© Mat Napo op Unsplash

De vaccins zijn slecht nieuws. Vijftien lichamen werden onderzocht (allen overleden tussen 7 dagen en 6 maanden na vaccinatie). De lijkschouwer of de officier van justitie hebben in geen van de gevallen het vaccin als doodsoorzaak aangewezen. Nader onderzoek bracht echter aan het licht dat het vaccin in 14 van de 15 gevallen wel een rol speelde bij de dood. Het meest aangevallen orgaan was het hart (bij alle mensen die stierven), maar ook andere organen werden aangevallen. De implicaties zijn potentieel enorm en kunnen miljoenen doden tot gevolg hebben. De vaccins moeten onmiddellijk worden stopgezet, schrijft Steve Kirsch.

Dit onderzoek is gepost op 10 december, maar ik wilde het eerst controleren met experts. Het is consistent met alles wat we tot nu toe weten.

U hoeft zich geen illusies te maken. Het is twijfelachtig of er iets zal gebeuren, omdat het werk niet in een peer-reviewed tijdschrift is gepubliceerd en dus door de wetenschappelijke gemeenschap zal worden genegeerd. Dat is gewoon de manier waarop het werkt.

De paper

Ik kreeg onlangs een e-mail van Mike Yeadon, voormalig VP van Pfizer, die er bij mij op aandrong om deze video te bekijken. Hij schreef me deze e-mail op 24/12/21:

Steve,

Dit zijn ongeveer de vreselijkste 15 minuten die ik ooit heb gezien.
Massale covid19 vaccinatie leidt tot massamoord.

Mike

De video verwijst naar deze paper, geplaatst op 10 december 2021, On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination. Het heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen.

Kijk eens naar het aantal likes en retweets… alleen al in de eerste 3 uur!!!!

De auteurs deden een autopsie op 15 patiënten die overleden (van 7 dagen tot 6 maanden) na het ontvangen van het COVID-vaccin. Dit waren allemaal gevallen waarvan de lijkschouwer oordeelde dat ze NIET veroorzaakt waren door het vaccin.

  De uitvaartbranche is booming. En niet vanwege Covid

Zij ontdekten dat er bij 14 van de 15 patiënten wijdverbreide bewijzen waren dat het lichaam zichzelf aanviel, iets wat nog nooit eerder is gezien. Het hart werd in alle 14 gevallen aangevallen.

Een aantal in het oog springende aspecten overheersten in alle aangetaste weefsels van alle gevallen:

  1. Ontstekingsverschijnselen in kleine bloedvaten (endotheliitis), gekenmerkt door een overvloed aan T-lymfocyten en afgezonderde, dode endotheelcellen binnen het vaatlumen;
  2. de uitgebreide perivasculaire accumulatie van T-lymfocyten;
  3. een massale lymfocytaire infiltratie van omliggende niet-lymfatische organen of weefsels met T-lymfocyten.

Lymfocytaire infiltratie kwam soms voor in combinatie met intense lymfocytaire activering en follikelvorming. Waar deze aanwezig waren, gingen zij gewoonlijk gepaard met weefselvernietiging.

Hier is de videopresentatie van de resultaten.

Zowel VAERS als andere onafhankelijke studies (zie bijvoorbeeld deze paper over vaccinatieschade) tonen aan dat vaccins dodelijk zijn en dat het aantal hartincidenten sterk is toegenomen. Deze studie is consistent met die resultaten.

Dit werk valideert onafhankelijk de analyse van Peter Schimacher die aantoonde dat een minimum van 30% tot 40% van de sterfgevallen na vaccinatie werden veroorzaakt door het vaccin.

Reactie van een nuchtere wetenschapper (naam geheim gehouden om hem te beschermen tegen aanvallen)

Als de autopsiebevindingen worden bevestigd door andere pathologen met aanvullende monsters, en als ze worden gecombineerd met de bevindingen van Dr. Hoffe (>60% ontvangers van entstoffen hebben verhoogde D-dimeer tests en bewijs van stolling) en Dr. Cole (toename van kankers na inenting, waaronder een twintigvoudige toename van baarmoederkanker), zien we een ramp van onvoorstelbare proporties. De conclusie (indien ondersteund door verdere gegevens) is dat in wezen IEDERE ontvanger van de entstof schade lijdt, met meer schade na elke injectie. Gezien de ernst van de soorten schade (auto-immuunziekten, kanker, opnieuw opkomende slapende infecties, stolling/beroerte, hartschade, enz.), zullen deze effecten zich vertalen in een vermindering van de levensduur, die moet worden geteld als sterfgevallen als gevolg van de inentingen. Dus in de VS, waar ~200 miljoen mensen volledig zijn ingeënt, zal het aantal sterfgevallen niet de ongeveer 10.000 zijn die in VAERS worden gemeld, of de meer dan 150.000 opgeschaalde sterfgevallen van VAERS, maar zou het dichter bij de tientallen miljoenen kunnen liggen wanneer de effecten van de inentingen zich doen gelden!

  Ottawa Vrijheidskonvooi verscheurt de illusie van democratie

Wat de bovenstaande drie bevindingen (Burkhart, Hoffe, Cole en ik vermoed vele anderen die nog niet naar voren zijn gekomen) laten zien, is dat de effecten na inenting geen zeldzame gebeurtenissen zijn (zoals gemeld door de media en de overheid), maar in werkelijkheid frequente gebeurtenissen zijn. Zij kunnen in feite universeel zijn, waarbij de ernst en de schade voor elke ontvanger anders zijn.

De vraag die mij bezighoudt is of het mogelijk is deze op inenting gebaseerde ongewenste voorvallen terug te draaien. Kan het aangeboren immuunsysteem volledig worden hersteld? Kan de microstolling worden teruggedraaid? Kan de auto-immuniteit worden teruggedraaid? Ik heb een breed spectrum van meningen gezien over de vraag of dit mogelijk is, maar geen daarvan is erg overtuigend.

Zijn we op weg naar een situatie waarin de ~30% ongevaccineerden hun leven zullen wijden aan het runnen van wat er nog over is van de economische infrastructuur en zullen dienen als verzorgers voor de gevaccineerden?

Ik besef dat het bovenstaande extreem klinkt, en misschien zullen de resultaten en conclusies veranderen wanneer meer gegevens zijn verzameld uit talloze geloofwaardige bronnen, maar op dit moment lijken de bovenstaande gegevens synchroon te lopen met de aangetoonde onderliggende mechanismen van schade. Bovendien lijken we de vaccinaties te verdubbelen, met een voorstel voor een vierde booster voor Israël en een voorstel voor driemaandelijkse vaccinaties in het VK.

Dr. Ryan Cole’s reactie

Achtergrond van twee van de wetenschappers achter de studie

Dr. Bhakdi heeft zijn leven gewijd aan het beoefenen, onderwijzen en onderzoeken van medische microbiologie en infectieziekten. Hij was voorzitter van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Johannes Gutenberg Universiteit van Mainz, Duitsland, van 1990 tot zijn pensionering in 2012. Hij publiceerde meer dan 300 onderzoeksartikelen op het gebied van immunologie, bacteriologie, virologie en parasitologie, en was van 1990 tot 2012 hoofdredacteur van Medical Microbiology and Immunology, een van de eerste wetenschappelijke tijdschriften op dit gebied, dat in 1887 werd opgericht door Robert Koch.

  Pontius Pilatus versie 2.0 wast zijn handen in onschuld: EU zegt: "Wij hebben de mensen nooit gedwongen het COVID-19 vaccin te krijgen"

Dr. Arne Burkhardt is patholoog en heeft gedoceerd aan de universiteiten van Hamburg, Bern en Tübingen. Hij werd uitgenodigd voor gasthoogleraarschappen/studiebezoeken in Japan (Nihon University), de Verenigde Staten (Brookhaven National Institute), Korea, Zweden, Maleisië en Turkije. Hij stond 18 jaar aan het hoofd van het Instituut voor Pathologie in Reutlingen. Daarna werkte hij als zelfstandig praktiserend patholoog met consulting contracten met laboratoria in de VS. Burkhardt heeft meer dan 150 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in Duitse en internationale wetenschappelijke tijdschriften, alsmede bijdragen aan handboeken in het Duits, Engels en Japans. Gedurende vele jaren heeft hij instituten voor pathologie in Duitsland geauditeerd en gecertificeerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dingen gaan misVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelFDA geeft toe dat sterfte door alle oorzaken hoger is onder gevaccineerden
Volgend artikel2021 top artikelen: Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin – weduwe wil nu de mensen wakkerschudden  
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Delen die video!

    En laat de schapen maar hun boosters halen. Die halen toch alleen maar hun schouders op, want zij hebben “geen last van de spuit”, en “willen weer op vakantie”. Dus. Maar ondertussen is het wel duidelijk wat een smerige gifspuit het is, zelfs al ken je persoonlijk niemand die er aan ten onder is gegaan (ik ken er wel velen met heel aparte bijwerkingen, en de longterm is uiteraard ook niet bekend).

    En ook de Joden hebben er een punt achter gezet. Die weten wel beter hoe ze moeten overleven, en het goyim kan oprotten. Geef ze ongelijk.
    https://www.frontnieuws.com/joodse-rechtbank-het-is-absoluut-verboden-de-covid-injecties-toe-te-dienen-aan-kinderen-jonge-mannen-en-vrouwen/#comment-50025

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in