Ik raak steeds meer gefrustreerd over de manier waarop het debat over de oorsprong van het vermeende nieuwe virus, SARS-CoV-2, wordt beheerst, en ik ben gaan geloven dat het nooit in omloop is geweest en op grote schaal ziekte en dood heeft veroorzaakt, schrijft Dr. Mike Yeadon.

Verontrustend is dat bijna niemand deze mogelijkheid wil overwegen, ondanks het feit dat moleculaire biologie de gemakkelijkste discipline is om vals te spelen. Dat komt omdat je het echt niet kunt doen zonder computers, en sequencing vereist complexe algoritmen en, belangrijk, aannames. Door algoritmen en aannames te manipuleren, kun je de conclusies enorm veranderen.

Dit roept de vraag op waarom er zoveel nadruk wordt gelegd op de mediastorm rond Fauci, Wuhan en een mogelijke ontsnapping uit het laboratorium. De “daders” hebben immers aanzienlijke controle over de media. Van onafhankelijke journalistiek is momenteel geen sprake. Het is niet alsof ze het establishment in verlegenheid willen brengen. Ik zeg de lezers dat ze daarvoor gekozen hebben.

Wie bedoel ik dan met ‘zij’ en ‘de daders’? Er zijn een aantal kandidaten voor deze positie, met hun handlangers bij de farmaceutische bedrijven, van wie er verschillende worden genoemd in Paula Jardine’s uitstekende vijfdelige serie voor TCW, Anatomy of the sinister Covid project. Hoog op de lijst staat het “faciliterende” World Economic Forum en hun vele politieke acolieten, waaronder Justin Trudeau en Jacinda Ardern.

Maar dat geeft geen antwoord op de vraag waarom zij zich richten op het ontstaan van het virus. Volgens mij doen ze hun uiterste best om ervoor te zorgen dat u deze gebeurtenis precies zo ziet als zij willen. Namelijk dat er een nieuw virus was.

Ik ben niet de enige die dat geloofde aan het begin van de “pandemie”, maar na verloop van tijd heb ik voldoende bewijs gezien om dat idee sterk in twijfel te trekken. Bovendien heb ik mezelf, als onderdeel van een wereldwijde staatsgreep, in de positie geplaatst van de hoogste, verborgen daders. In een Q&A zouden ze te weten komen dat het effect van een vrijgegeven nieuw pathogeen niet nauwkeurig kan worden voorspeld. Het zou snel kunnen uitbranden. Of het zou veel dodelijker kunnen zijn dan ze hadden verwacht en geavanceerde beschavingen kunnen vernietigen. Die topbeslissers zouden volgens mij tot de conclusie komen dat dit natuurlijke risico voor hen ondraaglijk is. Zij verlangen naar totale controle, en het brede scala aan mogelijke uitkomsten van een opzettelijke vrijlating pleit tegen dit actieplan: “Nee, dit gaan we niet doen. Kom terug met een plan met veel minder onzekerheid over de uitkomsten.

Het alternatief dat ze volgens mij hebben gebruikt is om nog een leugen toe te voegen aan de grote stapel leugens die deze hele affaire heeft omgeven. Deze leugen is dat er ooit een nieuw ademhalingsvirus in omloop is geweest dat, van cruciaal belang, op grote schaal ziekte en sterfgevallen heeft veroorzaakt. In feite is dat niet zo.

In plaats daarvan werd ons verteld dat er een angstaanjagende, nieuwe ziekteverwekker was en werd de stressveroorzakende angstporno opgevoerd tot 11, en daar bleef het bij. Dit klopt met bedrog over genetische sequenties, PCR-testprotocollen (probes, primers, amplificatie- en annealingcondities, cycli), het negeren van besmet genetisch materiaal van niet alleen menselijke en beweerde virale bronnen, maar ook bacteriële en schimmelbronnen. Waarom moesten ze bijvoorbeeld de staafjes voor monsterneming recht in onze sinussen steken? Was dat om niet-menselijke genetische sequenties te maximaliseren?

Let op het zachte bewijs dat onze politieke en culturele leiders, waaronder wijlen de koningin, elkaar graag ontmoetten en begroetten zonder tests, maskering of sociale distantie. Zij hadden geen angst. In het bovenstaande scenario zouden een paar mensen hebben geweten dat er geen nieuw gevaar in hun omgeving was. Als er echt een dodelijke ziekteverwekker rondwaarde, geloof ik niet dat ze de moed of de behoefte zouden hebben gehad om nonchalant te handelen en blootstelling aan het virus te riskeren.

Het meest overtuigend voor mij zijn de Amerikaanse ACM-gegevens (all-cause mortality) per staat, geslacht, leeftijd en datum van optreden, zoals geanalyseerd door Denis Rancourt en collega’s. Het patroon van verhoogde ACM is niet consistent met de aanwezigheid van een nieuw respiratoir virus als belangrijkste oorzaak.

Als ik gelijk heb dat er geen nieuw virus was, wat een geniale zet was het dan om te doen alsof dat wel zo was! Nu willen ze dat u alleen bedenkt hoe dit “dodelijke virus” in de menselijke populatie terecht is gekomen. Was het een natuurlijk verschijnsel (een wilde vleermuisbeet een schubdier en dit werd uiteindelijk verkocht op een dierenmarkt in Wuhan) of werd het op overmoedige wijze gecreëerd door een Chinese onderzoeker, daarbij geholpen door een onderzoeker van de Universiteit van North Carolina, gefinancierd door Fauci, die samen een presidentieel verbod op dergelijk werk omzeilde? Dan is er nog de vraag of de verspreiding van het virus bij het grote publiek te wijten was aan onzorgvuldigheid en een lek in het laboratorium, of dat iemand het opzettelijk heeft verspreid.

Ik moet er ook op wijzen dat de daders een hermetische controle hebben over de massamedia via een wurggreep van Big Tech en de overheid die deels hierhier en hier is gedocumenteerd. Daarom hebben ze het zo gemakkelijk gevonden om mensen zoals ik te censureren. Als een verhaal op meerdere tv-netwerken verschijnt, is dat omdat ze het goed vinden of omdat het actief is geplaatst. Het zal niet echt zijn. Ze vertellen nooit de waarheid. Ik denk niet dat ze de waarheid hebben verteld sinds het begin van deze staatsgreep en waarschijnlijk al veel eerder. De meeste zogenaamde journalisten zijn uit het oog verloren wat waarheid ooit was.

Ik denk dat de daders (dat kunnen Gates, Fauci, Farrar, Vallance, CEPI, EcoHealth Alliance, DARPA en vele anderen zijn) de controverse over de oorsprong van SARS-CoV-2 hebben geplant omdat een beetje verlegenheid van de gevestigde orde een kleine prijs was om de meesten van ons ervan te overtuigen dat er zeker een nieuw virus moet zijn, terwijl dat niet zo is. (En ze zijn er tot nu toe mee weggekomen.)

Ik heb collega’s die niet geloven dat wat ons is verteld (namelijk dat er experimenteel een virus is gemaakt) technologisch mogelijk is. Ik heb niet de achtergrond om dat idee te beoordelen. Maar de rest hangt voor mij samen op een manier die geen enkele andere verklaring doet.

Tot dit punt beschrijft een ex-farmaceutisch industrieel Sasha Latypova, in gesprek met Robert F Kennedy Jr op zijn podcast van donderdag 16 maart, het uitgebreide bewijs van de contracten en relaties die er waren vóór het Covid-tijdperk. In februari 2020 werden contracten getekend voor miljarden dollars.

Niet alleen zou de vereiste productie nooit plaatsvinden (vanuit stilstand zo’n grote verbintenis ondertekenen is belachelijk), maar het kan ook niet. Ze schatte dat er ongeveer een kilo DNA nodig was. Zoveel DNA van medicinale kwaliteit is er op geen enkel moment op de planeet. Dat komt omdat het moeilijk te doen is, erg duur, geheel op maat gemaakt en moeilijk langdurig op te slaan. Bovendien zijn de hoeveelheden van een specifieke DNA-sequentie die commerciële leveranciers nodig hebben en opslaan, milligrammen of misschien wel grammen tegelijk. Het was dus altijd volledig onhaalbaar, ongeacht hoeveel geld er in het probleem werd gestoken, om in korte tijd te bereiken wat zij beweren te hebben gedaan.

Bijgevolg ondersteunen de feiten geen andere conclusie dan dat het gaat om een enorme misdaad, uitgebreid gepland. Op zich sluit dat een natuurlijk ontstaan van een ziekteverwekker uit, tenzij de goddelijke voorzienigheid heeft plaatsgevonden. Logischerwijs blijven we zitten met een lek of, zoals ik beweer, een leugen plus een PsyOp. Het eerste kan wel of niet mogelijk zijn, maar wat niet ter discussie staat is, is dat zoiets zou kunnen worden gedaan en waarschijnlijk vlot zou verlopen, met een echt pathogeen. Bijna elke uitkomst behalve de uitkomst die men vermoedelijk wil, is waarschijnlijk als er een ziekteverwekker wordt vrijgelaten. Ik kan geen andere conclusie trekken dan dat het nep is.

Tot slot zeg ik niet dat de mensen niet ziek waren of dat ze niet massaal stierven. Ik heb het alleen over de oorzaken van de ziekten en sterfgevallen. Mensen werden ziek en sommigen stierven door allemaal reeds bestaande oorzaken, versterkt door angst, wat resulteerde in immunosuppressie en vervolgens in een hele reeks weerzinwekkende acties. Let zelfs op de officiële overlapping van tekenen en symptomen van “Covid-19” en bestaande ziekten.

Ze hebben met name het voorschrijven van antibiotica in de VS in 2020 met 50 procent verminderd. Ze zorgden ervoor dat grote aantallen kwetsbare ouderen mechanisch werden beademd, een procedure die bij dergelijke personen bijna gecontra-indiceerd is. Sommigen kregen remdesivir toegediend, een gif voor de nieren. In verzorgingshuizen kregen zij midazolam en morfine toegediend, ademhalingsonderdrukkende middelen die in combinatie met elkaar zo goed als afgeraden zijn bij patiënten met ademhalingsproblemen. Indien gebruikt, is nauwkeurige bewaking vereist, meestal automatische alarmsystemen gekoppeld aan vitale cardiorespiratoire bewaking, inclusief vingertopbewaking voor bloedgassen. Dat is niet gebeurd in verzorgingshuizen.

Ik denk dat de belangrijkste reden voor de leugens over het nieuwe virus een verlangen is naar totale voorspelbaarheid en controle, met de duidelijk uitgesproken bedoeling om de samenleving te veranderen; te beginnen met de ontmanteling van het financiële systeem door middel van lockdowns en verlof, terwijl het onmiddellijke praktische doel van lockdown was om de causus belli te leveren voor het injecteren van zoveel mogelijk mensen met materiaal dat niet bedoeld was om immuniteit op te wekken, maar om herhaalde inenting te eisen, om letsel en dood te veroorzaken, en om de bewegingsvrijheid te controleren. Ik weet zeker dat ze tevreden zijn met tenminste één naald in 6.000.000.000 mensen.

Hoewel naar schatting 10-15 miljoen mensen zijn gedood met giftige “vaccins”, zijn dit slechts de eerste van vele toekomstige mRNA-injecties. Er zijn aanwijzingen dat er manieren zijn bedacht om u te dwingen er nog tien te accepteren, want dat is het aantal doses dat uw regering heeft toegezegd te kopen. Wat kopen? Nou, er is al sprake van dat alle bestaande vaccins zullen worden omgevormd tot mRNA-types. Als dit gebeurt, denk ik niet dat iemand die nog tien keer wordt geïnjecteerd, zal ontsnappen aan de dood of ernstige, levensbeperkende ziekten.

Uw lichaam aanzetten tot het aanmaken van niet-eigen eiwitten zal axiomatisch een auto-immuunaanval door uw eigen lichaam uitlokken. Uw ziekte zal verband houden met waar de geïnjecteerde dosis naartoe gaat en natuurlijk met de consistentie van dat geïnjecteerde product. Tot nu toe zijn ze verschrikkelijk onregelmatig. Het is niet zeker dat ze ooit hadden kunnen worden gemaakt en gelanceerd als ze waren onderworpen aan de gebruikelijke kwaliteitseisen en geen vergunningen voor “noodgebruik” hadden gekregen. Natuurlijk, zoals we nu weten, speelden de regelgevers een belangrijke rol naast het liegen voor het Amerikaanse leger, de organisatie die de oorspronkelijke bestellingen voor “vaccins” deed, en alle contractuele voorwaarden vaststelde voor bedrijven als Moderna en Pfizer.

Zoals ik altijd zeg, ik weet niet veel zeker. Ik heb geen kopie van het script van deze grootste misdaad in de geschiedenis. Maar, wat Covid ook is, ik geloof niet dat wat men griep noemde begin 2020 gemakshalve verdween. Het is weer een leugen. Het is wat ze doen. Het is alles wat ze doen.

Degenen die aanvoelen dat niet alles in orde is, maar niet bereid zijn de psychologische sprong te maken naar de duivelse wereld waarin we volgens mij nu leven, wijs ik op de asymmetrie van het risico. Als u het officiële narratief volgt en ik heb gelijk, zullen u en uw kinderen al uw vrijheden en waarschijnlijk ook uw leven verliezen. Als u gelooft wat ik zeg en ik heb ongelijk, wordt u uitgelachen. Deze opties zijn niet bepaald evenwichtig. Een rationele speler moet ophouden te geloven wat ons wordt verteld. Het is geen veilige positie, jezelf verward houden en je hoofd naar beneden houden. Het is het gevaarlijkste wat je kunt doen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mike Yeadon: Ik denk dat het iedereen zal dodenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBevestigd: Militanten gebruikten Amerikaanse gepantserde voertuigen voor aanval binnen Rusland
Volgend artikelF-16’s naar Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Dr Michael Yeadon, ex-hoofd onderzoek Pfizer, heeft van het begin af aan gelijk gehad.

  De kernpunten zijn :
  – gain of function technologie
  – de werking van mRNA
  – de planning : o.a. DARPA, CDC, WHO, Event 201, enz.

  En : fundanenteel : wat zijn “virussen” ?
  De beste formulering is mijns inziens : rest-produkten met DNA van stervende cellen. Zijn er dus altijd, en zijn een normaal natuurlijk verschijnsel. Het menselijk immuun-systeem is er tegen gebouwd.

  • Inderdaad vanaf het begin heeft hij gelijk. Hij heeft aan de “ wieg gestaan “ bij de ontwikkeling van mRNA vaccins en hij zei meteen dat dit DODELIJK ZAL ZIJN!!!!
   De mRNA injecties zijn volkomen synthetisch naar de sequnentie van het virus gemaakt.
   Het is dus GEEN ONDERDEEL VAN HET ECHTE VIRUS.
   En deze sequenties worden met “ een opdracht” ingespoten zich te vermenigvuldigen in het lichaam.
   En dit lukt! Helaas……. Want op deze manier produceert het eigen lichaam een lichaams vreemd eiwit, en dit proces is DODELIJK‼️
   Bij de één wat sneller dan bij de ander en het is ook geheel verschillend waar en welk orgaan stelsel in het lichaam het meest gevoelig is voor ziekten….( dit geeft aan dat er zoveel verschillende oorzaken van ziekten zijn waaraan het slachtoffer overlijd)
   Mike Yeadon zei in het begin dat dit dodelijke proces tot tien jaar kan gaan duren! Maar “goed gelovigen” zullen helaas ONWETEND sneller om herhaal prikken gaan. En meer mRNA in het lichaam krijgen. Kortom het is één grote ZWENDEL BLIJF ER VERRE VAN‼️

 2. Het heeft wel even geduurd met Yeadon voordat hij dit besefte… Mooie timing ook om hier mee te komen nu dat er voor de pandemie wet gestemd is.

  Weten jullie dat de 1e kamer ingestemd heeft? Het vreemde is dat je er zo weinig over hoort in MSM en AM (meanstreem media / alternatieve media).

  Lees https://stichtingvaccinvrij.nl/eerste-kamer-stemt-in-met-pandemiewet-opvolger-tijdelijke-coronawet/

  door Door Frankema | 24 mei 2023 | COVID-19 ziekte, Pandemiewet
  Een jaar geleden stemde de Eerste Kamer tegen een vijfde verlenging van de spoedwet. Daarna had het kabinet geen juridische grondslag meer voor het opleggen van maatregelen aan de Nederlandse bevolking. Daar is nu een einde aan gekomen. Vanaf nu heeft de minister van VWS een volmacht voor het opdringen van arbitraire en onwetenschappelijke maatregelen of experimentele vaccins bij zelfs een “dreiging” voor de Volksgezondheid.

  Stof je beklapjes maar vast af.

  • Nee Yeadon heeft dit meteen aan het begin van de pandemie al gezegd en gewaardeerd en hij werd flink gesensureerd! Hij moest zelfs vluchten naar de USA om “ anoniemer” te kunnen zijn❗️
   Hij heeft mij behoed voor het nemen van de prik op grond van kennis!
   Ook Prof Theo Schetters heeft in het begin nog voor de vaccinaties uitgelegd wat er aan de hand is en het risico’s van de manier van werking van dit soort vaccinaties
   Ik heb zelfs mijn griepprik opgezegd omdat ze op termijn ook deze mRNA methode gaan gebruiken. Dit is levensgevaarlijk

 3. Zelf was ik geen ontkenner van het “virus” in het begin maar na de jaren vorderen en er meer naar buiten kwam begon ook ik meer en meer te twijfelen.
  Een virus met de gelijke symptomen als de griep, zogenaamd aangetoond met een flapdrollen test (PCR-test) en niemand in mijn omgeving heb ik ziek gezien door cojona. Dan natuurlijk de leugens die van links naar rechts gingen.
  Nog afgezien van dat (wellicht) virussen helemaal niet bestaan (wat ik ook meer en meer begin aan te nemen) is het allemaal gewoon een simpele optelsom wanneer je je gezonde verstand gebruikt. Zo denk ik er in ieder geval over en daarnaast kan ik me ook altijd goed vinden met de uitspraken van meneer Yeadon.

 4. Pasteur heeft in een testament dat ergens in in de late 20e eeuw mocht worden geopenbaard dat virussen niet bestaan. Hij heeft het woord gedefinieerd in samenwerking met het duister, waar hij voor werkte middels een dubbele boekhouding enz. Staat allemaal in dat zelfde testament.
  Wat de farmacie ons middels afbeeldingen wil doen laten geloven zijn exosomen, een door het immuun systeem van ons lichaam zelf aangemaakt eiwit.
  Virussen zijn nog NOOIT door geen enkel onderzoek bewezen vastgelegd.
  Dus … al het gedoe rondom virussen is allemaal een uit de lucht gegrepen onzin en heeft alleen maar angst zaaien tot doel.
  Daarbij ligt het in ons DNA vast dat ons lichaam af en toe gereinigd wordt, wat zich dan vaak uit in een ‘Griep’.
  Dat er door onder andere chemtrails een stofje is verspreid dat iets in met onze gezondheid doet, JA! Hoe kan het anders dat er over de hele wereld tegelijk hetzelfde gezondheidsprobleem voor doet, terwijl “virussen” afhankelijk zouden zijn van temperatuur en vochtigheid.
  Leef gezond, eet biologisch, gebruik geen gefabriceerd voedsel, en … verdiep je vooral eens in de geneeskracht van planten (wat tegenwoordig vaak als onkruiden worden benoemd). Alle ‘medicijnen’ zijn door de farmacie chemisch nagemaakte stoffen die al eeuwen in de natuur voorkomen. Een van de simpele voorbeelden is de aspirine. Het stofje waar het om gaat zit in de schors van een wilgenboom en werd vroeger gewoon op een stukje gekauwd om dat stofje binnen te krijgen.
  De natuur heeft meer en meerdere oplossingen voor aandoeningen dan de hele farmacie. Daarbij is de natuur goedkoper dan de drogist en apotheek.

 5. Nog steeds niet de héle waarheid. Besmettelijke virussen bestaan niet! Maar dat mag niet vermeld worden, ook niet op alternatieve sites. Een teken dat ook die gecontroleerd worden.

 6. Jullie zijn er in gestonken.. niet ik /wij, alsook duizenden Puur Bloed mensen, de rest kennen we..jaren op voorhand gepland en uitgevoerd..de opportunisten en ziekelijke gelovigen omdat ze een nieuwe God nodig hadden de Spuit ❗❗👹

 7. My life is based on honesty…..but some don’t…..
  Learn This NOW before it’s too late!
  The controllers of this planet have been up to no good when it comes to money their chief method of control for thousands of years.
  Learn what’s REALLY going on with these characters, so you can free yourself!
  Saratoga, you crack me up with your humor.😅
  You explained this concept very well. I have always had a prosperity consciousness and will continue. I do get tired of hearing the controllers whine about what THEY want, though. They haven’t realized yet that they’re not winning.❤
  Hi Saratoga, money so well explained. But we won’t be fooled!
  I made it simple for myself, just stop noticing them so starving these energy vampires, at least from my own energy field. I understand it’ll be difficult for us, but we must stay strong and focused. 🧡💛💙💜❤💚
  Fantastic and great insight to the complicated lies about money and guilt from religion. That always confused me. Now I get it!
  https://youtu.be/9n5c6sMCU18
  Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire. The Secret of Life It sets into motion the law of cause and effect. The action produces a result that binds itself to the doer until the cause is compensated by the appropriate effect, whether forthcoming immediately or carried over from one life to another. Persons who pass their lifetime satisfying the body and gratifying the ego, unaware of the Divine Image in themselves, creathe amass earthly karma or sins.
  Karma = The collective memory that needs to be healed in 2023 https://youtu.be/ZmCcu4qMsn0

 8. Hij lult uit zijn nek , ik geloof die vent niet.
  Als Putin zegt dat hij biowapens heeft ontdekt in biolabs in ukraine dan is dat zo.
  Het sarscovid beestje was onder die biowapens ontdekt in één laboratorium in oekraine.
  Dan kan ze vent van mij de boom in.
  Als hij zegt dat het beestje niet heeft bestaan ontkent hij het bestaan van biolaps.
  De meeste doden waren niet tot de griep maar door de vacinatie die ze in 2018 en 2019 al hebben ingespoten.
  In italie waren grote massa’s ouderen gevaxineerd met dit spul in 2019 en ja al oudjes wisten dt het nieuw spul was en hence de doden in het voorjaar 2020 in italie. Van griep sterven er ook mensen ieder jaar,ook jongeren. Maar zeggen dat het beesje niet bestaat is uit je nek lullen, dat is zeggen biolabs bestaan niet.

 9. Een andere vraag is of zij van menselijke oorsprong zijn. Mijn ervaring als kind liet zien, dat echte kern van het kwaad niet menselijk is.

 10. Ik denk ook dat het niet bestond. Influenza was nl verdwenen uit de statistieken. Volgens mij hebben ze influenza gewoon corona genoemd. Is ook veel makkelijker en goedkoper etc. En zelf waren ze niet bang voor het virus. Zij hielden zich niet aan de maatregels.

 11. Infectie door injectie! Zo dacht en denk ik nog steeds.
  Ook als er weer een angst propaganda gaat worden ingezet… geloof het niet en laat je niet bang maken!
  Informeer je en kijk naar de feiten.
  Ze zijn niet voor niets zo bang voor de “Nep” nieuws sites.
  Dat alleen al zegt mij genoeg. Hoe harder er tegen wordt gevochten hoe meer ze te verbergen hebben.
  Dat is hoe ik het zie, en hopelijk met mij vele anderen.

 12. alle sterfgevallen covid noemen was een leugen en ieder die binnen ging kwam zelden buiten allemaal om ons naar de gifspuit te drijven hoog tijd om deze heren te berechten en er een einde aan te maken ga ze uit hun kot halen en maak er korte metten mee of ze doen het met ons allen, blijf niet meer zitten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in