaar 2076. Een groep genaamd Public Health and Medical Professionals for Transparency heeft de FDA aangeklaagd voor ruwweg 300.000 pagina’s met gegevens die het agentschap heeft verzameld tijdens de proeven met het vaccin. De ironie wil dat de groep die de FDA aanklaagt een einde hoopt te maken aan de “vaccin aarzeling” onder de bevolking door meer transparantie over de vaccinproeven. De FDA heeft de rechtbank verteld dat het hen 55 jaar zal kosten om alle gegevens aan de eisers te overhandigen. Ha! Dat zal zeker een einde maken aan de aarzeling om te vaccineren! Daar is niets verdachts aan!

  Prikspijt - Na instorting op podium: komiek ziet af van vierde vaccinatie

Zoals we in een eerder verslag al opmerkten, waren er bij de proeven van Pfizer 22.000 mensen gevaccineerd met de COVID-prikken en 22.000 mensen met een placebo. Dus, dit was een groot onderzoek. 21 mensen in de gevaccineerde groep stierven tijdens de proeven. 21 van de 22.000. Dat is bijna een kans van 1 op 1.000 dat de COVID-prik de ontvanger zal doden, wat een verbazingwekkende kans is – beter dan de loterij.

De American Medical Association (AMA) schepte in juni op dat 96% van alle artsen in Amerika nu gevaccineerd waren. Die artsen stonden ook plichtsgetrouw in de rij voor booster injecties toen de FDA en Fauci die begin oktober goedkeurden. Reeds eerder is opgemerkt dat er sinds half oktober een grote piek is in het aantal Amerikaanse artsen die “plotseling” en “onverwacht” overlijden, zie Frontnieuws Oogst wat je zaait? Artsen vallen sinds half oktober als vliegen in sterfgevallen omschreven als “onverwacht overleden” en “plotseling overleden”.

De 32-jarige Dr. Stephanie Bosch overleed op 13 oktober in Waldport, Oregon aan een longembolie. De 48-jarige Dr. Elliott Gagnon “overleed onverwacht thuis” op 14 oktober. En de lijst gaat maar door en door. Er zijn sinds het begin van de booster-prik-regeling berichten van tenminste 100 artsen in Amerika die plotseling en onverwacht aan hartproblemen zijn overleden. Alle plotseling overleden artsen waren tussen de 32 en 59 jaar oud.

Amerikanen hebben deze trend ook opgemerkt. Google en andere zoekmachines hebben in de laatste paar maanden een enorme stijging gezien voor de zoektermen “plotseling overleden”.

  Over gebroken vriendschappen

En zoals we hier al enkele weken melden, is het plotselinge overlijden en/of overlijden van professionele atleten in Europa dit jaar met 500% gestegen. Vrijwel alle profvoetballers en hockeyspelers in Europa moeten worden ingeënt. Dit zijn enkele van de gezondste mensen in de hele wereld. Zeker, deze twee sporten zijn ongelooflijk intensief, maar niemand kan ontkennen dat iemand die drie uur non-stop op het veld kan rondrennen, of kan schaatsen terwijl hij een puck rondslaat, een slechte fysieke conditie heeft. Deze mensen hebben een ongelooflijk hoge cardiovasculaire conditie, en toch zijn meer dan 183 profatleten (en een paar coaches en scheidsrechters) dit jaar tijdens wedstrijden plotseling in elkaar gezakt en 108 van hen zijn ter plekke overleden.

Tijdens Thanksgiving week, zakte John Fleck in elkaar tijdens een wedstrijd van Sheffield United. De Schot is pas 30 jaar oud, en men moest hem op het veld reanimeren voor hij met spoed naar het ziekenhuis werd gebracht. De ineenstorting van Fleck was voor voormalig profvoetballer Matt Le Tissier aanleiding om te twitteren: “Hoeveel sportmensen moeten er nog op het veld in elkaar zakken voordat er een onderzoek komt?” (En over Schotland gesproken, in dat land is het aantal hartaanvallen dit jaar met 25% gestegen).

In een post op Substack merkt Dr. Yaffa Shir-Raz op dat het aantal FIFA voetbalspelers dat in 2021 is overleden een stijging is van 500% ten opzichte van alle voorgaande jaren, zie Frontnieuws 5-voudige toename van plotselinge hartdood bij FIFA-spelers in 2021. Het enige dat dit jaar anders is dan alle voorgaande jaren dat deze piek in hartaanvallen, myocarditis en pericarditis zou kunnen verklaren, is dat de vaccins zwaar zijn gepusht bij de professionele atletengemeenschap. Ze hebben niet allemaal plotseling besloten om cocaïne te gaan gebruiken; ze zijn gevaccineerd. Wanneer gaan de regeringen van de wereld eens eerlijk zijn over de sterfgevallen die deze injecties veroorzaken?

  Waarom "geven" ze EINDELIJK toe dat het Covid- vaccin schadelijk kan zijn?

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Studie “Game-changer”: Spike-eiwit doet hartaanvallen toenemen en vernietigt immuunsysteemVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNog meer Amerikaanse IC-verpleegkundigen slaan alarm over “overweldigend” aantal hartaanvallen, bloedstolsels en beroertes
Volgend artikelPathologieresultaten tonen aan dat 93% van de mensen die stierven na te zijn gevaccineerd, gedood werden door het vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Zo nu en dan, zoals zonet, en wanneer er weer wat aan sirenes komen aanrijden, kijk ik even naar de 112 Meldingen die plaatsvinden in mijn omgeving en de ambulance acties zijn niet van de lucht. Het loopt in de
    tientallen in een kwestie van een paar dagen. Opvallend is dat het nu vaker ook gaat om een reanimatie. Wat een schat aan informatie ligt hier besloten welke ik helaas niet kan inzien. De lokale media blijft volhouden dat het vooral degenen zijn die de prik niet hebben genomen die in de ziekenhuizen terecht komen. Wij weten beter …

  2. De media speelt het bizare spelletje braaf mee. Simpelweg omdat ze niet meer anders kunnen. . Jaren lang subsidies vangen waar ze als onafhankelijke zendets geen recht op hadden. He. Geld is geld en we zijn nooit rijk genoeg toch. De overheid kan met elk legaal of illigaal middel geld terug vorderen. Geen enkele zender kan zich dat veroorloven. Dus ze zitten in de klauwen van de overheid. Dus blaten we als makke schapen mee met de overheids leugens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in