Foto ter illustratie © @actiongp / Freepik

Het Israëlische “Real-Time News” meldt: Brekend nieuws: 500% toename van sterfgevallen – SCD/SUD van FIFA-spelers in 2021. Niet 24 atleten, niet 30, noch 75 – Sinds december zijn 183 professionele atleten en coaches plotseling in elkaar gestort! 108 van hen zijn overleden! Volgens de literatuur is het fenomeen van instortende atleten om redenen die geen verband houden met blessures zeldzaam, schrijft Dr. Yaffa Shir-Raz.

Dus wat is de oorzaak van deze plotselinge epidemie?

Het “Real-Time News” onderzoek presenteert een lijst van atleten die gewond raakten en/of stierven. Bij het analyseren van de lijst vonden we:

 • De meeste atleten zijn mannen (slechts 15 vrouwen).
 • De overgrote meerderheid is 17-40 jaar. Slechts 21 zijn ouder (5 in de leeftijd van 42-45 jaar, 6 in de leeftijd van 46-49 jaar, 7 in de leeftijd van 51-54 jaar, en 3 anderen in de leeftijd van 60-64 jaar).
 • 23 zijn tieners, tussen 12-17 jaar, 16 zijn overleden.
 • In meer dan 80 van de gevallen, zoals bij de voetbalsterren Sergio Aguero en Christian Eriksen, zakten de atleten tijdens het spelen, racen of trainen, of onmiddellijk daarna, in elkaar.
 • In de meeste gevallen is gemeld dat de oorzaak van de ineenstorting verband houdt met het hart, waaronder myocarditis, pericarditis, hartaanvallen of een hartstilstand.
 • De tweede gemelde oorzaak zijn stollingsverschijnselen.

Wij benadrukken dat de lijst waarover wij beschikken nog langer is, maar voorzichtigheidshalve werden er tientallen gevallen uit verwijderd waarin wij niet over alle details beschikten, zodat alleen de gevallen die in detail werden gerapporteerd, werden opgenomen.

Bovendien werden gevallen verwijderd waarin aanwijzingen voor eerdere risicofactoren werden vermeld, zoals een hartaandoening of diabetes.

  Kritische mRNA Vaccin-uitvinder gewist uit geschiedenisboeken

Om een beter beeld te krijgen van de gegevens in vergelijking met voorgaande jaren, hebben we alleen gekeken naar gegevens over sterfgevallen onder bij de FIFA geregistreerde atleten, en hebben we de gegevens over het aantal gevallen van SCD (plotselinge hartdood)/SUD (plotseling onverklaard overlijden) onder deze atleten in voorgaande jaren vergeleken met het aantal gevallen in 2021.

Om te weten te komen hoeveel sterfgevallen er de afgelopen twee decennia daadwerkelijk zijn voorgekomen onder FIFA-spelers (2001-2020), hebben we gebruik gemaakt van Wikipedia – “List of association footballers who died while playing“. Om te weten hoeveel gevallen zich in 2021 voordeden, gebruikten we de lijst die door ons werd verzameld in “Real-Time News” (waarin de gevallen zijn opgenomen die in Wikipedia voor 2021 werden genoteerd).

Dr. Josh Guetzkow, universitair hoofddocent aan het Departement Sociologie en Antropologie en het Instituut voor Criminologie aan de Hebrew University, analyseerde de gegevens. “Een artikel gepubliceerd in het British Medical Journal toont aan dat het risico op SCD één op 50.000 is (met een bereik van één op 30.000 tot één op 80.000),” legt hij uit. “Volgens de gegevens van de FIFA waren er in 2000 242.000 atleten geregistreerd bij de bond, en in 2006 waren dat er 265.000. Ervan uitgaande dat de FIFA in twintig jaar niet wezenlijk is veranderd, kunnen we ongeveer 5 sterfgevallen per jaar verwachten.”

Volgens Wikipedia, onder “List of association footballers who died while playing“, werden er in 2001-2020 gemiddeld 4,2 sterfgevallen per jaar toegeschreven aan SCD of SUD, waarbij de grote meerderheid SCD was. In 2021 daarentegen waren er volgens onze lijst 21 gevallen van SCD/SUD onder FIFA-spelers. Met andere woorden, in plaats van 4 SCD/SUD-doden per jaar (volgens de gegevens van Wikipedia), of 5 gevallen per jaar (berekend volgens het BMJ) in de periode 2001-2020, zijn er dit jaar tot dusver 21 spelers overleden.

  mRNA COVID-19 vaccins zijn gentherapie en geen vaccins volgens Amerikaanse gezondheidsautoriteit definitie

Dat is ongeveer 5 keer meer dan het jaarlijkse gemiddelde!

Dit cijfer blijkt statistisch significant te zijn. In feite is er geen enkel ander jaar sinds 2001 waarin het verschil tussen het aantal waargenomen gevallen van SCD/SUD en het verwachte aantal statistisch significant is. In 2021 is het zeer statistisch significant en slechts ongeveer 2 op de 1.000 keer waarschijnlijk dat het door toeval gebeurt.

Yaffa’s aantekeningen:

Stephen’s aantekeningen:

 • Een snelle en vuile statistische analyse (niet rigoureus, maar goed genoeg voor een sanity check van de “dit cijfer blijkt statistisch significant te zijn”:
 • Bij het tellen van gebeurtenissen zoals SCD, verwachten we een bepaald basispercentage en de gebeurtenissen volgen wat een Poisson-verdeling wordt genoemd. Een eigenschap van de Poisson-verdeling is dat de standaardafwijking (een maat voor de mate van variabiliteit ten opzichte van het toeval) de vierkantswortel van het basispercentage is.
 • Als we gewoonlijk 4 voorvallen per jaar zien, zal de standaardafwijking 2 zijn, en 95% van de tijd zullen we iets zien binnen 2 standaardafwijkingen van dat basistarief.
 • Als we 20 voorvallen in een jaar zien, is dat 8 standaardafwijkingen van het gemiddelde, dus 20 voorvallen is zeer zeer ongebruikelijk.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Canadese sportschool introduceert omgekeerde vaccinpas – gevaccineerden worden geweigerdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCorona als een massapsychologisch fenomeen
Volgend artikelDe meest gevaccineerde plaats in de wereld heeft zojuist Kerstmis geannuleerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Het zal dan komen door de grote inzet van energie, het rondpompen van bloed wat dan sneller gaat net als de hartslag… aders wat vernauwend en dan bloedplaatjes spike eiwitten shitshow kan er dan niet snel meer door, stapelt op, blokkeert en bam?

  dus als je bijna niks doet, relaxed, kan je nog ff langer doorleven… (die gewaxde lieden) vooral in landen waar het aandeel rotzooi in de vax groter is dan bv in NL?

 2. Had verwacht dat atleten en beroepssporters toch net wat kritischer zouden zijn wat betreft het laten inspuiten van een experimenteel vaccin.
  Oh ja, Ik vergeet natuurlijk de groepsdruk van een team, Een soort van voorbeeldfunctie hebben en het wereldwijd ‘mogen’ deelnemen aan wedstrijden en kampioenschappen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in