De FDA heeft een federale rechter gevraagd om het publiek te laten wachten tot het jaar 2076 met het openbaar maken van alle gegevens en informatie waarop zij zich heeft gebaseerd om een vergunning te verlenen voor het COVID-19 vaccin van Pfizer. Dat is geen typefout. De FDA wil 55 jaar om deze informatie aan het publiek te verstrekken, schrijft Zerohedge.com.

Zoals uitgelegd in een eerder artikel, heeft de FDA herhaaldelijk “volledige transparantie” beloofd met betrekking tot Covid-19 vaccins, inclusief het herbevestigen van “de inzet van de FDA voor transparantie” bij het verlenen van vergunningen voor Pfizer’s COVID-19 vaccin.

In het licht van deze belofte hebben in augustus en onmiddellijk na de goedkeuring van het vaccin meer dan 30 academici, professoren en wetenschappers van de meest prestigieuze universiteiten van het land de gegevens en informatie opgevraagd die Pfizer bij de FDA had ingediend voot het verlenen van een vergunning voor zijn COVID-19-vaccin.

Het antwoord van de FDA? Ze leverde niets op. Dus in september spande mijn advocatenkantoor namens deze groep een rechtszaak aan tegen de FDA om deze informatie op te eisen. Tot op heden, bijna drie maanden nadat de FDA een vergunning heeft afgegeven voor het vaccin van Pfizer, heeft de FDA nog steeds geen enkele pagina vrijgegeven. Niet één.

In plaats daarvan heeft de FDA twee dagen geleden een federale rechter verzocht haar tot 2076 de tijd te geven om deze informatie volledig in te dienen. De FDA heeft de rechter gevraagd om de meer dan 329.000 pagina’s aan documenten die Pfizer aan de FDA heeft verstrekt voor het verlenen van vergunningen voor zijn vaccin, te mogen produceren in een tempo van 500 pagina’s per maand, wat betekent dat de productie op zijn vroegst in 2076 voltooid zal zijn. De belofte van transparantie van de FDA is, op zijn zachtst gezegd, een verzameling illusies [ZH, zo merken wij op, rechtvaardigt dit door te beweren dat het percentage van 500 pagina’s per maand “in overeenstemming is met de verwerkingstijden die door rechtbanken in het hele land zijn vastgesteld in FOIA-zaken” en verwijt de eisers “hun eigen uitgebreide FOIA-verzoek”].

  Pfizer aangeklaagd voor "valse en misleidende" COVID-19 vaccinclaims

De FDA heeft er precies 108 dagen over gedaan vanaf het moment dat Pfizer begon met het produceren van de gegevens voor de vergunningverlening (op 7 mei 2021) tot het moment dat de FDA een vergunning verleende voor het Pfizer-vaccin (op 23 augustus 2021). De FDA heeft, op haar woord, een intensieve, robuuste, grondige en volledige beoordeling en analyse van die documenten uitgevoerd om zich ervan te vergewissen dat het Pfizer-vaccin veilig en effectief was voor vergunningverlening. Terwijl de FDA die intensieve beoordeling van de documenten van Pfizer in 108 dagen kan uitvoeren, vraagt zij nu om meer dan 20.000 dagen om deze documenten beschikbaar te stellen aan het publiek.

Dus laten we één ding duidelijk maken. De overheid schermt Pfizer af van aansprakelijkheid. Het levert het bedrijf miljarden dollars op. Het dwingt Amerikanen hun product te nemen. Maar ze krijgen niet de gegevens te zien die aantonen dat het product veilig en doeltreffend is. Voor wie werkt de regering?

Eens te meer zien we dat burgerlijke vrijheden en individuele rechten nooit afhankelijk mogen worden gemaakt van een medische procedure. Iedereen die zich wil laten vaccineren en geboosterd wil worden, moet vrij zijn om dat te doen. Maar niemand zou door de overheid gedwongen moeten worden om deel te nemen aan een medische procedure. Vooral niet een waarbij de regering de volledige informatie waarop de goedkeuring is gebaseerd wil verbergen tot het jaar 2076!


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Tienduizenden COVID-19 vaccinpatiënten vechten tegen censuur om hun verhaal aan het publiek te vertellenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Ongevaccineerden: Een ongemakkelijke controlegroep in een sinister sociaal experiment
Volgend artikelHet Coronaregime moet bij zijn juiste naam genoemd worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het originele (ongecensureerde) contract van Pfizer met de Europese Unie is gelekt !
  Je kan het hier vinden :

  Pfizer_EU_Contract : link :
  https://www.rai.it/dl/doc/2021/04/17/1618676600910_APA%20BioNTech%20Pfizer__.pdf

  Op diverse alternatieve media verschenen er heel recent al artikels :

  https://www.frontnieuws.com/alle-premiers-en-presidenten-van-de-wereld-worden-gecontroleerd-door-de-wereldbank-en-een-pfizer-contract/
  ALLE premiers en presidenten van de wereld worden gecontroleerd door de Wereldbank en een PFIZER contract

  https://banned.video/watch?id=61019c34a6e4831894d10788
  EXCLUSIVE: INVESTIGATOR REVEALS CONFIDENTIAL PFIZER VACCINE CONTRACTS

  Dit contract is een ware schande !

  – Pfizer aanvaard geen enkele verantwoordelijkheid voor letsels en overlijdens
  – De overheden van betrokken landen moeten zelf opdraaien voor de schade en doden ! (er wordt een waarborg kapitaal geeist van de overheden).
  – Er is geen enkele garantie qua leveringsplan, er mogen geen schadevergoedingen geclaimd worden.
  – Zwijgplicht voor overheden over de contractinhoud en Pfizer gegevens
  – Zolang men contractueel gebonden is mogen geen “alternatieve geneeswijzen” gebruikt worden : HCQ, Ivermicine … Azithromycine

  Het hele boeltje STINKT naar corruptie en overheersing en Bill Gates.

  Misschien is het zinvol om hier eens een artikel te brengen om onze bevolking te informeren over met welke Big Pharma GANGSTERS onze overheid in zee ging.
  Onze niet-verkozen Vivaldi-bende loopt over van de Bilderbergers, WEF en Globalisten die dapper meerwerken aan de GENOCIDE op de Belgische bevolking.
  Ze worden door het IMF hiervoor rijkelijk beloond met bloedgeld.

  Doe jullie best !

  Vriendelijke Groeten,

  Guy

 2. In het jaar 2076 leeft geen mens meer op deze lamlendige aardkloot die dan is leeggemolken en de mensheid zichzelf vernietigd heeft met spuiten tegen van alles en nog wat en was de grootste misdadigheden van de mensheid……. toch!!!!!!

 3. Vandaar ook de overhaaste (re)acties van de momentele marionetten/androïden die “regeringen” om te voldoen aan de eisen van de hen besturende godfathers.
  Contracten, beloften?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in