Medical photo created by Freepik

De American Medical Association meldt dat 96% van de artsen in de VS in juni was ingeënt. Zelfs met een foutmarge van 20 procent, rekeninghoudend met zoutoplossing/placebo injecties en vrijstellingen, heeft een overgrote meerderheid van de artsen de injecties gekregen. Het is niet meer dan eerlijk, aangezien artsen de injecties uitdelen aan hun onwetende, goedgelovige fanatici die de witte jassen aanbidden, schrijft Thecovidblog.com.

Vaccins zijn de belangrijkste oorzaak van toevalligheden. Dat weten we allemaal. Maar je kunt letterlijk zoeken op trefwoorden als “plotseling overleden” en “onverwacht overleden” in Yahoo, Bing, DuckDuckGo, enz. en eindeloze verhalen vinden zoals de volgenden. Op 22 september begonnen de booster-injecties. Dat kan ook toeval zijn. Maar alle volgende artsen stierven op 13 oktober of later.

We zouden letterlijk 100 artsen in dit verhaal kunnen opnemen als de tijd het toeliet. Ze zijn allemaal in de laatste vier weken overleden. De jongste is 32. De oudste is 59.

Dr. Kevin Walsh – Roanoke, Virginia

WDBJ 7 in Roanoke meldde dat Dr. William Kevin Walsh “plotseling” en “onverwacht” is overleden op 29 oktober op de leeftijd van 51. Hij was een OB-GYN met een privé-praktijk. Dr. Walsh was ook verbonden aan het LewisGale Medical Center. Hij laat zijn vrouw en vijf kinderen achter.

Dr. Walsh pleitte voor “vaccins” en stelde op Facebook COVID-19 gelijk aan polio, slechts zes weken voor zijn dood.

Dr. Justin Nasser – Benowa, Queensland (Australië)

Het gebeurt niet alleen in de Verenigde Staten. Dr. Justin Nasser “overleed onverwacht aan een hartaanval” op 14 november, volgens het Gold Coast Bulletin. Hij was 52 jaar oud. Het bulletin beschreef zijn dood ook als “plotseling”. Dr. Nasser was een OB-GYN in het Gold Coast University Hospital en medisch directeur van Swell Women’s Ultrasound. Hij laat zijn vrouw en drie kinderen achter.

Queensland, en alle andere Australische staten, eisen mRNA- of virale vector DNA-injecties voor alle gezondheidswerkers. Slechts 4% van het personeel van het Gold Coast University Hospital voldeed daar op 2 november niet aan, volgens de Australische omroeporganisatie (ABC).

  Hoe kunnen ze deze data verklaren? – Gevaccineerde mensen hebben een groter risico om geïnfecteerd te worden dan ongevaccineerden

Dr. Stephanie Bosch – Waldport, Oregon

Dr. Stephanie Allison Bosch overleed “plotseling en onverwacht” aan een longembolie op 13 oktober, volgens Yachats News. Ze was slechts 32 jaar oud. Dr. Bosch heeft slechts drie jaar geleden haar opleiding afgerond. Ze was sinds 2018 huisarts bij Samaritan Waldport Clinic. Dr. Bosch laat haar beide ouders en verschillende broers en zussen achter.

Longembolieën zijn bekende en veel voorkomende bijwerkingen van de mRNA en virale vector DNA injecties. Alle gezondheidswerkers in Oregon moesten op 18 oktober “volledig gevaccineerd” zijn. Oregon is ook de enige staat voor zover wij weten met een verplicht mondkapje buiten.

Dr. Craig Shannon – Poughkeepsie, New York

Dr. Craig Michael Shannon is op 29 oktober thuis overleden. Hij werd 42 jaar. Dr. Shannon was neurochirurg aan het Vassar Brothers Medical Center in Poughkeepsie. Hij was blijkbaar geliefd bij zijn patiënten, want online is er geen negatief woord over hem te vinden.

Het U.S. Second Circuit Court of Appeals heeft op 4 november de vaccinatieplicht voor gezondheidswerkers in New York bevestigd. Het Hof heeft de motie van de indiener van het verzoek om een voorlopige voorziening afgewezen. De twee oorspronkelijke zaken worden terugverwezen naar hun respectieve lagere rechtbanken om de zaken ten gronde te behandelen. Alle gezondheidswerkers in New York moesten in oktober “volledig gevaccineerd” zijn.

Twee verschillende overlijdensberichten impliceren dat Dr. Shannon stierf aan non-Hodgkin lymfoom. Maar hij stierf in zijn huis. Als hij een vergevorderd, agressief non-Hodgkin lymfoom had, zou hij in een ziekenhuis of in een verpleeghuis zijn gestorven, niet thuis. Dr. laat zijn vrouw en beide ouders achter.

Dr. Elliott Gagnon – Wasilla, Alaska

Dr. Elliott Gagnon “overleed onverwacht thuis” op 14 oktober, volgens de Mat-Su Valley Frontiersman. Hij werd 48 jaar. Dr. Gagnon was plastisch chirurg met een eigen praktijk. Hij was ook verbonden aan het Mat-Su Regional Medical Center.

  Waarom verplettert Japan COVID?

In een Facebook bericht op zijn privé praktijkpagina staat dat Dr. Gagnon “plotseling is overleden”.

Alaska is een van de staten die betrokken zijn bij rechtszaken om het zogenaamde vaccinatiemandaat van Joe Biden tegen te houden. Werknemers in de gezondheidszorg in Alaska zijn op dit moment niet verplicht om de injecties te krijgen. Gagnon Plastische en Reconstructieve Chirurgie eiste mondkapjes om de vestiging binnen te gaan. Er was geen vaccinatieplicht voor binnenkomst. Maar de praktijk bleek injecties voor kinderen te promoten.

Dr. Gagnon laat zijn vrouw, Janel, en twee kinderen achter. Janel, die ook de kantoormanager was van de privépraktijk, is bezig deze te sluiten. Ze kreeg een van haar injecties in mei.

 

Dr. Daniel McBride – West Hatfield, Massachusetts

Dr. Daniel Gene McBride stierf op 20 oktober aan een hartaanval na een fietstocht van 20 kilometer, volgens zijn overlijdensbericht. Hij was een orthopedisch chirurg in het Cooley Dickinson Ziekenhuis. Dr. McBride, 59 jaar, laat zijn vrouw en zoon achter.

In zijn overlijdensbericht staat dat hij een “fervent fietser” was die deelnam aan wedstrijden. Dr. McBride was ook een hardloper en skiër. Hij was gezond. We hebben verschillende verhalen gehoord van mensen die stierven na het sporten in dit COVID-vaccin tijdperk. Mass General Brigham, het moederbedrijf van Cooley Dickinson, eist dat alle gezondheidswerkers de injecties krijgen. Het bedrijf meldde op 15 oktober 97% naleving.

Dr. Janak Patel – Marietta, Ohio

Dr. Janak R. Patel “overleed plotseling” op 28 oktober, volgens WTAP News. Hij was 55 jaar. Dr. Patel was bezig met zijn normale routine als arts op de spoedeisende hulp van het Memorial Marietta Hospital toen hij “bewusteloos werd aangetroffen en niet meer kon worden gereanimeerd“. Hij laat zijn vrouw en drie kinderen achter.

  Fanatieke vaccineerder-arts na 'korte ernstige ziekte' overleden - "Ik zal proberen te vaccineren wat gevaccineerd kan worden"

Alle gezondheidswerkers van Memorial Marietta moeten voor 5 december minstens één dosis van de injecties hebben, aldus Becker’s Hospital Review. Demonstranten verzamelden zich afgelopen vrijdag voor het ziekenhuis en uitten hun ongenoegen over de mandaten.

Toekomst van de gezondheidszorg

De machthebbers weten dat vaccinatiemandaten voor gezondheidswerkers leiden tot massale tekorten aan gekwalificeerd personeel als gevolg van verwondingen en sterfgevallen. Veel gezondheidswerkers nemen ontslag om de injecties te vermijden, wat leidt tot nog meer tekorten. Dan is er ook nog de toevloed van patiënten met vaccinverwondingen. Zelfs NPR gaf toe dat ziekenhuizen overspoeld worden met ernstig zieke mensen die geen COVID-19 hebben. Het wordt een situatie met miljoenen zieke mensen en niemand om hen te helpen (niet dat artsen nu sowieso vaccinbeschadigden helpen).

Tegen 2030 zal de gezondheidszorg grotendeels gedigitaliseerd zijn. Transhumanen en “GMO-mensen” zullen de meerderheid vormen in westerse landen. Geboortecijfers zullen tot stilstand komen door massale onvruchtbaarheid, een gemeenschappelijk kenmerk van GMO-mensen. Geneeskunde zal onpersoonlijk en mechanisch zijn. Directe menselijke interactie zal minimaal of onbestaande zijn.

Militair personeel en uitrusting zullen onvermijdelijk posities in de gezondheidszorg gaan innemen in civiele omgevingen, waarschijnlijk eerder vroeger dan later. Kritische denkers hadden zich hier al op moeten voorbereiden. Vermijd ten allen prijze dokters. Houd uw gewicht laag en uw vitamine D- en C-niveaus hoog. Train je hart, zorg voor voldoende slaap en mediteer zelfs 2-3 keer per week. Artsen mijden is een kwestie van leven en dood in 2021. Dood door een dokter is een blamage. Het is het beste om waardig te sterven als de tijd rijp is.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en dierbaren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPandemie van de gevaccineerden: Twee keer zoveel sterfgevallen in de meest gevaccineerde landen
Volgend artikelTrends in mortaliteit en morbiditeit in de meest gevaccineerde landen: Eenentwintig bewezen feiten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

 1. ‘Wist jij dat het RIVM aan het begin van de crisis vrijwel alle Ivermectine en HCQ opgekocht.

  Nu duidelijk wordt dat deze medicatie goed werkt, willen wij als Viruswaarheid deze middelen ter beschikking stellen aan de bevolking.

  Eén maar… we moeten het nog wel even op gaan halen bij het RIVM..

  Binnenkort meer over deze actie!’

  Groeten – Virus Waarheid

   • Ivermectine is gewoon verkrijgbaar onder de naam Noromectin, alleen niet bij de apotheek. Dit is niet bedoeld als medisch advies 😉

    Maar het is natuurlijk bizar dat een vrijwel gratis en uitstekend medicijn waarmee enorm veel ervaring is met harde hand geblokkeerd wordt. RIVM en de diverse keuringsinstanties zoals EMA en CBG hebben bloed aan de handen. Met Ivermectine of HCQ zou de druk op de ziekenhuizen binnen twee weken verleden tijd zijn en hadden de experimentele injecties nooit goedgekeurd kunnen worden. Maar ja, er valt niet aan te verdienen voor de maffia van medici, politici en bestuurders en dus is het VERBOTEN!!

   • Volspuiten? Dat is nog maar de vraag natuurlijk – weet jij zeker of de echte elite dezelfde spuiten krijgt als de rest van de bevolking? Of misschien een extra pilletje erbij? Valt totaal niet te controleren.

    • Die artsen die als vliegen neervielen, bedoelt hij. Wat bedoel je met “elite”? De “echte elite”? Wat is dat… je bedoelt de parasieten die anderen de gifspuit opdringen? 🙂 dat is geen elite…en uiteraard nemen die geen gif in. Waarom zouden ze als het ze om macht gaat.

 2. Ok, wat we weten tot nu toe;

  – Record aantallen injectie slachoffers, zowel dodelijk als ernstig. Genegeerd
  – Kunstmest tekorten op giga schaal (voed 3.5 miljard mensen). Genegeerd
  – Energie tekorten. Genegeerd
  – Voedsel tekorten. Genegeerd
  – Personeel tekorten (inc zorg). Genegeerd
  – Woningnood. Genegeerd.
  – Bevoorradingslijnen op het punt van instorten. Genegeerd.
  – Chip tekorten. Genegeerd.
  – Migratie crisis. Genegeerd.
  – Giga inflatie. Genegeerd.

  Nou, als er 1 of twee issues zijn, vooruit. Maar dit lijkt op een plan.

  Groeten,
  Hugo

  • Het meeste op deze lijst is natuurlijk gewoon ordinair geld rapen voor een kleine elite (verdienen aan dure grondstoffen/energie/voedsel, asielbeleid, vastgoed speculatie, Groen beleid etc); solide plan. Daar komt dan nu het > 90% wieden van de wereldbevolking bij en dat gaat voor een deel goed samen, op een aantal punten misschien wat minder. We gaan zien hoe slim ze zijn.

   • Hoi V,

    De kleine elite heeft al lang controle of bezit over de geld persen. Het gaat niet meer om geld. Dat kunnen ze zelf creeren of geven aan hun vriendjes die ze willen steuenen. Als ik eigenaar was had ik letterlijk (via wat corrupte banken) letterlijk 500 mijoen in kunnen tikken en aan jou overmaken. Zo makkelijk is het tegenwoordig.

    Groeten,
    Hugo

    • ja ik doelde hier niet zozeer op de WEF etc. top maar op de wat mindere elite van politici, bestuurders, medici, hoernalisten etc. die ze voor hun karretje spannen en die niet zomaar 500 miljoen op hun bankrekening krijgen – ze moeten er nog wel wat voor terug doen.

   • Hoi Diana,

    Omdat het plan nu al aan het instorten is. Dat wereldwijd. Japan is gestopt met injecteren en overgestapt op Ivermeticine. Grote delen van India ook. Afrika doet het prima zonder injecties. In Amerika weigeren meer en meer staten mee te doen met de waanzin. Alleen de EU, Canada, Nieuw Zeeland en Australie doen nog volledig mee.

    Groeten,
    Hugo

  • En wat denk je van die lui die het experimentele gentherapie in de slachtoffers hebben gespoten?
   Hoe zou je je voelen nu je weet dat die allemaal gaan hemelen.
   Happy karma .. niet echt ..

   • Tsja, hoe zouden ze zich voelen. Je leest er geen getuigenissen van, itt de mensen die vreselijk leiden aan de gevolgen van de spuit. Het zou wonderbaarlijk zijn als van de gifspuiters ook eens wat getuigenissen kwamen.

  • @tim pietersen Je geeft af op de post van Jim .
   Deze reactie van je is ook van kant nog wal .
   Eigenlijk geef je Jim gelijk .
   Jim is verre van een Trol 😀

   • cor is een idioot, ga lekker naar joop.

    deze discussie is er al geweest, deze artsen en andere vaccin pushers verdienen de benaming

    het zijn kankuh artsen kankuh politici, moordenaars/landverraders die voor een neurenbergtribunaal moeten worden gesleept

 3. Dit bewijst natuurlijk wel dat er geen kwade opzet in het spel is bij deze mensen, dat is dan ergens wel geruststellend. Het bewijst ook hoe über dom de meeste medici zijn en hoe gemakkelijk manipuleerbaar. Maar, ik kan er geen traan om laten, genoeg gewaarschuwd.

 4. Jammer. Ik wil ze weg zien kwijnen van ellende, compleet waanzinnig door het besef dat zíj al die mensen hebben ingespoten.

  Zeker mijn vorige arts, die bleef maar pushen dat ik het ook moest nemen. En ze wilde kinderen injecteren met jaarlijkse boosters, vond ze allemaal geen probleem.

  Dat je maar een lang en naar ziektebed mag hebben, stomme trut.

  • Waarom, hebben ze jou volgespoten met die troep?
   En die andere, hebben die er niet zelf voor gekozen?
   Hebben die zich niet zelf laten overhalen?

 5. Het is allemaal hartverscheurend …vooral als je kind besloten heeft zich te laten prikken ondanks mijn heftige neeeee doe het niet

  ik heb sinds ik het weet de hele nacht nachtmerries….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in